Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın canım.. :)

Burdaki fırsat kaçmaması gereken bır fırsat raacım. real hayatta, mumkun değil boyle bır ortam bulabılmek..

kesinlikle sana katılıyorum sinemciğim inan verdiğim sözü tutamadığımda falan cok mahcup oluyorum,oyle anlar gelıyorkı sanki kendim için deyıl takımdakı sizler için zayıflıyorum.bir şey paylaşmak istıyorum seninle,benim için burdaki eksik ne biliyormusun takım içinde rekabet,bi okadar birbirmizin kılo vermesinden mutlu oluyoruuzki bunu o yüzden atlıyoruz yada bir türlü o moda gıremiyoruz aslında sen cok güzel o konuda yönetici olursun kaptanımızında izni olursa sistemli bir yariş açabiliriz aramızda ,sevimli ve seviyeli çekişmeli ne dersin ne normlarda hazırlayabiliriz...

günaydın raacımm
bi gün gelmedik herkesin fotoları havada uçuşmuşşş((((
bende istiyorum ona göree
sen burdayken senden başlayalım benim içinde koyarmısın merak ettim:))

günaydın raacımm
bi gün gelmedik herkesin fotoları havada uçuşmuşşş((((
bende istiyorum ona göree
sen burdayken senden başlayalım benim içinde koyarmısın merak ettim:))

tuniciğim günaydın cnm evet akşam harıkaydı cnm tabiki senin içinde atarım ama sen gitmişin..

Sabah soguktan yakınıyordum bazen cok yakınmamak gerek demekki

Sabahtan beri acaiippppp dişim agrıyor. Agrıdan inanılmaz bitkin düştüm artık ( kulagıma basıma heryerıme vurdu agrı ((((

2 tane agrı kesıcı aldım. dudaklarım pul pul dokuluyor
randevuda bır sıkıntı cıkmazsa yarın ogleden sonra dıscıye gıdıcem :18:

Ya ben bugün dayanamayıp tartıldım, hiç iyi şeyler görmedim.
Şok yapmayacaktım sözde ama yapacağım galiba... Ne de olsa sonunda yeniyıla 7'lerde ya da 6'larda girme durumu var.

ah Fundacım 2 gun kalmıstı keske tartılmasaydın kesinlikle şok yapma ve tartıdakı rakamı unuttttttt
(sen suan 70.3 kilosun)

Raacım takım içinde isteyen herkes eşleşip tatlı-sert rekabet yapıyor zaten :) sen berivan ile eştin galiba. ama o gıdınce yarısınızda yarım kaldı. takımda eşleşmeyen ve yarısmak ısteyen varsa meydan okuyabılırsın
bende tam manasıyla takım bakısı var galıba :) ben o yuzden takım içinde yarısa pek yanasmadım. hatırlarsanız bır ara handemı ıle yarısacaktık :) ama o da habersız ayrıldı.
(ki itiraf ediyim onunlada kaçamakları yuzunden yarısmak ıstemıstım :))) )

oglenden berı gelıyorum gıdıyorum kımse yok bu arada sukur agrım gectı
ama yarın doktordan kacıs yok bugunu yenıden yasayacak cesaretım yok :18:

Sinemcim... Dişten o kadar çektim ki... Saatleri say. Yarın iyileşecek dişin. :)

Ayyy umarım Fundacım. yaz bası ciddi tedaviye baslamıstım aslında, 6 tane diş cektirdim arka arkaya 1 tanesine kanal tedavisi yapılacaktı ama sıcaklarda ne yalan soylıyım gozum yemedı o agrıyı cekmeye ama o hain diş sinsi sinsi bekledi simdi dürtüyor beni (
hayatımda hıc kanal tedavısı yaptırmadım ama yaptıranların soylemınden dolayı cok korkuyorum (((((((
ama kaçış yok mecbur gıdıcem tam yılbası ustu rıske gırmek hiiççç istemiyorum dusunsene yılbası gecesı agrı cektıgımı :18: kabus olur benım ıcın. saglıksız hıc bırseyın tadı tuzu yok bugun resmen ac kaldım acıkıyorum korkudan yıyemıyorum.

6 çekim mi? Ayyy senin genlerde de benim gibi bozuk dişler kodlu.
İhmale gelmiyor işte Sinemcim...

Ben de 2 tane kanal tedavisi yaptırdım. Hiçbir şey olmuyor, merak etme. Normal dolgudan daha uzun süren bir işlem o kadar.
Yumuşak şeyler ye Sinemcim, aç kalma. Akşam başına vurmasın sonra.

iyi akşamlar herkese
pelincim hala denemenden yanayım ama istediğin zaman burda olabilirsin..bizim açımızdan sorun yok..istersen ilk zamanlar sana menü mesaj cezası vermeyelim bi dene eğer sıkıntı olmuyosa bizimle devam et hemen ayrıldı yazmayalım senin için
Nazcımmmmm çok tatlısın sıcacık bakıyorsun canım yaaaa :)

canım benimmmmm..o senin sıcaklığın sinemcim

Son düzenleme:

sorma oyle acı cektım kı onları cektırırken ((( zamanında dıkkat etmememden oldu bunlar hep bir çürük diş diyip geçiyorsun bütün dişlerini sarıyor başına boyle işler açıyor..

ama gecen yaz o dişlerde ne agrı yapıyorlardı anlatamam cekılenın 2 tanesı ozellikle offf hatırlamak bıle ıstemıyorum
onların cekımı bıle ayrı ezıyet oldu.

içimi rahatlattın Fundacım cok sağol

sabahtan berı kahve takvıyesı yapıyorum acıktıkca ama aksam daha ıyı yıyebılırım suan agrısı bıttı sonunda
agzımı acamıyordum

Sinemcim...

Odamı toparlayıp ağacımı kuruyorum bugün.
Sen ne alemdesin bakayım? :)

inan-----mıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende demin salonu topladım supurdum

az oncede yatagın altından agac dahıl tum malzemelerı cıkardım hatta elimi kesmiş yatagın demiri kanlı agac olacak
(yalnız elimin kesiğini yazı yazarken farkettim bayag kesilmiş agac sevıncınden cocuk gıbı hıssetmemısım :))) )

eşimi bekliyorum gelsin kurucaz

ayyyyy harikaaaa yaaaa aynı gun kuruyoruzz

Sinemcim...

Odamı toparlayıp ağacımı kuruyorum bugün.
Sen ne alemdesin bakayım? :)

şunlara bak ya nasıl çocuklar gibi mutlular

Dikkat et canım... Hem de çok kesilmiş diyorsun, dikişlik değil ama, değil mi?

Aynı gün kuruyoruz, evet...

İlk once dış kapıya süsü taktım eşim gelince gorsun dıye :)

Benim kapı süsüm yok.
Ama başka süslerim var.

Dikkat et canım... Hem de çok kesilmiş diyorsun, dikişlik değil ama, değil mi?

Aynı gün kuruyoruz, evet...

Benim kapı süsüm yok.
Ama başka süslerim var.

yok canım dikişlik gibi değilde bayag kesik olmus çizik değil yani :) amaaaaannn olur oyle ev kazaları
şimdi nasıl hissetmeye başladım ama acısını

ayyy habersiz aynı gune denk gelmesi cok hos oldu :)

ben eski kucuk bır agactan kendım yapmıstım çelengi :) ustunude kucuk toplarla kendım susledım oldu kapı susu resmini koyarım buraya :) senden de kurduktan sonra bollll bolll resim bekliyorummm cok merak ediyorum süslerini benim arkadaşım ne cici şeyler almıstır kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…