Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anladım Nazcım, geçmiş olsun. :26:
Düşündüğünden de çabuk düzelirsin umarım.

aynı şeyi söyleyeceğim ama çok çok az bir menü olmuş Nazz kıyamam sana ya bu kız nasıl durdu böyle dedim, öğle-akşam bir şey değil de sabah gayret et bir şeyler yemeye

Funda niye bu kadar sert çıkıyorsun Tamam yarışma içinde olup bunlarla ilgilenmemek olmaz neyin içinde olduğunu kuralların ne olduğunu vs bilmek gerekir evet ama sizin bu yarışmada ne işiniz var de gidin gibi bir anlam üzücü oluyor bence, defalarca söyledin paylaşım alanını takip edin karar defterini okuyun diye hala daha ilgilenmeyenlere yapılacak bir şey var gibi gelmiyor bana

Ben burada olacağım büyük ihtimalle ben de ilgilenirimmmm kuzuumm

Menüüümmmm

Sabah
peynirli sahanda 2 yumurta
2 dilim kepekli ekmek

Öğle
Nesfit

Ara
2 ceviz

Akşam
2 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
2 küçük haşlanmış patates

20dk zıPır şimdi de yeşil çay yapacağım ya da kahve yapacağım vazgeçtim

Şaka bu yazı, değil mi?

Ben en iyisi bir daha hiçbir şey yazmayayım.

haklı olduğun konularda çok sert çıkıyorsun bu da anlatmak istediğinin önüne geçiyor, aslında özet olarak bunu söylemek istemiştim ama ben de doğru ifade edememiş olabilirim :)

Sinemcim hoşgeldin canımm valla yokluğun çokkkkk belliydi.iyiki geldin ve bizimde aklımız sendeydi:)bu arada bilgisayarına iyi davranda ayrı düşmeyelim yine

Çok sağol Ayşegülcüm. Ben de bayıldım zaten, sizlerin de fikirlerini sormak istemiştim. Çok beğendi, çok güzel durdu parmağında, özellikle saatle gerçekten çok şık durdu :)

Biliyorum bu yüzükleri, siyahı falan da oluyor. :)
Bana bir yüzük için biraz kalabalık geliyor gerçi ama önemli olan eşinin beğenmesi.
Erkek olsam hoşuma da giderdi belki, bilemiyorum...

Yüzük zaten kalın bir yüzük, ama baya hoşuna gitti :)

ay biliyorum bunları, beğenecektir bence gayet güzell :)) tepkileri yaz muhakkak :))

Çoook beğendi :)

kızlar ben çıkıyorum 15 dk sonra otogarda olmam lazım öpüyorum hepinizi ..ilgilenen herkese teşekkür ederim...

Kırdım zaten o rekoru, eminim...

Bastıracağım, gençlere taş çıkartacağım.

Bizim metabolizmamız da o kadar kötü değil ama... Biz de hızlıyız.
Hatta en hızlı benim.
Nihahahaha!
rekor rekor rekor.hadi bakalım kızlar heyecanla bekliyorum:)kendimden ümitli değilim.sizin sonuçları daha heyecanla bekliyorum:)

menüler yarışıyor sayın takipçiler Fundanın menüsünde akşam gayet hafif,Nazın menüsünde ise akşamın ağırlığına inat sabah ve öğle yemek yokkk.diye olayı ballandırırsak yarış daha da heyecanlanır gibi geldi bana:)

ohhh valla bekar olup gezmek var yada evli olup çocuksuz gezmek vardı.özledim eski günlerimi :)) iyi vakit geçiririsin umarım Nazcım.kilo yorumu için yarını bekliyorum)
aşkolsun canımben kendi adıma söylüyorum karne ayrıntısının ilk günden beri farkındayım

geçmiş olsun canım.bende de var mide rahatsızlığı ama seninki kadar değil.

sevindim canım:))güle güle kullansın eşin

Süper anlatıcı olur senden Ayşegülcüm.
Seni okuyunca daha da gaza geldim ben.
Kendi rekorumu kıracağım kesin.

