- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.861
gerçekten oyle oldu zihnimi rahatlattım resmen :) artıı acık popo buyuttum
heheheh aynen tuzu bıberı olmadan olmaz
aaa vampir gunluklerını affetmıyorum zaten
ama baska dizilerimde var
how i meet your mother
fringe
ringer (ama baslayacakmı bu sene mechul) buffy min dizisi
şöyle şimdi, 5 kur var toplamda, ben 2den başladım. 2-3-4'e kayıt oldum toplam 3 kur'a kayıt oldum yani. bu 3 kur da bitince değdi diyebilecek miyim düşündüğüm seviyede olacak mıyım diye merak ediyorum işte :)) dediğin doğru, şuan nerede olduğumu bilmem gerekir ki ileride de nereden nereye gelmişim görebileyim :))
Sinemcim, Nurcum... Selamlar size...
"Bazı insanlar sadece var olur." ne kadar da doğru bir söz...
Menüm
Sabah
1 simit
1 kk peynir
5 zeytin
Öğle
2 dilim ekmek
5 zeytin
Akşam 3 kutu bira
Hımm anladım canım ve de cok ama cok dogru bır karar olmus 2. kurdan baslamak. cunku kur 1 ortaogretım ıngılızcesı resmen. oyle bır hata yaptım ondan bılıyorumcinnetlik yani
Ya dil öğrenme heves ve istekle alakalı bence. ogrenmek icin mecburi gidiyorsan işin zor ama hevesin isteğin varsa hiç ''acaba ogrenırmıyım'' deme. :)
Selamm Fundaam. Ben de önce bir afalladım yanlışlık var sandım bugünün ilk mesaj saatini 20.00 diye görünce, izinde miydi herkes diye düşündümhala daha neredeyiizzz niye gelmiyoruzz saat 10 oldu, anlamadım ben
how i met your mother bende de var, zaten toplamda 3 dizim var bir de hart of dixie'i takip ediyorum ben. bu ara çok romantik takılıyorumbir de böyle boş anlarımda evdeysem öğlen bir şeyler yerken fln komedi dizisi açarım muhakkak, 20 dklık zaten bölümler hep, önceden 'friends'ti kült bir dizi cidden, 10 sezon bitti valla şimdi eskilerden başka buldum 'seinfeld' diye ona takılıyorum :))
hiii başımıza bir de bira göbeği çıkartcak bu kıızzzz
5. takıma kocaman bir "YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH" çekiyorum.
İsteyen üstüne alınsın, isteyen alınmasın, isteyen istediğini desin...
Saat 20:00'ye kadar 1 kişicik bile mi gelip mesaj atmaz diyorum...
Menüm
Sabah
1 simit
1 kk peynir
5 zeytin
Öğle
2 dilim ekmek
5 zeytin
Akşam 3 kutu bira
how i met your mother bende de var, zaten toplamda 3 dizim var bir de hart of dixie'i takip ediyorum ben. bu ara çok romantik takılıyorumbir de böyle boş anlarımda evdeysem öğlen bir şeyler yerken fln komedi dizisi açarım muhakkak, 20 dklık zaten bölümler hep, önceden 'friends'ti kült bir dizi cidden, 10 sezon bitti valla şimdi eskilerden başka buldum 'seinfeld' diye ona takılıyorum :))
Çıkmaz yahu... :) Gerçi bu menüden sonra bir şey de diyemiyorum; denecek sözleri siz yüksek jüriye bırakıyorum...
Yılbaşına kadar bir daha yok zaten bir şey, bu da buraya son yazdığım biralı menüden sonra bir ilk...
Bugünüm kurtarır diye düşünüyorum ben, çünkü düşük kalorili... Ama bunu düşünerek içmedim, olaylar öyle gelişti...
