Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüüümm

Sabah
kepek ekmeğiyle 1 dilim kaşarlı tost

Öğlen
1 tas çorba -ne çorbası olduğunu ben de anlamadım okulda sebze yazıyordu ama tavuk çorbası gibi bir şeydi -
1 sütlü kahve

Akşam
2 kaşık sacda et
2 kaşık pilav
1 salatalık, 1 domates
1 kaşık yoğurt

Ara
1 kuru kayısı
sütlü kahve

2-3 gündür wc çıkamıyorum kafayı yiyeceğimmm ilaç içtim kabızlık için ona rağmen olmadı. bir de bu hafta çok fazla pilav yüklenmesi mi oldu ya feci korkuyorum cuma gününden gerildim iyice

MENÜN GAYET GÜZEL NURCUĞIMMM, bendede aynı sorun vardı bana acı biber cok iyi geliyor bugüb acı yedim umarım gene aynı etkıyı gösterir..

12 ziyaretçi, hoşgeldiniz canlarımmm bir dahakinde adınızla sanınızla oturmaya da beklerizz

nurcum ben ekmek yemediğimdde böyle oluyorum ama sen ekmekte yemişsin neden böyle oldu acaba

MENÜN GAYET GÜZEL NURCUĞIMMM, bendede aynı sorun vardı bana acı biber cok iyi geliyor bugüb acı yedim umarım gene aynı etkıyı gösterir..

ayy Raa acı hiç denemedim ben, umarım sende bugün de gösterir balımm, suyu çok ihmal ettim 1,5 haftadır fln ondan mı böyle oldu acaba, dur gidip hemen büyük bir bardak su alayım ben, yatana kadar suya yükleneyim

kızlar ne zamandır yazıcam ama erteliyorum sürekli

grupta 10 msj kuralı var ama dikkatimi çeken bi durum var 10 mesaj alıntıyla ve menüyle dolduruluyo o an gruptaki muhabbete hiç dahil olunmuyo sonra günlük mesaj sayısı dolunca bi daha ne mesaj ne bişey...
bunu herkes için söylemiyorum lütfen kimse üzerine alınmasın..belki farketmeden oluyodur ama lütfen herkes bi baksın ben bunu yapıyor muyum diye...
bu bazen olabilir hergün müsait olamayabiliyoruz ama hergün olmaz...
bu şekilde devam eden olursa üstüste 2 hafta bu şekilde olduğunu farkedersem kişisel olarak uyarıcam..
dediğim gibi herkes üzerine alınmasın ama hepinizin görüşünü duymak istiyorum ben bu konuda sizcede böyle olmalı mı?

Son düzenleme:
menüm

sabah
1 bardak süt
yarım kk peynir
3 çeri domates

ara
yarım dilim kek

öğle
1 porsiyon güveç tavuk
salata

ara
5 fındık

akşam
1 porsiyon sardalya
salata

ara
1 mandalina

2 litre su 1 saat pilates 2 kupa yeşilçay

12 ziyaretçi, hoşgeldiniz canlarımmm bir dahakinde adınızla sanınızla oturmaya da beklerizz

İyice taciz edilmeye başladık yahu... Rutin sayı olacak yakında 10 ve üstü...

12 mii? inanmıyorum ne popiler bir grup olduk yaaaaa , kızlar biz varya birde takır takır kilo vermeye bir geçelim burası ziyareççiden türbeye dönecek

Türbe...

Bayıldım! :)

Nasıl adaklar adayacaklar bize acaba?

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin

Öğle:
2 dilim ekmek
1 kk peynir

Ara:
1 tabak çorba

Akşam
2 dilim ekmek
1 kk peynir

Ekmek-peynir günü oldu.

menünüü çooookkk beğendiimmm

ben üstüme alınmıyorum şaka bir yana anlamadım tam olarak, alıntılarla cevap verirken sohbet ediyoruz zaten, alıntı yaptığımızda 'doldurmak' gibi mi oluyor yani, bir de -bu mesaj konusuyla ilgili de sıkıntılı biri olduğumdan çok konuşuyorum- en son yeter ki 10 mesaj yazılsın hergün demiştik, bence yazılsın da nasıl yazılırsa yazılsın

geçmiş olsun Sinemcim diş ağrısı çok zor Allah acil tarafından şifalar versin:)

Sağol Ayşegülcüm :) aminnnn :)

Ben taaa üniversitedeyken almıştım. Öyle güzel ışıklı süslerim yok. :) Ama havaya giriyorum ya, o yetiyor.

Ben asıl senin koca ışıklı ağacını merak ediyorum. :)

Yaaa süs süstür Üni. zamanı dıyor sankı 30 sene once almıs :))) senın zevkın yeter bıtanem o yuzden merak edıyorum :)
hem benımkılerde yenı değil ki :) son senelerde almıyorum artık yeterınce var. en son perde ısık bulmustum. onlar normalde cok pahalıydı alamıyordum, indirime gırınce bır suru almıstım

nazcığım nasıl yani anlatmaya çalışdığın konu açmakmı ,yani konumu açalım,alıntı cevapda hem muhabbet oluyor yanındada mesaj sayımızı doldurtturuyor....

Bence de böyle olmalı... Başka türlü takım olamayız. En kısa cevap verilebilecek 10 mesajı alıntılayıp laf olsun diye bir şeyler yazılması benim de hoşuma gitmiyor. Dediğin gibi, arada bir olabilir. Ama çok sık olmamalı... O şekilde yazanlar varsa, konunun takibi yapılsa bence harika olur.

Baştan bılmeyenlere tekrar gecıyım :) bugunku diş agrısından acıksamda pek bırsey yıyemedım

10:00
yarım dilim kepekli ekmek
yarım kk peynır

sanırım 14 civarı
1 yumurta
1 dilim ekmek

aksam
1 haslanmıs patates

(boyle olduguna bakmayın bana hıc bır faydası olmaz bugunun cunku kalorı olarak o kadar cok sutlu kahve ıctım kı normal gunu bulmustur sanırım)

1.5lt su

ay bu nee bir yumurta kır araya bir şey yap sabahtan akşama nasıl bıkmadın

Az yağlı beyaz peynir aşığıyım ben. Elime kalıpla versen ısıra ısıra yer, bir yandan mest olurum.
O yüzden peynirler beni bıktırmıyor. :)

Kız ben o süsleri ucuz diye almıştım, öğrenciydim o zamanlar. Dün dışarda koca koca ağaçları kesiyordum "Bir tane bunlardan alsam" diye... :) Ama onlara ışık gerekir. :) Kendi evime tavana kadar bir ağaç alacağım.

İşin özü, yılbaşı ağacı konusundaki zevkimi merak ediyorsan ben sana beğendiğim ağaçların resmini atayım buraya...
Öbür türlü sadece düdük kadar ağaca dolanmış bir sürü plastik süs göreceksin. :) Hoş ben her halükarda resmini koyacağım, sana sözüm var; o ayrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…