- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.001
Kızlar biliyorsunuz ben bugüne kadar hiç şarkı videosu koymadım. Hatta belki de hiç video koymadım.
Birkaç ay önceki şarkı-şarkıcı önerileri konumuza dayanarak sizlere bunu tavsiye ediyorum. Umarım dinleyenler/izleyenler beğenir. :)
Çok feci bir de klibi var, acayip çarptı beni...
[video=youtube;yBe2ZSQm95A]http://www.youtube.com/watch?v=yBe2ZSQm95A[/video]
Kızlar dizi başlamak uzere başlamadan kopuslere mama vermem lazım ben sımdılık cıkıyorum. reklam aralarında bakarım :)))
bende erken uyanan ama yatakda yuvarlanan tiplerdenim 8 falan uyanırım 10 kadar yatakdayım yani yatakla çok barışık bir yapım var anlayacagınızaramızdaki özel bap öyle kuvvetliki utanmasam akşama kadar cıkmıycamda ...
Elektrik gittiama şaka gibi çevreden ilk elektrık arızayı arayan ben oldum sanırım adam bolgeyı detaylı sordu. tamam kaydı aldım dedı 2 dk sonra geldı elektrık. ust komsudada bır sevınc cıglıgı koptu gelınce
millet şaka gıbı ama ya nasıl olsa bırı arar mantıgında.. belkı 1 saat merkezın haberı olmayacak.. bırde trafo patlasa 2-3 saat..
Umarım tekrar gıtmez dizim var bu aksam
ben su menumu aradan cıkarayım da ne olur ne olmaz
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynır
1 haslanmıs yumurta
1 cay kasıgı bal
ara
10 fıstık
5 fındık
ogle
3 kasık pilav
2 kasık yogurt
aksam
nesfıt+sut
ara (bırazdan yapıcam)
1 elma
Bayıldım, bayıldım, bayıldım..
Ne kadar güzel buğulu bir ses, çok romantik bir parça, harika bir klip...
İlk defa dinliyorum, hiç duymadığım bir şarkıydı, çok teşekkürler. Başka önerilere de açığım :)
Menüm;
Kahvaltı
1 bardak sütlü kahve
2 dilim tam buğday ekmeğinden tost
öğle
1 kase yoğurt
1 mandalina
akşam
4 köfte
salata
ayran
Kızlar biliyorsunuz ben bugüne kadar hiç şarkı videosu koymadım. Hatta belki de hiç video koymadım.
Birkaç ay önceki şarkı-şarkıcı önerileri konumuza dayanarak sizlere bunu tavsiye ediyorum. Umarım dinleyenler/izleyenler beğenir. :)
teşekkürler fundacığım harikabir parça...
aaaa tabıkıde varsınbir Nurumuz bu konuda acıcık nazlı ama o bu ayda yazmazsa bıle onumuzdekı ay toplu yazar. sanırım 4 ay olucak bu ölçüm yaptıgımız cok ıyı oluyor nerden ne kadar ıncelıyoruz anlamıs oluyoruz :)))
selammmm
ben geldiimmm
kızlaarr yorguun ama mutlu bir şekilde döndüm aranızaa
3 gündür ankaradaydıkk
cuma sabah çıktık yazmıştım
ama yollar ara ara karlı ve kapalıydı inanılmaz
yarım saat kapalı yol 50 km ileri günlük güneşlik hiç anlayamadık
üniversteden arkadaşlarıma gittik
çok çok güzel geçti
hasret giderdik gezdik tozduk kardeşimde orda asker onuda ziyaret ettik
ama tahmin edersinziki çocukla uzun yok korkunç birşey
dün gece geldik
3. olmuşuzzz tebrik ederim herkesiii
funda şeytanın bacağını kırmışsın seni ayrıca tebrik ederim
sinem 5li rakamlara bişey kalmamış senide tebrik ederiiimm
özledim hepinizi
inanaın diyete başadığımdan beri ilk defa bu kadar uzun tartılmadım
cuma günü çok ümidim yoktu aynı çıkmak bile beni sevindirdi
sonrada tartılmadım haliyle bakalım cumaya ne olacak
hepinizi çok özledim yazıştıklarınızı okudum gece 1de yattık ama tlfndan okumadan uyumadım inanın aklım sizde kaldı
naz ve funda süper bi yarış olacak eminimm
diyaloglarda çok hoş olmuş eğlenceli bi yarış olacak belli:)))
tatil bitti eve dönüş ve diyetime kaldığım yerden devam kilomda 1 kilo oynama var ama normaldir ben onu iki günde eski haline getirim inş off bu bu izinde aldıklarımı vermekden kiloyu bir aşağıya çekemedim 2 aydırrr,ama doslarla tatilde sıkı diyet hakkayen zor oluyor zatem hiç tam salmıyorum ama metobolizmam okadar yavaşkı hemen alıyor zor veriyorum allahda cok sıkı bır kasyapım var 42 beden 44 bedenın hiç üzerine cıkmıyorum..
olur canım önemli değil galiba dün tam yazdım diye hatırlıyorum ama neyseayşegül ben dün akşam böyle hesapladım ama uykulu uykulu yanlış mı hesapladım ki? belkide gece 12 den sonraya kalmasını gözden kaçırmış olabilirim..eğer kontrol etmemizi gerektiren bi durum olursa tekrar bakarım olurmu?
aslında bende çok orantılı alıp veriyorum kiloları kimse bana 75 kilo demez sadece yanaklarım hep tombuldurfundacığım benim kilo dagılımım cok dengeli sanırım ben her yerimden kılo alıyorum birde yıllardır yürüyüş yaptığım için etlerim cok sıkıdır,daha kılomu hiç tahmın eden olmamışdır lduğumdan hep ince durmuşumdur göbek ve midem hiç olmadı , ben biraz şanslı kilolulardanım ,ama şanşlı manslı neticede kiloluyum...
