- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.641
çok teşekkür ederim fundacım ben asıl senin kilonu merak ediyorumyediklerime dikkat etmiyorum normaldede bazı dönemler stresten çok kötü olabiliyo o zaman canım bişey yemek istemiyo..dün sana söylemiştimya bi yazı yetiştirmem lazım diye onu bitirdim bugün ama gece yattığımda 2 ye geliyodu saat gün boyuda tekrar onunla uğraştım stresten midem kötü oldu...düzelir 1-2 güne..
menüm
sabah
1 bardak yeşilçay
2 kuru kayısı
ara
1 bardak çorba
öğle
salata-yoğurt
1 kase çorba
ara
3 form bisküvi
akşam
4 kaşık makarna
rendelenmiş çiğ kabağın yoğurtla karıştırlmış hali2 kaşık (arkadaşım yapmış tadı güzeldi)
1 kase çorba
2 litre su 2 kupa yeşilçay
Nazcım...
Biliyorsun daha önceki haftalarda yapmadığımız yeni bir uygulama var bu hafta. Kilosu aynı olan yarışmacının kilo değerlerinin yanına kırmızı harflerle "kilosu aynı" yazılacak. Yarın bunu gözden kaçırmayalım.
Bir de şöyle bir durum var:
Bu tüm takımını ilgilendiriyor arkadaşlar.
Listesini paylaşmayan, etap değerlendirme raporuna cevap vermeyen veya listeyi standarda uygun değil de kural ihlalleriyle paylaşan takımlar "ceza puanı" alıyor. Ceza puanı 3'ü bulan takımın mezunları da karne alamıyor. Zaten ceza puanı 3'ü bulan takımların mevcut üyelerini mezun ettikten sonra (ki eğer o üyeler kaçmazsa) bir daha yeni üye alabileceğini sanmıyorum. Kimse karne alamayacağı takıma girmek istemez.
Lütfen bu konuda sorumluluk gösterin. Kaptanın ya da yardımcısının olmadığı bir gün "Aaaa, kimse yok." deyip çekip gitmeyin. Liste paylaşılmazsa hepimizi etkileyen bir durum ortaya çıkar. O yüzden herkes hesaplamaları öğrenmeli. Kaptanın gözünden kaçabilecek bir durumun olma ihtimaline karşı herkes paylaşım alanını okumalı. Aksi takdirde takıma zarar vermiş olursunuz.
Haaa, aranızda tüm bunları okuduktan sonra "Karne de neymiş ki?" diyenler varsa...
"Hiç mi bir şeyden haberiniz yok?Sizin bu yarışmada ne işiniz var? Zorla mı soktular sizi buraya? Başvurunuzu nasıl yapabildiniz? " demek istiyorum.
Yine kendimi tutamayıp fırça moduna girdim yalnız.
Düzelecek, düzelecek... :)
kızlar 1 saat sonra otobüsüm var..ben kütahyada okudum üniversiteyi ordaki arkadaşlarımı görmeye gidicem gece yolda olucam ama yarın girebilirim gittiğim arkadaşımın evinde internet var...yinede bi aksilik olursa haberiniz olsun...onda tartı varmı bilmiyorum ama ben eve geldiğimde yemek yemeden tartıldım ve 72.3 çıktım yarın tekrar tartılabilirsem yazarım tartılamazsam bunu kabul ederiz..% 90 burda olucam yarın ama bi aksilik olursa ilgilenebilecek olan var mı listeyle
Funda niye bu kadar sert çıkıyorsunTamam yarışma içinde olup bunlarla ilgilenmemek olmaz neyin içinde olduğunu kuralların ne olduğunu vs bilmek gerekir evet ama sizin bu yarışmada ne işiniz var de gidin gibi bir anlam üzücü oluyor bence, defalarca söyledin paylaşım alanını takip edin karar defterini okuyun diye hala daha ilgilenmeyenlere yapılacak bir şey var gibi gelmiyor bana
Sinemcim hoşgeldin canımm valla yokluğun çokkkkk belliydi.iyiki geldinSelam kızlarrrrrr
Az once masaustu bılgısayarı aldım geldım. :) şimdilik sıkıntı yok gıbı ama bu ara olurda gıremezsem bılın kı pc gıttı :) :18:
şükür bildirim için sabahın korunde cafeye gıtmekten kurtuldum(aman nazar değmesin )
yaa çokkkkk özledim siziiiii
pc nın durumu cok ıyı değil biri bana bir özet geçerse nasıl sevınırım anlatamam :)
canım baktım yüzüğe çok değişik ve orjinal.benim eşim orjinal hediyeleri sever umaraım senin eşinin de hoşuna gider.gelince anlat bakalım nasıl geçti kutlama.eşinin doğum günü kutlu olsun canım:)))
Biliyorum bu yüzükleri, siyahı falan da oluyor. :)
Bana bir yüzük için biraz kalabalık geliyor gerçi ama önemli olan eşinin beğenmesi.