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kardeeeeeeşimmmmm bugun ne biçim menuleriniz var hep damardan giriyorsunuzzzzzzzzzzz. once nurun kırmızı bıber dolması sonra senın bıralarrrrr
buyur Fundammmmm
EGZERSİZ LİSTESİ..................(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek..............................210
Bisiklete Binmek.......................200
Bahçe İşleri..............................270
Yüzmek....................................290
Voleybol...................................260
Yürüyüş....................................200
Rampalı yürüyüş.......................550*
Step/Aerobik............................400
Koşmak....................................550
Merdiven Çıkmak.......................400
Paten yapmak...........................120*
Eliptik bisiklet yürüyüşü.............400
Pilates......................................220
(+50 kalori de benım canım cektıgı ıcın yaparsın artık)
Ayy düşük kalorili diye biradan bahsetmiyoruzz dimiii? Sinem'e katılıyorum sporlardan spor beğen Fundaa, artı Sinem'in de canını çektirdin bak o cezayı da çok sevdim ben
hiii başımıza bir de bira göbeği çıkartcak bu kıızzzz
Ben de yeni dizi istiyorum ama bu gidişle yeni bir animeye başlayacağım galiba...
Revolution'ı izlemedim bu arada Sinemcim; kardeşim izlemiş. Ona sordum, sorar sormaz yüzünü ekşitip "Kimin yaptığını biliyor musun?" dedi... Aynı düşündüğüm gibi lost2 imiş. O 4. bölüme kadar anca dayanmış. Ben de bu sözlerin üzerine izlememeye karar verdim işte. :)
Bir zamanlar bir Merlin vardı... Flash player'dan kazık yemesem onu izleyeceğim ama izleyemiyorum, takılıyor her zaman ki gibi. Anca anime izliyorum, onu iyi kötü kaldırıyor... İngilizce pratik yapmayı planlarken japonca öğreniyorum, iyi mi?
Ben en iyisi cnbc-e'ye takılayım yine... Hiç yoktan iyidir.Big Bang'i falan veriyor hala... Onun akışını iyi kötü takip ederim, olay kurgusu o kadar da önemli değil onda...
Hevesim varr çok, psikolojiyle ilgili ingilizce kitap bile sipariş ettim p.tesiye elimde olacak, uğraşacağım okumak için ve bir gün onu okuyabileceğim, o gün de zaferim olur herhaldeama gel de onu sabah uyanmak zorunda kalan Nur'a anlat
Nurcum canım...
Sana naçizane bir tavsiye... Eğer okuduklarını anlayacak kadar ingilizcen varsa kursla uğraşma, kendin çalış. Kursların hiçbir şey kazandırdığını düşünmüyorum ben. Bir arkadaşım son seviyeye kadar kurs bitirdi, ben hayatımda kursa gitmedim, okulda da doğru dürüst bir şey görmedim. Ama benim ingilizcem ondan çok daha iyidir. (Kendim çalıştım ama...)
Bu aynı zamanda dil öğrenmek isteyen herkese tavsiyem kızlar. Burda hiçbirimiz aptal değiliz (sataşmıyorum bu arada, yanlış anlaşılmasın), okuduğumuzda anladığımız dilin eksiklerini kendimiz kapatabiliriz. Zaten takıldığımız noktaları da biliriz.
Eğer anlayamıyorsak da, o seviyeye gelene kadar kursa gider, sonra tek başımıza devam ederiz. Yani benim önerim bu... Kurslar tek başına hiçbir şey vermiyor. Kelime ya da kural ezberlemekle dil öğrenilmiyor, mantığını kavrayarak öğreniliyor.
Nurcum, en kısa zamanda yoluna kendin devam etmen dileğiyle canım... Eminim sen başarırsın.
Yok yahu, genel menüye dedim düşük kalorili diye... :)
Hep bana mı ama ya, hep bana mı?
Başka kaçamaklarda da böyle extra cezalar kesin. :)
bi bira gööööbeğe eksik dimi takımımızda ama bende içiyorum arada göbüş yarışı yaparız Fundayla
Bir kas yarısımız vardı (bilmeyenlere; mezuniyetlerimizde kas olcumu yapıcaz) br de göbüş yarısımız olur
Dilimde tüy bitttiii Fundammm Fringe izleeee.... BUgun bıle yeni bolume bakarken içimden seni andım :) ''ah dinleyip bakmıyor ki baksa bayılır bu diziye'' diye :))
Revolution da bende kesildim.. Sanırım 3 bolum baktım içim şiştikonu cok guzelde detaylar ve oyuncular ııı-ıhhh bayıyor. bır fıkır bulmuslarda senaryo tam uykuluk olmus..
