- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.021
menüm bozulana kadar iyiydi de ne biliim raa ya aradığımdan da değil ama ablamla bir araya gelmeyeyim ben, hayat güzel her şey boş vur patlasın oluyorum direkt ben
Ay Funda ben kendim de görmek istemiyorumm yaa, tamam bakayım bu cumaya cesaretimi toplarsam ölçeriimmm
Diğer konuyla ilgili de ne desen haklısıınn, pişman oldum zaten kalorisi ayrı direkt moral bozukluğu olarak yapıştı üstüme,bir şey diyemiyorum
menüm
sabah
yarım dilim beyaz ekmek
yarım kk peynir
öğle
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurtlu makarna
salata
akşam
1 kase çorba
4 kaşık pilav
1 kupa yeşilçay 1 litre su
Yahu aslında "aralar nerde?" diyecektim ama son zamanlarda araların çok atlandığını ve sorduğum soru cevap verilmediğini fark ettim. :) Tabi sadece sen değil Nazcım, senle beraber aralarını sürekli atlayan birkaç kişi var.
Anlaşılan ara yapmaya niyetiniz yok.("ara yapma şansım yok" demeyin. İnsan çantasına bir paket sunta atar, 3 tane kuru kayısı atar; o arayı yapar.)
Bunlar dışında... :)
Menün biraz az. Suyun az.
Metabolizmanı yavaşlatıp nasıl mezuniyetine yarışacaksın Tuğbayla ve benle bakayım?
Aaaa, kızdırmayın beni... İkinizden de süper menüler + sporlar = sonuçlar bekliyorum.
fundacım genelde ara yapmaya çalışıyorum ama bugün hiç ara yapcak vaktm olmadıYahu aslında "aralar nerde?" diyecektim ama son zamanlarda araların çok atlandığını ve sorduğum soru cevap verilmediğini fark ettim. :) Tabi sadece sen değil Nazcım, senle beraber aralarını sürekli atlayan birkaç kişi var.
Anlaşılan ara yapmaya niyetiniz yok.("ara yapma şansım yok" demeyin. İnsan çantasına bir paket sunta atar, 3 tane kuru kayısı atar; o arayı yapar.)
Bunlar dışında... :)
Menün biraz az. Suyun az.
Metabolizmanı yavaşlatıp nasıl mezuniyetine yarışacaksın Tuğbayla ve benle bakayım?
Aaaa, kızdırmayın beni... İkinizden de süper menüler + sporlar = sonuçlar bekliyorum.
kimsenin niyeti yokmu kaptan yardımcısı olmaya
Bu beniiimmm, taşımı aldım cevap vereyimmm :)) benim ara yapmaya pek niyetim yok doğruu, bazen öğün saatlerim arasında çok vakit olmuyor, akşamı muhakkak 6-7 arası yapıyorum, öğlen de atıyorum 4'e aksamışsa 2 saat içine ara sıkıştırmıyorum. Öğün saatine kadar çok acıkma durumum olduğunda ara yapıyorum genelde, onun dışında aramıyorum pek. Dışarda öğün dışında bir şeyler atıştırabilen biri değilim hiç, yok yani çantama koysam bile benle birlikte döner biliyorum nasılsa yemek yiyeceğim birazdan deyip yapmam ben onu. o yüzden artık hani ara konusunda bir şey demiyordum, çünkü tamam desem bile olmuyor, başından beri tamam dedim ama bir türlü tam olarak oturmadı, şikayetçi de değilim
tuğba görmedi galiba daha..gökçede takıma tam girmedi..bende seni öneriyorum nurben Tuubayı ya da Gökçeyi öneriyorum, görmediler daha sanırım belki onlardan biri de istekli olurr
fundacım genelde ara yapmaya çalışıyorum ama bugün hiç ara yapcak vaktm olmadı
kimsenin niyeti yokmu kaptan yardımcısı olmaya
ben Tuubayı ya da Gökçeyi öneriyorum, görmediler daha sanırım belki onlardan biri de istekli olurr
tuğba görmedi galiba daha..gökçede takıma tam girmedi..bende seni öneriyorum nur
Anladım canım. :)
Tam ben "Biz birilerini ortaya atalım." diyecektim ki, Nur yazmış bir şeyler. Ordan devam edeyim...
Tuğba bugüne kadar pek sıcak bakmadı bu işlere ama tabi fikri değişirse bence de o yapabilir. Aynı şekilde Sinem de... Ama onlar istemezsa diye alternatif düşünecek olursak...
Nurcum sen önceki yardımcı seçiminde gönüllü çıkmazsa yapabileceğini söylemiştin. Sen de yapabilirsin yani bence...
Gökçe ile ilgili düşüncem henüz takıma girmedi. Paylaşımları iyi gibi bence ama sayısal verileri Naz bilir. O yüzden o konuda bir şey diyemeyeceğim. Gökçe'yi seçebilmek için önce üye olması gerekir ki paylaşım alanına yazıldığı zaman "Ee, peki kim bu, listenizde yok ki?" denmesin. :)
Selaaaaaaaaam
ahan da geldim valla hem de öyle bir geldim ki nur topu gibi kilocuklarımla geldim kızlar.
Kimseler yok,yeni arkadaşlar katılmış,kurallar ne alemde değişiklik var mı bilmiyorum ama aldığım 3 kilo sanırım takımdan şutlanmama sebep olacak.aman be yaaaaa ne yapayım 9 yıllık evliliğimde ilk defa bu kadar uzun tatil yaptım,sevdiklerimi gördüm,yedim içtim eğlendim,dans ettim,şarkı söyledim herşey çok güzeldi o yüzden kiloma üzülmüyorum
hala on mesaj yazma zorunluluğu var mı,kimler gitti ki fundacım yerine yeni arkadaşlar gelmiş,sinem,raa,berivan burdalar mı,tuniyi gördüm bişeyler yazmış.
Funda nasılsın şekerim,gitti mi kilocuklar bakalım.ne olacak şimdi benim durumum,aslını istersen ben de ayrılmak istiyorum,hergün menü yazma ve 5mesaj zorunluluğu beni kasıyordu,bir de haftalık yazı paylaşma ödevi gelmişti sonra,çocuğ*m küçük olduğu için zorlanıyorum.kabul ederseniz hergün gelir sizi okurum,yazarım da,misafir sanatçı olarak şekerim,sıkıntıya gelemiyorum bilirsin:)
kestane kebap acele cevap fundacım yarın gece gelir okurum hadi öptüm canlarım,hoşçakalın
Günaydın takıııım!
Saatsiz 9:20... Son bir haftanın üzerine iyi geldi bana...
Biriniz gelse de azıcık konuşsak... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?