Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

how i met your mother bende de var, zaten toplamda 3 dizim var bir de hart of dixie'i takip ediyorum ben. bu ara çok romantik takılıyorum bir de böyle boş anlarımda evdeysem öğlen bir şeyler yerken fln komedi dizisi açarım muhakkak, 20 dklık zaten bölümler hep, önceden 'friends'ti kült bir dizi cidden, 10 sezon bitti valla şimdi eskilerden başka buldum 'seinfeld' diye ona takılıyorum :))

Hımm anladım canım ve de cok ama cok dogru bır karar olmus 2. kurdan baslamak. cunku kur 1 ortaogretım ıngılızcesı resmen. oyle bır hata yaptım ondan bılıyorum cinnetlik yani

Ya dil öğrenme heves ve istekle alakalı bence. ogrenmek icin mecburi gidiyorsan işin zor ama hevesin isteğin varsa hiç ''acaba ogrenırmıyım'' deme. :)

Sinemcim, Nurcum... Selamlar size...

"Bazı insanlar sadece var olur." ne kadar da doğru bir söz...

Selamlar Fundacım..

Evet bayıldım o soze.. .. ve sanırım bazen hepimiz o hataya dusuyoruz arada hatırlamamız gerek..

Ben de yeni dizi istiyorum ama bu gidişle yeni bir animeye başlayacağım galiba...

Revolution'ı izlemedim bu arada Sinemcim; kardeşim izlemiş. Ona sordum, sorar sormaz yüzünü ekşitip "Kimin yaptığını biliyor musun?" dedi... Aynı düşündüğüm gibi lost2 imiş. O 4. bölüme kadar anca dayanmış. Ben de bu sözlerin üzerine izlememeye karar verdim işte. :)

Bir zamanlar bir Merlin vardı... Flash player'dan kazık yemesem onu izleyeceğim ama izleyemiyorum, takılıyor her zaman ki gibi. Anca anime izliyorum, onu iyi kötü kaldırıyor... İngilizce pratik yapmayı planlarken japonca öğreniyorum, iyi mi?

Ben en iyisi cnbc-e'ye takılayım yine... Hiç yoktan iyidir. Big Bang'i falan veriyor hala... Onun akışını iyi kötü takip ederim, olay kurgusu o kadar da önemli değil onda...

Hevesim varr çok, psikolojiyle ilgili ingilizce kitap bile sipariş ettim p.tesiye elimde olacak, uğraşacağım okumak için ve bir gün onu okuyabileceğim, o gün de zaferim olur herhalde ama gel de onu sabah uyanmak zorunda kalan Nur'a anlat

Yorumsuz...

How I Met Your Mother'ı ben de izliyorum ama birkaç haftadır bakmadım, yeni bölümü çıkmıştır herhalde... İşkence oluyor takıla takıla izlemek ama mecbur idare ediyorum, ona dayanamıyorum çünkü...

Aslında size dizi tavsiyesi sorasım geliyor ama biliyorum ki boşa... Çünkü izleyemiyorum.
Ay çok yakınır gibi oldu tüm bu yazılar.
Alıştım artık. Elimde olanla yetiniyorum. :)

hiii başımıza bir de bira göbeği çıkartcak bu kıızzzz

Çıkmaz yahu... :) Gerçi bu menüden sonra bir şey de diyemiyorum; denecek sözleri siz yüksek jüriye bırakıyorum...
Yılbaşına kadar bir daha yok zaten bir şey, bu da buraya son yazdığım biralı menüden sonra bir ilk...
Bugünüm kurtarır diye düşünüyorum ben, çünkü düşük kalorili... Ama bunu düşünerek içmedim, olaylar öyle gelişti...

5. takıma kocaman bir "YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH" çekiyorum.

İsteyen üstüne alınsın, isteyen alınmasın, isteyen istediğini desin...
Saat 20:00'ye kadar 1 kişicik bile mi gelip mesaj atmaz diyorum...

Dun gecenın ustune, bugunku duruma ben artık cok yorum bıle yapmak ıstemedım ama hislerime tercuman olmussun..

Menüm

Sabah
1 simit
1 kk peynir
5 zeytin

Öğle
2 dilim ekmek
5 zeytin

Akşam 3 kutu bira

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kardeeeeeeşimmmmm bugun ne biçim menuleriniz var hep damardan giriyorsunuzzzzzzzzzzz. once nurun kırmızı bıber dolması sonra senın bıralarrrrr

buyur Fundammmmm

EGZERSİZ LİSTESİ..................(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek..............................210
Bisiklete Binmek.......................200
Bahçe İşleri..............................270
Yüzmek....................................290
Voleybol...................................260
Yürüyüş....................................200
Rampalı yürüyüş.......................550*
Step/Aerobik............................400
Koşmak....................................550
Merdiven Çıkmak.......................400
Paten yapmak...........................120*
Eliptik bisiklet yürüyüşü.............400
Pilates......................................220

(+50 kalori de benım canım cektıgı ıcın yaparsın artık )

ayyyy Nur bende bendeee
yemek yerken bende bu ara Simpsons bakıyorum. (8. sezondayım )Friends bir ara tivibudan bakıyordum yarım kalmıstı bak ıyı oldugu hatırlattıgın arada bakıyım ona kaldıgım yerden :))

Nurcum canım...

