- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.141
nur alemsin yaabaşka foto da koyarım ayıpsınız, nasıl duracağını bilemedim ama harbiden görünmüyor buradan. bu arada Nazzzz ben kendimi de araya sıkıştırmış mı oldum ya, herkes burda olunca bende koyayım demiştim amaGökçeee senden de bekliyoruuuzzzz hemeenn!
başka foto da koyarım ayıpsınız, nasıl duracağını bilemedim ama harbiden görünmüyor buradan. bu arada Nazzzz ben kendimi de araya sıkıştırmış mı oldum ya, herkes burda olunca bende koyayım demiştim amaGökçeee senden de bekliyoruuuzzzz hemeenn!
Nurcum sende de resimler hazırda bekliyor.
Beğendim. Çok içten...
koydum yakından bi resmimi
Anam olmuş ya!
Kızlar ikiniz de çok tatlısınız maaşallah..
Ben de değinmeden geçemiicim, Nur saçların çook güzel :)
kızlar bende çıkıyorum öpüyorum hepinizi iyi geceler
Anam olmuş ya!
Nazcım...
Gülüşünü yerim senin... :)
Ay ne güzel bir takımız, herkes birbirinden samimi ve güzel...
yaaa çok mutlu oldummmNaaazzzzay iştee buuuu, hiii ay seenn nasıll bir şeysin böyleee sarılıppp böğğğrüme sokasımm geldiii o dereceee
Tuhaf, koymaya çalıştım ama olmuyor..
facebooktan hepsini alıp kesip biçip koyuyorduumm Fundaa, hazırda yoklardı ya ben hızlıyımesmer halimi de görün istedim de o benim 69lara yakın halimdi kesince iyice yüzüm de yapıştı ekrana herkes de kaçtı ben de çıkardım o yüzden şuanda kızıl değilim, belki düğünümde kırmızı bir gelin olurum diyorummm senin de emir büyük mercilerden bir şey diyemedim o yüzden, ama içinde kalmasın yap bir çılgınlık demek istiyorum bir yandan tabii o ayrı
Vuhuuuuu Gökçeeee burada bir ıslık smileyi olsaa varr yaa tam duygularıma tercüman olurrsen gayet 60larda duruyorsun yalnıızz minicikk yüzün varr
raa çok teşekkür ederim...maşaallah ne masum bir guzelliğin var nazcığım allah nazardan saklasın..
Anam olmuş ya!
yaaa çok mutlu oldummmteşekkür ederim kızlar...gökçe ve nur sizde çoook tatlısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?