Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canim guzel oluyor
hatta bolca hasliyorum dolaba atiyorum
evdekiler kuruyemis yerken bende kendi cerezimi yiyorum

bak şimdi bende meraklandım

ben dukana başladığım hafta 3,5 vermiştim ama o dukanın ilk haftası için geçerli sonra gr gr gidiyodu

Son düzenleme:
bende karatay yaptım 3 hafta kadar önce ilk diyete başladığımda..karatayın dediği porsiyonları yedim sonunda 600 gr aldım demek bana çok gelmiş ama yemişim

bıraktım gitti bende..en iyisi karbohidratı oldukça azaltmak benim için..

berillllllllllllll hadi nerdesinnn

neee 2,5 kilomu bencede hemen paylaş bizimlee

bende çok istedim dukan yapmak ama çok masraflı bir diyet ya.....başlamadan bıraktım
aslında öyle çok da masraflı değildi beni tek zorlayan yanı meyvanın yasak olmasıydı yoksa süper gidiyordu
ben özüe döndüm artık 3+3 beslenerek vericem ... sizde öyle yapın derim hayatı ıskalamadan herşeyden yiyerek ama azar azar

durun telaş yapmayın bizde gün gelicek vericez ilk günümüz daha ooooo ne birinciler çıkarıcaz burdan

ben 11.ayda 93 kiloyla diyete basladim ve hep cok guzel kilolar verdim
bu hafta benim altin vurusumdu
nasil verdime gelince zaman bulursaniz 13.takimdaki yazilarima bakin
yoksa bende yazarim yine
nasil verdimin tek cevabi aslinda AZIMMMMMMMMM

kesinlikle anlatmali
kesinlikle anlatirim canim
bak şimdi bende meraklandım

ben dukana başladığım hafta 3,5 vermiştim ama yo dukanın ilk haftası için geçerli sonra gr gr gidiyodu
yok arkadasim herkesin vucudu ayri tepki veriyor
ne yedini bilecen
yedinide yakacan

ocakbasina gitmistik geldim sekerim bak saat kac oldu yinede bir selam vereyim dedim
durun kizlar daha ilk gununuz
belki haftaya karsi karsiya yarisacaz

hepinizi opuyorum
iyi geceler

poff mısaırlerım vardı bugun.hamur ıslerı havada u,custu kendime ole kızıorumki ayarı çokpis kacırdım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

şimdi bizde haftaya yarışmaya katılacakmıyız kaptanım orayı kaçırmışım ben...bu hafta yaptıklarımız yarışmaya katacak mı bizi..snaırım 4-5 kişi olduk..

evet 1 haftada 2.5 kilo vermiş berill
inşallah canım..
tamam canım bakmaya çalışıyırm ama sayfalardan bulmak zor oluyo...:44::44:
poff mısaırlerım vardı bugun.hamur ıslerı havada u,custu kendime ole kızıorumki ayarı çokpis kacırdım

misafirler gelince dayanmak zor olur eminim ama dayancaz canım bugün yeniden başla emi dün bozdum diye koyverme bugünde az yiyerek telafi edersin..

günaydınnnnnnnnlarrrrrrrr:119::119:
kızlar ya ben bugün aç karnına tartılıp kilomu yazacaktım ama unuttum ya gerçi ben diyete başlayalı çok olmadı bugün 6. günüm...
sabah kahvaltımı ettim bile....yediklerimi yazayım sonra ne yemiştim diye unutuyorum....
çok ufak bir poğaça...2-3 dilim domates...1kk peynir.....ve bitki çayı

şimdi ben ne diyeyim sana... ben dün önüme gümüş tepsiyle sunulmuş teklifi reddettim diyorum ... sırf antepten yollanmış diye bizim odaya hucum edenlerin arasında hayır yemeyeceğim diye ayakta durmuşum diyorum... bu sabah eşimin yaptığı o mis gibi muhlamaya bile yok demişim şimdi bu yaptığın oldu mu...???? reddetmeyi öğrenicez öncelikle hayır dediğimizde hayır olucak... ölümü gör ye... bi lokmadan bişey olmaz... aaa ayıp biz yerken sen bakacakmısın böyle.... valla boğazımdan geçmez bizde yemeyiz bak... aman bugün ye yarın başlarsın.... daha sayayım mı ben bunları yaşadım bunları duydum bunlarla savaştım sizde savaşın kararlılık ve istikrarla oluyor bu işler lütfen bir daha yenildim demeyin direndim ve yemedim deyin...
canım durum iyi devam ederse düşünüyorum girmeyi

