- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.201
Sabah soguktan yakınıyordum bazen cok yakınmamak gerek demekki
Sabahtan beri acaiippppp dişim agrıyor. Agrıdan inanılmaz bitkin düştüm artık( kulagıma basıma heryerıme vurdu agrı ((((
2 tane agrı kesıcı aldım. dudaklarım pul pul dokuluyor
randevuda bır sıkıntı cıkmazsa yarın ogleden sonra dıscıye gıdıcem:18:
ah Fundacım 2 gun kalmıstıkeske tartılmasaydın kesinlikle şok yapma ve tartıdakı rakamı unuttttttt
(sen suan 70.3 kilosun)
Raacım takım içinde isteyen herkes eşleşip tatlı-sert rekabet yapıyor zaten :) sen berivan ile eştin galiba. ama o gıdınce yarısınızda yarım kaldı. takımda eşleşmeyen ve yarısmak ısteyen varsa meydan okuyabılırsın
bende tam manasıyla takım bakısı var galıba :) ben o yuzden takım içinde yarısa pek yanasmadım. hatırlarsanız bır ara handemı ıle yarısacaktık :) ama o da habersız ayrıldı.
(ki itiraf ediyim onunlada kaçamakları yuzunden yarısmak ıstemıstım :))) )
oglenden berı gelıyorum gıdıyorum kımse yokbu arada sukur agrım gectı
ama yarın doktordan kacıs yok bugunu yenıden yasayacak cesaretım yok:18:
geçm,ş olsun sinemciğim...
cnm senin dişiplinsizliğe tahamülün yok evet çok farkındayım ,rakibin bile olsa ,sen istemesin yanlış seyler yapılsın :)))))))
ağrın geçmesine cok sevındım sinemciğim
sorma oyle acı cektım kı onları cektırırken((( zamanında dıkkat etmememden oldu bunlar hep bir çürük diş diyip geçiyorsun bütün dişlerini sarıyor başına boyle işler açıyor..
ama gecen yaz o dişlerde ne agrı yapıyorlardı anlatamamcekılenın 2 tanesı ozellikle offf hatırlamak bıle ıstemıyorum
onların cekımı bıle ayrı ezıyet oldu.
içimi rahatlattın Fundacımcok sağol
sabahtan berı kahve takvıyesı yapıyorum acıktıkcaama aksam daha ıyı yıyebılırım suan agrısı bıttı sonunda
agzımı acamıyordum
ne güzel funda ,yeni yılda böyle hep coşkulu gecer inşSinemcim...
Odamı toparlayıp ağacımı kuruyorum bugün.
Sen ne alemdesin bakayım? :)
mutluluğunuz daim olsun cnm..
inan-----mıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende demin salonu topladım supurdum
az oncede yatagın altından agac dahıl tum malzemelerı cıkardımhatta elimi kesmiş yatagın demiri kanlı agac olacak
(yalnız elimin kesiğini yazı yazarken farkettimbayag kesilmiş agac sevıncınden cocuk gıbı hıssetmemısım :))) )
eşimi bekliyorum gelsin kurucaz
ayyyyy harikaaaa yaaaa aynı gun kuruyoruzz
hoş geldin nazcığım ,klasik sorum nasıl geçti günün ??şunlara bak ya nasıl çocuklar gibi mutlular
yok canım dikişlik gibi değilde bayag kesik olmus çizik değil yani :) amaaaaannnolur oyle ev kazaları
şimdi nasıl hissetmeye başladım ama acısını
ayyy habersiz aynı gune denk gelmesi cok hos oldu :)
ben eski kucuk bır agactan kendım yapmıstım çelengi :) ustunude kucuk toplarla kendım susledım oldu kapı susu resmini koyarım buraya :) senden de kurduktan sonra bollll bolll resim bekliyorummm cok merak ediyorum süslerini benim arkadaşım ne cici şeyler almıstır kimbilir
ya ben göremedim ki o muhteşem fotoyu çok merak ettim şimdi bakbenim fundacığım ..
Aaaaaaa...
Ay ne güzel. :) Gerçekten kızların yorumlarına katılıyorum. Yeşilçamdan fırlamışsın Raacım. :)
----------
Foto göndermeyen kaldı mı, haydi kızlar... :) Kalmadı ama galiba...
gerçekten çok tatlısın canım , maşlallahyaaa çok mutlu oldummmteşekkür ederim kızlar...gökçe ve nur sizde çoook tatlısınız
yok ya yılbaşı hiç cazip gelmiyo bana..tek + yanı tatil olmasıSenden de aynı performansı bekliyoruz.
ağrın geçmesine cok sevındım sinemciğim
mutluluğunuz daim olsun cnm..
cnm sende nazar var ,bu aralar sanırımm..
