Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menüm

sabah
yarım dilim beyaz ekmek
yarım kk peynir

öğle
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurtlu makarna
salata

akşam
1 kase çorba
4 kaşık pilav

1 kupa yeşilçay 1 litre su

yok genede ıyı cnm kesinlikle,bende aynen senin gibiyim sevdiklerimle yemek yediğim yemek çok özel ve mutluluk vericidir..

menüm

sabah
yarım dilim beyaz ekmek
yarım kk peynir

öğle
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurtlu makarna
salata

akşam
1 kase çorba
4 kaşık pilav

1 kupa yeşilçay 1 litre su

Yahu aslında "aralar nerde?" diyecektim ama son zamanlarda araların çok atlandığını ve sorduğum soru cevap verilmediğini fark ettim. :) Tabi sadece sen değil Nazcım, senle beraber aralarını sürekli atlayan birkaç kişi var.

Anlaşılan ara yapmaya niyetiniz yok. ("ara yapma şansım yok" demeyin. İnsan çantasına bir paket sunta atar, 3 tane kuru kayısı atar; o arayı yapar.)

Bunlar dışında... :)
Menün biraz az. Suyun az.
Metabolizmanı yavaşlatıp nasıl mezuniyetine yarışacaksın Tuğbayla ve benle bakayım?

Aaaa, kızdırmayın beni... İkinizden de süper menüler + sporlar = sonuçlar bekliyorum.

Bu beniiimmm, taşımı aldım cevap vereyimmm :)) benim ara yapmaya pek niyetim yok doğruu, bazen öğün saatlerim arasında çok vakit olmuyor, akşamı muhakkak 6-7 arası yapıyorum, öğlen de atıyorum 4'e aksamışsa 2 saat içine ara sıkıştırmıyorum. Öğün saatine kadar çok acıkma durumum olduğunda ara yapıyorum genelde, onun dışında aramıyorum pek. Dışarda öğün dışında bir şeyler atıştırabilen biri değilim hiç, yok yani çantama koysam bile benle birlikte döner biliyorum nasılsa yemek yiyeceğim birazdan deyip yapmam ben onu. o yüzden artık hani ara konusunda bir şey demiyordum, çünkü tamam desem bile olmuyor, başından beri tamam dedim ama bir türlü tam olarak oturmadı, şikayetçi de değilim

fundacım genelde ara yapmaya çalışıyorum ama bugün hiç ara yapcak vaktm olmadı

Onlardan biri de sensin evet. :) Saklı gizli bir bilgi değil zaten, suç da değil... Menülerinizi görüyoruz o yüzden isim vermedim. Bir de "Bu hafızayla isim veririm, onlar da aslında araları yapanlardan çıkar." dedim.

Dediğim gibi, bu konuda bir şey demeyeceğim artık. Bu da trip değil heee, ona göre...
Sonuçta konuşuluyor sürekli "su içmek şöyle, ara yapmak böyle, spor öyle..." diye... İsteyen de bunlar içinden istediğini seçip hayatına uyguluyor. Uygulamayan da uygulamıyor. Yeni gelenlere aralardan bahsederim tabi (yani bundan sonra gelecek olanlara) ama halihazırda takımda olanlara bir şey demeyeceğim. Nasılsa herkes halinden memnun. :)

Dilerim hepimiz güzel kilolar veririz.

fundacım genelde ara yapmaya çalışıyorum ama bugün hiç ara yapcak vaktm olmadı

Anladım canım. :)

kimsenin niyeti yokmu kaptan yardımcısı olmaya

Tam ben "Biz birilerini ortaya atalım. " diyecektim ki, Nur yazmış bir şeyler. Ordan devam edeyim...

ben Tuubayı ya da Gökçeyi öneriyorum, görmediler daha sanırım belki onlardan biri de istekli olurr

Tuğba bugüne kadar pek sıcak bakmadı bu işlere ama tabi fikri değişirse bence de o yapabilir. Aynı şekilde Sinem de... Ama onlar istemezsa diye alternatif düşünecek olursak...

Nurcum sen önceki yardımcı seçiminde gönüllü çıkmazsa yapabileceğini söylemiştin. Sen de yapabilirsin yani bence...

