- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.581
günaydınnn... ben yarın 3 günlügüne haftasonu tatiline gidiyorum ,yarın yola erken çıkalım dedik o yüzden ben şimdiden tartıldım ve bildirimimi yapıyorum 82 kiloyum ,sabah dernekde olacagım akşama gelince görüşürüz sevgili takımım.....
günaydınnn... ben yarın 3 günlügüne haftasonu tatiline gidiyorum ,yarın yola erken çıkalım dedik o yüzden ben şimdiden tartıldım ve bildirimimi yapıyorum 82 kiloyum ,sabah dernekde olacagım akşama gelince görüşürüz sevgili takımım.....
raaacım tebrik ederim yarın bu şekilde yazarım kilonugünaydınnn... ben yarın 3 günlügüne haftasonu tatiline gidiyorum ,yarın yola erken çıkalım dedik o yüzden ben şimdiden tartıldım ve bildirimimi yapıyorum 82 kiloyum ,sabah dernekde olacagım akşama gelince görüşürüz sevgili takımım.....
herkes nerdeeee giriyorum çıkıyorum kimse yok...
funda hoşgeldin nasılsın
iyiyim bende fundacım yazı hazırlamaya çalışıyorum hala bitmedi ara ara girip bakıyorum kimse yok...bu arada mesajıma cvp bekliyorum sendenHerkes yine birileri bir şeyler yazsın da konu açılsın diye bekliyor, belli...
Ben de bugün konuyu siz açın diye hiçbir şey dememiştim.
Sonuç tahmin ettiğim gibi olmuş.
İyiyim Nazcım, sen nasılsın? :)
iyiyim bende fundacım yazı hazırlamaya çalışıyorum hala bitmedi ara ara girip bakıyorum kimse yok...bu arada mesajıma cvp bekliyorum senden
o mesajın üzerine bi msj daha atmıştım ama şimdi baktım bendede gözükmüyo cnm internet gitti o arada heralde gelmemiş sanaHangi mesaj canım? Özelden attığın mesajsa cevap verdim taaa dün.
çok iyi gökçecim süpersinMerhaba kızlar nasılsınız?
O kadar boğucu bir gün ki, valla çok sıkıldım. Bu arada dünkü cezamı da ödedim, 1 saatlik yürüyüşümü yaptım, yeşilçayımı içiyorum :)
o mesajın üzerine bi msj daha atmıştım ama şimdi baktım bendede gözükmüyo cnm internet gitti o arada heralde gelmemiş sana
Merhaba kızlar nasılsınız?
O kadar boğucu bir gün ki, valla çok sıkıldım. Bu arada dünkü cezamı da ödedim, 1 saatlik yürüyüşümü yaptım, yeşilçayımı içiyorum :)
Nerdesiniz ölü takım?
İlk günlerden yeni kaptanımızı bezdireceksiniz mesajsızlıktan, ona göre... :)
İyiyim Gökçecim, sen nasılsın?
Yürüyüşüne ve yeşilçayına özendim...
Ben de bugün Naz'a inat edip soğuk suya girme pahasına spor yapmaya karar vermiştim. Ama tahmin edin ne oldu?:
Sular kesildi.
Üstelik akşam 20:00'ye kadar da gelmeyecekmiş. Hoş onların 20:00 dediği genelde 22:00'yi bulur.Yattı benim spor yani... Gerçi belki 1 günlük kokma pahasına yaparım sporu... Yatarken kirli eşofmanlar giyerim, ertesi gün de çarşaf, yastık kılılıf, eşofman, ne varsa hepsini birden yıkarım... :) Ama kafamdaki kaşıntıya dayanabilir miyim bilmiyorum.
Ne yapsam yahu, var mı fikri olan?
Merhaba kızlar nasılsınız?
sular çok geç gelirse; biraz büyük odan varsa giy aşortmanlarını camıda aç (burdan kastımız dışardaki havada yürüyormuş hissini yaşatabilmek) kulaklığı tak dön odada
İyi de yine terlerim.
Hem bisiklete binme şansım varken yürüyormuş gibi yapmama da pek gerek yok. :)
Nerdesiniz ölü takım?
İlk günlerden yeni kaptanımızı bezdireceksiniz mesajsızlıktan, ona göre... :)
İyiyim Gökçecim, sen nasılsın?
Yürüyüşüne ve yeşilçayına özendim...
Ben de bugün Naz'a inat edip soğuk suya girme pahasına spor yapmaya karar vermiştim. Ama tahmin edin ne oldu?:
Sular kesildi.
Üstelik akşam 20:00'ye kadar da gelmeyecekmiş. Hoş onların 20:00 dediği genelde 22:00'yi bulur.Yattı benim spor yani... Gerçi belki 1 günlük kokma pahasına yaparım sporu... Yatarken kirli eşofmanlar giyerim, ertesi gün de çarşaf, yastık kılılıf, eşofman, ne varsa hepsini birden yıkarım... :) Ama kafamdaki kaşıntıya dayanabilir miyim bilmiyorum.
Ne yapsam yahu, var mı fikri olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?