Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:) Fundacım alemsin yaa.. Valla ben o kaşıntıyla yatamazdım ama gece suların geleceğinden emin olsam gece banyomu yapar, mışıl mışıl uyurdum :)

Çok büyük bir ikilemde kaldım. :)
Ama riske edeceğim sanırım. Hafif tempoda uzun süreli bir yürüyüş yapacağım. Zaten canım da istiyor, boş durmaktan da iyidir... Beklerim artık sular gelene kadar. Daha doğrusu umarım gelir. :)

Kızlar sizin fikirlerinizi merak ettim bir konuda..
Eşimin doğum günü bugün :) Kendisinin alyansı gümüş, zamanında altındı, sonra gümüşe çevirdik. Bende doğum günü hediyesi olarak çelik alyans aldım. Çok hoşuma gitti, tarihli falan. Link atsam bir de siz baksanız, bayan gözüyle acaba hoş bir seçim mi?
Akşam da yemeğe çıkarıcam kendisini, hediyeyi yemekte vermeyi düşünüyorum :) Akşam yazarım size tepkilerini.

Swatch Bijoux JRM013 | Swatchsaat.com

tebrikler Raacım iyi tatiller keyfini çıkar canım:))

Merhaba kızlar nasılsınız?
O kadar boğucu bir gün ki, valla çok sıkıldım. Bu arada dünkü cezamı da ödedim, 1 saatlik yürüyüşümü yaptım, yeşilçayımı içiyorum :)
merhaba canım ohhh afiyet olsun.burası çok soğuk dışarıda yürümek zorlaştı artık

canım baktım yüzüğe çok değişik ve orjinal.benim eşim orjinal hediyeleri sever umaraım senin eşinin de hoşuna gider.gelince anlat bakalım nasıl geçti kutlama.eşinin doğum günü kutlu olsun canım:)))

Biliyorum bu yüzükleri, siyahı falan da oluyor. :)
Bana bir yüzük için biraz kalabalık geliyor gerçi ama önemli olan eşinin beğenmesi.
Erkek olsam hoşuma da giderdi belki, bilemiyorum...

ay biliyorum bunları, beğenecektir bence gayet güzell :)) tepkileri yaz muhakkak :))

Selam kızlarrrrrr

Az once masaustu bılgısayarı aldım geldım. :) şimdilik sıkıntı yok gıbı ama bu ara olurda gıremezsem bılın kı pc gıttı :) :18:

şükür bildirim için sabahın korunde cafeye gıtmekten kurtuldum (aman nazar değmesin )

yaa çokkkkk özledim siziiiii

pc nın durumu cok ıyı değil biri bana bir özet geçerse nasıl sevınırım anlatamam :)

Sineeeemmmmmmmmmmmm

olleeyyyyy

oldu mu pc'in naptınızzz

Nur'ummmmmmmmmmmmmmmmm

masaustu sımdılık tamam (masallah)
laptoptan haber yok daha. zaten yakın zamanda ses cıkmaz 20 iş günü dediler yılbasına bu takozlayım sanırım

(canım bılgısayar nankorluk etmıyım sana yarı yolda bırakma benı )

eski emektarım bu benim ne paralar kazandırdı :)

Hoşgeldin Sinemcim...
Umarım bir daha sorun çıkarmaz masaüstü... :)
Naber neler yaptın bakalım?

ay çok sevindiimm hiç yoktan iyidir maşallah maşallah eski toprak o olmaz bir şey ona

Hoşgeldin Sinemcim...
Umarım bir daha sorun çıkarmaz masaüstü... :)
Naber neler yaptın bakalım?

Hoşbuldum Fundacımmmmm
Umarım...

Pazartesi-Salı eşim izinliydi zaten. Pazartesi evdeydık. Salı dısardakı ıslerı halletmek ıcın cıktık, laptopu goturduk. eve geldik 12ye kadar bu bılgısayarla ugrastık remen krız yasandı evde

Dunde sabahtan goturduk arkadasa ordan eşimi işe bıraktım. Dedim eve donmıyım sıkılırım diye. Pc yok ya saat 7-8 gıbı geldım eve.
Sıkıntıdan patladım. Erteledıgım kopus kırpma işini halettim dun gece bıdıklarım cok seker oldu.

Dun menum de berbattı ((( tek ogun oldu o da aksam 8de yedıgım kahvaltılık.

