- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.301
bu grup resmen akşam grubu oldu ....hakkaten kimseler yok.
Menüm;
Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeğinden tost
Ara
5 badem
Öğle
1 kase ezogelin çorba
Akşam
Yarım yufkadan gözleme
4-5 kaşık patates püresi
Havuç salatası
Nazcım ben kendi adıma daha dikkatli olmaya çalışırım.sorun çıkmaz diye ümit ediyorum eminim herkes elinden geleni yapar gerçi şimdide takımda herkes oldukça geyretli gibi geliyor bana ama neyse:)ayşegülcüm ben kişiye özel bişey demedim..bu her zaman yapılıyoda demedim..sadece herkes kendi mesJlarını bi kontrol etsin dedim..10 mesaj kuralı ilk geldğnde hepmz bi afallamıştık dediğim durum oldu ama yavaş yavaş düzeldiğini düşünüyorum bende..yinede dikkat etmeye çalışalım diye uyarmak istedim herkesi çünkü burda birileri varken konuşmadan çıkmak gerçekten hoş olmuyo..2 hafta üstüste bu şekilde davrandığını farkettiğim kişiyi özel olarak uyarıcam zaten..
Videoyu bekledim bendebu bilgisayarda masallah ısık hızıyla yukluyor ekliyimde yarın bakarsınız..baktım Sinemcim çok hoş görünüyor ışıl ışıl,rengarenk ve heyecan verici:)
[video=youtube;13yRgUpFKgU]http://www.youtube.com/watch?v=13yRgUpFKgU&feature=g-crec-u[/video]
canım çok tebrik ediyorum seni Allah tamamına erdirsin inş.hayırlısı ile bebeğini alırsın kucağınaselam kızlar nasılsınız...funda kaptanlıktan ayrılmış baya değişkilkler olmuş..nasılsınız neler yapıyorsunuz.gelirim dedim ama gelemedim.en son 75 kiloydum ve şuan hamileyimmm..
sonunda rabbm bana da nasip etti kızlar.diyette değilim ama yedikleirme dikkat ediyorum.daha çok yeniyiz..dokotra bile gidemedm.dokotrum yurt dışında başka dokotrada gtmek şstemedim kan testimi yaptırdım o kadar.hepinize bir selem vereyim dedimm..
raacım merhaba ,nasılsın:)akşam grubu evet :)bu grup resmen akşam grubu oldu ....hakkaten kimseler yok.
Videoyu bekledim bendebu bilgisayarda masallah ısık hızıyla yukluyor ekliyimde yarın bakarsınız..
[video=youtube;13yRgUpFKgU]http://www.youtube.com/watch?v=13yRgUpFKgU&feature=g-crec-u[/video]
selam kızlar nasılsınız...funda kaptanlıktan ayrılmış baya değişkilkler olmuş..nasılsınız neler yapıyorsunuz.gelirim dedim ama gelemedim.en son 75 kiloydum ve şuan hamileyimmm..
sonunda rabbm bana da nasip etti kızlar.diyette değilim ama yedikleirme dikkat ediyorum.daha çok yeniyiz..dokotra bile gidemedm.dokotrum yurt dışında başka dokotrada gtmek şstemedim kan testimi yaptırdım o kadar.hepinize bir selem vereyim dedimm..
Çok güzel bir menü canım,ben hep kuru kayısıyı ihmal ediyorum .sen yazınca aklıma düştüMenüm
Sabah
Yarım kk beyaz peynirle kepekli tost
Öğle
yarım tas mercimek çorbası
ızgara tavuklu salata
Ara
1 kuru kayısı
Akşam
2 küçük pirzola
3 çorba kaşığı pilav
1 kaşık yoğurt
Çok güzel bir menü canım,ben hep kuru kayısıyı ihmal ediyorum .sen yazınca aklıma düştü
menüm:
sabah:1 çay bardağı süt,bir simit
öğle:yumurtalı patates 3-4 çatal
ara:1 paket diyet bisküvi(patlamış mısırlıdan)
akşam:nohutlu salata ve bir kase tarhana çorbası.
selam kızlar iyi akşamlar ben 7. takımdan esra bahayk isimli üyemiz sizin eski üyenizmiş biz onu listemize almak istiyoruz ama hangi etapta ayrıldğnı öğrenmem lazım bana yardımcı olabilrmisiniz?
selam kızlar iyi akşamlar ben 7. takımdan esra bahayk isimli üyemiz sizin eski üyenizmiş biz onu listemize almak istiyoruz ama hangi etapta ayrıldğnı öğrenmem lazım bana yardımcı olabilrmisiniz?
Videoyu bekledim bendebu bilgisayarda masallah ısık hızıyla yukluyor ekliyimde yarın bakarsınız..
Menüm
Sabah
1 kase mısır gevreği
1 bardak süt
Öğle
2 poğaça
Akşam
1/3 küçük boy haşlanmış patates
Selam Kızlar
tahminim uzerıne aynen berbat bır gundu. kanal tedavısı yapılacak halı kalmamıs o yuzden cekıldı ama yanında 3 kök daha cekıldı. aksam baygınlık derecesındeydım. antıbıyotıge basladım( yarın sabah daha ıyı olarak aranızda olurum ınsallah..
bugun menu dıye bısey olmadı pek ama ne varsa yazyayım yıne..
saat12
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 kk peynır
3 zeytın
((((
saat 21:30
1 tabak buz gıbı((( mercımek corbası..
bu kadar
1 bardakta süt içip yatıcam.
simdilik hepinizi opuyorum fıstıklaryarın gorusuruz
Selam Kızlar
tahminim uzerıne aynen berbat bır gundu. kanal tedavısı yapılacak halı kalmamıs o yuzden cekıldı ama yanında 3 kök daha cekıldı. aksam baygınlık derecesındeydım. antıbıyotıge basladım( yarın sabah daha ıyı olarak aranızda olurum ınsallah..
bugun menu dıye bısey olmadı pek ama ne varsa yazyayım yıne..
saat12
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 kk peynır
3 zeytın
((((
saat 21:30
1 tabak buz gıbı((( mercımek corbası..
bu kadar
1 bardakta süt içip yatıcam.
simdilik hepinizi opuyorum fıstıklaryarın gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?