- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.701
hadi kızlar neredesiniz..ben bugünkü öğünlerimi tamamladım artık bişey yemeyeceğim..
sabah kalkınca 1 tatlı kaşığı keten tohumu (kabızlığa iyi geliyor)
2 kayısı yeyip bol su içtim..
kahvaltı:
-1 haşlanmış yumurta
-peynir çeşitleri
-2 zeytin
-1 dilim tam buğday ekmeği.
-salatalık.
öğle:
-1 kade süzme mercimek çorba
-4-5 kaşık nohut yemeği
akşam:
-1 kase yoğurt çorbası
-bol mevsim salata.
kaptanıma söz verdim birazdan eliptik bisiklete gideceğim 15 dk..
Öncelikle başta kaptanınız Juju olmak üzere hepinizi tebrik ediyorum. İlk gün olmasına rağmen paylaşımlarınız ve takıma katılımınız süper. İnşallah hep böyle gider. Yeni takımınız hayırlı uğurlu olsun.
Çok iyi bir başlangıç yaptın canım. Allah devamını getirir inşallah.Ben her şekilde hazırım yardıma. Yeter ki bir takım daha kazanalım.
Doğru bir kararla en doğru yerdesin bence. Çok almışsın canım ama emin ol sen bu işi yaza kalmaz halledersin. Ben yaklaşık 6 ay gibi bir sürede 85,5 kilodan 62 kiloya indim. Hemde hiç duraklama yaşamadan. Fakat arkasından hemen hamile kaldım ve şimdide doğal olarak alıyorum.Sende daha önce başarmışsın ve yenilere büyük bir örneksin. Profilimde herkese açık fotoğraflarım var. Bakmak isteyenler bakabilir. Umarım birilerine örnek oluruz.
Hata nerde biliyor musun canım, sağlıksız ve düzensiz beslenmekte. Aslında burayı diyet olarak düşünmeyin derim. Önce sağlıklı beslenmeyi öğrenin ve bunun bütün hayatınız boyunca uygulayın. Eğer öyle yaparsanız verilen kiloların hiç birisi gelmiyor. Ama diyet yapıp ideal kiloya ulaştıktan sonra yine eski beslenme düzenine dönünce hoppp geri geliyor o gram gram giden kilocuklar. Sağlıklı ve düzenli beslenmek bu işin çözümü. Tabiiki hareketli bir hayat.
hadi kızlar neredesiniz..ben bugünkü öğünlerimi tamamladım artık bişey yemeyeceğim..
sabah kalkınca 2 tatlı kaşığı keten tohumu (kabızlığa iyi geliyor)
2 kayısı yeyip bol su içtim..
kahvaltı:
-1 haşlanmış yumurta
-peynir çeşitleri
-2 zeytin
-1 dilim tam buğday ekmeği.
-salatalık.
öğle:
-1 kade süzme mercimek çorba
-4-5 kaşık nohut yemeği
akşam:
-1 kase yoğurt çorbası
-bol mevsim salata.
kaptanıma söz verdim birazdan eliptik bisiklete gideceğim 15 dk..
tamam canım dikkat ederim bundan böyle teşekkürlerGayet güzel bir menü olmuş. Ama nohut yemeğine dikkat et özellikle tartılmadan önceki günlerde tüketme çünki su tutuyor ve ödem yapıyor. Aklında olsun.
canım sağol şu an için bir sorun yok sadece benim geri dönüşüm kilo bazlı yansıtma kısmında araştırma yapıcam oda pazartesye artık ...
valla bende gayet iyi bir gün oldu diyorum hani yeni kurulan bir takım gibi değil de hergün yazıştığım bir takım gibi hissettim kendi adıma arkadaşlarım sağolsunlar...
hani bu ilk gün bile beni motive etti ne yalan söyleyeyim
pazartesi günü takıldığım kısımları sana yazarım özelden şimdiden teşekkürler yardım ve desteğin için...
tebrik ediyorum canım ama ihmal etmek yok hergün çıkılıcak o bisiklete...
sabah işe geç kaldığımdan ekmek arası peynir yemiştim.. öğleye doğru 2 fincan yeşil çay...
