Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hiç yakından resmim yok muş benim yaa şimdi bilgisayarımı karıştırırken farkettim..çekip koyardım ama yağmurda saçlarım ıslandı bugün tipim kaydı böyle gözükemem size
yarın işten döndükten sonra çekebilirsem koyarım tekrar

Nurcum sende de resimler hazırda bekliyor.

Beğendim. Çok içten...

facebooktan hepsini alıp kesip biçip koyuyorduumm Fundaa, hazırda yoklardı ya ben hızlıyım esmer halimi de görün istedim de o benim 69lara yakın halimdi kesince iyice yüzüm de yapıştı ekrana herkes de kaçtı ben de çıkardım o yüzden şuanda kızıl değilim, belki düğünümde kırmızı bir gelin olurum diyorummm senin de emir büyük mercilerden bir şey diyemedim o yüzden, ama içinde kalmasın yap bir çılgınlık demek istiyorum bir yandan tabii o ayrı

Anam olmuş ya!

Kızlar ikiniz de çok tatlısınız maaşallah..
Ben de değinmeden geçemiicim, Nur saçların çook güzel :)

Nazcım...

Gülüşünü yerim senin... :)

Ay ne güzel bir takımız, herkes birbirinden samimi ve güzel...

Naaazzzz ay iştee buuuu, hiii ay seenn nasıll bir şeysin böyleee sarılıppp böğğğrüme sokasımm geldiii o dereceee
yaaa çok mutlu oldummm teşekkür ederim kızlar...gökçe ve nur sizde çoook tatlısınız

Tuhaf, koymaya çalıştım ama olmuyor..

Olmuş olmuş...

Bir güzel kızımız daha varmış...

Ay ne güzel oldu, herkes foto koydu. :)

Anladım canım...

Maalesef öyle... :) Ama dipten çıkanlara da cesaret edemiyorum, bir de bu var...

Vuhuuuuu Gökçeeee burada bir ıslık smileyi olsaa varr yaa tam duygularıma tercüman olurr sen gayet 60larda duruyorsun yalnıızz minicikk yüzün varr

Vücudum dengesiz benim
Yüzden kilo almıyorum ben, direkt basen ve bel çevresinden alıyorum, ellerimi, ayaklarımı görsen küçücük, kemiklidir..
Ay çok komik yapım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…