- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.741
Baslangıc kilon 70, 5 kilo hayli hayli verirsin inan kendine motivasyonunu kaybetme yeter ben cooooook diyetisyene gittim kac defaaa diyete basladım bıraaktımm yemeyide seviyorum cünkü :) ama bu sefer hırs yaptım baaaakk kac kilo vermisim :))) cok kilo vermenin eeeenn güzel yanı o zamanlar gözüne normal gelen bedeninin aslındaaaa cooooook büyük oldugunu farketmen :)) giyecek hic bir seyim yok meselaaa :)))
Evett kardes takımız karar defterinde de yazıyordu ama burası kapanınca ne oldu bilmiyorum cuma günü listelerini bile kontrol ediyoruz siz bizimkini bizz sizinkini :)
Tugbacımm kendiini nerede mutlu hissedeceksen orada olman tabiki senin motivasyonun icin daha önemli ben isterdim 13. Takımda kalmanı amaaa önemli olan sen nerde mutlusun irtibatı kesmeyelim :)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
şimdi bizde haftaya yarışmaya katılacakmıyız kaptanım orayı kaçırmışım ben...bu hafta yaptıklarımız yarışmaya katacak mı bizi..snaırım 4-5 kişi olduk..
evet 1 haftada 2.5 kilo vermiş berill
inşallah canım..
tamam canım bakmaya çalışıyırm ama sayfalardan bulmak zor oluyo...:44::44:
misafirler gelince dayanmak zor olur eminim ama dayancaz canım bugün yeniden başla emi dün bozdum diye koyverme bugünde az yiyerek telafi edersin..
klısın ne ıradesız bı ınsanım beya bu arada 88 olup r kıo almıım su saate kadarda hıcbışi yemedımşimdi ben ne diyeyim sana... ben dün önüme gümüş tepsiyle sunulmuş teklifi reddettim diyorum ... sırf antepten yollanmış diye bizim odaya hucum edenlerin arasında hayır yemeyeceğim diye ayakta durmuşum diyorum... bu sabah eşimin yaptığı o mis gibi muhlamaya bile yok demişim şimdi bu yaptığın oldu mu...???? reddetmeyi öğrenicez öncelikle hayır dediğimizde hayır olucak... ölümü gör ye... bi lokmadan bişey olmaz... aaa ayıp biz yerken sen bakacakmısın böyle.... valla boğazımdan geçmez bizde yemeyiz bak... aman bugün ye yarın başlarsın.... daha sayayım mı ben bunları yaşadım bunları duydum bunlarla savaştım sizde savaşın kararlılık ve istikrarla oluyor bu işler lütfen bir daha yenildim demeyin direndim ve yemedim deyin...
canım durum iyi devam ederse düşünüyorum girmeyi
yarın sabah unutma ama başlangıç kilonu not etmem gerek
tabıkı buyurgel cnm basımızın stundeyerın varkızlar merhaba , ben de geçen yıl 5. takımda yarışıyordum ..bu yıl baktım kapalı diye üzülmüştüm ..tekrar açılması çok güzel oldu ..ben 13. takımda deneme süresindeydim ..daha 2 gün oldu gireli ..sizin açıldığınızı duyunca buraya geçmeyi düşündüm ..takım kaptanıma söyleyeyim ..zaten henüz listeye dahil edilmedim ..heralde bir sakıncası olmaz ..sizin sayınız da artmış olur ..birbirimize destek oluruz ..
kızlar motorsuz manyetk mekanık hafıf egımlı koşu bandı alıorum motorlulara nazran dah efor gerktıren daha cok kalorı yktırıomus dusunurmusunuz
vericem canım ilk kez yarışmaya katılıyorumçok motive edici gerçektende ki daha yarışmaya başlamamışken bile benim motivem çok yüksek şu ara..inş artarakta devam edecek..sadece önümüzde 15 tatil var ve evde olamayacağım o kafamı karıştırıyor 1 cuma bildirim yapamazsak sorun olmuyor sanırım değil mi..kuralları pek bilmiyorum.
