Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınnn... ben yarın 3 günlügüne haftasonu tatiline gidiyorum ,yarın yola erken çıkalım dedik o yüzden ben şimdiden tartıldım ve bildirimimi yapıyorum 82 kiloyum ,sabah dernekde olacagım akşama gelince görüşürüz sevgili takımım.....

tebrik ederim iyi yolculuklar ve iyi tatiller:)

günaydın herkesee

raaacım tebrik ederim yarın bu şekilde yazarım kilonu

Son düzenleme:
iyiyim bende fundacım yazı hazırlamaya çalışıyorum hala bitmedi ara ara girip bakıyorum kimse yok...bu arada mesajıma cvp bekliyorum senden

Tebrikler Raacım, iyi tatiller, keyfini çıkar :)

Merhaba kızlar nasılsınız?
O kadar boğucu bir gün ki, valla çok sıkıldım. Bu arada dünkü cezamı da ödedim, 1 saatlik yürüyüşümü yaptım, yeşilçayımı içiyorum :)

Nerdesiniz ölü takım?
İlk günlerden yeni kaptanımızı bezdireceksiniz mesajsızlıktan, ona göre... :)

Merhaba kızlar nasılsınız?
O kadar boğucu bir gün ki, valla çok sıkıldım. Bu arada dünkü cezamı da ödedim, 1 saatlik yürüyüşümü yaptım, yeşilçayımı içiyorum :)

İyiyim Gökçecim, sen nasılsın?
Yürüyüşüne ve yeşilçayına özendim...

Ben de bugün Naz'a inat edip soğuk suya girme pahasına spor yapmaya karar vermiştim. Ama tahmin edin ne oldu?:

Sular kesildi.
Üstelik akşam 20:00'ye kadar da gelmeyecekmiş. Hoş onların 20:00 dediği genelde 22:00'yi bulur. Yattı benim spor yani... Gerçi belki 1 günlük kokma pahasına yaparım sporu... Yatarken kirli eşofmanlar giyerim, ertesi gün de çarşaf, yastık kılılıf, eşofman, ne varsa hepsini birden yıkarım... :) Ama kafamdaki kaşıntıya dayanabilir miyim bilmiyorum.

Ne yapsam yahu, var mı fikri olan?

sular çok geç gelirse; biraz büyük odan varsa giy aşortmanlarını camıda aç (burdan kastımız dışardaki havada yürüyormuş hissini yaşatabilmek ) kulaklığı tak dön odada

:) Fundacım alemsin yaa.. Valla ben o kaşıntıyla yatamazdım ama gece suların geleceğinden emin olsam gece banyomu yapar, mışıl mışıl uyurdum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…