Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay Sinem yazınca farkettim ve çok utandıım ben söylememiştiimmm, Funda gerçekten her şey için çok teşekkürler, çok uzun bir zaman olmadı benim takıma girişim belki ama senin bu kaptanlık işine ne kadar emek verdiğini, buradaki sorunlardan ne kadar etkilendiğini vs bir çok şeyi anlamama yetti. ilk göz kaptanımmm

vee Sineme katılıyorumm inşş en kısa zamanda

''umarım'' hosbulduma ek gıbı olmus ama ''umarım pc sorun cıkarmaz tekrar'' yazmıstın sen ona umarım demiştim

anam 3-4 gun ayrı dustuk iletişimimiz mi gıttı hemen

Evet o ertelediğim kırpma işi.... tembelliğin son noktasını yasıyorum dımı
neysekı cıktı aradan ama banyoda 3umuzunde poposu dondu

Tarıyla ılgıl8ı verdıgın telkini ayrıca tebrık edıyorum koptum yaaaaaaaaaa
İnan içim nasıl rahatladı anlatamam kelimeler manasız kalıyor.. o derece yaniii

Ne kadar az haber var.. :44: menuler ne alemdeydı vur patlasın cal oynasın oldumu

(yeni arkadasımızla on oldugunda ayrıca tanısırım :) )

Rica ederim Nurcum.

Ay ona mı demiştin.

Menülerde ufak kaçaklar vardı, çok fazla olmadı. Ama Tubi bir aşırı yeme günü yaşamış. Zaten izni de büyük ihtimal o yüzden aldı. Ama mesajını öyle bir yazmıştı ki "Gidersen daha kötü olabilir, kal." diyemedim...

Nurcum o notlar sınav zamanı ılac gıbı gelır ınsana cok ıyı yapıyorsun.
hımmm demekki kaçamaksız temiz bir hafta gecırdın

Amaaaa sakın tartıda beklentın cıkmazsa uzulme. Ben simdiye kadar cok gordum tardıdan 2 gun sonra tekrar -ye gectıgımı. vucudun 1 haftada tepkı vermeyebılır. ihtimal tabiki.

en guzelini yapıyorsun bende o vıdeodakı hareketlere baktıgımda aynı seyı dusunmustum. bunlara bır-ıkı bakıp kafana gore takılmak en guzelı dıye dusunmustum. :) acaip kalori yaktırıyormus ya dehset bısey.

canım bende sizi ne aradım hıc anlatamam. çatladım desem yeridir :)

Super bu hafta kendı rekorunu kırmanı beklerim artık senden..
--------------

AAaaaa bak bak kapışıyorsunuz heee ben yaşlı olanı tutuyorum bende yaşlı oldugum icin Funda bastır kızzzz 12den sonra su ıcme

Nazın masallah metobolızması cok ıyı.

Sinemcim, işte yazı bu...

Canım muhakkak okucam sayfayı hemen kaydettım. Sağol kuşum emeğine sağlık..

Kırdım zaten o rekoru, eminim...

Bastıracağım, gençlere taş çıkartacağım.

Bizim metabolizmamız da o kadar kötü değil ama... Biz de hızlıyız.
Hatta en hızlı benim.
Nihahahaha!

Kırdım zaten o rekoru, eminim...

Bastıracağım, gençlere taş çıkartacağım.

Bizim metabolizmamız da o kadar kötü değil ama... Biz de hızlıyız.
Hatta en hızlı benim.
Nihahahaha!

rekor geliyorrrrrrrr...

ben zaten hayret ediyorum metobolizmama 30da zor verılır denirdi hep ama masallah o kadarda zor olmadı.

bunu soyleyenler bogazını tutamayanlarmıydı acaba

uçuyor metobolizmamız ucuyorrrrr

hiçte bileee en hızlısı benimkiii (tamamen yalan )

Ben kalkayım da artık yemegımı yıyeyım. tartıya 1 kala gec'e kalmasın yemek faslı. simdilik

daha doyamadım size :)

Görüşürüz... :)

Aaaa, bir de bir ara bir resim atmıştım takıma....
Tam 15 ziyaretçi tane vardı.
Aşağıdakileri görünce aklıma geldi. :)

yuhh artık o ne be 15 tanee bizim takım 15 değil be.. o nasıl bır rakam oyle
uyuz oluyorum o ziyaretçilere yakalasam... tutup saçlarından kapının onune...

menüm

sabah
1 bardak yeşilçay
2 kuru kayısı

ara
1 bardak çorba

öğle
salata-yoğurt
1 kase çorba

ara
3 form bisküvi

akşam
4 kaşık makarna
rendelenmiş çiğ kabağın yoğurtla karıştırlmış hali 2 kaşık (arkadaşım yapmış tadı güzeldi)
1 kase çorba

2 litre su 2 kupa yeşilçay

Menüm:

Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
8 zeytin
1 bardak süt

Ara
1 nar

Öğle
2 tavuk baget haşlama
6 kaşık pilav
1/2 kase yoğurt

Akşam
1 kase mısır gevreği
1 bardak süt

Yeşilçayım da şimdi kaynıyor ocakta...