16 kilo vermişsinsaygıyla önünde eğilmek gerekir iradeni azmini kararlılığını tebrik ederim.
koşu bandı istemiştim bende ama sonra karar değiştirip eliptik bisiklet aldım canım bende..oda oldukça yorucu enerji sarfettiren bişey..
onları da araştırdın mı??
birde peki o hafif eğimli bant istediğinde düzelebiliyormu cnm sonra sıkılmayasın hep eğimliden:44:
tamam canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinAyy estagfrullah canım isteyince oluyor o kadar, sizin biraz daha sabırlı olmanız gerek cünkü canlanmaya calısıyorsunuz su ara ama uzun bi sürec degil bizde yasadık yaklasık 1 hafta sonra katılım arttı 2 hafta sonunda tamamen toparlandıkk
Canım bildirim yapamayacagın o hafta izinli olarak yazılırsın kaptan senin adının yanına listede belirtir fakat önceden kaptanına bildirirsin izin istedigini
ewet duzlıor yokus yukarı yurumk daa etkılı olsa gerek esımde bısıklet dedı ama benı sarmadı
tamam canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..
ilk haftadan sonra bize de katılım artacaktır o halde inş.herşey güzel devam edecek :)
evet bisiklet ama ayakta yapılanı cnm kolay gibi görünüyor ama eşime akşamları 5 dk yap diyorum yapamıyor
üst ve alt tarafı çalıştırıyor..
ama koşu bandı daha hareketli ve enerjik oluyodur tabi onu spor salonunna gidiyordum bir ara orda kullanmıştım oda güzel..
iyi araştır karar ver cnm küçük bi alet değil çünkü...
motorsuz lanları hantal dıl cnm kllandınm hıç bn ayata suremm bıkarım hmn
ayakta sıkılır yorulursan oturma yeride var.
motorsuz olanı da vardı spor salonunda onu da kullandm bi kaç kez..az ses yapıyo hız ayarı var onunda sanırım.
peki bunun fiyatı neymiş...
270 nm alıcam kullanm ıımı
yıllar önce aldığım bir kotum vardı sanırım 1 kez içine gireildim bi dahada biremedim umarım bir gün onun içine gireceğim.
kızlar bende bugünkü yediklerimi yazayım;
sabah 1 dilim ekmeğe labne sürdüm
öğlen nesguikli karışımım var ondan yedim
akşam biraz kaşar peyniri ile domates çorbası...
valla eşime mükemmel poğaçalar yapmıştım ama tadına bile bakamadım...eşim yedikçe çok güzel olmuş dedikçe yutkundum
bakliyatlar ozellikle nohut konusunda birsey soylemeliyim
nohuzu tuzlu suda haslayin
haslanmis nohutu k.biber istege bagli k.biber ve baska cesnilerle harmanlayip firinladinizda harika bir atistirmalik elde edersiniz
ve bir avuc kadari 50 kalori civarinda tokluguda cabasi
poff mısaırlerım vardı bugun.hamur ıslerı havada u,custu kendime ole kızıorumkiayarı çokpis kacırdım
vericem canım ilk kez yarışmaya katılıyorumçok motive edici gerçektende ki daha yarışmaya başlamamışken bile benim motivem çok yüksek şu ara..inş artarakta devam edecek..sadece önümüzde 15 tatil var ve evde olamayacağım o kafamı karıştırıyor 1 cuma bildirim yapamazsak sorun olmuyor sanırım değil mi..kuralları pek bilmiyorum.
16 kilo vermişsinsaygıyla önünde eğilmek gerekir iradeni azmini kararlılığını tebrik ederim.