Oooo o zaman tamam Nurum... Hevesin varsa hiç dusuncelere dalma. Bak dediydi dersinsen kursu bıtırdıkten sonra diksiyona da gıdersın o hevesle
bi bira gööööbeğe eksik dimi takımımızda ama bende içiyorum arada göbüş yarışı yaparız Fundayla
Bir kas yarısımız vardı (bilmeyenlere; mezuniyetlerimizde kas olcumu yapıcaz) br de göbüş yarısımız olur
Dilimde tüy bitttiii Fundammm Fringe izleeee.... BUgun bıle yeni bolume bakarken içimden seni andım :) ''ah dinleyip bakmıyor ki baksa bayılır bu diziye'' diye :))
Revolution da bende kesildim.. Sanırım 3 bolum baktım içim şiştikonu cok guzelde detaylar ve oyuncular ııı-ıhhh bayıyor. bır fıkır bulmuslarda senaryo tam uykuluk olmus..
Ayy düşük kalorili diye biradan bahsetmiyoruzz dimiii? Sinem'e katılıyorum sporlardan spor beğen Fundaa, artı Sinem'in de canını çektirdin bak o cezayı da çok sevdim ben
Nerden çıktı bu liste yahu?
Senin için yarına bir 300 kalori yakacağım Sinemcim. :)
Yok yahu, genel menüye dedim düşük kalorili diye... :)
Hep bana mı ama ya, hep bana mı?
Başka kaçamaklarda da böyle extra cezalar kesin. :)
Bu revolution şimdi yerli versiyonu çekilen mi? yoksa o revenge miydi? bir tane varmış ya beren saat mi ne oynayacakmış sanırım bilemedim şimdi
Hahaha seni seçtikkk FundaaSineem harikasıınn süper fikirrr Artık yaptığı kaçamak yüzünden birinin canını çektiren olursa ona +50 ceza verelim oylamaya sunuyorum
Bu revolution şimdi yerli versiyonu çekilen mi? yoksa o revenge miydi? bir tane varmış ya beren saat mi ne oynayacakmış sanırım bilemedim şimdi
Bugünlük oldu yahu...
Normalde zaten votkacıyım, biliyorsun. :) Ama bira ayak üstü iyi oluyor, hem nispeten öğrenci işi, ucuz kalıyor yine de... (Birkaç yıl önceye oranla fiyatlar 2'ye katlanmış olsa da...)
O yüzden göbek yarıştıramayacağım senle Sinemcim.
Madem bayılır diyorsun, yarın bir şekilde izleyeceğim fringe'in ilk bölümünü; hiç olmadı annemin bilgisayarından izlerim. :) Ben unutacak olursam sen hatırlat ama, olur mu? :) Ama kesin yarın izleyeceğim.
sağol canım iyi sayılır çok nyoğunum bugünlerde:::)dün misafrim vardı,bugün ben dışardaydım ve yarın akşam yine misafim var.öyle işte:)Selamlar....
Gezgin hatunlarrrrrnerdesiniz bir Ayşegul gelmiş o da yeni gelmiş :)
naber Ayşegulcum nasılsın ?
kaç kalori ediyormuş bir dilim börekSağol canım. darısı en en en kısa zamanda size insallah...
-----
inşallaaahhhfethediciiiiizz 5.takım olarak o listeyi
Hoş mu ?O ''hoş'' kelimesinde yeterince cosku ve inanç hissedemedim.. Hoş değil MUHTEŞEM olur
----------
Kaç yıl oldu bılıyormusun Ayşegülcüm KAR görmeyeli (((
Aşk olsun hemen resimleseydin ya guzel bır foto masaustu yapar ''Aysegulum benım ıcın cektı'' der der bakardım
Yine bööööööörek
Al sana böööööörek
EGZERSİZ LİSTESİ..................(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek..............................210
Bisiklete Binmek.......................200
Bahçe İşleri..............................270
Yüzmek....................................290
Voleybol...................................260
Yürüyüş....................................200
Rampalı yürüyüş.......................550*
Step/Aerobik............................400
Koşmak....................................550
Merdiven Çıkmak.......................400
Paten yapmak...........................120*
Eliptik bisiklet yürüyüşü.............400
Pilates......................................220
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?