yarın sabah unutma ama başlangıç kilonu not etmem gerek

Kııızzlaaaarr günaydıın ben 13. Takımdan Ecem :) duydum ki bir süredir kapalıı olan kardes takımmmm yeniden toparlanmayaa baslıyormussss o zamaaaannn bende gelip destekkk vereyim dedimmm

kızlar merhaba , ben de geçen yıl 5. takımda yarışıyordum ..bu yıl baktım kapalı diye üzülmüştüm ..tekrar açılması çok güzel oldu ..ben 13. takımda deneme süresindeydim ..daha 2 gün oldu gireli ..sizin açıldığınızı duyunca buraya geçmeyi düşündüm ..takım kaptanıma söyleyeyim ..zaten henüz listeye dahil edilmedim ..heralde bir sakıncası olmaz ..sizin sayınız da artmış olur ..birbirimize destek oluruz ..

Kııızzlaaaarr günaydıın ben 13. Takımdan Ecem :) duydum ki bir süredir kapalıı olan kardes takımmmm yeniden toparlanmayaa baslıyormussss o zamaaaannn bende gelip destekkk vereyim dedimmm
merhaba ecemmmmmmmmmm..hoşgeldin topiğimize desteğin için çok teşekkürler
bizde deneme süresindeyiz sanırım inşalalh aranıza katılabiliriz haftaya..
arada gelin destek için çok seviniriz yeniyiz bizsizin takıma gıpta ile bakıyorum arada geliyorum her hafta birinciliğe oynuyorsunuz neredeyse tebriklerrrrrrrrrrr

merhaba canım hoşgeldin..
kaptanında izin verirse neden olmasın..
bizim kaptanımızda gelince sana cevap verecektir canım..

merhaba cnm hoşgeldinnn

Ne demeeeek ben tesekkür ederimmm yazdıklarını okudum hep tombistimm dikkat etmesem kilo alıyorum demissiiin istee tam olarak bende öyleymmmm veee en son 5 li kiloları ilkokul ortaokulda görmüstümmm sanırımmm :)) o kadar gecmiski hatrlamıyorum bile
İnsaaallah katılacaksınızzzzz sizde kardes takımız yaaaa hayalim iki takımında deceye girmesi 1. Ve 2.ligi kimselere vermemesi hahahah :) gerci benim az kilom kaldı amaaaaaaa hedefimi her an düsürebilirim hiiic gitmek istemiyorum kii sizde öyle olucaksınız bi süre sonraaa :)

Son düzenleme:
ayrıldığım döneme baktım mayıs 25 te 259. etapta geri dönmek üzere ayrıldı yazmış kaptanım ..Bizim kaptan bugün uğramayabilir , akşam tekrar cevabına bakarım ..sonra size uğrarım , hem nasıl olsa kardeş takımız ..Ecemin dediği gibi birlikte yarışırız ..

şimdilik çıkıyorum , akşam tekrar uğrayacağım , hafta sonu işleri beni bekliyor..

herkese günaydınn bende kahvaltımı yazıyım 1 yumurtalı menemen 20 gr kadar çökelek 1 dilim ekmek ve boll maydanoz
günaydın canım hoşgeldinnnnnnnn...kahvaltın güzel bolca da su gün içinde.:13:

evet bende 5 li rakamları en son ortaokulda gördüm sanırım oda üzerinden şöyle bi geçmiştim
hep kiloluydum küçükken bacak aralarım su toplar acırdı
şimdi öyle değilim ama yemediğim için kendimi bi bıraksam fena olurum

aynıyız dediğin gibi..

inşallah 65 lere bir ineyim bende hedef kilomu 58 e felan düşürmeyi düşünüyorum..

kardeş takım mıharika

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım , inş olur 5. takımın ben de yeri ayrı gerçekten ...

Baslangıc kilon 70, 5 kilo hayli hayli verirsin inan kendine motivasyonunu kaybetme yeter ben cooooook diyetisyene gittim kac defaaa diyete basladım bıraaktımm yemeyide seviyorum cünkü :) ama bu sefer hırs yaptım baaaakk kac kilo vermisim :))) cok kilo vermenin eeeenn güzel yanı o zamanlar gözüne normal gelen bedeninin aslındaaaa cooooook büyük oldugunu farketmen :)) giyecek hic bir seyim yok meselaaa :)))

Evett kardes takımız karar defterinde de yazıyordu ama burası kapanınca ne oldu bilmiyorum cuma günü listelerini bile kontrol ediyoruz siz bizimkini bizz sizinkini :)

Tugbacımm kendiini nerede mutlu hissedeceksen orada olman tabiki senin motivasyonun icin daha önemli ben isterdim 13. Takımda kalmanı amaaa önemli olan sen nerde mutlusun irtibatı kesmeyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…