Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayırdır öğlen gümbürtüye mi gitti iki öğün görünüyor.??? diğerleri gayet güzel

evet üşenmek yok bende şimdi müzik kanalımı açtım tv de koşu bandına çıkıcam ... hareketsiz kilo verilmez kızlar unutmayın

hafta içi daha düzenli oluyo ama h.sonları kahvaltı biraz geç olunca öğlenn olmuyo acıkmıyorum ki.
birde akşam yemeklerini 5 gibi bitiriyorum ben öğleyi sıkıştıramıyorum..
böyle olmaz mı hafta sonları

evet bende şimdi gidiyorum takıcam kulaklıkları başlıcam bisiklete

kızlar bende yazayım o zaman;
sabah ; ufak bir poğaça
1 kk peynir
2-3 çatal domates
öğlen;
yarım portakal
tavuk yedim ama kaç gr ne kadar bilmiyorum
1 bardak ayran
biraz domates
1 dilim tam buğday ekmek
akşam;
meyveli yoğurt(süzme yiyecektim ama bozulmuş)
evet yeme faslı saat 18.00 de bitti...
spora gelince bugün dışarda bayagı yürüdüm...bende bel fıtıgı ilerlediği için şimdilik bu kadar yetti...bunda bile belim agrımaya başlamıştı...

Son düzenleme:
İyi akşamlar..

Biraz bakındım mesajlara.. ne güzel olmuş burası.

Jujum elini taşın altına koyduğun için teşekkürler.. Sayende bekleyen birçok arkadaş kendilerine bir yer bulmuş oldu.

Bu arada bir hatırlatma yapayım. Sizden önceki takımın kuralları topiğin ilk mesajında yer alıyor. Mesajı silebilir, yenileyebilir veya olduğu gibi bırakabilirim. Bununla ilgili haber vermeniz yeter Jujum..

Paylaşımınız daim olsun, dilerim en kısa süre içinde takım olarak yarışmaya dahil olursunuz.

bugün marketteyken o kadar açtım ki hemen 2 tane almıştım:26: o zaman süzme yoğurt yiyeyim bari...

aran sanki ogle gibi olmus ama
ogunlerin arasindaki saat farklarina dikkat et canim 3 saat ideal olani bana gore
suzmeden cisssssssssssssssss
uzak dur istersen cok yagli

menülerini çok beğendim.

bence gayet güzel.

Menüm:

Sabah;
patatesli omlet
2 dilim tahıllı ekmek
bir çatal beyaz peynir
iki ç.kaşığı fıstık ezmesi ve bal
2 siyah zeytin

ara;
soda

akşam;
3 tavuk baget
3 kaşık pilav
kola-kalorisene bakacağım aylardır içmiyordum canım çekince eşime aldırdım ama tadı eskisi kadar güzel gelmedi

ogunlerin arasindaki saat farklarina dikkat et canim 3 saat ideal olani bana gore

hala resimleri göremedim, fotoğraflar kısmında değil mi yoksa?

ladyline kaptanım, Maşallah. ne kadar değişmişsin ne kadar sağlıklı olmuşsun öyle. bir de ilk resimdeki boya nedir, hayran kaldım rengine

hımmmmm poğaça cısssssssssss iki dilim ekmek yesen daha masum olurdu poğaça göründüğü kadar masum değil.
ama akşam sadece yoğırt ne derece doğru bilmiyorum sanki çok az oldu en azından çorba olsaydı yada meyva ekle aç kalmakla kilo verilmez.
valla koyduğum taş şimdilik okadar da ağır değil sağolsunlar el birliği ile hallediyoruz... takım kurallarını oluşturmadım daha ilk haftadan korkutmak istemedim alışma sürecimizi atlatalım en azından

anlaşılan ben de dahil olmak üzere herkes bir öüğünü atlamış hafta sonu diye es geçelim bakalım pazartesi normale döneriz.

biz de kahvaltıyı 12 ye doğru yapınca öğün falan olmadı haliyle...

tamam canım dikkat ederim a3-4 saatoluyo genelde öğünlerimde ama hafta içi..
hafta sonu kahvaltı 10-11 gibi olunca ancak bu kadar toparlayabiliyorum:26:

canım kahvaltıdaki fıstık ezmesi olmamış..
birde akşamki kola onun dışında beğendim

kocişler evde oldugundan hersey bozuluyor....:26:

fotoğraflarıa nereden baktın bende çok merak ettim görmek isterdim

Zaten takımlarda kural olmak zorunda değil.. İsteyen takım koyuyor kural.
Bana göre tek kural motive olmak.
Olur da takım kurmaya karar verirseniz, topiğinizin ilk mesajından haberdar olmak istersiniz diye bilgi vermiştim sadece.
Size kolay gelsin, keyifli paylaşımlar dilerim.

diyet süresince misafirliğe gitmemek ve eve misafir almamak lazım sanırım
ama ben 5 ay önce binaya yeni taşındım hem tanışırım diye ne yazıkki bina gününe dahil olmuştum..
irademi zorlayacağım günlerim olacak yani...ama bu kilolar gidecek kararlıyım..kaçamaksız atlatmaya çalışacağım..

Son düzenleme:
fotoğraflarıa nereden baktın bende çok merak ettim görmek isterdim

ladyninkileri hala göremedimki...

kesinlikle katılıyorum. şu gün işi... bir de kocalarımız bazen haklı olarak kek börek istiyor öyle durumlarda ne yapacağız bir birlik olmak lazım. günlerde misafirlerimize sunacak hafif ama lezzetli yemekler bulalım. hepimiz kadınız, hepimizin kilolara alarjisi var böylece misafirler de memnun ayrılır ne dersiniz?

bende menümü yazıyım sabahı yazmıştım bundan sonra akşamları hepsini tek seferde bildiricem öğleyi meyveyle geçiştirdim bende geç kahvaltı yapanlardanım bugün akşam 5 te 1 küçük kepçe sebze çorbası,1 tabak yeşil mercimek yemeği ,1 kase yoğurt,1 dilim lıght ekmek, bol maydanoz

cnm benim bildiğim kadarıyla patates olduğu zaman menüde ekmek olmamalıymış yinede menün gayet güzel

evet öyle pişmanım ki güne girdiğime ilk günüm zaten hiçte girmemişimdir evde toplanılandan
işte binaya yeni taşındık herkes yapıyormuş bizde bi bakalım dedik nasıl bişeymiş..

benim günüm martta kendiminkinde yemem de başkasına gidince bilirsiniz işte ısrar da ısrar..kavga ederiz artık yirdin yemezdin

evet canım hepsini birden görnce daha iyi oluyor..

Çocuklar Duygularını Kontrol Edemez nette araştırın. ben facebook ta izlediim videosunu... aynı bizler :)

günaydınnnnnnnnnnnnnn

corneella pasif görünüyor inşallah uzun sürmez de döner aramıza:26:

bu arada juju..topiğin ilk sayfasında kurallar var..kaptanın adı farklı senin adın yazsın orada o kurallar eski onlar değişecek mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…