Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

6 mı?
Ben şimdi yapıyorum kahvaltımı...
Evde işin çok galiba... :18:

Yaa evet 6..
Rüyamda sayıklayarak uyandım, tuhaftı canım yandığını hissettim ve uyandım, rüyayı hatırlamıyorum bile :) Ondan sonra daha uyuyamdım, 2 saat kadar sabah haberleri izledim, yarım saat radyo dinledim kahvaltımı yaparken, bende şaştım kendime eşim benden daha çok şaştı
Evde işim çok yaa, her yer toz olmuş yine, oooff oofff:26:

Günaydın takıııım!

Saatsiz 9:20... Son bir haftanın üzerine iyi geldi bana...
Biriniz gelse de azıcık konuşsak... :)
günaydın fundacığım,,,,
bende 8 de kalktım ve halen yatakdayım kalkmak üzereyim...
6 mı?
Ben şimdi yapıyorum kahvaltımı...
Evde işin çok galiba... :18:

bende hemen yapıcam ama greyfurtum bitmşş offfff....

günü dolu dolu yaşamak ne güzel ben,ben erken uyansam bıle 2 saate kesin boşa veriyorum gercı bende pc den gazete başlıklarını falan okudum biraz dergi karişdiirdim ama,genede senin anlattıkların içimi ısıttı..
anlattıklarında annemin gençlıği var sanırım o yüzden cok hoş geldi bu yazı kalkardı ekmek kızartma kokusu çay kokusu ve müzik sesi gelirdi odama,harikaydı o günler..

Son düzenleme:

Beynin gücünün kanıtı işte... Rüyada gördüğümüz acının gerçek olduğuna o kadar inanırız ki, uyandığımızda o acıyı yaşarız...
Ben de çok yaşadım, hepiniz gibi... Yanık acısı, bıçak kesiği acısı... Rüyamda üstüme saldıran yılan görüp de yatakta yılanlar mı aramadım... :) Sen de böyle bir şey yaşamışsın; yani aslında tuhaf değil, normal. :)

Kolay gelsi işlerin... :)

günaydın fundacığım,,,,

Günaydın Raacım... :)
2 saat nasıl oyalanıyorsun yatakta yahu? Bırak günün sana kalsın.
Greyfurt mu vardı senin kahvaltılarında, ben menülerde hatırlamıyorum sanki... :44:

evet cnm kahvaltı yapıyorsam kesin greyfurt vardır ,birde benim bir lisdem var orda hergün greyfurt var ordan kalma kesin sabah yerim, o lisdem bana cok kılo verdırıyor ama kesinlikle lisde dışına cıkmam yasak o yüzden başlayamıyorum birde protyn ağırlıklı ,ama ilk geldiğimde 5 gun yapmışdım ne verdıysem onunla verdım...

Liste dışına çıkmam yasak derken... Diyetisyene mi gidiyordun sen canım?

Liste dışına çıkmam yasak derken... Diyetisyene mi gidiyordun sen canım?

bunu bana yıllar önce bir dr arkadaşım vermişdi uygulamalı bir diyet ,aslında bir dönemin popiler bir diyeti oranlar önemli o yüzden uygulaması biraz güç ,neyse ben biraz toparlanayım yapmaya başlayım hem listeyı yazarım hem sonucunu :)
şu an diyetisyene gitmiyorum funfacığım ,..

Popüler diyet deyince korkutuyor aslında.
Ama madem sana öneren kişi bir doktormuş, mantıklı bir şey olsa gerek...
Merak ettirdin şimdi bizi... Listeyi uygula da sonucunu görelim.

Popüler diyet deyince korkutuyor aslında.
Ama madem sana öneren kişi bir doktormuş, mantıklı bir şey olsa gerek...
Merak ettirdin şimdi bizi... Listeyi uygula da sonucunu görelim.

inan şu kk peynir olan diyet kadar popiler olamadı funda tek kotü yani normal diyetler aksine sabah kahvaltısı zayıf meyve ve galeta ,başka her yeri gayet güzel günde 2 dilim ekmek kesin var tavuk,balık et kesin var sınırsız salatalat günde 2 meyve sebze corbaları istenırse het öğün haftada 2 gün peynir 1 gün yumurta ,birde bir eksiği iilk 2 hafta sütve yoğurt yok ama peynir var ikinci hafda baklagıller ve yoğutr ve süt ekleniyor ilk 14 gun sebze yemekleri salatalar sebzalerin patates ve mıısır harıç hepsi dahil et balık meyve ekmek peynir yumurta

Takibi biraz zor ama dene. Sonuç göstereceğini düşünüyorsan zaten gösterir.
Azıcık da spor yap bence... Haftada 3 gün 40 dakika yürüyüş yap. Ama markete gitmeyi yürüyüşten saymayacaksın. Sırf yürümek için tempolu yürüyüş yapacaksın. :)

Son düzenleme:
Sineeeeem, hala uyuyor musun?

Naz, nerelerdesin?