Sana naçizane bir tavsiye... Eğer okuduklarını anlayacak kadar ingilizcen varsa kursla uğraşma, kendin çalış. Kursların hiçbir şey kazandırdığını düşünmüyorum ben. Bir arkadaşım son seviyeye kadar kurs bitirdi, ben hayatımda kursa gitmedim, okulda da doğru dürüst bir şey görmedim. Ama benim ingilizcem ondan çok daha iyidir. (Kendim çalıştım ama...)

Bu aynı zamanda dil öğrenmek isteyen herkese tavsiyem kızlar. Burda hiçbirimiz aptal değiliz (sataşmıyorum bu arada, yanlış anlaşılmasın ), okuduğumuzda anladığımız dilin eksiklerini kendimiz kapatabiliriz. Zaten takıldığımız noktaları da biliriz.

Eğer anlayamıyorsak da, o seviyeye gelene kadar kursa gider, sonra tek başımıza devam ederiz. Yani benim önerim bu... Kurslar tek başına hiçbir şey vermiyor. Kelime ya da kural ezberlemekle dil öğrenilmiyor, mantığını kavrayarak öğreniliyor.

Nurcum, en kısa zamanda yoluna kendin devam etmen dileğiyle canım... Eminim sen başarırsın.

Ayy düşük kalorili diye biradan bahsetmiyoruzz dimiii? Sinem'e katılıyorum sporlardan spor beğen Fundaa, artı Sinem'in de canını çektirdin bak o cezayı da çok sevdim ben

Nerden çıktı bu liste yahu?

Senin için yarına bir 300 kalori yakacağım Sinemcim. :)

Ayy düşük kalorili diye biradan bahsetmiyoruzz dimiii? Sinem'e katılıyorum sporlardan spor beğen Fundaa, artı Sinem'in de canını çektirdin bak o cezayı da çok sevdim ben

Yok yahu, genel menüye dedim düşük kalorili diye... :)

Hep bana mı ama ya, hep bana mı?
Başka kaçamaklarda da böyle extra cezalar kesin. :)

hiii başımıza bir de bira göbeği çıkartcak bu kıızzzz

bi bira gööööbeğe eksik dimi takımımızda ama bende içiyorum arada göbüş yarışı yaparız Fundayla
Bir kas yarısımız vardı (bilmeyenlere; mezuniyetlerimizde kas olcumu yapıcaz ) br de göbüş yarısımız olur

Dilimde tüy bitttiii Fundammm Fringe izleeee.... BUgun bıle yeni bolume bakarken içimden seni andım :) ''ah dinleyip bakmıyor ki baksa bayılır bu diziye'' diye :))

Revolution da bende kesildim.. Sanırım 3 bolum baktım içim şişti konu cok guzelde detaylar ve oyuncular ııı-ıhhh bayıyor. bır fıkır bulmuslarda senaryo tam uykuluk olmus..

Oooo o zaman tamam Nurum... Hevesin varsa hiç dusuncelere dalma. Bak dediydi dersin sen kursu bıtırdıkten sonra diksiyona da gıdersın o hevesle

birtanem benim kesinlikle katılıyorum, bir dili en iyi kitap okuyarak öğrenirsiniz derler doğru ama eksik, sırf kitap değil, altyazısız filmler ya da diziler mesela, hepsi faydalı, ya da kurslarda verilen alıştırma kitapları, kendin alıp grammer'i çalışırsın onlarla yani ne var. ama işte bu bende hep erteleme durumu oluşturdu, nasılsa okurum nasılsa bakarım diye diye geçti, 3. sınıf oldum, dedim kursa yazılayım o para cepten çıksın da hemen öğrenmeye başlamıyor muyum bir de yabancı hoca geliyor pazar günleri mesela, onunla konuşmak da pratik oluyor işte, 3 kur yazıldığım için biraz pişman oldum, olmadım değil. ama dert değil diyorum nasılsa vakit ayıracaktım artık yazılmış da bulundum bitsin bakalım, bu sırada da sırf kursa bağlı kalmayıp kendim çabalamam gerekiyor biliyorum :) inşallah başarırım işte fena görmüyorum durumumu da açıkcası, bu kur bir bitsin de işte neler katmış bana diye bir değerlendirme yapacağım açıkcası :))

