Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydin kizlar
bence menulerinizi toplu olarak aksam yayinlasaniz
daha iyi yorum yapabiliriz gibi geliyor
bazen sabah cok yeniyor ama aksama yada oglene duzenlenebiliyor

ayrica sayfalara bakmana gerek yok aysunay benim adimi tikla yazdigim cevaplara bakabilirsin

olmadi burdada yazarim

cnm süper kilo vermişsin ya ne kadar sürede ve nasıl verdin acaba

Canım 4 ayda verdim su 3 kiloyuda 1 aya yayıcamm eger 57 yeterli gelmezse 55 hedeflicem
Bu 4 aylık sürecte her hafta kilo verebildm bu benim icin cok önemliydi ilk önce ögünlerimi azalttım yemek kasıgıyla yemek koymaya basladm pilav patates benim icin sadece kacamak oldu onun dısında yemedim hicc bi ara abarttttımm neredeyse ac yasadım bi mandalina bi ögünüm oldu bunu yapmayın ama :) bana cok kızdılar :)) aksam 6 dan sonrada kesinlikle birseyy yeemekkkk yokkk hatta ben zaman zaman 5 ten sonra birsey yemedim benim diyetim biraz serrtti anlasılan :)

olsun cnm sonucu güzel olmuşş..kilonu verince koruma dönemine geç sonra kilo alma geri...

benim yaptim en duzenli sey
hep ayni saate yedim aciksamda acikmasamda
7-12-17 gibi
plav borek makarna kek pasta onlari hayatimdan cikardim
meveyi aksam yememeye calistim
yogurtdun yag yakicii etkisi var diye cok tukettim
beyaz peynir yemedim hic

ama kahvaltıya kısır oldu mu hiç.
yumurta çay vs kahvaltı yapsan daha iyi olurdu cnm..

ama az z.yagı bulguru az yesıllii çok bol lımon ve su :26::26::26: olmadımı
ama cnaım bi kase kısır yerine tam bir kahvaltı yaapsan çok daha iyi olur hem kahvaltı seni uzun süretok tutacaktır.
tamam canım o aklıma gelmemişti de sayfa sayfa bakmaya çalışıyordum ben

benim yaptim en duzenli sey
hep ayni saate yedim aciksamda acikmasamda
7-12-17 gibi
plav borek makarna kek pasta onlari hayatimdan cikardim
meveyi aksam yememeye calistim
yogurtdun yag yakicii etkisi var diye cok tukettim
beyaz peynir yemedim hic

bende 6 dan sonra bişey yememeye başladım...
akşam yemeğinden sonra öğün yapıyordum kaldırdım bende onu..
yoğurtla ayran aynı hesaba gelir mi acaba daha çok seviyorumda..

Son düzenleme:

peynir hiçmi yemedin ben kahvaltıyı peynirsiz düşünemiyorum çok seviyorum o yüzden şimdi lıght yada tuzsuz çökelek tüketiyorum bide bişey duydum diyette yumurtayla peynir bir arada tüketmemek gerekiyormuş doğrumudur kızlar :26: ben tüketiyorumda

bende tüketiyorum canım peynirsiz kahvaltı yapamamki bende..

evet ben de genellikle bu şekilde toparlıyorum. ben resimlerine bakmaya çalıştım ama bakamadım. arkadaş olmadığımızdan mı?

ben peynirsiz bir hayat düşünemem. Kek i de ne yalan söyleyeyim arada yerim muhakkak..

Peynir+yumurta konusunu ben dee merak ettim şimdi. peynirli omlet yapıyorum ben arada;? çökelek sündürmesi gibi de yapıyorum. benim bldiğim bebekler 1 yaşına gelene akdar dönüşümlü kullanılıyor :)) sonrasınad aynı anda verebilyoruz onun haricinde bilmiyorum aydınlatıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn

bi ara bende duymuştum ...proteinleri birbirine karıştırmayın faland iye...bende lor aldım ama 2 haftadır yüzüne bakan yok...

kuzular beyaz peynir yogurt hic yemiyorum nedenide
bunlar sut tozuyla yapiliyor peynirin tuz orani cok
yaginida unutmayin
ben evde sutu limonla kestirip elde ettigim lora corekotu kirmizi biber ekleyerek hos bir tat elde ettim
yogurt ayran ayni aileden canim
yagsiz almanizi tavsiye ederim
chentiq seni ekledim nasil goremedinki canim
yumurtayi hep peynire tercih ettim sanki daha cok tok tutuyor
yada bana oyle geliyor fistiklar

kızlar bende kıvanç tatlıtuğ zayıflarken duymuştum..aşkı memnudan sonra dizi için kilo verdiği dönem süt içmediğini söylemişti..sütün aslında insan vücudunu şişirdiğini falan filan...

