Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

küçük boy değildi benim muz ya orta boy bir şeydi kalorisinden ziyade şeker oranı mı yüksek ne öyle bir şeyi var onun.

Ay Fundaaa bugüünn bütün taşlar bana mıı Bugün öğün yapmadım sırf ara yaptım yine olmadı, bu da mı gol değilll

kimse benim menüme bişey yazmadı bende yazmıycamm

kuzuum beğendiim benn güzel olduğu için yazmadım

kuzum benim dikkat et kendineee ay akşam üzeri dinlenmeleri gibisi yok yalnız bir de kestirdin mi tamamdır dadından yinmez

başroldeki kızdan makyajı çıkar Esra Erol kalıyor geriye, tipine de gıcığım yaptıklarına da

turşu konusunda açıkçası ben çoooookkkk kalorili diye biliyodum hep ama emin olmadığım için bir şey demek istemedim.

tavuk'u yemeden önce biraz dertleştik kilolardan fln bahsettik durumu anlatınca kendini bana feda etti, hepinize de çok selamı vardı bak üzerimde kalmasın

6 üye 0 ziyaretçiye düştü :)

An itibariyle 7 üye 1 ziyaretçi oldu :) Kim acaba ?

:))))) uye ismiyle gelen misafirlere dıyecegım yok suankı mısafırımız gıbı :) ama o ziyaretçi kelimesinin yanında rakam olunca kedi gibi kabarıyorum

ben en kısa sürede deneyeceğim ama şimdilik erteledim.inan o bile bana iş gibi geliyor bu ara çok yoruluyorum

Anladım canım. :)
Benim sonuçlar gün geçtikçe artıyor, ona göre ama...

ne zaman ben nasıl kacırdım

haydi koy koy

Öncelikle şunu demeden geçemeyeceğim, Naz'ın mesajına aynı tepkiyi vermişiz.
"Ben senden çaldım gibi görünür mü acaba?" dedim ama cevap saatimiz de aynı.

Kirpik mevzusu sen izindeyken geçti Sinemcim. Bu aralar 2013 bombası olmak için kendimi bakıma aldım, bür sürü şey yapıyorum. :) Kirpik bakımı da bunlardan biri...

Benim kirpiklerim nerdeyse yok gibiydi... Rimel sürmesem zor görünecek kadar kısa ve inceydi. Bir süredir lavanta yağı sürüyorum. Sonuç: Hem uzadılar hem de gürleştiler ki şöyle:

Önceden 3-4 mm olan alt kirpiklerim artık sağ gözümde 9 mm'ye ulaştı... Önceden 1 cm olan üst kirpiklerim de yine sağ gözümde 1,5 cm'e ulaştı... Sol gözüm inat ediyor, 2-3 mm kadar geriden geliyor ama olsun, o da uzuyor yine... :) Bayağı da gürleştiler.

(Bu arada takıma yazdığımdan beri daha da uzadı kirpiklerim, ölçüler o yüzden bir önceki mesajımdan farklı kızlar.)

Uygulamayı şöyle yapıyorum:
Bir kulak çubuğuna birkaç damla lavanta yağı damlatıyorum. Alt ve üst kirpiklerimin köklerine uyguluyorum. Denemek istersen kısa zamanda sonuçları görürsün. Sabah ve akşam uyguluyorum ben.

ayy uzandım dızıye baktım hem aklım dagıldı hemde battanıye ıcınde ısındım :) uyumadım ama uyusam gece yatamam :)))

evet kızın tıp olarak bır espırısı yok ama şirin bişey :) esra erol deme yaaa uyuzum ona

zavallı tavuk

iyi yapmıssın canım, o saatte en guzelı varsa corba yoksa sut

ee neler yaptın gunun nasıl gectı :)

Güzel geçti. :)
Yılbaşı için sevdiğim birine kar küresi yapıyorum; onun malzemelerinin peşinde koştum. İstediklerimi bulmak çok zor oldu, hala daha karım eksik.

tarihi annnn

6 üye 0 ziyaretçi

(7 üye 0 ziyaretçi oldu )

Hep böyle olsun.

Bademi de bayağı öneriyorlar, o da gerçekten iyi demek ki...

Alemsin Sinem hee:
Ziyaretçileri sevmiyorsunuz anlaşılan :)

Ziyaretçileri kim sever yahu? :)
Google'dan kazara gelen zaten en fazla 30 saniye bakınır, sonra "Amaaaan, nereye gelmişim ben" der çıkar. :)
Ama inatla okuyan ziyaretçiler var. Gözetlenmek iyi hissettirmiyor. :) Sürekli "tanıdık biri mi" diye düşünüyorum. Hoş hiçbir tanıdığım bu kadar uzun süre inatla okumaz ama paranoyağım bu konularda...

resmimi koyamıyorum yaa hata oluştu diyo

Resim formatından olabilir Nazcım. jpeg formatında dene. Paint'te farklı kaydet diyerek dosya türünü değiştirebilirsin, seçeneklerde var. :) Bir de resmin belli bir boyutu var, ona da dikkat et.

tavuk'u yemeden önce biraz dertleştik kilolardan fln bahsettik durumu anlatınca kendini bana feda etti, hepinize de çok selamı vardı bak üzerimde kalmasın

Çok güzelsin canım tü tü tü maaşallah, benim de koyasım geliyor yaww :)

canımmmmm resim biraz flu ama şirinliğin flu goruntuden bile gozukuyor :) saçlarına bayıldımmmmm

Nazcım... Nurcum...

sizlere...

Kendi adıma daha yakından ve daha net görebilmeyi isterdim ama hiç yoktan iyidir. :)

başka foto da koyarım ayıpsınız, nasıl duracağını bilemedim ama harbiden görünmüyor buradan. bu arada Nazzzz ben kendimi de araya sıkıştırmış mı oldum ya, herkes burda olunca bende koyayım demiştim ama Gökçeee senden de bekliyoruuuzzzz hemeenn!

nazcım

ama bende fundaya nura ve raaya katılıyorum daha yakın bır resım olsaydı o şirin yuzunu gorseydık daha ıyı olurdu
----

Kızlar eşim geldi ben cıkıyorum. cok opuyorum sizi

keşke daha erken toplassaydık

iyi geceler fıstıklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…