- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.981
ben 40 ve 42 giyiyorum fundacım
sinemciğim bende cuma cumartesi pazar belekde idim hava şansımıza cok güzeldi ,ama pazar gunu yavaşdan kapanmaya başlamışdı allahdan o fırtına bize rast gelmedi :)))
Hosgeldin geldin Raacım. :)
canım metobolizmandan ziyade o kadar +1 -1 yaptın kı son zamanlarda artık aynı rakamlar oynayıp duruyor.
Şununla yuzleşmen gerek ki sen sosyal bırısın. Dolayısıyla dostlarla tatil yada arkadaslarla toplantı dıye dıyete sadık kalmazsan ne yazık ki daha uzun sure + - gitmeye devam edersin.Lütfen soyledıklerıme kızma yada alınma bazen bırlerının bunu soylemesı gerekıyor. ASlında emınım arada senın ıc senınde bunları sana cıglık cıglıga soyluyor zaman zaman.. ama bazen duymazdan gelıyoruz bazen o iç sesi :) bende dış sesın olayım :)
ben 65-62kg da hala 40 gıyıyordum :26: benımde kemıklerım ırıdır ama bende anlamadım beden olayını.daha yenı yenı 38 gıymeye basladım.
Ben de 42 giyiyorum Fundacım. Ben de yapı olarak basenliyim, kalçalıyım. Belim daha ince, aslında vücut yapılarına göre de değişiyor bedenler..
Ayy çok sevindim canım :) sehır dısından gezmeye gelıp bu fırtınaya yakalanmak hıc hos olmazdı.cogu ılk ve orta okul bile tatıl oldu. hersene burda saglam fırtınalar olur bir kaç sefer.
Beden konusurken aklıma geldı. Bu ay ölçümleri cuma sabahı yapalım mı.
Tartıldıkdan sonra alırız olculerı, aksamda yazarız. Ne dersiniz ??
Raacım dış sesin doğru söylüyor. :)
Sinemcim biz senle aynı vücut tipine ve boya sahip olduğumuz için ben de senin gibi olurum büyük ihtimal. Aslında 60'ta 38 giymek süper olur benim için. Ben hep 55'ten sonra anca giyerim diyordum. Gerçi senin de kasların benden fazla...
6 saatten az uyku kilo mu yapıyormuş?
Fundacım 10 saat uyku kaç kilo yaparYa haftasonu düzensizliğim mahvetti beni, tam 10 saat uyumuşum, zorla kalktım yataktan hemde, resmen tüm gün şapşal şapşal dolaştım :) 8 saat bana çok iyi geliyor, ama fazla uyumaya hemen alışıyorum, ne yapıcam bu huyumu bilemiyorum:26:
Off.. Mecbur olmadıkça çıkma Sinemcim dışarıya, Allah muhafaza insanların kafalarına çatılar düşüyor, ağaçlar uçuyor böyle şiddetli fırtınalarda
Ben varım!!
3 olduk.
Sinem ve ben de bu aralar aynı durumdayız. Ben de bugün ortada hiçbir neden yokken 10 saat uyumuşum.
Artık saat kuracağım kendime, yapacak başka bir şey yok.
Beden konusurken aklıma geldı. Bu ay ölçümleri cuma sabahı yapalım mı.
Tartıldıkdan sonra alırız olculerı, aksamda yazarız. Ne dersiniz ??
Yok Fundacım aynen sende bu kılolarda 38e gecersın. cunku hem vucut tıpımız aynı hemde kemık yapımız aynıymıs :)
(artı boy zaten)
ben 56 da tam 36 gıyorum hemde rahat oluyor sıkma rahatsız etme olmuyor. (ama bollukda olmuyor tabiri yerindeyse cuk oluyor) ama 34 gıbı bır beden gormedım hayatımda :))))) zaten 36 bızım vucut yapımıza harıka
Yok canım cıkmıyorumdun eşimin arabası su dolmus mıllet yollarda bırakmıs arabalarını nerdeyse cam boyundaymıs yollar
bugunde lastıgı patlamıs nereye gırdıyse artıkcıkmıyorum dedım de gercı gece eşimi almaya mecbur cıkıcam. ınsallah cok fena olmaz yollar :18:
Ayyyy Fundaaaa sen saatsiz mi kalkıyorsun
o zaman sana. ben bugun hem tel hem radyolu saat cıglık cıglıga (9:30 a kurmustum) bagırıyorlar, yınede esim durttu askım saat dıye oyle uyandım yanlız olsam 12 yı gorurudum yıne
Hosgeldin geldin Raacım. :)
canım metobolizmandan ziyade o kadar +1 -1 yaptın kı son zamanlarda artık aynı rakamlar oynayıp duruyor.
Şununla yuzleşmen gerek ki sen sosyal bırısın. Dolayısıyla dostlarla tatil yada arkadaslarla toplantı dıye dıyete sadık kalmazsan ne yazık ki daha uzun sure + - gitmeye devam edersin.Lütfen soyledıklerıme kızma yada alınma bazen bırlerının bunu soylemesı gerekıyor. ASlında emınım arada senın ıc senınde bunları sana cıglık cıglıga soyluyor zaman zaman.. ama bazen duymazdan gelıyoruz bazen o iç sesi :) bende dış sesın olayım :)
Sorma elektrıge bagımlı yasıyoruz artık. iş hobi herseyımızı baglamısız.