Niye kimse yok yahu... Ben birazdan çıkacağım, anca akşama gelirim. Azıcık konuşsaydık... Bugün gevezeliğim üstümde...

herkese merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?Herkesin iyi olduğunu düşüyorum ve inş. öyledir:))
Günaydın takıııım!

günaydın yerine tünaydınFunda erken kalkamana sevindim dahada erken olacaktır bu gidişlee:)

ohhh işte erken kalkmanın faydalarından bir daha Gökçecim,işler erken biter ve rahat rahat oturmak kalır geriye.
günaydın fundacığım,,,,

demek greyfurt ha Raacım afiyet olsun,zaten zayıflamaya çok faydası varmış
Umudumu kestim, gidiyorum...
Akşama görüşürüz.
tamam o zaman sana kolay gelsin canım.akşam görüşürüz:)

Raacım ben sana aslında şu yeşil çay ve sodalı içeçekten içiyor musun,nasıl gidiyor diye soracaktım.Yaptın mı ve daha da önemlisi faydası var mı sence?gerçi daha bir hafta olmadı galiba ama?

Selamlarrrr Kızlarrrr

dunku 10:30'u bugun 10:00 a cekebıldım yarım saat yarım saat cekıyorum bakalım

gece dizi bitmeden eşimi almaya gittim ( sonuna bakamadım ama tabıkıde benım zuzumun canı sağolsun sogukta bekletıcek halım yok

Dun gece buyukkkkkkk kocaaamannnnn bir kaçağım oldu ama sebepsiz değildi ve birazda emrivakiydi. :)

sebep, eşim terfi aldı :) :124:
emravakisi, tatlı almıs eşim kutlarız evde kahve+tatlı dıye. bende o anda dıyetımız demedım artık cok mutluyduk :)

Üst komuşudan sevinç çığlığı...

tahminimce onlarında dızısı vardı sanırım o kadar sevınıyorlar geldıgınde ama kesilince bır aramak yok. garip insanlar

ama raacım bu nasıl menu yazmak ? sabah 2 lahana 1 biber dolmasımı yedin ? nasıl anıcaz neyı ne zaman yedin?

ama ben ölçmedim, izin öncesiydi tam bu konu konuşulurken kendime ölçerim demiştik ama kaldı o öyle, bu konuda hala nazlıyım istemiyoruummmmmm

ben bilmem bize olcucem demiştin ne olucak sımdı gecen ayla bu ay'ı kıyaslayamayacaksın bu ay unutmak yokkk. tamam ben bu ay yaz demıyorum zaten. ama yaz bır kenara kendın gorebıl olcu değişimini.

ama Fundanında dediği gibi saklayacakta bısey yok :) ayol zayıflama sayfasındayız neyımızı saklıcaz

mis gibi kilo verirken niye kendini baltalar ki insan (((

ahh Sinemcim kilo verme konusunda biraz ivme kazansam gerisi gelecek ama takıldı,gitmiyor

karadayı günüüüüü

Ayşegülcüm yapacagın en guzel şey bu takılmada tartılmamak. O zamanlar sende vardın. aa yoksa yanlıs mı hatırlıyorum. ben 64.2 de haftalaca takıldım. herseyı denedım gıtmedı hatta tuvalete cıkamamaya baslamıstım. (hep stresten, kilo dusmuyor ya) ve bıraktım tartılmayı. her gun gordugumuz o rakam bızım bilinçaltımızı yaralıyor.

---------
evetttt cok guzeldı. sonunada bırazdan bakıcam

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
7 zeytin

Ara
2 mandalina

Öğle
1 tabak makarna
1 kk peynir

Akşam
1 küçük kase mısır gevreği
1/2 bardak süt

+40 dk eliptik
+ 2 bardak yeşil çay

menüm:
sabah:1 tost
ara:1 sütlü kahve
öğle:yarım yufkadan patatesli gözleme(yağsız)
ara:1 elma
akşam:2 kase yoğurtlu karnıbahar salatası
ara:1 kivi

Tamam yaaa ben anladım. senin kesin zaafın var borege bu seferde yufkadan yapmıs bıseyler :))) yahuuu yaramıyor sana bu hamurlar bellı, yeme artık sunları

kızlar ya fundanında söylediği gibi bi yardımcı seçmemiz lazım artık...var mı bu işe gönüllü olan?

önerim Nur :)

Hosgeldin Pelincim :)

ve de.... hakikaten ne demek gelir gelmez ben gidiyorum ?

Günaydın takıııım!

Benden de Selammmmmm :) bende 10 :))) tembellikten kurtulucaz galıba Fundacım

supersın yaaaa... gune boyle baslanır kardeşimm :)

Sineeeeem, hala uyuyor musun?

Naz, nerelerdesin?

Niye kimse yok yahu... Ben birazdan çıkacağım, anca akşama gelirim. Azıcık konuşsaydık... Bugün gevezeliğim üstümde...

yok canım allah korusun oglen esimi bırakıp geldıkten sonra acıcık ev topladım sımdı oturdum. aksama geldıgınde aynı gevezeliği bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…