Mesajım sanırım yanlış anlaşılmış. Ciddi bir kızgınlık olsa smiley kullanmazdım. Karnenin ne olduğunu bilmeyenler varsa öğrenmelerine bahane olur diye yazmıştım. Üstelik asıl önemli olan ceza puanı konusuydu ama olay başka bir yere gitmiş, Nur bu konuda haklı sanırım. Artık böyle yazıları bıraksam daha iyi olacak. :) Zaten gereken açıklamaları Naz yapar.

menüm:
sabah:1 bardak süt ,1 elma(saat 7 de)
1 simit,3 dilim peynir( 1 kk kadar)

öğle:3-4 diyet bisküvi
akşam:3 kaşık bulgur pilavı,5-6 kaşık tavuk sote,1 kase cacık
ara:yarım nar ve yarım kivi

yok canım ben senin yazından alınmadım şakayla karışık yazdığın belliydi :) yeri gelince bu hatırlatmaları herkes yapmalı ve bence sen daha çok yapmalısın çünkü emeğin çok bu takımda bence yani

Alındığını düşünmedim zaten canım. :) Nur da alınmamıştır. Zaten kimsenin alınacağını sanmam. Ben kendi üslubumun size yansımasıyla ilgili konuştum.

---------

Hemen yarın olsa da tartılsak yahu... :) Bekleyemiyorum.
Erkenden yatacağım bugün galiba.
Geçen hafta "haftaya cuma uçuyoruz." demiştik. şu ana kadar kötü sonuç veren olmadı.
Umarım yarın herkes kilo vermiş olur. :)

kızlar ben çıkıyorum,kızımı uyutucam birazda soru hazırlamam lazım öpüyorum hepinizi
yarın güzel bildirimler gelir inşallah:18:

sinemim gelmişşşşş
çok özledim seni hoşgeldin cnm
Hoşbuldum Nazcım :) bende özledimmmm

sadece 1 ara eksik ama menu harıka o kadar eksıkte olur dıyorum... :) afıyet olsun canım

Sinemcim hoşgeldin canımm valla yokluğun çokkkkk belliydi.iyiki geldin ve bizimde aklımız sendeydi:)bu arada bilgisayarına iyi davranda ayrı düşmeyelim yine

Ayşegulcum hosbuldum canım.. Hepinizi ayrı ayrı ozledım.. inan boslugunuz hemen hıssedılıyor..

:))) özel şevkat gosterıyorum bılgısayarıma
arada da gaz verıyorum vayyy be ne makınasın sen casper neymıs senın yanında aslanım benım...

Gökçecim Merhaba.. :)
Hoşgeldin..
Benim olmadıgım zaman gelmissin takıma denk gelemedik. :) Hemen kendimi tanıtayım..

Adım Sinem, 30 yaşındayım, Antalyada yaşıyorum, 6 yıllık evliyim.
Makyoz ve branş ogretmenıyım. Fakat suan calısmıyorum. Kendi işimizi kapattıktan sonra biraz dinleneyim dedim ama abarttım galıba :)
Hazıran basından bu yana Takımdayım. Kilolar evlenınce sinsi sinsi geldi simdide tıpıs tıpıs postalıyoruz ve postalamaya devam edicez.. :)

Benden şimdilik bu kadar :)

menu yazmayı bıle ozledım yavvv

sabah+ogle
2 dilim kepekli ekmek
1.5kk peynır
1 mını domates
2 zeytın
1 çay kaşığı bal

ara
yarım avuc fındık
yarım avuc kabak cekırdeği
(abarttım bıraz farkındayım film izlemeye calısırken olusan ara boyle oldu )

aksam
4 kasık makarna (yagsız)
1kk peynır
1 bardak ayran

ara
2 mandalına

"boğazını tutamayanlar" deyince üstüme alındım. Acaba neden?

Gözüm hep bir şeylerde kalıyordu ama şu son haftanın üstüne, bir de mısır şurubunun üstüne artık hazır olan hiçbir şey ilgimi çekmiyor.

:))) özel şevkat gosterıyorum bılgısayarıma
arada da gaz verıyorum vayyy be ne makınasın sen casper neymıs senın yanında aslanım benım...

Çaresizlik neler yaptırıyor insana...
Benim de bilgisayarımla benzer konuşmalar yapmışlığım vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…