Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Peliiinnnnn, öncelikle hoşgeldiinnn :)) uzun bir tatil dönemin olmuş sanırım 3kilo gayet makul bence, çok fazla almamışsın ki şöyle 5 ve üstü olsa anlarım da yok yani verilir hemencecikk :))
Bu arada Nur ben, hatırlamıyorum senle karşılaşabilmiş miydik ama hiç tanışma fırsatı bulamadık sanırım.
Ayrıllmaaaa bakk sakınnn, 10 mesaj göz açıp kapayıncaya kadar yazılır yav En azından dur bir tekrar dene sen unutmuşsun buraların havasını tozunu, ondan sonra karar ver, gelir gelmez ben gidiyorum demek olmaaazzz :))

Her şeyden öncee çok kutlarııımmmm hayırlı olsun bebeğiimmmm, ben kutlama kaçamağınızı görmüyorum bileemm hem aramızda bir kaçamak yapabilecek olan varsa da en çok sensin zatenn senden bir kaçamak duymuyoruz hiç bu kadarcık da olsun yani sebebi makul :))

ben niye kendimi baltaladım bilmiyorum, dün çok moralim bozuldu tabii 59 için umutluyum diyemiyorum açıkcası ama imkansız da değil ki, ama bugün iyiyimmm ya, zayıflamışsın tepkileri aldım okulda fln keyfim yerine geldi hani

iyi akşamlar benim çıtır takımımmm işten yeni döndüm hemen bi bakıyım dedim size

--------------

sinemcim eşini tebrik ediyorum çok sevindim senin adına yaa..böyle güzel haberler duymak ne kadar mutlu ediyo insanı

------------
Funda ya beklemişsin sabah ama leptobumu götürmedim işe hiç kitap okuyamıyorum yanımdayken o yüzden bıraktım bugün evde

Tesekkur ederim Nurcum
kacamagımı gormezden geldiğin içinde ayrıca tesekkur ederim :)

yok canım ama benımde bu tarz istisnalar haric cok uzak kalmam gerek kacamaklardan. tam hedefe yaklasmısken salmamak lazım :)

hiç moral bozmak yok hemen birkaç gune toparlarsın. 59a hayal deme odaklan sen boyle dersen benim yaptıgım kaçamak için oturup aglamam lazım

ayyy Nurum bu arada 2 gundur soylıcem denk gelemıyoruz. gecenlerde dizilerden konusuyorduk ya evvelsi gun Hart of Dixie actım bır bakıyım dedım :)
o zamandan berı pc basına gectıkce bakıyorum cok guzelmıs 1.sezonun 14.bolumundeyım izlediğim diziler arasında bu tarz bır dızı yoktu cok ıyı oldu :))

iyi aksamlaaaaaaar, hoşgeldin canımm

Sağol Nazcım aynen canım cok mutlu olduk :) emeklerin donusunu almak cok guzel

Menüm;

Kahvaltı
2 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
2 çatal reçel

Öğle
3 adet köfte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Ara
2 kurukayısı

Akşam
2 kase ezogelin çorba

pelincim ben geldim gidiyorum olmuş yaa takıma girdiğimizden beri senin gelmeni bekliyoruz nurla dört gözle
karar senin ayrılsan bile gelip her gün katılabilirsin bize tabiki ama ben ayrılma derim zorlancak bişey yok en azından bi dene..

Bugun normal kalktım ama oglen eve geldıgım ıcın yıne kahvaltı+ogle bır oldu.