ayşegülcüğüm arkadaşların güzel görüşü ,okadar harikalık bir durum yok,,,,selam kızlar.ancak gelebildim çok işim vardı dışarda.bir bakayım dün neler kaynatmışsınız.gerçi biraz göz attı ama:)
ya ben göremedim ki o muhteşem fotoyu çok merak ettim şimdi bak
bende koyacağım fotomu yakında ama yakın zamanda çekilmiş yok en kısa sürede ekleyeceğim
gerçekten çok tatlısın canım , maşlallah
yok ya yılbaşı hiç cazip gelmiyo bana..tek + yanı tatil olması
------
raacım iyiydi günüm bugün hiç kaçamak yapmadımsenin günün nasıldı?
ben yokken bir şok faciası yaşamışsınız , sakın yapma bunu en kötü ihtimalle aynı çıkarsın inş.Çok soğuk bugün ya...
Ben de bir uyandım, yorganın altındayken bile dışardaki soğuk buz gibiydi. Kalkacak cesareti nasıl gösterdiğimi bilmiyorum.
Öyle...
------------
Ya ben bugün dayanamayıp tartıldım, hiç iyi şeyler görmedim.
Şok yapmayacaktım sözde ama yapacağım galiba... Ne de olsa sonunda yeniyıla 7'lerde ya da 6'larda girme durumu var.
hoşgeldin Tuğbacın ,nasılsın:)günaydın raacımm
bi gün gelmedik herkesin fotoları havada uçuşmuşşş((((
bende istiyorum ona göree
sen burdayken senden başlayalım benim içinde koyarmısın merak ettim:))
geçmiş olsun Sinemcim diş ağrısı çok zor Allah acil tarafından şifalar versin:)oglenden berı gelıyorum gıdıyorum kımse yokbu arada sukur agrım gectı
ama yarın doktordan kacıs yok bugunu yenıden yasayacak cesaretım yok:18:
yok canım dikişlik gibi değilde bayag kesik olmus çizik değil yani :) amaaaaannnolur oyle ev kazaları
şimdi nasıl hissetmeye başladım ama acısını
ayyy habersiz aynı gune denk gelmesi cok hos oldu :)
ben eski kucuk bır agactan kendım yapmıstım çelengi :) ustunude kucuk toplarla kendım susledım oldu kapı susu resmini koyarım buraya :) senden de kurduktan sonra bollll bolll resim bekliyorummm cok merak ediyorum süslerini benim arkadaşım ne cici şeyler almıstır kimbilir
menüm:
sabah:bir bardak sütle bir kase nesfit
ara:5 ceviz
öğle:tavuk sote ve 1 dilim ekmek
ara:yarım kase aşure
akşam:1 dolam biber,bir kase kesme çorba,2 kaşık yoğurt ve patates salatası
ben çıkıyorum..spor salonuna gidicem..akşam 7 ye aldırdım seanslarımı daha rahat olcak benim için..diğer türlü iş çıkışı çok zor oluyodu gitmek
ben yokken bir şok faciası yaşamışsınız , sakın yapma bunu en kötü ihtimalle aynı çıkarsın inş.
bugün artıkkk menüm güzelya ,dun ne dedim korkunbendenama ayşegülede kıyamam ya o okadar yumuşak yazarki kötü menülere,amaa bu menü pek diyet gibi deyil hani kilo verdirimi heralde verdirmez,ama akşam hıç bırşey yemeden uyursan durrmu kurtarabılırsın ayşegülümm..
cnm hoş geldin .sen, ben yeni geldiğimde ne güzel katılabiliyordun bence gene katılabilirsin,burdan uzaklaşmak ınan ıyı gelnıyor ,ben son 2 aydır eyer burda olmasaydım verdiğim 4 kıloyuda cokdan almışdım,tatillerden herdonüşde 1 bucuk kıloylle geliyorum bunlar cokdan üst üste gelmişlerdi,o yüzden devam et idare edebilirse ilk etapda naza sor ıdare etsin sonra duzenli gir...berivan artık cok sık girmiyor...
canım hoşbuldum,teşekkür ederim.deminden beri dün kaldığım yeri arıyorum,belki bana bişey yazan olmuştur kaçırmayayım diye,iyiki bakmışım,
canım inan içimde diyet yapmaya dair en ufak bir istek yok,kıştan mıdır nedir anlamadım hiç hazır hissetmiyorum.
Kendi istegiyle ayrıldı yazarsınız benim için arkadaşlar.
tmm pelincim..ayrıldığını belirtiriz..canım hoşbuldum,teşekkür ederim.deminden beri dün kaldığım yeri arıyorum,belki bana bişey yazan olmuştur kaçırmayayım diye,iyiki bakmışım,
canım inan içimde diyet yapmaya dair en ufak bir istek yok,kıştan mıdır nedir anlamadım hiç hazır hissetmiyorum.
Kendi istegiyle ayrıldı yazarsınız benim için arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?