- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.161
maşaallah ne masum bir guzelliğin var nazcığım allah nazardan saklasın..
Anladım canım...
Maalesef öyle... :) Ama dipten çıkanlara da cesaret edemiyorum, bir de bu var...
Vücudum dengesiz benim
Yüzden kilo almıyorum ben, direkt basen ve bel çevresinden alıyorum, ellerimi, ayaklarımı görsen küçücük, kemiklidir..
Ay çok komik yapım yaa
gökce cok guzel bır yuzun var ayrıcada cok zayıf görünüyorsun..
bir saniyee gözlerime inanamıyoruummmm, burada Türkan Şorayla Ahu Tuğba karışımı bir hatuunn varmışşş
beni de dip olayı bıktırmıştı zaten Funda, kızılda sırf dip de değil o ilk boyadığın canlılık yıkandıkça gidiyor maalesef, 15 günde bir mutlaka bakım gerekiyor, ben bu kadar ilgi göstermedim tabii o ayrı amayani çok zorr bir bakımı varr ama bulaştığın zaman da kolay kolay vazgeçemiyorsun
armut tip misin sen d benim gibii yoksa
bir saniyee gözlerime inanamıyoruummmm, burada Türkan Şorayla Ahu Tuğba karışımı bir hatuunn varmışşş
teşekkür ederim nurcuğum ,yani ben turkan sorayı cok beyenirimde o yüzden iltifat olarak alıyorum cnm ,sende harikasın yakından resminede bayıldım
beni de dip olayı bıktırmıştı zaten Funda, kızılda sırf dip de değil o ilk boyadığın canlılık yıkandıkça gidiyor maalesef, 15 günde bir mutlaka bakım gerekiyor, ben bu kadar ilgi göstermedim tabii o ayrı amayani çok zorr bir bakımı varr ama bulaştığın zaman da kolay kolay vazgeçemiyorsun
armut tip misin sen d benim gibii yoksa
Raacım...
"Fotodaki sen misin?" diyeceğim ama inanmam, değilsindir... :)
Aynen Nur, Ahu Tuğba değil mi? :)
Armutum ben armut, sende mi öylesin, Allah başka dert vermesin ! :)
benim fundacığım ..
Aaaaaaa...
Ay ne güzel. :) Gerçekten kızların yorumlarına katılıyorum. Yeşilçamdan fırlamışsın Raacım. :)
----------
Foto göndermeyen kaldı mı, haydi kızlar... :) Kalmadı ama galiba...
Aaaaaaa...
Ay ne güzel. :) Gerçekten kızların yorumlarına katılıyorum. Yeşilçamdan fırlamışsın Raacım. :)
----------
Foto göndermeyen kaldı mı, haydi kızlar... :) Kalmadı ama galiba...
fundacığım bende cıkıyorum cnm ıyı gecelr,bu arada beni sakın bırakma,ben bırakmıycanı bılıyorum da söz yarın toparlanacagım..
pelincim ben geldim gidiyorum olmuş yaatakıma girdiğimizden beri senin gelmeni bekliyoruz nurla dört gözle
karar senin ayrılsan bile gelip her gün katılabilirsin bize tabiki ama ben ayrılma derim zorlancak bişey yok en azından bi dene..
valla biraz öyle oldu canım,nura da sana da teşekkür ederim,inan ben de burada olduğumda çok mutlu oluyorum ama hem 3yaşında bir oğlum var hem de cepten giriyorum sayfaları okumam ve cevap yazmam sizinkinden çok çok daha uzun sürüyor.kabul ettiğiniz için teşekkür ederim,sık sık muhabbete gelirim ama dediğim gibi zorunluluklar bana ağır geliyor,gerçekten strese giriyorum,menü yazmaya yetişemedim,mesajlarımı dolduramadım diye geriliyorum.
Takım kaptanlığın hayırlı olsun,fundacım niye bıraktı bilmiyorum ben de sözde kaptanıydım,hiçbir hayrım dokunmamıştır.berivan takımda mı kızlar
koydum yakından bi resmimi
Anam olmuş ya!
Kızlar ikiniz de çok tatlısınız maaşallah..
Ben de değinmeden geçemiicim, Nur saçların çook güzel :)
benim fundacığım ..
Günaydın Kızlar
bugun erken kalkmanın keyfını cıkaracaktım kı.. bu nasıl bır soguk yaaa yataktan cıktım resmen TAKIRDADIM
kahve ve çift battaniye ile duruma mudahele ettım hemen :))) ama hala içim titriyor :))
dün geceye bir bakayım :) benden sonra neler kaynatmıssınız :)
Nazcımmmmmçok tatlısın sıcacık bakıyorsun canım yaaaa :)
:84::84::84: ben goremedim seniii :84::84::84:
Raacım cok cok hossun canım
ama şimdi daha cok kızdım sana bu guzelliği kilo ile kapatmaya hakkın yok
günaydın canım.. :)günaydın sinemciğim....
teşekkürler sinemciğim ,insanın böyle saçma donemleri oluyor işde ,ben hayatımı hep dikkat ederek geçirdim ama ne olduysa bu yıl ilk defa buralara geldim ben ınanıyorum en yakın zamanda toparlanıp kılom aşağılara çekılecek...
Günaydın Kızlar
bugun erken kalkmanın keyfını cıkaracaktım kı.. bu nasıl bır soguk yaaa yataktan cıktım resmen TAKIRDADIM
kahve ve çift battaniye ile duruma mudahele ettım hemen :))) ama hala içim titriyor :))
dün geceye bir bakayım :) benden sonra neler kaynatmıssınız :)
Burdaki fırsat kaçmaması gereken bır fırsat raacım.real hayatta, mumkun değil boyle bır ortam bulabılmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?