öğlen ne yediğimi yazdım zaten ama akşama ne yicem bilmiyorum yeni geldim ve yemek yapıcam ızgara köfte ve yoğurt olucak büyük ihtimal...
sonrasında 30 dk yürüyüş şart olmazsa olmaz...
bu arada hayatımıza hareket katmalıyız eve geldim tam asansöre basacakken dedim dur neden asansörle çıkayım 3 kat değilmi hadi yürü meltem dedim ve merdivenden çıktım bu bile bişeydir inanın artık asansör kullanmayacağım mesela
kızlar haftada 1 mi tartılmak daha iyidir siz nasıl yapıyorsunuz..
ben günde 10 kere tartının üzerine çıkıyorum desem yalan olmaz
Canım şimdi ilk iş olarak o tartıyı kolay kolay ulaşamayacağın bir yere kaldırıyorsun. Gerekirse bir komşuya bırak. Haftada bir sabah kalktıktan sonra, önce ihtiyaçlarını giderip aç karnına üzerinde ya hiç bişey olmadan ya da çok ince kıyafetlerle tartıl. O senin gerçek kilon. Gün içinde yada gün aşırı tartılırsan eğer çok yanılırsın. Motivasyonun bozulur. Sakın haaaaa her an tartılma. Deneyimle sabit bu söylediklerim. Haftada bir gün en ideali. Hatta o günü sabırsızlıkla bekliyorsun.
kesinlikle emin ol kilo verdikçe motivasyon öyle bir artıyorki içine giremediğin bir giysiyi deniyorsun anaaaa oldu bu bana diyorsun sonra gözün daha da küçük beden olan giysilere kayıyor neden olmasın deyip azimleniyorsuntamam canım dikkat ederim bundan böyle teşekkürler
tamam dikkat edeceğim canım bundan böyle birazdan kalkıp takacağım kulaklıkları çıkacağım bisiklete
sende bugün çok güzel bir başlangıç yaptın..
hem 2 kez baklavayı reddettin..
hem asansör kullanmaktan vazgeçtin..
e koşu bandına da çıkacaksın..
ilk günler için bence harikasın
ilk kilolar gitmeye başladığında daha da artacak motivemiz eminim ben..
kızlar haftada 1 mi tartılmak daha iyidir siz nasıl yapıyorsunuz..
ben günde 10 kere tartının üzerine çıkıyorum desem yalan olmaz
Gayet güzel bir menü olmuş. Ama nohut yemeğine dikkat et özellikle tartılmadan önceki günlerde tüketme çünki su tutuyor ve ödem yapıyor. Aklında olsun.
kesinlikle emin ol kilo verdikçe motivasyon öyle bir artıyorki içine giremediğin bir giysiyi deniyorsun anaaaa oldu bu bana diyorsun sonra gözün daha da küçük beden olan giysilere kayıyor neden olmasın deyip azimleniyorsun
aslında cevap verilmiş ama bende söyleyeyim vırt zırt tartıya çıkmak yok sakın ha...haftada 1 tartılmak en sağlıklı ve mantıklısı ki bunu uzmanlarda söylüyor canımcım...
hadi ya bende 2 gün üstüste nohut yemiştim....bundan sonra nohut da yemem
hiç yemeyince de olmaz ki..ben çok severim bakliyatı..
öğle yemeklerinde yeriz azıcık..
yada bildirimden sonraki bi kaç gün içinde..olmaz ki mi ozaman:26:
hadi ya bende 2 gün üstüste nohut yemiştim....bundan sonra nohut da yemem
hiç yemeyince de olmaz ki..ben çok severim bakliyatı..
öğle yemeklerinde yeriz azıcık..
yada bildirimden sonraki bi kaç gün içinde..olmaz ki mi ozaman:26:
bakliyatlar ozellikle nohut konusunda birsey soylemeliyim
nohuzu tuzlu suda haslayin
haslanmis nohutu k.biber istege bagli k.biber ve baska cesnilerle harmanlayip firinladinizda harika bir atistirmalik elde edersiniz
ve bir avuc kadari 50 kalori civarinda tokluguda cabasi
haslanmis nohutu k.biber istege bagli k.biber ve baska cesnilerle harmanlayip firinladinizda harika bir atistirmalik elde edersiniz
şimdiden cnm istediii kestane gibi olur
evet harika kalorisi de yok neredeyse..
ilk sırfatta yapacağım
teşekkürler
:13:
beril tebrik ederim 1. olmuşsun süper kilo vermişsin canım haftada 2.5 kilo verilebilir mi gerçekten önünde saygıyl eğilmek gerekir
neler yapıyorsun bu 1 haftada anlatırmısın bizeeeeeee..
gerçekten çok merak ettim
bir önceki haftada 1.7 kilo vermişsin diyecek söz bulamıyorum sana bu ne motivasyon azim hadi hadi bize anlatttt:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?