- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.841
Ay bugün çok geç kaldıımm neler kaynatmışlardır şimdi' diye girdim, bu neeeee
Sineem seni de paylaşımlarını da yeriimm beennn, nerede bizim kaçaklarr bugün terk-i sayfa olmuş burası
Menüümm
Sabah
beyaz peynirle kepekli tost
Öğle
2 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık tavuk sote
Ara
1 mandalina
Akşam
1 tas tavuk çorbası
1 kırmızı biber dolması
Hepimiz aynı düşünce ile geldik galibabende kimse yoktu bagıra bagıra sarkı soyluyordum
-----
Hoşgeldin Nurcum nasılsın neler yaptın bugun :)
beyaz peynırle.......ikiletme bana baştan yazarım diyor---sunnnnn
afıyet olsun canım hem guzel hem lezız menu nam namkırmızı bıber dolması cektı kız canım
Kursa gittim, geldim, babaannem geldi, onunla oturuyordum işte sonra dedim çok geç olmadan gireyim diye. Çok uykusuzum bugün, bir de boynum feci ağrıyor tutuldu mu noldu, aslında bir uyusam süper olacak da biraz daha saat ilerlesin diye bekliyorum, yarın yine sabahın köründe kurs yanii, inş sonucunda bir şeylere değer bu kadar uykumdan feragat ediyorum
öhömmm ayıptır söylemesi çok da güzeldiMenüm güzel de ben şuan hafiften bir açlık hissetmiyor değilim hani Sen neler yaptın Sineemm
ohhh allah muhabbetinizi artırsın :) babaanneler ne şekerdir yaaa :)
iyi yapıyorsun canım cok erken daha az daha oyalan oyle yat bu arada belkı yesıl cay ıcersın
Nurumben senın kursu kacırdım galıba aklımda bır dil (ing.) kursu kalmıs ama dogrumu bılemıyorum
Afiyet şeker olsun canım benimmmm :)
aaaa ya oglen bulgur tavukta vardı oglende saglam ne aclıgı detttt sus bakıyım yok açlık dıye bırseyzaten erken yatıcan.
Ben evdeydım esim dun full+full yapınca bugun 4 gıbı gıttı işe. biraz didişme biraz tatlı sohpetööööyyle geçti vakit o saate :)
o gidince Fringe i actım ona baktım :) kopuslerle takıldım. gecen haftanın O SES bolumunu ızledım. Yani evde yatıp yuvarlanma keyıf gunu oldu
Doğru bebeğimmm İng.ce, ay Sineemm 3 kur'a kayıt oldum, 1. kur Ocak sonu Şubat gibi bitecek işte; inş 3ü de bitince şakır şakır konuşacak mıyım acaba hiç kestiremiyorum hayal gibi geliyor yav
Fıstığım bilmediğimiz herşey hep hayal gelir once :) ama dil oyle birşeyki şuan nerde oldugunu bilmen gerekir yanlıyormuyum.
şimdi 1. kurdasın 3e mı gıdeceksın dırekt? onu anlamadım?
...................................................
Eki Görüntüle 571895
Eki Görüntüle 571894
Bunu hayatımızın her yonuyle dusunmemız gerekır sanırım..
Eki Görüntüle 571893
Ohh güzel bir gün olmuş desene, tuzu biberi de tamamVampir Günlüklerini izle boşver sen diğerleriniiiii
5. takıma kocaman bir "YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH" çekiyorum.
İsteyen üstüne alınsın, isteyen alınmasın, isteyen istediğini desin...
Saat 20:00'ye kadar 1 kişicik bile mi gelip mesaj atmaz diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?