Nazcım aç kalacak kadar da hırs yapmasayın yahu...

Çok eksik bir menü çok...
Bir de çiğ kabak var. Gerçi tadı güzel demişsin.

Peki bir soru sorayım sana... "Sabah kalabalık dursun" diye yazılmış olan yeşilçay, gün sonu toplamına yazılan yeşilçaylara dahil mi değil mi?

vaooovvvvv fundadan süper bi menü korktum valla

fundacım dahil ya bende reflü ve gastrit var 2 gündür o kadar zor yemek yiyorumki..midem bulanıyo sürekli o yüzden bişey yiyesim yok makarnayıda akşam yediğime çok pişman oldum onu öğleye alsaydım keşke

kızlar 1 saat sonra otobüsüm var..ben kütahyada okudum üniversiteyi ordaki arkadaşlarımı görmeye gidicem gece yolda olucam ama yarın girebilirim gittiğim arkadaşımın evinde internet var...yinede bi aksilik olursa haberiniz olsun...onda tartı varmı bilmiyorum ama ben eve geldiğimde yemek yemeden tartıldım ve 72.3 çıktım yarın tekrar tartılabilirsem yazarım tartılamazsam bunu kabul ederiz..% 90 burda olucam yarın ama bi aksilik olursa ilgilenebilecek olan var mı listeyle

Nazcım...
Biliyorsun daha önceki haftalarda yapmadığımız yeni bir uygulama var bu hafta. Kilosu aynı olan yarışmacının kilo değerlerinin yanına kırmızı harflerle "kilosu aynı" yazılacak. Yarın bunu gözden kaçırmayalım.

Bir de şöyle bir durum var:

Bu tüm takımını ilgilendiriyor arkadaşlar.

Listesini paylaşmayan, etap değerlendirme raporuna cevap vermeyen veya listeyi standarda uygun değil de kural ihlalleriyle paylaşan takımlar "ceza puanı" alıyor. Ceza puanı 3'ü bulan takımın mezunları da karne alamıyor. Zaten ceza puanı 3'ü bulan takımların mevcut üyelerini mezun ettikten sonra (ki eğer o üyeler kaçmazsa) bir daha yeni üye alabileceğini sanmıyorum. Kimse karne alamayacağı takıma girmek istemez.

Lütfen bu konuda sorumluluk gösterin. Kaptanın ya da yardımcısının olmadığı bir gün "Aaaa, kimse yok." deyip çekip gitmeyin. Liste paylaşılmazsa hepimizi etkileyen bir durum ortaya çıkar. O yüzden herkes hesaplamaları öğrenmeli. Kaptanın gözünden kaçabilecek bir durumun olma ihtimaline karşı herkes paylaşım alanını okumalı. Aksi takdirde takıma zarar vermiş olursunuz.

Haaa, aranızda tüm bunları okuduktan sonra "Karne de neymiş ki?" diyenler varsa...
"Hiç mi bir şeyden haberiniz yok? Sizin bu yarışmada ne işiniz var? Zorla mı soktular sizi buraya? Başvurunuzu nasıl yapabildiniz? " demek istiyorum.

Yine kendimi tutamayıp fırça moduna girdim yalnız.
Düzelecek, düzelecek... :)

Anladım canım...
Peki durumuna uygun yemekler yok mu? Hastalıklarını tetiklemeyen şeyler...

Nazcım ben yarın burdayım canım, sen gelemeyecek olursan ben paylaşırım listeyi. Kilonu da duruma göre yazarım.

çok teşekkür ederim fundacım ben asıl senin kilonu merak ediyorum yediklerime dikkat etmiyorum normaldede bazı dönemler stresten çok kötü olabiliyo o zaman canım bişey yemek istemiyo..dün sana söylemiştimya bi yazı yetiştirmem lazım diye onu bitirdim bugün ama gece yattığımda 2 ye geliyodu saat gün boyuda tekrar onunla uğraştım stresten midem kötü oldu...düzelir 1-2 güne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…