Erkek olsam hoşuma da giderdi belki, bilemiyorum...
ay biliyorum bunları, beğenecektir bence gayet güzell :)) tepkileri yaz muhakkak :))
Çok sağol Ayşegülcüm. Ben de bayıldım zaten, sizlerin de fikirlerini sormak istemiştim. Çok beğendi, çok güzel durdu parmağında, özellikle saatle gerçekten çok şık durdu :)
Yüzük zaten kalın bir yüzük, ama baya hoşuna gitti :)
Çoook beğendi :)
rekor rekor rekor.hadi bakalım kızlar heyecanla bekliyorum:)kendimden ümitli değilim.sizin sonuçları daha heyecanla bekliyorum:)Kırdım zaten o rekoru, eminim...
Bastıracağım, gençlere taş çıkartacağım.
Bizim metabolizmamız da o kadar kötü değil ama... Biz de hızlıyız.
Hatta en hızlı benim.
Nihahahaha!
menüm
sabah
1 bardak yeşilçay
2 kuru kayısı
ara
1 bardak çorba
öğle
salata-yoğurt
1 kase çorba
ara
3 form bisküvi
akşam
4 kaşık makarna
rendelenmiş çiğ kabağın yoğurtla karıştırlmış hali2 kaşık (arkadaşım yapmış tadı güzeldi)
1 kase çorba
2 litre su 2 kupa yeşilçay
menüler yarışıyor sayın takipçiler Fundanın menüsünde akşam gayet hafif,Nazın menüsünde ise akşamın ağırlığına inat sabah ve öğle yemek yokkk.diye olayı ballandırırsak yarış daha da heyecanlanır gibi geldi bana:)Menüm:
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
8 zeytin
1 bardak süt
Ara
1 nar
Öğle
2 tavuk baget haşlama
6 kaşık pilav
1/2 kase yoğurt
Akşam
1 kase mısır gevreği
1 bardak süt
Yeşilçayım da şimdi kaynıyor ocakta...
kızlar 1 saat sonra otobüsüm var..ben kütahyada okudum üniversiteyi ordaki arkadaşlarımı görmeye gidicem gece yolda olucam ama yarın girebilirim gittiğim arkadaşımın evinde internet var...yinede bi aksilik olursa haberiniz olsun...onda tartı varmı bilmiyorum ama ben eve geldiğimde yemek yemeden tartıldım ve 72.3 çıktım yarın tekrar tartılabilirsem yazarım tartılamazsam bunu kabul ederiz..% 90 burda olucam yarın ama bi aksilik olursa ilgilenebilecek olan var mı listeyle
aşkolsun canımben kendi adıma söylüyorum karne ayrıntısının ilk günden beri farkındayımNazcım...
Biliyorsun daha önceki haftalarda yapmadığımız yeni bir uygulama var bu hafta. Kilosu aynı olan yarışmacının kilo değerlerinin yanına kırmızı harflerle "kilosu aynı" yazılacak. Yarın bunu gözden kaçırmayalım.
Bir de şöyle bir durum var:
Bu tüm takımını ilgilendiriyor arkadaşlar.
Listesini paylaşmayan, etap değerlendirme raporuna cevap vermeyen veya listeyi standarda uygun değil de kural ihlalleriyle paylaşan takımlar "ceza puanı" alıyor. Ceza puanı 3'ü bulan takımın mezunları da karne alamıyor. Zaten ceza puanı 3'ü bulan takımların mevcut üyelerini mezun ettikten sonra (ki eğer o üyeler kaçmazsa) bir daha yeni üye alabileceğini sanmıyorum. Kimse karne alamayacağı takıma girmek istemez.
Lütfen bu konuda sorumluluk gösterin. Kaptanın ya da yardımcısının olmadığı bir gün "Aaaa, kimse yok." deyip çekip gitmeyin. Liste paylaşılmazsa hepimizi etkileyen bir durum ortaya çıkar. O yüzden herkes hesaplamaları öğrenmeli. Kaptanın gözünden kaçabilecek bir durumun olma ihtimaline karşı herkes paylaşım alanını okumalı. Aksi takdirde takıma zarar vermiş olursunuz.
