- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.621
Nazcıgıma Kaptanlık hayırlı olsun :) Tebrık ederım canım..
Takımımıza da yenı kaptanımız hayırlı olsun..
Fundammmmmmmmm......
Fundacım benim, bugune kadar verdiğin emeklerin ve ozverın ıcın kendi adıma teşekkur ederim canım benımmm..
Harika bir kaptandın..Kaptanlıktan emekliliğin hayırlı olsun..
En kısa zamanda tam mezun olursun innnnnşşşşşaaaaaaaaallllahhhhh
Umarım ne kız?
Hoşuz, hoşuz, merak etme. :)
Kırpma işi şu aylardır ertelediğin kırpma işi galiba...
Aklın kalır bizde tabi. :) Bizim de aklımız sende kaldı çünkü... :)
Tartıdan da hiç tırsma canım, şurda zaten artık kaç saat kaldı ki? Yatacağız, kalkacağız, tartılacağız. :)
Biz neler yaptık... Pek bir şey yapmadık herhalde... Önemli şeyleri söyleyeyim ben sana, unuttuklarımı da takımdaşlar eklerler sonra. :)
Kaptanımız Naz oldu.
Gökçe adında yeni bir arkadaşımız geldi.
Tubi birkaç günlük izin istedi, gelemeyecek...
Olanlar bunlar. :)
Ay Sinem yazınca farkettim ve çok utandıım ben söylememiştiimmm, Funda gerçekten her şey için çok teşekkürler, çok uzun bir zaman olmadı benim takıma girişim belki ama senin bu kaptanlık işine ne kadar emek verdiğini, buradaki sorunlardan ne kadar etkilendiğini vs bir çok şeyi anlamama yetti. ilk göz kaptanımmm
vee Sineme katılıyorumm inşş en kısa zamanda
''umarım'' hosbulduma ek gıbı olmus ama ''umarım pc sorun cıkarmaz tekrar'' yazmıstın sen ona umarım demiştim
anam 3-4 gun ayrı dustuk iletişimimiz mi gıttı hemen
Eveto ertelediğim kırpma işi.... tembelliğin son noktasını yasıyorum dımı
neysekı cıktı aradanama banyoda 3umuzunde poposu dondu
Tarıyla ılgıl8ı verdıgın telkini ayrıca tebrık edıyorumkoptum yaaaaaaaaaa
İnan içim nasıl rahatladı anlatamamkelimeler manasız kalıyor.. o derece yaniii
Ne kadar az haber var.. :44: menuler ne alemdeydı vur patlasın cal oynasın oldumu
(yeni arkadasımızla on oldugunda ayrıca tanısırım :) )
İyiyimm, okul fln her şey aynı bende, yavaş yavaş ders notları çıkarmaya başlayacağım şimdiden ve bunu başarırsam benim için bir ilk olacak:)) diyet de güzel gidiyor bu hafta iyiydim sanırım ya, sonucu çok merak ediyorumm ben de tartılmadım yarını bekliyorum işteegeçen hafta 63tüm bu hafta 62'e hatta 61.9lara düşmüş olsam çok sevinirim en azından Ocak hedefimin olacağına dair inancım artar ama hiç bilmiyorum Sineemmm çok korkuyorum olmazsa diye. O kadar istiyorum ki 31 Aralıkta 59'u görmüş olmayı. Zıpırı da bu hafta 3 gün yaptım, bugün de yaparsam 4 olacak. yaparım herhalde demin akşam yemeği yedim şu an yapmam ama ilerleyen saatlerde yapabilirim :)) o da güzel gidiyor, 20 dk rahat yapabiliyorum artık, hareketlerden ziyade müzik açıp kendim yapmayı daha çok seviyorum. hareketlerden zaten bir şeyler kalıyor akılda öyle keyfime göre takılıyorum :))
burada yokluğun feci hissediliyorr anlatamam sanaaaa
Rica ederim Sinemcim, ne demek...
Güzel bir emeklilik geçirmeyi umuyorum.
Umarım en kısa zamanda bitecek canım, artık tam gaz devam ediyorum yoluma...
Aaaa, mısır şurubuyla ilgili bir yazı paylaşmıştım, bulayım alıntılayayım onu da sen de oku... "Herkes okusun." demiştim ama sanırım yine tam okunmadı, neyse artık...