sut tozundan dolayi oluyor bu siskinlik
sindirimide zor haliyle

Kııızzlaaaarr günaydıın ben 13. Takımdan Ecem :) duydum ki bir süredir kapalıı olan kardes takımmmm yeniden toparlanmayaa baslıyormussss o zamaaaannn bende gelip destekkk vereyim dedimmm
hoşgelmişsin naçizane toparlamaya çalışıyoruz dicem ama sanki artık bir takım olduk gibi... cumaya listelere dönersek şaşmayın..:)
Başımızın üstünde yerin var nerede rahat hissediyorsan orada devam etmekte özgürsün.. Öncelikle kendi takımınla halletmen gerek onaylanırsa bizlik bir sorun olmaz..
kızlar motorsuz manyetk mekanık hafıf egımlı koşu bandı alıorum motorlulara nazran dah efor gerktıren daha cok kalorı yktırıomus dusunurmusunuz
hımmmmmmmmmmmm ben koşu bandı kullananlardanım yaklaşık 7-8 yıldır koşu bandım var...bir ara bir arkadaşımda görmütüm o dediğini evet onda 1 saat yürüsek eşşek yükü kalori yakarım ama inan çok zor ve motivasyon kırıcı yani bir çıkar iki çıkar üçüncüde çıkmam ben buna demiştim... motorlu normal bir koşu bandında sürekli yürüyen bir bantta adım atma ihtiyacı hissediyorsun okadar... ben tv karşısına yerleştirdim açıyorum müzik kanalını dum tıs dum tıs yürüyorum... bi bozulsa daha üst modelini, alacam ama dayanıklı çıktı meret
şimdi sen bi bak bakalım yediklerine ne görüyorsun... ben gördüğümü söyleyeyim aşağıdan yukarı doğru genişleyen bir kolon var.. sabah az öğlen biraz artmış akşam biraz daha artmış... bunun tam tersini yapmalısın sabah kahvaltın bedenin güne başladığı öğündür metabolizmanın canlandığı öğün ihmal edilmemeli ve düzgün yapılmalı geçiştirilmemeli... öğlen normal akşam ise minumum yenmeli yada daha az kalorili şeyler tercih edilmeli vucudu yormamak adıma... yoksa aslında akşamki menün normal olanı bana göre diğer öğünlerin az geldi
yemesine bende yerdim ama baklavada kaç kalori var bildiğimden asla ağzıma sürmedim... telefon konusunu hallederiz bu arada isteyen olusa veririm giremediklerinde bana msj atarlar mümkün olduğunca izinli olmayalım yoksa rahat davranırız.
yeme o karışımları artık belkide vermeni onlar engelliyordur normal zeytin peynir vs kahvaltı yap
tebrikler bizde bunu otrutucaz inşallah 3 ana 3 ara öğün yaratıcaz
porsiyonları azaltarak 3 ana öğün ve ara öğünler yaratarak 3+3 prensibini aşılamaya çalışacağım bakalım başarabilecekmiyim...

bu saat oldu karnım acıkmadı....öğleni biraz geç yapmıştım...ama sonucta acıkacağım saat 18.00 de meyveli yoğurt yemeyi planlıyorum...

bu saat oldu karnım acıkmadı....öğleni biraz geç yapmıştım...ama sonucta acıkacağım saat 18.00 de meyveli yoğurt yemeyi planlıyorum...
meyveli yogurttaki seker seni daha cabuk aciktiracak ve bir kac saat sonra cok kotu acikacaksin
seker insilun direnci olayiiiiiiiii

hafta sonu olduğu için benimde öğünlerim şaştı ama aslında öğün atlamak yada arayı uzatmak kilo verme sürecinde hiç de iyi değil...

meyveli yogurttaki seker seni daha cabuk aciktiracak ve bir kac saat sonra cok kotu acikacaksin
seker insilun direnci olayiiiiiiiii
meyveli yoğurt konusunda katılıyorum sade tüket istersen ben severim ve acıktığımda hemen bi kase yerim

bugün marketteyken o kadar açtım ki hemen 2 tane almıştım:26: o zaman süzme yoğurt yiyeyim bari...

bu arada hafta sonu tam takip edemesemde pazartesi gününden itibaren gün içerisinde tam olarak ne yendi ne içildi yazalım her akşam ki hatalarımızı görelim.. kimimiz öğün atlıyor kimimiz kahvaltıyı az yapıyor yada yanlış şeyler tüketiyor bizbirimizi her konuda eleştirebiliriz.. herkes herşeyi biliyor diye bişey yok bir birimizin eksikliklerini tamamlayabiliriz..

merhabaaa bugünkü yediklerimi yazayım unutmadan

kalkınca 2 kuru kayısı ve 2 büyük bardak ılık su.

kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
yumurta salatası
2 ince dilim sucuk
2 zeytin
domates salatalık
beyaz peynir ve kaşar peyniri (küçük birer dilim)

ara:
1 s.b süt
2 ceviz
5 fındık

akşam:
5 ızgara köfte
mevsim salata
ayran

yeşil çay içerim..
suyumu tamamlamama az kaldı..

birazdan da sporumu yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…