şimdi ben ne diyeyim sana... ben dün önüme gümüş tepsiyle sunulmuş teklifi reddettim diyorum ... sırf antepten yollanmış diye bizim odaya hucum edenlerin arasında hayır yemeyeceğim diye ayakta durmuşum diyorum... bu sabah eşimin yaptığı o mis gibi muhlamaya bile yok demişim şimdi bu yaptığın oldu mu...???? reddetmeyi öğrenicez öncelikle hayır dediğimizde hayır olucak... ölümü gör ye... bi lokmadan bişey olmaz... aaa ayıp biz yerken sen bakacakmısın böyle.... valla boğazımdan geçmez bizde yemeyiz bak... aman bugün ye yarın başlarsın.... daha sayayım mı ben bunları yaşadım bunları duydum bunlarla savaştım sizde savaşın kararlılık ve istikrarla oluyor bu işler lütfen bir daha yenildim demeyin direndim ve yemedim deyin...
canım durum iyi devam ederse düşünüyorum girmeyi
yarın sabah unutma ama başlangıç kilonu not etmem gerek
Kııızzlaaaarr günaydıın ben 13. Takımdan Ecem :) duydum ki bir süredir kapalıı olan kardes takımmmm yeniden toparlanmayaa baslıyormussss o zamaaaannn bende gelip destekkk vereyim dedimmm
kızlar merhaba , ben de geçen yıl 5. takımda yarışıyordum ..bu yıl baktım kapalı diye üzülmüştüm ..tekrar açılması çok güzel oldu ..ben 13. takımda deneme süresindeydim ..daha 2 gün oldu gireli ..sizin açıldığınızı duyunca buraya geçmeyi düşündüm ..takım kaptanıma söyleyeyim ..zaten henüz listeye dahil edilmedim ..heralde bir sakıncası olmaz ..sizin sayınız da artmış olur ..birbirimize destek oluruz ..
herkese günaydınnbende kahvaltımı yazıyım 1 yumurtalı menemen 20 gr kadar çökelek 1 dilim ekmek ve boll maydanoz
benim de hedefim giremediğim kotlara girebilmek
kaptan ne der bilmiyorum menüne ama bana çok az geldi. yani spor yapmaya enerji bulabiliyor musun?
bunun yerine leblebi yesek aynı hesaba gelmez mi?
ama olmaz ki. jujunun da dediği gbi takımın sorumluluğunu taşıyoruzç o zaman ben de yumulurum hamur işlerine suçum günahım nee... aslında ben gaziantepten gelen baklavayı yerdim. kalorisini dengeler üstüne spor yaparsak olmaz mı kaptancığım?
belki kaptanın telefon numarası olur hepimizde oradan mesaj atarız kilomuzu olmaz mı? çünkü 15 gün çok uzun br süre. yalnız kalırsak cozutabiliriz gibime geliyor (kendi adıma)
ama kahvaltıya kısır oldu mu hiç.khvalıda bır kase kısıır ydım sımdi
kaptan ne der bilmiyorum menüne ama bana çok az geldi. yani spor yapmaya enerji bulabiliyor musun?
ama olmaz ki. jujunun da dediği gbi takımın sorumluluğunu taşıyoruzç o zaman ben de yumulurum hamur işlerine suçum günahım nee... aslında ben gaziantepten gelen baklavayı yerdim. kalorisini dengeler üstüne spor yaparsak olmaz mı kaptancığım?
belki kaptanın telefon numarası olur hepimizde oradan mesaj atarız kilomuzu olmaz mı? çünkü 15 gün çok uzun br süre. yalnız kalırsak cozutabiliriz gibime geliyor (kendi adıma)
Ayy estagfrullah canım isteyince oluyor o kadar, sizin biraz daha sabırlı olmanız gerek cünkü canlanmaya calısıyorsunuz su ara ama uzun bi sürec degil bizde yasadık yaklasık 1 hafta sonra katılım arttı 2 hafta sonunda tamamen toparlandıkk
Canım bildirim yapamayacagın o hafta izinli olarak yazılırsın kaptan senin adının yanına listede belirtir fakat önceden kaptanına bildirirsin izin istedigini
ama kahvaltıya kısır oldu mu hiç.
yumurta çay vs kahvaltı yapsan daha iyi olurdu cnm..
ama az z.yagı bulguru az yesıllii çok bol lımon ve su :26::26::26: olmadımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?