Hahaha seni seçtikkk Fundaa Sineem harikasıınn süper fikirrr Artık yaptığı kaçamak yüzünden birinin canını çektiren olursa ona +50 ceza verelim oylamaya sunuyorum

Bu revolution şimdi yerli versiyonu çekilen mi? yoksa o revenge miydi? bir tane varmış ya beren saat mi ne oynayacakmış sanırım bilemedim şimdi

Bugünlük oldu yahu...
Normalde zaten votkacıyım, biliyorsun. :) Ama bira ayak üstü iyi oluyor, hem nispeten öğrenci işi, ucuz kalıyor yine de... (Birkaç yıl önceye oranla fiyatlar 2'ye katlanmış olsa da... )

O yüzden göbek yarıştıramayacağım senle Sinemcim.

Madem bayılır diyorsun, yarın bir şekilde izleyeceğim fringe'in ilk bölümünü; hiç olmadı annemin bilgisayarından izlerim. :) Ben unutacak olursam sen hatırlat ama, olur mu? :) Ama kesin yarın izleyeceğim.

ayyy sorma Nur yaaa kokusu geldi kız burnuma iyiki evde bira yok heee boyle seylere hiç dayanamam

Nerden çıktı bu liste yahu?

Senin için yarına bir 300 kalori yakacağım Sinemcim. :)

Nerden mi cıktı

3 kutu bira içip yanına mı kalır sandın seni tatlı cadı seniiiiiiiiiiii

--------
ayyyy cınımsın işte yaaa hiçde kırmaz benııı o benim için yaktıgın kaloriler 10 katı yağ yaktırsın inşalllllllaahhhhhhhhhhhhhhhh

Yok canım nıye hep sana olsun. senın bıra içimi gıcıkladı ondan oyle oldu

Nurun menusunde de kırmızı bıber dolması cektı canım. ama o kaçamak değil ki kız yediği normal yemegi yazmıs benim maymun iştahlılığım o tamamen

Bu revolution şimdi yerli versiyonu çekilen mi? yoksa o revenge miydi? bir tane varmış ya beren saat mi ne oynayacakmış sanırım bilemedim şimdi

Revenge'ı bilmiyorum ama Beren Saat'in "intikam" diye bir dizisinin reklamları dönmeye başladığına göre o olabilir. :)

Zaten revolution'da elektrikler kesiliyor tüm dünyada, kesintiden sonraki 15. yılı anlatıyor.

Bizim piyasa altından hayatta kalkamaz onun.

hahahahahaaaa benden evet oyu hemde yıldızlı evetttttttt (hulya gıbı )

çunku bu dertten en cok yanan benim takımda. olmayan şeyı aklıma sokup duruyorsunuz beaaa
--------

yerlisini hiç duymadım ama bu dizinin konusu ; aniden elektrikler ve elektrikle çalışan herşey duruyor (arabalar dahil)

boşuna cadı demiyorum sana.. Daha biranın fırtınasını atlatamadım nıye votka dıyorsun işte ondan var evde aksam aksam dürtüyo beni yaaaa NURRRRRRR bişi deeeeeee
-------------
mümkünse yarıstırmayalım ama cumlene koptum
----------
:) tamam canım hatırlatırım ben sana (unutkan arkadasım :) )

Az önce cuma listemize baktım kızlar, durum şu:

Buffy26..............Burda
Funda08.............Burda
nehirim38............Gelmiş, kendi başına yazabildiği kadarını yazmış :)
Sweetlyy............İzinli
tunituni .............İzinli
PinkCherry..........Burda
Raa...................İzinli

Ayrıca

Üye adaylarımız Melike ve Gökçe de bugün henüz gelmemişler...

----------

Normal bir günmüş aslında... Bayağı bir izinli varmış. Ama ilk lafı ortaya atma fobimiz var sanki... Herkes girip girip "Kimse yazmamış" deyip çıkıyor genelde... Bunu daha önce de söylemiştim.

Bir "günaydın" bile, bir muhabbet açıyor. Aklınıza gelen her neyse, günün ilk mesajı olması için yazın, zaten devamı gelir.

Selamlar....

Gezgin hatunlarrrrr nerdesiniz bir Ayşegul gelmiş o da yeni gelmiş :)

naber Ayşegulcum nasılsın ?
sağol canım iyi sayılır çok nyoğunum bugünlerde:::)dün misafrim vardı,bugün ben dışardaydım ve yarın akşam yine misafim var.öyle işte:)

kaç kalori ediyormuş bir dilim börek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…