Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar dizi başlamak uzere başlamadan kopuslere mama vermem lazım ben sımdılık cıkıyorum. reklam aralarında bakarım :)))

Bayıldım, bayıldım, bayıldım..
Ne kadar güzel buğulu bir ses, çok romantik bir parça, harika bir klip...
İlk defa dinliyorum, hiç duymadığım bir şarkıydı, çok teşekkürler. Başka önerilere de açığım :)

Kızlar dizi başlamak uzere başlamadan kopuslere mama vermem lazım ben sımdılık cıkıyorum. reklam aralarında bakarım :)))

Sen de mi Yalan DÜnyayı izliyorsun Sinem ?

Anlaşıldı takım olarak uykucuyuz.
Yok mu aranızda hiç erken kalkan yahu? :44:

Üst komuşudan sevinç çığlığı...

Az bir şey eksik menü.. :)

Beğendiğine çok sevindim Gökçecim...
Bu kadar farklısını bulursam yine tarım takıma. :)

Menüm;

Kahvaltı
1 bardak sütlü kahve
2 dilim tam buğday ekmeğinden tost

öğle
1 kase yoğurt
1 mandalina

akşam
4 köfte
salata
ayran

Aralar yok.
Öğle ve akşam da eksik.
Umarım sadece bugünlük böyle olmuştur. :)

teşekkürler fundacığım harikabir parça...

2 lahana 1 bıber zeytın yağlı dolma
2 mandalina
2 kk kutusu tavuk 2 kaşık soğan piyaz 1 dılım ekmek 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 avuç fındık 8 10 kuru kayısı
2 yemek kaşığı bal 1 kupa yeşil çay.

ama ben ölçmedim, izin öncesiydi tam bu konu konuşulurken kendime ölçerim demiştik ama kaldı o öyle, bu konuda hala nazlıyım istemiyoruummmmmm

kuzuumm hoşgeldinn biz de senii özlediikkk kesinlikle kızlara katılıyorum sen de onların yarışındasıınn, yarış içinde yarış olleeyyy

raa, sen de hoşgeldin balıımmm. 2 ay uzun bir zaman gerçekten, sen de kırr artık şeytanın bacağını iyice odaklan artııkk, hemen alıp zor veriyorum diyorsun bak özeti bu aslında, almak o kadar kolayy ki yazık değil mi vermek için uğraştığın emeklere. artıkk alma devrini biter her hafta gram gram gitsinlerr

Ay Gökçemm kadınlar kulübü başarı hikayelerinde müthiş şeyler var tavsiye ederiimm :))

çok beğendiimmm

Menüümm

Sabah
1 dilim kepek ekmeği
yarım kk beyaz peynir

Öğle
1 tabak mercimek çorbası
1 köfte

Akşam
5 küçük çinekop

Ablamlara geçtim orda rulokat yediimm,sıcak çikolata içtim, noluyor bana anlamadım daha dünün cezasını yapamadan bugün de bozdum kendimi, bu ara isyeeeeaaaannnn diye bağırasım vaarr hiç kendimde değilim, zıpırımı da çıkaramıyorum babaannemin herhangi bir lafına maruz kalmak istemiyorum hiç cezaları toplu öderim herhalde bir ara. Ocakta 59 hayal oldu bana diyim bak

olur canım önemli değil galiba dün tam yazdım diye hatırlıyorum ama neyse

aslında bende çok orantılı alıp veriyorum kiloları kimse bana 75 kilo demez sadece yanaklarım hep tombuldurbende şuan 42- oluyor ama her markanın değil tabiii

pardon bal yemek kaşığı deyıl tatlı kaşıgı oda dolu dolu deyillll

menün harika kesin kilo verdirir ama o sıcak çikolata biraz hızı kesebilir ,cnm keşke sıcak çikulatayı kendin yapsaydında tatlandırcı koysaydın süt zaten var diyetinde kaoda cok tüketılmadığı sürece zararsız hem vicdan azabıda olmaz...

ahh Sinemcim kilo verme konusunda biraz ivme kazansam gerisi gelecek ama takıldı,gitmiyor

karadayı günüüüüü

Anlaşıldı takım olarak uykucuyuz.
Yok mu aranızda hiç erken kalkan yahu? :44:

Üst komuşudan sevinç çığlığı...
ben erken kalkıyorum:)hafta içi hergün 6:30 - 7:00

Rica ederim canım. :) Beğendiğine sevindim.
Menüne yorum yapamadım çünkü ne zaman yendikleri belli değil...

ama ben ölçmedim, izin öncesiydi tam bu konu konuşulurken kendime ölçerim demiştik ama kaldı o öyle, bu konuda hala nazlıyım istemiyoruummmmmm

çok beğendiimmm

Kimden, neden çekiniyorsun anlamadım ki?
Bu takımda 90-60-90 hiçkimse yok.
Hepimizin ölçüleri 115-105...
Bir tek Sinem'de 90'ların 9'u var.

Şarkıyı beğendiğine sevindim canım.

Şincik...
Sen bütün gün eksik ye, üstüne aralarını yapma...
Sonra da akşam akşam rulokat + sıcak çikolata...
Ceza üstüne cezayı geçtim, rulokat kaç taneydi onu geçtim, kaçamakların menüye yazılmamasını geçtim; bir de üstüne "59 hayal oldu." deyip aklında bitiriyorsun olayı... Öyleyse "acı ama gerçek, hayal oldu" mu diyelim yani?

Benim de yılbaşı hedefim kolay değil, ama umudumu yitirmedim. :103:

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
7 zeytin

Ara
2 mandalina

Öğle
1 tabak makarna
1 kk peynir

Akşam
1 küçük kase mısır gevreği
1/2 bardak süt

+40 dk eliptik
+ 2 bardak yeşil çay

menüm:
sabah:1 tost
ara:1 sütlü kahve
öğle:yarım yufkadan patatesli gözleme(yağsız)
ara:1 elma
akşam:2 kase yoğurtlu karnıbahar salatası
ara:1 kivi

ahh Sinemcim kilo verme konusunda biraz ivme kazansam gerisi gelecek ama takıldı,gitmiyor

ben erken kalkıyorum:)hafta içi hergün 6:30 - 7:00

O da çok erkenmiş yahu... Ama 7:00'de gayet dinç kalkabilmeyi çok isterdim. Öyle bir hale geldim ki 9:00'u öpüp başıma koyacağım...

Ayşegülcüm eğer gerçekten rejimine uyup da kilo veremiyorsan 2 şey deneyebilirsin:

1. Düzenli kardiyo egzersizi yapmak
2. 3 günlüğüne rejime ara verip günlük aldığın kalorinin 700 kalori kadar fazlasını almak.

İkinci seçenek o 3 günün sonunda sana bir 300 gram aldırabilir, ama sonuçları güzel olacaktır. O gelen gramlar hemen gidecektir.
Örnek: ben.

menüm bozulana kadar iyiydi de ne biliim raa ya aradığımdan da değil ama ablamla bir araya gelmeyeyim ben, hayat güzel her şey boş vur patlasın oluyorum direkt ben

Ay Funda ben kendim de görmek istemiyorumm yaa, tamam bakayım bu cumaya cesaretimi toplarsam ölçeriimmm

Diğer konuyla ilgili de ne desen haklısıınn, pişman oldum zaten kalorisi ayrı direkt moral bozukluğu olarak yapıştı üstüme,bir şey diyemiyorum

kızlar ya fundanında söylediği gibi bi yardımcı seçmemiz lazım artık...var mı bu işe gönüllü olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…