- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.061
Selaaaaaaaaam
ahan da geldim valla hem de öyle bir geldim ki nur topu gibi kilocuklarımla geldim kızlar.
Kimseler yok,yeni arkadaşlar katılmış,kurallar ne alemde değişiklik var mı bilmiyorum ama aldığım 3 kilo sanırım takımdan şutlanmama sebep olacak.aman be yaaaaa ne yapayım 9 yıllık evliliğimde ilk defa bu kadar uzun tatil yaptım,sevdiklerimi gördüm,yedim içtim eğlendim,dans ettim,şarkı söyledim herşey çok güzeldi o yüzden kiloma üzülmüyorum
hala on mesaj yazma zorunluluğu var mı,kimler gitti ki fundacım yerine yeni arkadaşlar gelmiş,sinem,raa,berivan burdalar mı,tuniyi gördüm bişeyler yazmış.
Funda nasılsın şekerim,gitti mi kilocuklar bakalım.ne olacak şimdi benim durumum,aslını istersen ben de ayrılmak istiyorum,hergün menü yazma ve 5mesaj zorunluluğu beni kasıyordu,bir de haftalık yazı paylaşma ödevi gelmişti sonra,çocuğ*m küçük olduğu için zorlanıyorum.kabul ederseniz hergün gelir sizi okurum,yazarım da,misafir sanatçı olarak şekerim,sıkıntıya gelemiyorum bilirsin:)
kestane kebap acele cevap fundacım yarın gece gelir okurum hadi öptüm canlarım,hoşçakalın
sebep, eşim terfi aldı :) :124:
emravakisi, tatlı almıs eşim kutlarız evde kahve+tatlı dıye. bende o anda dıyetımız demedım artık cok mutluyduk :)
ben bilmem bize olcucem demiştinne olucak sımdı gecen ayla bu ay'ı kıyaslayamayacaksın bu ay unutmak yokkk. tamam ben bu ay yaz demıyorum zaten. ama yaz bır kenara kendın gorebıl olcu değişimini.
ama Fundanında dediği gibi saklayacakta bısey yok :) ayol zayıflama sayfasındayızneyımızı saklıcaz
mis gibi kilo verirken niye kendini baltalar ki insan (((
Eki Görüntüle 574156
Her şeyden öncee çok kutlarııımmmmhayırlı olsun bebeğiimmmm, ben kutlama kaçamağınızı görmüyorum bileemm hem aramızda bir kaçamak yapabilecek olan varsa da en çok sensin zatenn senden bir kaçamak duymuyoruz hiç bu kadarcık da olsun yani sebebi makul :))
ben niye kendimi baltaladım bilmiyorum, dün çok moralim bozuldu tabii 59 için umutluyum diyemiyorum açıkcası ama imkansız da değil ki, ama bugün iyiyimmm ya, zayıflamışsın tepkileri aldım okulda fln keyfim yerine geldi hani
iyi akşamlar benim çıtır takımımmmişten yeni döndüm hemen bi bakıyım dedim size
--------------
sinemcim eşini tebrik ediyorum çok sevindim senin adına yaa..böyle güzel haberler duymak ne kadar mutlu ediyo insanı
------------
Funda ya beklemişsin sabah ama leptobumu götürmedim işe hiç kitap okuyamıyorum yanımdayken o yüzden bıraktım bugün evde
pelincim ben geldim gidiyorum olmuş yaaSelaaaaaaaaam
ahan da geldim valla hem de öyle bir geldim ki nur topu gibi kilocuklarımla geldim kızlar.
Kimseler yok,yeni arkadaşlar katılmış,kurallar ne alemde değişiklik var mı bilmiyorum ama aldığım 3 kilo sanırım takımdan şutlanmama sebep olacak.aman be yaaaaa ne yapayım 9 yıllık evliliğimde ilk defa bu kadar uzun tatil yaptım,sevdiklerimi gördüm,yedim içtim eğlendim,dans ettim,şarkı söyledim herşey çok güzeldi o yüzden kiloma üzülmüyorum
hala on mesaj yazma zorunluluğu var mı,kimler gitti ki fundacım yerine yeni arkadaşlar gelmiş,sinem,raa,berivan burdalar mı,tuniyi gördüm bişeyler yazmış.
