Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vericem canım ilk kez yarışmaya katılıyorum çok motive edici gerçektende ki daha yarışmaya başlamamışken bile benim motivem çok yüksek şu ara..inş artarakta devam edecek..sadece önümüzde 15 tatil var ve evde olamayacağım o kafamı karıştırıyor 1 cuma bildirim yapamazsak sorun olmuyor sanırım değil mi..kuralları pek bilmiyorum.

16 kilo vermişsinsaygıyla önünde eğilmek gerekiriradeni azmini kararlılığını tebrik ederim.

Son düzenleme:

klısın ne ıradesız bı ınsanım beya bu arada 88 olup r kıo almıım su saate kadarda hıcbışi yemedım
tabıkı buyurgel cnm basımızın stundeyerın var

kızlar motorsuz manyetk mekanık hafıf egımlı koşu bandı alıorum motorlulara nazran dah efor gerktıren daha cok kalorı yktırıomus dusunurmusunuz

Merhaba kızlar. Dünki menüm:

Sabah

1 tane haşlanmış yumurta
1 bardak süt

Ara

1 bardak neskafe

Öğlen

Haşlanmış Brokoli+karnabahar+havuç tan oluşan salata

Akşam

1 kase balkabağı çorbası
1 kase patates yemeği
2 çatal makarna
1 lokma ekmek+ev yapımı sos

kızlar motorsuz manyetk mekanık hafıf egımlı koşu bandı alıorum motorlulara nazran dah efor gerktıren daha cok kalorı yktırıomus dusunurmusunuz

koşu bandı istemiştim bende ama sonra karar değiştirip eliptik bisiklet aldım canım bende..oda oldukça yorucu enerji sarfettiren bişey..
onları da araştırdın mı??

birde peki o hafif eğimli bant istediğinde düzelebiliyormu cnm sonra sıkılmayasın hep eğimliden:44:

Son düzenleme:

Ayy estagfrullah canım isteyince oluyor o kadar, sizin biraz daha sabırlı olmanız gerek cünkü canlanmaya calısıyorsunuz su ara ama uzun bi sürec degil bizde yasadık yaklasık 1 hafta sonra katılım arttı 2 hafta sonunda tamamen toparlandıkk

Canım bildirim yapamayacagın o hafta izinli olarak yazılırsın kaptan senin adının yanına listede belirtir fakat önceden kaptanına bildirirsin izin istedigini

ewet duzlıor yokus yukarı yurumk daa etkılı olsa gerek esımde bısıklet dedı ama benı sarmadı

tamam canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..
ilk haftadan sonra bize de katılım artacaktır o halde inş.herşey güzel devam edecek :)

ewet duzlıor yokus yukarı yurumk daa etkılı olsa gerek esımde bısıklet dedı ama benı sarmadı

evet bisiklet ama ayakta yapılanı cnm kolay gibi görünüyor ama eşime akşamları 5 dk yap diyorum yapamıyor
üst ve alt tarafı çalıştırıyor..

ama koşu bandı daha hareketli ve enerjik oluyodur tabi onu spor salonunna gidiyordum bir ara orda kullanmıştım oda güzel..

iyi araştır karar ver cnm küçük bi alet değil çünkü
...

motorsuz lanları hantal dıl cnm kllandınm hıç bn ayata suremm bıkarım hmn

motorsuz lanları hantal dıl cnm kllandınm hıç bn ayata suremm bıkarım hmn

ayakta sıkılır yorulursan oturma yeride var.

motorsuz olanı da vardı spor salonunda onu da kullandm bi kaç kez..az ses yapıyo hız ayarı var onunda sanırım.
peki bunun fiyatı neymiş...

270 nm alıcam kullanm ıımı

fiyatı iyiymiş canım..
bilmiyorum ki kullananlar vardır kk da eski konulardan bi araştır istersen yorumlar nasıldır..
inşallah memenun kalırsın canım..
aslında kaptanın da koşu bandı vardı o da gelince seni bilgilendirir

yıllar önce aldığım bir kotum vardı sanırım 1 kez içine gireildim bi dahada biremedim umarım bir gün onun içine gireceğim.

benim de hedefim giremediğim kotlara girebilmek

kaptan ne der bilmiyorum menüne ama bana çok az geldi. yani spor yapmaya enerji bulabiliyor musun?

bunun yerine leblebi yesek aynı hesaba gelmez mi?

poff mısaırlerım vardı bugun.hamur ıslerı havada u,custu kendime ole kızıorumki ayarı çokpis kacırdım

ama olmaz ki. jujunun da dediği gbi takımın sorumluluğunu taşıyoruzç o zaman ben de yumulurum hamur işlerine suçum günahım nee... aslında ben gaziantepten gelen baklavayı yerdim. kalorisini dengeler üstüne spor yaparsak olmaz mı kaptancığım?

belki kaptanın telefon numarası olur hepimizde oradan mesaj atarız kilomuzu olmaz mı? çünkü 15 gün çok uzun br süre. yalnız kalırsak cozutabiliriz gibime geliyor (kendi adıma)

tmm tatlım yarın unutmam

Kııızzlaaaarr günaydıın ben 13. Takımdan Ecem :) duydum ki bir süredir kapalıı olan kardes takımmmm yeniden toparlanmayaa baslıyormussss o zamaaaannn bende gelip destekkk vereyim dedimmm

tşk ler cnmmm

neden olmasın

herkese günaydınn bende kahvaltımı yazıyım 1 yumurtalı menemen 20 gr kadar çökelek 1 dilim ekmek ve boll maydanoz

afiyet olsunnnnn

hayatım az gibi duruyorda nesguikli karışımın kalorisi biraz fazla
bir de kahvaltılık yiyecek birşey bulamıyordum..alışveriş yapamamıştım..ama bugun birşeyler aldım dışardan yarın bomba gibi kahvalltı edeceğim

khvalıda bır kase kısıır ydım sımdi
ama kahvaltıya kısır oldu mu hiç.
yumurta çay vs kahvaltı yapsan daha iyi olurdu cnm..

merhaba cnm inş.gireceğiz o kotların içine

cnm süper kilo vermişsin ya ne kadar sürede ve nasıl verdin acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…