Bir de şu var ki... :) Söylemeyi unuttuğum:
Dün Nazcım aynı kiloda olduğumuzu fark etti ve bana kafa tuttu, ben de kabul ettim.
Anlayacağın yarınki sonucu takımca 4 gözle bekliyoruz.
Benden genç, şakır şakır veriyor ama inat ettim, mezuniyete oynuyorum.
Sinemcim, işte yazı bu...
Super bu hafta kendı rekorunu kırmanı beklerim artık senden..
--------------
AAaaaa bak bak kapışıyorsunuz heeeben yaşlı olanı tutuyorum bende yaşlı oldugum icin Funda bastır kızzzz 12den sonra su ıcme
Nazın masallahmetobolızması cok ıyı.
Canım muhakkak okucam sayfayı hemen kaydettım. Sağol kuşum emeğine sağlık..
Kırdım zaten o rekoru, eminim...
Bastıracağım, gençlere taş çıkartacağım.
Bizim metabolizmamız da o kadar kötü değil ama... Biz de hızlıyız.
Hatta en hızlı benim.
Nihahahaha!
Ben kalkayım da artık yemegımı yıyeyım. tartıya 1 kala gec'e kalmasın yemek faslı. simdilik
daha doyamadım size :)
Görüşürüz... :)
Aaaa, bir de bir ara bir resim atmıştım takıma....
Tam 15 ziyaretçi tane vardı.
Aşağıdakileri görünce aklıma geldi. :)
sinemim gelmişşşşş
yuhh artık o ne be 15 taneebizim takım 15 değil be.. o nasıl bır rakam oyle
uyuz oluyorum o ziyaretçilere yakalasam...tutup saçlarından kapının onune...
menüm
sabah
1 bardak yeşilçay
2 kuru kayısı
ara
1 bardak çorba
öğle
salata-yoğurt
1 kase çorba
ara
3 form bisküvi
akşam
4 kaşık makarna
rendelenmiş çiğ kabağın yoğurtla karıştırlmış hali2 kaşık (arkadaşım yapmış tadı güzeldi)
1 kase çorba
2 litre su 2 kupa yeşilçay
vaooovvvvv fundadan süper bi menü korktum vallaMenüm:
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
8 zeytin
1 bardak süt
Ara
1 nar
Öğle
2 tavuk baget haşlama
6 kaşık pilav
1/2 kase yoğurt
Akşam
1 kase mısır gevreği
1 bardak süt
Yeşilçayım da şimdi kaynıyor ocakta...
fundacım dahilNazcım aç kalacak kadar da hırs yapmasayın yahu...
Çok eksik bir menü çok...
Bir de çiğ kabak var.Gerçi tadı güzel demişsin.
Peki bir soru sorayım sana... "Sabah kalabalık dursun" diye yazılmış olan yeşilçay, gün sonu toplamına yazılan yeşilçaylara dahil mi değil mi?
fundacım dahilya bende reflü ve gastrit var 2 gündür o kadar zor yemek yiyorumki..midem bulanıyo sürekli o yüzden bişey yiyesim yok makarnayıda akşam yediğime çok pişman oldum onu öğleye alsaydım keşke
kızlar 1 saat sonra otobüsüm var..ben kütahyada okudum üniversiteyi ordaki arkadaşlarımı görmeye gidicem gece yolda olucam ama yarın girebilirim gittiğim arkadaşımın evinde internet var...yinede bi aksilik olursa haberiniz olsun...onda tartı varmı bilmiyorum ama ben eve geldiğimde yemek yemeden tartıldım ve 72.3 çıktım yarın tekrar tartılabilirsem yazarım tartılamazsam bunu kabul ederiz..% 90 burda olucam yarın ama bi aksilik olursa ilgilenebilecek olan var mı listeyle
çok teşekkür ederim fundacım ben asıl senin kilonu merak ediyorumAnladım canım...
Peki durumuna uygun yemekler yok mu? Hastalıklarını tetiklemeyen şeyler...
Nazcım ben yarın burdayım canım, sen gelemeyecek olursan ben paylaşırım listeyi.Kilonu da duruma göre yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?