Funda nasılsın şekerim,gitti mi kilocuklar bakalım.ne olacak şimdi benim durumum,aslını istersen ben de ayrılmak istiyorum,hergün menü yazma ve 5mesaj zorunluluğu beni kasıyordu,bir de haftalık yazı paylaşma ödevi gelmişti sonra,çocuğ*m küçük olduğu için zorlanıyorum.kabul ederseniz hergün gelir sizi okurum,yazarım da,misafir sanatçı olarak şekerim,sıkıntıya gelemiyorum bilirsin:)
kestane kebap acele cevap fundacım yarın gece gelir okurum hadi öptüm canlarım,hoşçakalın
Sinemcim eşinin terfisi hayırlı olsun :) Terfinin hatrına küçük bir kaçamak hakkın da olsun artık canım :)
canım benim eşinin terfisi için tebriklerKızlar cok fenayım(( aksam agır yemedım ama ayran cok geldı galıba davul gıbı hıssedıyorum kendımı karnım cok agrıyor
uzanıcam ben bıraz. ıyı hıssedersem gelırım yıne.
Tesekkur ederim Nurcum
kacamagımı gormezden geldiğin içinde ayrıca tesekkur ederim :)
yok canım ama benımde bu tarz istisnalar haric cok uzak kalmam gerek kacamaklardan. tam hedefe yaklasmısken salmamak lazım :)
hiç moral bozmak yok hemen birkaç gune toparlarsın. 59a hayal deme odaklansen boyle dersen benim yaptıgım kaçamak için oturup aglamam lazım
ayyy Nurum bu arada 2 gundur soylıcem denk gelemıyoruz. gecenlerde dizilerden konusuyorduk ya evvelsi gun Hart of Dixie actım bır bakıyım dedım :)
o zamandan berı pc basına gectıkce bakıyorumcok guzelmıs 1.sezonun 14.bolumundeyım izlediğim diziler arasında bu tarz bır dızı yoktu cok ıyı oldu :))
aayşegülcüğüm içiyorum ama tam duzenli deyil,ama içdiğim gün inanılmaz su atıyorum şişlik falan kalmıyor...Raacım ben sana aslında şu yeşil çay ve sodalı içeçekten içiyor musun,nasıl gidiyor diye soracaktım.Yaptın mı ve daha da önemlisi faydası var mı sence?gerçi daha bir hafta olmadı galiba ama?
sinemciğim ,eşinide senide tebrik ediyorum ,allah mutluluğunuzu daim etsin..Selamlarrrr Kızlarrrr
dunku 10:30'u bugun 10:00 a cekebıldımyarım saat yarım saat cekıyorum bakalım
gece dizi bitmeden eşimi almaya gittim( sonuna bakamadım ama tabıkıde benım zuzumun canı sağolsun sogukta bekletıcek halım yok
Dun gece buyukkkkkkk kocaaamannnnn bir kaçağım olduama sebepsiz değildi ve birazda emrivakiydi. :)
sebep, eşim terfi aldı :) :124:
emravakisi, tatlı almıs eşim kutlarız evde kahve+tatlı dıye. bende o anda dıyetımız demedım artık cok mutluyduk :)
tahminimce onlarında dızısı vardı sanırım o kadar sevınıyorlar geldıgınde ama kesilince bır aramak yok. garip insanlar
ama raacım bu nasıl menu yazmak ? sabah 2 lahana 1 biber dolmasımı yedin ? nasıl anıcaz neyı ne zaman yedin?
ben bilmem bize olcucem demiştinne olucak sımdı gecen ayla bu ay'ı kıyaslayamayacaksın bu ay unutmak yokkk. tamam ben bu ay yaz demıyorum zaten. ama yaz bır kenara kendın gorebıl olcu değişimini.
ama Fundanında dediği gibi saklayacakta bısey yok :) ayol zayıflama sayfasındayızneyımızı saklıcaz
mis gibi kilo verirken niye kendini baltalar ki insan (((
Eki Görüntüle 574156
Ayşegülcüm yapacagın en guzel şey bu takılmada tartılmamak. O zamanlar sende vardın. aa yoksa yanlıs mı hatırlıyorum. ben 64.2 de haftalaca takıldım. herseyı denedım gıtmedı hatta tuvalete cıkamamaya baslamıstım. (hep stresten, kilo dusmuyor ya) ve bıraktım tartılmayı. her gun gordugumuz o rakam bızım bilinçaltımızı yaralıyor.
