- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.181
günaydın canım.. :)
Burdaki fırsat kaçmaması gereken bır fırsat raacım.real hayatta, mumkun değil boyle bır ortam bulabılmek..
günaydın raacımm
bi gün gelmedik herkesin fotoları havada uçuşmuşşş((((
bende istiyorum ona göree
sen burdayken senden başlayalım benim içinde koyarmısın merak ettim:))
Ya ben bugün dayanamayıp tartıldım, hiç iyi şeyler görmedim.
Şok yapmayacaktım sözde ama yapacağım galiba... Ne de olsa sonunda yeniyıla 7'lerde ya da 6'larda girme durumu var.
kesinlikle sana katılıyorum sinemciğim inan verdiğim sözü tutamadığımda falan cok mahcup oluyorum,oyle anlar gelıyorkı sanki kendim için deyıl takımdakı sizler için zayıflıyorum.bir şey paylaşmak istıyorum seninle,benim için burdaki eksik ne biliyormusun takım içinde rekabet,bi okadar birbirmizin kılo vermesinden mutlu oluyoruuzki bunu o yüzden atlıyoruz yada bir türlü o moda gıremiyoruz aslında sen cok güzel o konuda yönetici olursun kaptanımızında izni olursa sistemli bir yariş açabiliriz aramızda ,sevimli ve seviyeli çekişmeli ne dersin ne normlarda hazırlayabiliriz...
oglenden berı gelıyorum gıdıyorum kımse yokbu arada sukur agrım gectı
ama yarın doktordan kacıs yok bugunu yenıden yasayacak cesaretım yok:18:
Sinemcim... Dişten o kadar çektim ki...Saatleri say. Yarın iyileşecek dişin. :)
Ayyy umarım Fundacım. yaz bası ciddi tedaviye baslamıstım aslında, 6 tane diş cektirdim arka arkaya1 tanesine kanal tedavisi yapılacaktı ama sıcaklarda ne yalan soylıyım gozum yemedı o agrıyı cekmeye ama o hain diş sinsi sinsi bekledi simdi dürtüyor beni (
hayatımda hıc kanal tedavısı yaptırmadım ama yaptıranların soylemınden dolayı cok korkuyorum(((((((
ama kaçış yok mecbur gıdıcem tam yılbası ustu rıske gırmek hiiççç istemiyorumdusunsene yılbası gecesı agrı cektıgımı :18: kabus olur benım ıcın. saglıksız hıc bırseyın tadı tuzu yok bugun resmen ac kaldım acıkıyorum korkudan yıyemıyorum.
pelincim hala denemenden yanayım ama istediğin zaman burda olabilirsin..bizim açımızdan sorun yok..istersen ilk zamanlar sana menü mesaj cezası vermeyelim bi dene eğer sıkıntı olmuyosa bizimle devam et hemen ayrıldı yazmayalım senin içinvalla biraz öyle oldu canım,nura da sana da teşekkür ederim,inan ben de burada olduğumda çok mutlu oluyorum ama hem 3yaşında bir oğlum var hem de cepten giriyorum sayfaları okumam ve cevap yazmam sizinkinden çok çok daha uzun sürüyor.kabul ettiğiniz için teşekkür ederim,sık sık muhabbete gelirim ama dediğim gibi zorunluluklar bana ağır geliyor,gerçekten strese giriyorum,menü yazmaya yetişemedim,mesajlarımı dolduramadım diye geriliyorum.
Takım kaptanlığın hayırlı olsun,fundacım niye bıraktı bilmiyorum ben de sözde kaptanıydım,hiçbir hayrım dokunmamıştır.berivan takımda mı kızlar
Nazcımmmmmçok tatlısın sıcacık bakıyorsun canım yaaaa :)
6 çekim mi?Ayyy senin genlerde de benim gibi bozuk dişler kodlu.
İhmale gelmiyor işte Sinemcim...
Ben de 2 tane kanal tedavisi yaptırdım. Hiçbir şey olmuyor, merak etme. Normal dolgudan daha uzun süren bir işlem o kadar.
Yumuşak şeyler ye Sinemcim, aç kalma. Akşam başına vurmasın sonra.
iyi akşamlar herkese
Sinemcim...
Odamı toparlayıp ağacımı kuruyorum bugün.
Sen ne alemdesin bakayım? :)
Sinemcim...
Odamı toparlayıp ağacımı kuruyorum bugün.
Sen ne alemdesin bakayım? :)
şunlara bak ya nasıl çocuklar gibi mutlular
inan-----mıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende demin salonu topladım supurdum
az oncede yatagın altından agac dahıl tum malzemelerı cıkardımhatta elimi kesmiş yatagın demiri kanlı agac olacak
(yalnız elimin kesiğini yazı yazarken farkettimbayag kesilmiş agac sevıncınden cocuk gıbı hıssetmemısım :))) )
eşimi bekliyorum gelsin kurucaz
ayyyyy harikaaaa yaaaa aynı gun kuruyoruzz
inan-----mıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende demin salonu topladım supurdum
az oncede yatagın altından agac dahıl tum malzemelerı cıkardımhatta elimi kesmiş yatagın demiri kanlı agac olacak
(yalnız elimin kesiğini yazı yazarken farkettimbayag kesilmiş agac sevıncınden cocuk gıbı hıssetmemısım :))) )
eşimi bekliyorum gelsin kurucaz
ayyyyy harikaaaa yaaaa aynı gun kuruyoruzz
İlk once dış kapıya süsü taktımeşim gelince gorsun dıye :)
Dikkat et canım... Hem de çok kesilmiş diyorsun, dikişlik değil ama, değil mi?
Aynı gün kuruyoruz, evet...
Benim kapı süsüm yok.
Ama başka süslerim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?