Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gayet güzel bir menü olmuş. Ama nohut yemeğine dikkat et özellikle tartılmadan önceki günlerde tüketme çünki su tutuyor ve ödem yapıyor. Aklında olsun.

canım sağol şu an için bir sorun yok sadece benim geri dönüşüm kilo bazlı yansıtma kısmında araştırma yapıcam oda pazartesye artık ...

valla bende gayet iyi bir gün oldu diyorum hani yeni kurulan bir takım gibi değil de hergün yazıştığım bir takım gibi hissettim kendi adıma arkadaşlarım sağolsunlar...

hani bu ilk gün bile beni motive etti ne yalan söyleyeyim

pazartesi günü takıldığım kısımları sana yazarım özelden şimdiden teşekkürler yardım ve desteğin için...

tebrik ediyorum canım ama ihmal etmek yok hergün çıkılıcak o bisiklete...

sabah işe geç kaldığımdan ekmek arası peynir yemiştim.. öğleye doğru 2 fincan yeşil çay...

öğlen ne yediğimi yazdım zaten ama akşama ne yicem bilmiyorum yeni geldim ve yemek yapıcam ızgara köfte ve yoğurt olucak büyük ihtimal...

sonrasında 30 dk yürüyüş şart olmazsa olmaz...

bu arada hayatımıza hareket katmalıyız eve geldim tam asansöre basacakken dedim dur neden asansörle çıkayım 3 kat değilmi hadi yürü meltem dedim ve merdivenden çıktım bu bile bişeydir inanın artık asansör kullanmayacağım mesela

Gayet güzel bir menü olmuş. Ama nohut yemeğine dikkat et özellikle tartılmadan önceki günlerde tüketme çünki su tutuyor ve ödem yapıyor. Aklında olsun.
tamam canım dikkat ederim bundan böyle teşekkürler

tamam dikkat edeceğim canım bundan böyle birazdan kalkıp takacağım kulaklıkları çıkacağım bisiklete
sende bugün çok güzel bir başlangıç yaptın..
hem 2 kez baklavayı reddettin..
hem asansör kullanmaktan vazgeçtin..
e koşu bandına da çıkacaksın..
ilk günler için bence harikasın

ilk kilolar gitmeye başladığında daha da artacak motivemiz eminim ben..

kızlar haftada 1 mi tartılmak daha iyidir siz nasıl yapıyorsunuz..

ben günde 10 kere tartının üzerine çıkıyorum desem yalan olmaz

Canım şimdi ilk iş olarak o tartıyı kolay kolay ulaşamayacağın bir yere kaldırıyorsun. Gerekirse bir komşuya bırak. Haftada bir sabah kalktıktan sonra, önce ihtiyaçlarını giderip aç karnına üzerinde ya hiç bişey olmadan ya da çok ince kıyafetlerle tartıl. O senin gerçek kilon. Gün içinde yada gün aşırı tartılırsan eğer çok yanılırsın. Motivasyonun bozulur. Sakın haaaaa her an tartılma. Deneyimle sabit bu söylediklerim. Haftada bir gün en ideali. Hatta o günü sabırsızlıkla bekliyorsun.

tamam canım şimdi eşime söylüyorum ki kaldırsın benden gizli bi yere..
o halde bildirim günleri cuma günü takımların.
cuma sabahları tartılıcam sadece
çok teşekkür ediyorum canım cevabın için.

kesinlikle emin ol kilo verdikçe motivasyon öyle bir artıyorki içine giremediğin bir giysiyi deniyorsun anaaaa oldu bu bana diyorsun sonra gözün daha da küçük beden olan giysilere kayıyor neden olmasın deyip azimleniyorsun

aslında cevap verilmiş ama bende söyleyeyim vırt zırt tartıya çıkmak yok sakın ha...haftada 1 tartılmak en sağlıklı ve mantıklısı ki bunu uzmanlarda söylüyor canımcım...

tamam eşime dedim kaldıracak gözzümün önünde olmayacak artık..haftada 1 bundan böyle..
15 dedim ama 20 dk sporumu da yaptım geldim çalışkan öğrenciyim ben

yıllar önce aldığım bir kotum vardı sanırım 1 kez içine gireildim bi dahada biremedim umarım bir gün onun içine gireceğim.

hadi ya bende 2 gün üstüste nohut yemiştim....bundan sonra nohut da yemem

hiç yemeyince de olmaz ki..ben çok severim bakliyatı..
öğle yemeklerinde yeriz azıcık..
yada bildirimden sonraki bi kaç gün içinde..olmaz ki mi ozaman:26
:

kızlar bende bugünkü yediklerimi yazayım;
sabah 1 dilim ekmeğe labne sürdüm
öğlen nesguikli karışımım var ondan yedim
akşam biraz kaşar peyniri ile domates çorbası...
valla eşime mükemmel poğaçalar yapmıştım ama tadına bile bakamadım...eşim yedikçe çok güzel olmuş dedikçe yutkundum

:

tabi ki yenir...ama canan karatay da çok fazla bakliyattan yana değildi....bakliyatta yemezsek ne yiyeceğiz yaa

jujum ve diger arkadaslar helal olsun
sanki yeni bir takim gibi degilsiniz
cabuk kaynasilip kilo verme yoluna cikilmis
mas.mas. buda nazarliniz

:

bakliyatlar ozellikle nohut konusunda birsey soylemeliyim
nohuzu tuzlu suda haslayin
haslanmis nohutu k.biber istege bagli k.biber ve baska cesnilerle harmanlayip firinladinizda harika bir atistirmalik elde edersiniz
ve bir avuc kadari 50 kalori civarinda tokluguda cabasi

şimdiden cnm istediii kestane gibi olur

evet harika kalorisi de yok neredeyse..
ilk sırfatta yapacağım
teşekkürler

:13:
beril tebrik ederim 1. olmuşsun süper kilo vermişsin canım haftada 2.5 kilo verilebilir mi gerçekten önünde saygıyl eğilmek gerekir
neler yapıyorsun bu 1 haftada anlatırmısın bizeeeeeee..
gerçekten çok merak ettim

bir önceki haftada 1.7 kilo vermişsin diyecek söz bulamıyorum sana bu ne motivasyon azim hadi hadi bize anlatttt:13:

Son düzenleme:

kesinlikle anlatmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…