---------
evetttt cok guzeldı. sonunada bırazdan bakıcam
Tamam yaaa ben anladım. senin kesin zaafın var boregebu seferde yufkadan yapmıs bıseyler :))) yahuuu yaramıyor sana bu hamurlar bellı, yeme artık sunları
önerim Nur :)
Hosgeldin Pelincim :)
ve de....hakikaten ne demek gelir gelmez ben gidiyorum ?
Benden de Selammmmmm :) bende 10:))) tembellikten kurtulucaz galıba Fundacım
supersın yaaaa... gune boyle baslanır kardeşimm :)
yok canım allah korusunoglen esimi bırakıp geldıkten sonra acıcık ev topladım sımdı oturdum. aksama geldıgınde aynı gevezeliği bekliyorum
cnm bir recel olmasaymış olurmuş yoksa bence harıka..Menüm;
Kahvaltı
2 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
2 çatal reçel
Öğle
3 adet köfte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Ara
2 kurukayısı
Akşam
2 kase ezogelin çorba
ayşegül bence baya az menün, oruçlu ıken ben 1 dılım ekmek yıyorum genelde..menüm:
bu gün oruçlu olduğum için sadece akşam yazacağım.
akşam:1 kase şehriye çorbası,2 dolma biber yoğurlu ve 1 kurabiye:18:
ben geldim ama siz gitmişiniz nurcuğummm.çok mu durgunuz bu aralar, yoksa ben bir akşamları giriyorum diye mi öyle geliyor, kimseyle denk gelemiyoruummm delireceğimmm
Menüüm
Sabah
1 rafadan yumurta
yarım kk peynir
2 dilim kepekli ekmek
Ara
yarım muz
Ara
1 muz
Akşam
1 tas tavuk çorbası
1 tavuk
5 dilim fırında patates
Sabah dediğim 10buçuktu, sonra okula gittim, ders uzadı eve gelmem 5buçuktu, öğlen'i sıkıştıramadım bir yere
kızlar nerelerdesiniz ???? kimseler yok ortada hadi birileri gelsinde muhabbet edelim artık
gökçecim beyaz ekmek yerine kepek ekmek yesen daha iyi olur aslında..bide sabahki reçel olmasa menün süper..Menüm;
Kahvaltı
2 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
2 çatal reçel
Öğle
3 adet köfte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Ara
2 kurukayısı
Akşam
2 kase ezogelin çorba
sinemlik bi menü..yine bize laf yokBugun normal kalktım ama oglen eve geldıgım ıcın yıne kahvaltı+ogle bır oldu.
Menum
sabah+öğle
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 kk peynır
3 zeytın
1 mını domates
ara
2 mandalına
1 kucuk muz
aksam
2 kasık pilav
2 kofte
1 buyuk bardak ayran
nurcum menün güzel..patates olmasa daha iyi tabi ama fırında olunca banada masum geliyo yiyorum..Menüüm
Sabah
1 rafadan yumurta
yarım kk peynir
2 dilim kepekli ekmek
Ara
yarım muz
Ara
1 muz
Akşam
1 tas tavuk çorbası
1 tavuk
5 dilim fırında patates
Sabah dediğim 10buçuktu, sonra okula gittim, ders uzadı eve gelmem 5buçuktu, öğlen'i sıkıştıramadım bir yere
raacım hoşgeldin
ben geldim ama siz gitmişiniz nurcuğummm.
muzun kilo verme hızını çok kesdiğini okumuşdum bir yede ne derece doğru bilmiyorum ama ben sıkı diyetlerimde yemiyorum ...
nurcum menün güzel..patates olmasa daha iyi tabi ama fırında olunca banada masum geliyo yiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?