Aysegulcum tartılma canım. çok bariz söylicem TARTI ŞİŞİRİYOR İNSANI.. neden? çünkü stresten sisiyoruz. sen harıka menulerıne devam et cumaya kadar ama tartıyı dusunme. pozitif ol
Evet fazlasıda azıda metobolizmayı yavaslatıyor. herseyın kararı ıyı oldugu gıbı uykununda oyle.
ben 65-62kg da hala 40 gıyıyordum :26: benımde kemıklerım ırıdır ama bende anlamadım beden olayını.daha yenı yenı 38 gıymeye basladım.
Yok canım cıkmıyorumdun eşimin arabası su dolmus mıllet yollarda bırakmıs arabalarını nerdeyse cam boyundaymıs yollar
bugunde lastıgı patlamıs nereye gırdıyse artıkcıkmıyorum dedım de gercı gece eşimi almaya mecbur cıkıcam. ınsallah cok fena olmaz yollar :18:
aaaa tabıkıde varsınbir Nurumuz bu konuda acıcık nazlı ama o bu ayda yazmazsa bıle onumuzdekı ay toplu yazar. sanırım 4 ay olucak bu ölçüm yaptıgımız cok ıyı oluyor nerden ne kadar ıncelıyoruz anlamıs oluyoruz :)))
Fundayla benım popo korkumuz varpopo fakırıyız
kaybetmemek ıcın ne garıp hareketler yapıyorum bır bılsen
3 olduk.
Sinem ve ben de bu aralar aynı durumdayız. Ben de bugün ortada hiçbir neden yokken 10 saat uyumuşum.
Artık saat kuracağım kendime, yapacak başka bir şey yok.
Ayyyy Fundaaaa sen saatsiz mi kalkıyorsun
o zaman sana. ben bugun hem tel hem radyolu saat cıglık cıglıga (9:30 a kurmustum) bagırıyorlar, yınede esim durttu askım saat dıye oyle uyandım yanlız olsam 12 yı gorurudum yıne
Offf, offf...
O kadar kötü hava desene..."Evden çıkma." sözüne katılıyorum öyleyse, gerçekten de başına ne geleceği belli olmaz.
Umarım gece sorunsuz gider gelirsiniz Sinemcim.
Saatsiz kalkıyorum, birkaç ay önce saatsiz 8'de kalkardım.
Son zamanlarda 9:30'u buldu, bir de 10:00'a da dayanmaya başladı, baksana...
Kış korkusu da oluyor insanda...
Yazın 8'de kalkıyorsun, hava aydınlık, sıcak... Ne yapacaksın yatakta, çıkıyorsun yataktan doğal olarak...
Ama kışın 8'de kalkıyorsun, hava karanlık ve soğuk. Yataktan kalksan kombiydi, sobaydı derken, onlar ısıtana kadar donacaksın, biliyorsun.
Bunun etkisi vardır kesin, en azından bende vardır. Ama yine de kışın da olsa 8:30'ta kalkmak lazım.
Bana uyar.
36 harika mı? :44: Başkası dese inanmam ama bedendaşım diyor... :44:
Ben kendim için hep 38'i düşünmüştim, 36 çok incecik kalır gibime geliyor. Belki de o oduncu kolları başka türlü normale dönmez.Artık kilo verdikçe göreceğiz... Ben önce bir 60'lara ineyim de...
Gerçi senin sinema akşamındaki fotonu düşünüyorum da... 36 daha iyi olabilir, haklısın...(Ay bu da laf söylemişim gibi olmadı değil mi? Yok canım, olmadı... :))
Offf, offf...
O kadar kötü hava desene..."Evden çıkma." sözüne katılıyorum öyleyse, gerçekten de başına ne geleceği belli olmaz.
Umarım gece sorunsuz gider gelirsiniz Sinemcim.
Saatsiz kalkıyorum, birkaç ay önce saatsiz 8'de kalkardım.
Son zamanlarda 9:30'u buldu, bir de 10:00'a da dayanmaya başladı, baksana...
Kış korkusu da oluyor insanda...
Yazın 8'de kalkıyorsun, hava aydınlık, sıcak... Ne yapacaksın yatakta, çıkıyorsun yataktan doğal olarak...
Ama kışın 8'de kalkıyorsun, hava karanlık ve soğuk. Yataktan kalksan kombiydi, sobaydı derken, onlar ısıtana kadar donacaksın, biliyorsun.
Bunun etkisi vardır kesin, en azından bende vardır. Ama yine de kışın da olsa 8:30'ta kalkmak lazım.
hayır sinemciğim hiç kızmıyorum ,neticede verdiğin uğraş bizim için, kendisi başaran biri çevresininde başarmasını ister senin çaban bu doğrultuda ve hiç sanmaki sadece iç sesimle kalsın bu gün bile bir arkadaşımla bunu konuşdum 2 3 ayda belki 15 kılo verdim ama hep aldığım verdiğim kilolar
Bende fazlası var, noolur gelin size vereyim birazBen de o popoyu kaybetmek için neler yapıyorum bir bilseniz
Ben hayatta saatsiz kalkamam valla, uyurum da uyuyrum. Hele şimdi zaten ses yok, pus yok, hava karanlık. Kaptırdıkça gidiyorum 10-11-12... :)
Nedense kendimi gördüm şu anEşimin tabiriyle uykucu şirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?