Haaa, aranızda tüm bunları okuduktan sonra "Karne de neymiş ki?" diyenler varsa...
"Hiç mi bir şeyden haberiniz yok?Sizin bu yarışmada ne işiniz var? Zorla mı soktular sizi buraya? Başvurunuzu nasıl yapabildiniz? " demek istiyorum.
Yine kendimi tutamayıp fırça moduna girdim yalnız.
Düzelecek, düzelecek... :)
Çok sağol Ayşegülcüm. Ben de bayıldım zaten, sizlerin de fikirlerini sormak istemiştim. Çok beğendi, çok güzel durdu parmağında, özellikle saatle gerçekten çok şık durdu :)
geçmiş olsun canım.bende de var mide rahatsızlığı ama seninki kadar değil.çok teşekkür ederim fundacım ben asıl senin kilonu merak ediyorumyediklerime dikkat etmiyorum normaldede bazı dönemler stresten çok kötü olabiliyo o zaman canım bişey yemek istemiyo..dün sana söylemiştimya bi yazı yetiştirmem lazım diye onu bitirdim bugün ama gece yattığımda 2 ye geliyodu saat gün boyuda tekrar onunla uğraştım stresten midem kötü oldu...düzelir 1-2 güne..
sevindim canım:))güle güle kullansın eşinÇok sağol Ayşegülcüm. Ben de bayıldım zaten, sizlerin de fikirlerini sormak istemiştim. Çok beğendi, çok güzel durdu parmağında, özellikle saatle gerçekten çok şık durdu :)
rekor rekor rekor.hadi bakalım kızlar heyecanla bekliyorum:)kendimden ümitli değilim.sizin sonuçları daha heyecanla bekliyorum:)
menüler yarışıyor sayın takipçiler Fundanın menüsünde akşam gayet hafif,Nazın menüsünde ise akşamın ağırlığına inat sabah ve öğle yemek yokkk.diye olayı ballandırırsak yarış daha da heyecanlanır gibi geldi bana:)
aşkolsun canımben kendi adıma söylüyorum karne ayrıntısının ilk günden beri farkındayım
Süper anlatıcı olur senden Ayşegülcüm.
Seni okuyunca daha da gaza geldim ben.
Kendi rekorumu kıracağım kesin.
Mesajım sanırım yanlış anlaşılmış. Ciddi bir kızgınlık olsa smiley kullanmazdım. Karnenin ne olduğunu bilmeyenler varsa öğrenmelerine bahane olur diye yazmıştım. Üstelik asıl önemli olan ceza puanı konusuydu ama olay başka bir yere gitmiş, Nur bu konuda haklı sanırım. Artık böyle yazıları bıraksam daha iyi olacak. :) Zaten gereken açıklamaları Naz yapar.
yok canım ben senin yazından alınmadım şakayla karışık yazdığın belliydi :) yeri gelince bu hatırlatmaları herkes yapmalı ve bence sen daha çok yapmalısın çünkü emeğin çok bu takımda bence yani
Hoşbuldum Nazcım :) bende özledimmmmsinemim gelmişşşşş
çok özledim seni hoşgeldin cnm
Menüüümmmm
Sabah
peynirli sahanda 2 yumurta
2 dilim kepekli ekmek
Öğle
Nesfit
Ara
2 ceviz
Akşam
2 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
2 küçük haşlanmış patates
20dk zıPırşimdi de yeşil çay yapacağım ya da kahve yapacağım vazgeçtim
Sinemcim hoşgeldin canımm valla yokluğun çokkkkk belliydi.iyiki geldinve bizimde aklımız sendeydi:)bu arada bilgisayarına iyi davranda ayrı düşmeyelim yine
rekor geliyorrrrrrrr...
ben zaten hayret ediyorum metobolizmama 30da zor verılır denirdi hep ama masallah o kadarda zor olmadı.
bunu soyleyenler bogazını tutamayanlarmıydı acaba
uçuyor metobolizmamız ucuyorrrrr
hiçte bileee en hızlısı benimkiii(tamamen yalan )
:))) özel şevkat gosterıyorum bılgısayarıma
arada da gaz verıyorumvayyy be ne makınasın sen casper neymıs senın yanında aslanım benım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?