2 lahana 1 bıber zeytın yağlı dolma
2 mandalina
2 kk kutusu tavuk 2 kaşık soğan piyaz 1 dılım ekmek 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 avuç fındık 8 10 kuru kayısı
2 yemek kaşığı bal 1 kupa yeşil çay.
Menüümm
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
yarım kk beyaz peynir
Öğle
1 tabak mercimek çorbası
1 köfte
Akşam
5 küçük çinekop
Ablamlara geçtim orda rulokat yediimm,sıcak çikolata içtim, noluyor bana anlamadım daha dünün cezasını yapamadan bugün de bozdum kendimi, bu ara isyeeeeaaaannnn diye bağırasım vaarr hiç kendimde değilim, zıpırımı da çıkaramıyorum babaannemin herhangi bir lafına maruz kalmak istemiyorum hiçcezaları toplu öderim herhalde bir ara. Ocakta 59 hayal oldu bana diyim bak
ahh Sinemcim kilo verme konusunda biraz ivme kazansam gerisi gelecek ama takıldı,gitmiyorcanım benım aynen dediğin gibi ben hedefe yaklaştıkça sizin dahada hızlanmanızı ıstıyorum. ve bir itirafta bulunayım son zamanlarda kendi -lerimden daha cok sevınıyorum sizinkilere.. cunku şukur ben artık stresten cıktım bıraz ve ıcımdekı tum enerjıyı sızınle paylaşmak ıstıyorum. bende burda basardım vede aldım, şimdi sıra vermekte..
ayyy gokce nolurrrrr ver nolurrrr kuru d... olmaktan usandımbak duygularım bıle karısık hem dalga gecıyorum kendıme hem acıyorum.
:) sabah kahvemizi bile esim yapıyorsabah full+full tembel oluyorum kalkıyorum lavobaya sonra salona gelıp battanıyenın ıcıne gomuluyorum
karadayı günüüüüüKızlar dizi başlamak uzere başlamadan kopuslere mama vermem lazım ben sımdılık cıkıyorum. reklam aralarında bakarım :)))
ben erken kalkıyorum:)hafta içi hergün 6:30 - 7:00Anlaşıldı takım olarak uykucuyuz.
Yok mu aranızda hiç erken kalkan yahu? :44:
Üst komuşudan sevinç çığlığı...
teşekkürler fundacığım harikabir parça...
ama ben ölçmedim, izin öncesiydi tam bu konu konuşulurken kendime ölçerim demiştik ama kaldı o öyle, bu konuda hala nazlıyım istemiyoruummmmmm
çok beğendiimmm
Menüümm
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
yarım kk beyaz peynir
Öğle
1 tabak mercimek çorbası
1 köfte
Akşam
5 küçük çinekop
Ablamlara geçtim orda rulokat yediimm,sıcak çikolata içtim, noluyor bana anlamadım daha dünün cezasını yapamadan bugün de bozdum kendimi, bu ara isyeeeeaaaannnn diye bağırasım vaarr hiç kendimde değilim, zıpırımı da çıkaramıyorum babaannemin herhangi bir lafına maruz kalmak istemiyorum hiçcezaları toplu öderim herhalde bir ara. Ocakta 59 hayal oldu bana diyim bak
ahh Sinemcim kilo verme konusunda biraz ivme kazansam gerisi gelecek ama takıldı,gitmiyor
ben erken kalkıyorum:)hafta içi hergün 6:30 - 7:00
menün harika kesin kilo verdirir ama o sıcak çikolata biraz hızı kesebilir ,cnm keşke sıcak çikulatayı kendin yapsaydında tatlandırcı koysaydın süt zaten var diyetinde kaoda cok tüketılmadığı sürece zararsız hem vicdan azabıda olmaz...
Kimden, neden çekiniyorsun anlamadım ki?
Bu takımda 90-60-90 hiçkimse yok.
Hepimizin ölçüleri 115-105...
Bir tek Sinem'de 90'ların 9'u var.
Şarkıyı beğendiğine sevindim canım.
Şincik...
Sen bütün gün eksik ye, üstüne aralarını yapma...
Sonra da akşam akşam rulokat + sıcak çikolata...
Ceza üstüne cezayı geçtim, rulokat kaç taneydi onu geçtim, kaçamakların menüye yazılmamasını geçtim; bir de üstüne "59 hayal oldu." deyip aklında bitiriyorsun olayı... Öyleyse "acı ama gerçek, hayal oldu" mu diyelim yani?
Benim de yılbaşı hedefim kolay değil, ama umudumu yitirmedim. :103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?