Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm;

Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeğinden tost

Ara
5 badem

Öğle
1 kase ezogelin çorba

Akşam
Yarım yufkadan gözleme
4-5 kaşık patates püresi
Havuç salatası

Herkese iyi akşamlar kızlar,yemek vardı ertelendi bende erkenden girebildim nete.ben şimdi bir koşu geçmişi okuyup geleyim:)

Nazcım ben kendi adıma daha dikkatli olmaya çalışırım.sorun çıkmaz diye ümit ediyorum eminim herkes elinden geleni yapar gerçi şimdide takımda herkes oldukça geyretli gibi geliyor bana ama neyse:)

canım çok tebrik ediyorum seni Allah tamamına erdirsin inş.hayırlısı ile bebeğini alırsın kucağına

Videoyu bekledim bende bu bilgisayarda masallah ısık hızıyla yukluyor ekliyimde yarın bakarsınız..

[video=youtube;13yRgUpFKgU]http://www.youtube.com/watch?v=13yRgUpFKgU&feature=g-crec-u[/video]

Sineemmm çokk güzeell olmuşşş ellerine sağlıkkk :))

Ay nasıl sevindim anlatamam sana ya, mucizen gerçekleşiyor desene :)) Allah tamamına erdirsinn canımm beniimm

Menüm

Sabah
Yarım kk beyaz peynirle kepekli tost

Öğle
yarım tas mercimek çorbası
ızgara tavuklu salata

Ara
1 kuru kayısı

Akşam
2 küçük pirzola
3 çorba kaşığı pilav
1 kaşık yoğurt

menüm:
sabah:1 çay bardağı süt,bir simit
öğle:yumurtalı patates 3-4 çatal
ara:1 paket diyet bisküvi(patlamış mısırlıdan)
akşam:nohutlu salata ve bir kase tarhana çorbası.

selam kızlar iyi akşamlar ben 7. takımdan esra bahayk isimli üyemiz sizin eski üyenizmiş biz onu listemize almak istiyoruz ama hangi etapta ayrıldğnı öğrenmem lazım bana yardımcı olabilrmisiniz?

Son düzenleme:
Çok güzel bir menü canım,ben hep kuru kayısıyı ihmal ediyorum .sen yazınca aklıma düştü

ihmal etme etme, ben de bu ara sıkıntıdan kuru kayısıda çare arıyorum

menüm:
sabah:1 çay bardağı süt,bir simit
öğle:yumurtalı patates 3-4 çatal
ara:1 paket diyet bisküvi(patlamış mısırlıdan)
akşam:nohutlu salata ve bir kase tarhana çorbası.

menün güzel amaa öğlen olmamış sanki, 3-4 çatalla öğün mü olurr çok az yemişsinn, başka bir şey yapsaydın kendine keşkee

selam kızlar iyi akşamlar ben 7. takımdan esra bahayk isimli üyemiz sizin eski üyenizmiş biz onu listemize almak istiyoruz ama hangi etapta ayrıldğnı öğrenmem lazım bana yardımcı olabilrmisiniz?

ne zaman ayrıldığını -ay/yıl olarak- biliyorsa eğer sonuç listeleri kısmından bulabiliriz sanırım :)

Selam Kızlar

tahminim uzerıne aynen berbat bır gundu. kanal tedavısı yapılacak halı kalmamıs o yuzden cekıldı ama yanında 3 kök daha cekıldı. aksam baygınlık derecesındeydım. antıbıyotıge basladım ( yarın sabah daha ıyı olarak aranızda olurum ınsallah..

bugun menu dıye bısey olmadı pek ama ne varsa yazyayım yıne..

saat12
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 kk peynır
3 zeytın

((((

saat 21:30
1 tabak buz gıbı ((( mercımek corbası..

bu kadar
1 bardakta süt içip yatıcam.

simdilik hepinizi opuyorum fıstıklar yarın gorusuruz

Menüm

Sabah
1 kase mısır gevreği
1 bardak süt

Öğle
2 poğaça

Akşam
1/3 küçük boy haşlanmış patates

Öğle hiç olmamış, araları da yapmamışsın, ben beğenmedim hiiçç

ay kıyamam sana Sineemm çok geçmiş olsuun, dinlen iyice, görüşürüz kuzumm

Geçmiş olsun Sinemcim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…