- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.221
Menüüümm
Sabah
kepek ekmeğiyle 1 dilim kaşarlı tost
Öğlen
1 tas çorba -ne çorbası olduğunu ben de anlamadım okulda sebze yazıyordu ama tavuk çorbası gibi bir şeydi-
1 sütlü kahve
Akşam
2 kaşık sacda et
2 kaşık pilav
1 salatalık, 1 domates
1 kaşık yoğurt
Ara
1 kuru kayısı
sütlü kahve
2-3 gündür wc çıkamıyorum kafayı yiyeceğimmm ilaç içtim kabızlık için ona rağmen olmadı. bir de bu hafta çok fazla pilav yüklenmesi mi oldu ya feci korkuyorum cuma gününden gerildim iyice
hiç farketmedim nurr o kadar kişi var mıydı yaa12 ziyaretçi, hoşgeldiniz canlarımmm bir dahakinde adınızla sanınızla oturmaya da beklerizz
12 ziyaretçi, hoşgeldiniz canlarımmm bir dahakinde adınızla sanınızla oturmaya da beklerizz
nurcum ben ekmek yemediğimdde böyle oluyorum ama sen ekmekte yemişsin neden böyle oldu acabaMenüüümm
Sabah
kepek ekmeğiyle 1 dilim kaşarlı tost
Öğlen
1 tas çorba -ne çorbası olduğunu ben de anlamadım okulda sebze yazıyordu ama tavuk çorbası gibi bir şeydi-
1 sütlü kahve
Akşam
2 kaşık sacda et
2 kaşık pilav
1 salatalık, 1 domates
1 kaşık yoğurt
Ara
1 kuru kayısı
sütlü kahve
2-3 gündür wc çıkamıyorum kafayı yiyeceğimmm ilaç içtim kabızlık için ona rağmen olmadı. bir de bu hafta çok fazla pilav yüklenmesi mi oldu ya feci korkuyorum cuma gününden gerildim iyice
12 ziyaretçi, hoşgeldiniz canlarımmm bir dahakinde adınızla sanınızla oturmaya da beklerizz
MENÜN GAYET GÜZEL NURCUĞIMMM, bendede aynı sorun vardı bana acı biber cok iyi geliyor bugüb acı yedim umarım gene aynı etkıyı gösterir..
hiç farketmedim nurr o kadar kişi var mıydı yaa
ayy Raa acı hiç denemedim ben, umarım sende bugün de gösterir balımm, suyu çok ihmal ettim 1,5 haftadır fln ondan mı böyle oldu acaba, dur gidip hemen büyük bir bardak su alayım ben, yatana kadar suya yükleneyim
12 mii?inanmıyorum ne popiler bir grup olduk yaaaaa , kızlar biz varya birde takır takır kilo vermeye bir geçelim burası ziyareççiden türbeye dönecek
menüm
sabah
1 bardak süt
yarım kk peynir
3 çeri domates
ara
yarım dilim kek
öğle
1 porsiyon güveç tavuk
salata
ara
5 fındık
akşam
1 porsiyon sardalya
salata
ara
1 mandalina
2 litre su 1 saat pilates 2 kupa yeşilçay
kızlar ne zamandır yazıcam ama erteliyorum sürekli
grupta 10 msj kuralı var ama dikkatimi çeken bi durum var 10 mesaj alıntıyla ve menüyle dolduruluyo o an gruptaki muhabbete hiç dahil olunmuyo sonra günlük mesaj sayısı dolunca bi daha ne mesaj ne bişey...
bunu herkes için söylemiyorum lütfen kimse üzerine alınmasın..belki farketmeden oluyodur ama lütfen herkes bi baksın ben bunu yapıyor muyum diye...
bu bazen olabilir hergün müsait olamayabiliyoruz ama hergün olmaz...
bu şekilde devam eden olursa üstüste 2 hafta bu şekilde olduğunu farkedersem kişisel olarak uyarıcam..
dediğim gibi herkes üzerine alınmasın ama hepinizin görüşünü duymak istiyorum ben bu konuda sizcede böyle olmalı mı?
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
Öğle:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Ara:
1 tabak çorba
Akşam
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Ekmek-peynir günü oldu.
geçmiş olsun Sinemcim diş ağrısı çok zor Allah acil tarafından şifalar versin:)
Ben taaa üniversitedeyken almıştım. Öyle güzel ışıklı süslerim yok. :) Ama havaya giriyorum ya, o yetiyor.
Ben asıl senin koca ışıklı ağacını merak ediyorum. :)
grupta 10 msj kuralı var ama dikkatimi çeken bi durum var 10 mesaj alıntıyla ve menüyle dolduruluyo o an gruptaki muhabbete hiç dahil olunmuyo sonra günlük mesaj sayısı dolunca bi daha ne mesaj ne bişey...
bunu herkes için söylemiyorum lütfen kimse üzerine alınmasın..belki farketmeden oluyodur ama lütfen herkes bi baksın ben bunu yapıyor muyum diye...
bu şekilde devam eden olursa üstüste 2 hafta bu şekilde olduğunu farkedersem kişisel olarak uyarıcam..
dediğim gibi herkes üzerine alınmasın ama hepinizin görüşünü duymak istiyorum ben bu konuda sizcede böyle olmalı mı?
ay bu nee bir yumurta kır araya bir şey yap sabahtan akşama nasıl bıkmadın
Yaaa süs süstür Üni. zamanı dıyorsankı 30 sene once almıs :))) senın zevkın yeter bıtanem o yuzden merak edıyorum :)
hem benımkılerde yenı değil ki :) son senelerde almıyorum artık yeterınce var. en son perde ısık bulmustum. onlar normalde cok pahalıydı alamıyordum, indirime gırınce bır suru almıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?