Gökçe ile ilgili düşüncem henüz takıma girmedi. Paylaşımları iyi gibi bence ama sayısal verileri Naz bilir. O yüzden o konuda bir şey diyemeyeceğim. Gökçe'yi seçebilmek için önce üye olması gerekir ki paylaşım alanına yazıldığı zaman "Ee, peki kim bu, listenizde yok ki?" denmesin. :)

tuğba görmedi galiba daha..gökçede takıma tam girmedi..bende seni öneriyorum nur

yerim seni beennn çok istekli değilim bin bir türlü de şüpheliyim, herkes bir görsün fikrini söylesin, birisi gönüllü çıksın hiçbiri olmazsa en kötü ihtimalle ben olurum, çünkü başka türlü açıkta kalacak, Funda'da da sen olmasan kimse istemiyordu, şimdi de aynı şekilde olursa eğer ben olurum. ama bu söylediklerimden gönüllü olduğum anlamı çıkmasın kızlaarr gerçekten yapmak isteyen denemek isteyen varsa olsunn direktt bence

yine aynı cevabı vermişim görüyor musun Ayşegül, Tuğba fln olmak isterse eğer olsunlar bekleyelim gene de yarın bir görsünler diyorum ben, olmadı yardımcılıkta da deneme süresi olmuyor mu, yapabiliyor muyum diye görsek gerçi Cumaları da buradayım büyük çoğunlukla o açıdan da bir sorun olmaz ama bilemedim, sonradan herhangi bir sorun çıksın istemediğimden bu kadar garanticiyim ya

Selaaaaaaaaam

ahan da geldim valla hem de öyle bir geldim ki nur topu gibi kilocuklarımla geldim kızlar.
Kimseler yok,yeni arkadaşlar katılmış,kurallar ne alemde değişiklik var mı bilmiyorum ama aldığım 3 kilo sanırım takımdan şutlanmama sebep olacak.aman be yaaaaa ne yapayım 9 yıllık evliliğimde ilk defa bu kadar uzun tatil yaptım,sevdiklerimi gördüm,yedim içtim eğlendim,dans ettim,şarkı söyledim herşey çok güzeldi o yüzden kiloma üzülmüyorum

hala on mesaj yazma zorunluluğu var mı,kimler gitti ki fundacım yerine yeni arkadaşlar gelmiş,sinem,raa,berivan burdalar mı,tuniyi gördüm bişeyler yazmış.

Funda nasılsın şekerim,gitti mi kilocuklar bakalım.ne olacak şimdi benim durumum,aslını istersen ben de ayrılmak istiyorum,hergün menü yazma ve 5mesaj zorunluluğu beni kasıyordu,bir de haftalık yazı paylaşma ödevi gelmişti sonra,çocuğ*m küçük olduğu için zorlanıyorum.kabul ederseniz hergün gelir sizi okurum,yazarım da,misafir sanatçı olarak şekerim,sıkıntıya gelemiyorum bilirsin:)

kestane kebap acele cevap fundacım yarın gece gelir okurum hadi öptüm canlarım,hoşçakalın

Ama bu ne ki şimdi ya?
Aylardır yolunu gözlüyoruz, insan geldiği gibi "Gidiyorum ben." der mi? Sevinmiştim, kursağımda kaldı...

Sen 5 mesajdan çok daha fazlasını yazıyordun gibi hatırlıyorum ben, nasıl kasıyordu ki? :44: Neyse Pelincim, sen bilirsin...

10 mesaj yazma zorunluluğu hala var. Kurallar ilk sayfada yazıyor, ordan okuyabilirsin. Takım kaptanımız "sweetlyy" oldu. Misafir olma isteğini ona sorabilirsin.

Günaydın takıııım!

Saatsiz 9:20... Son bir haftanın üzerine iyi geldi bana...
Biriniz gelse de azıcık konuşsak... :)

Günaydııınn :)
Funda saatsiz 6.00 :)
Dünkü konuşmanın aksine 6 da kalktım bugün, kahvaltımı yaptım, yatağımı topladım, forumda takıldıktan sonra ev işlerine girişmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…