Bugunde sabahtan berı catladım sıkıntıdan film falan bakıyım dedim ııı-ııı kesmedi. ya aklım cok sizde kaldı

aksam ustu haber geldi pc tamam diye :) evden nasıl fırladım bılmıyorum
eve gelir gelmez makınayı kurdum kahvemı yaptım hemen buraya geldım :)

Özetle dün ve bugun bol sıkıcı ve kotu menulu gunlerdı. yarından tırsıyorum hiç tartılmadımda korkudan :18:

Bugunku menumu yazarım zaten :) daha aksam yemegı yemedım.

Siz neler yaptınız bana özetlermisin guncellerı :)

ay çok sevindiimm hiç yoktan iyidir maşallah maşallah eski toprak o olmaz bir şey ona

tabi canım nete gıreyım yeter :) ıdare etsın yeterkı :)))))) bununda ekranı dehşet gercı makına saglamken mukemmeldıde yavas yavas ıcınden parcalar eksıldı kasanın

Nabersin nasılsın Nurcum neler yaptın anlatttttt :)

Kaptaaaan!
Paylaşım alanında 9. takım senden haber bekliyor. :)

Nazcıgıma Kaptanlık hayırlı olsun :) Tebrık ederım canım..

Takımımıza da yenı kaptanımız hayırlı olsun..

Fundammmmmmmmm......

Fundacım benim, bugune kadar verdiğin emeklerin ve ozverın ıcın kendi adıma teşekkur ederim canım benımmm..

Harika bir kaptandın.. Kaptanlıktan emekliliğin hayırlı olsun..

En kısa zamanda tam mezun olursun innnnnşşşşşaaaaaaaaallllahhhhh

Umarım ne kız?
Hoşuz, hoşuz, merak etme. :)

Kırpma işi şu aylardır ertelediğin kırpma işi galiba...

Aklın kalır bizde tabi. :) Bizim de aklımız sende kaldı çünkü... :)

Tartıdan da hiç tırsma canım, şurda zaten artık kaç saat kaldı ki? Yatacağız, kalkacağız, tartılacağız. :)

Biz neler yaptık... Pek bir şey yapmadık herhalde... Önemli şeyleri söyleyeyim ben sana, unuttuklarımı da takımdaşlar eklerler sonra. :)

Kaptanımız Naz oldu.
Gökçe adında yeni bir arkadaşımız geldi.
Tubi birkaç günlük izin istedi, gelemeyecek...

Olanlar bunlar. :)

İyiyimm, okul fln her şey aynı bende, yavaş yavaş ders notları çıkarmaya başlayacağım şimdiden ve bunu başarırsam benim için bir ilk olacak:)) diyet de güzel gidiyor bu hafta iyiydim sanırım ya, sonucu çok merak ediyorumm ben de tartılmadım yarını bekliyorum iştee geçen hafta 63tüm bu hafta 62'e hatta 61.9lara düşmüş olsam çok sevinirim en azından Ocak hedefimin olacağına dair inancım artar ama hiç bilmiyorum Sineemmm çok korkuyorum olmazsa diye. O kadar istiyorum ki 31 Aralıkta 59'u görmüş olmayı. Zıpırı da bu hafta 3 gün yaptım, bugün de yaparsam 4 olacak. yaparım herhalde demin akşam yemeği yedim şu an yapmam ama ilerleyen saatlerde yapabilirim :)) o da güzel gidiyor, 20 dk rahat yapabiliyorum artık, hareketlerden ziyade müzik açıp kendim yapmayı daha çok seviyorum. hareketlerden zaten bir şeyler kalıyor akılda öyle keyfime göre takılıyorum :))

burada yokluğun feci hissediliyorr anlatamam sanaaaa

Rica ederim Sinemcim, ne demek...
Güzel bir emeklilik geçirmeyi umuyorum.
Umarım en kısa zamanda bitecek canım, artık tam gaz devam ediyorum yoluma...
Aaaa, mısır şurubuyla ilgili bir yazı paylaşmıştım, bulayım alıntılayayım onu da sen de oku... "Herkes okusun." demiştim ama sanırım yine tam okunmadı, neyse artık...

Bir de şu var ki... :) Söylemeyi unuttuğum:
Dün Nazcım aynı kiloda olduğumuzu fark etti ve bana kafa tuttu, ben de kabul ettim.
Anlayacağın yarınki sonucu takımca 4 gözle bekliyoruz.

Benden genç, şakır şakır veriyor ama inat ettim, mezuniyete oynuyorum.

Sinemcim, işte yazı bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…