Menum

sabah+öğle
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 kk peynır
3 zeytın
1 mını domates

ara
2 mandalına
1 kucuk muz

aksam
2 kasık pilav
2 kofte
1 buyuk bardak ayran

Kızlar cok fenayım (( aksam agır yemedım ama ayran cok geldı galıba davul gıbı hıssedıyorum kendımı karnım cok agrıyor
uzanıcam ben bıraz. ıyı hıssedersem gelırım yıne.

menüm:

bu gün oruçlu olduğum için sadece akşam yazacağım.

akşam:1 kase şehriye çorbası,2 dolma biber yoğurlu ve 1 kurabiye:18:

aaa ay çok sevindimmm, tam böyle romantik komedi tarzında, seyrettiriyor kendini yani ne bileyim bakıyorum ben işte 2.sezonu daha da güzel, baş roldeki kıza gıcık olmasam bir de daha iyi seyretcem de

Menüüm

Sabah
1 rafadan yumurta
yarım kk peynir
2 dilim kepekli ekmek

Ara
yarım muz

Ara
1 muz

Akşam
1 tas tavuk çorbası
1 tavuk
5 dilim fırında patates

Sabah dediğim 10buçuktu, sonra okula gittim, ders uzadı eve gelmem 5buçuktu, öğlen'i sıkıştıramadım bir yere

Raacım ben sana aslında şu yeşil çay ve sodalı içeçekten içiyor musun,nasıl gidiyor diye soracaktım.Yaptın mı ve daha da önemlisi faydası var mı sence?gerçi daha bir hafta olmadı galiba ama?
aayşegülcüğüm içiyorum ama tam duzenli deyil,ama içdiğim gün inanılmaz su atıyorum şişlik falan kalmıyor...
sinemciğim ,eşinide senide tebrik ediyorum ,allah mutluluğunuzu daim etsin..
Menüm;

Kahvaltı
2 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
2 çatal reçel

Öğle
3 adet köfte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Ara
2 kurukayısı

Akşam
2 kase ezogelin çorba
cnm bir recel olmasaymış olurmuş yoksa bence harıka..
menüm:

bu gün oruçlu olduğum için sadece akşam yazacağım.

akşam:1 kase şehriye çorbası,2 dolma biber yoğurlu ve 1 kurabiye:18:
ayşegül bence baya az menün, oruçlu ıken ben 1 dılım ekmek yıyorum genelde..
çok mu durgunuz bu aralar, yoksa ben bir akşamları giriyorum diye mi öyle geliyor, kimseyle denk gelemiyoruummm delireceğimmm
ben geldim ama siz gitmişiniz nurcuğummm.

kızlar nerelerdesiniz ???? kimseler yok ortada hadi birileri gelsinde muhabbet edelim artık

muzun kilo verme hızını çok kesdiğini okumuşdum bir yede ne derece doğru bilmiyorum ama ben sıkı diyetlerimde yemiyorum ...

Menüm;

Kahvaltı
2 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
2 çatal reçel

Öğle
3 adet köfte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Ara
2 kurukayısı

Akşam
2 kase ezogelin çorba
gökçecim beyaz ekmek yerine kepek ekmek yesen daha iyi olur aslında..bide sabahki reçel olmasa menün süper..
sinemlik bi menü..yine bize laf yok
nurcum menün güzel..patates olmasa daha iyi tabi ama fırında olunca banada masum geliyo yiyorum..

ben geldim ama siz gitmişiniz nurcuğummm.

muzun kilo verme hızını çok kesdiğini okumuşdum bir yede ne derece doğru bilmiyorum ama ben sıkı diyetlerimde yemiyorum ...

geldiim geldiiimmm hadi ya muzun kalorisi diğer meyvelere göre daha yüksek diye biliyorum ama kilo verme hızını kestiğini bilmiyordum hiç, doğru olabilir bak bir şey diyemedim şimdi, bu hafta ben kilo almazsam iyidir yalnız ay gülüyorum ağlanacak halime, çok stresliyim bu aralarr

nurcum menün güzel..patates olmasa daha iyi tabi ama fırında olunca banada masum geliyo yiyorum..

evett normal kızarmış patates vs hayır derim de fırında patatese dayanamıyorum ben hiiççç, oyh bu hafta sınıfta kaldııımmm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…