Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar merhaba , ben 13. takımdan size gelmek için yazmıştım..takım kaptanı halen gelmedi bir sonuç alamadım ..artık bugün akşamdan itibaren size yazmaya başlayacağım ..zaten listede olmadığım için sıkıntı olmaz gibi ama yine de haberdar etmek istiyorum ...benim de bgün günüm var ..az kayıpla atlatırsam artık yarın sabah itibariyle tam diyet , tam spor , su ve sizinle birlikte tam motivasyon ..artık hedeften şaşmak yok ...yeter artık her yıl aynı muhabbetleri yapmayacağım ..Allahım nasip ederse bu yıl ( 2013 ) benim için güzel olsun istiyorum ..kaç yıldır kıyafet almıyorum kendime , hep zayıflayayım sonra ....sanki bugüne kadar yedim de ne oldu ...adamın biri birşey yiyeceği zaman sayki yedim diyerek onun parasını biriktirmiş ve cami yaptırmış ..ben de artık öyle yapacağım ..önceden tatlıları , börekleri yedim ne oldu ..bol bol yağ oldu ..artık bu gidişe son .....yarın sabah itibari ile yediklerimi yazarım ..

Hosbuldum kaptaaaan :)) aman masallaahhhh hadi bakalım cuma günü görmekkk istiyoruuuzzzzz siziii :)

İnsallah alıskanlık olustuktan sonra zaten devamı geliyorrr bu da bir sürec bir nevi.. Bu yolculuktaa herkese sabır diliyorum umarım dilediginiz kiloya saglıkla kavusabilirsinizzz bizede beklerizzz :)))

canlar gecıse bakaadım dıyet oncesı hazırlık asamasındayım.elıptık ısıklet almaya karar vedım gıbı sız ne onersınız marka model .spor aletımıde aldktan onra tam gaz sızınleymmmm

canlar gecıse bakaadım dıyet oncesı hazırlık asamasındayım.elıptık ısıklet almaya karar vedım gıbı sız ne onersınız marka model .spor aletımıde aldktan onra tam gaz sızınleymmmm

canım benimkide eliptik çok memnunum ben.

voit marka benimki gerçekten sağlam makine..

VOİT ELİPTİK BİSİKLETLERİ ürünleri - voitankara.com bu siteden almıştım ben...voit ec 850 benimki.çok araştırmıştım bende alırken ve bu modele karar verdim..

seleli olanlardan almanı tavsiye edderim yorulunca biraz oturur dinlenirsin hem gene pedal çevirebilirsin..

Son düzenleme:

merhaba hoşgeldin tekrar..tamam geldiğinde tanışır görüşürüz

Oyyy oyyy... İçim daraldı ya.. Havalar o kadar erken kararıyor ki.. Spor yapasım da gelmiyor hiç..

menümü yazayım.. bugün pek giren yok pazar diye sanırım..inş.daha sonra hareketlenir takımımız.

sabah kalkınca 2 gün kurusu kayısı ve bol su içtim..

kahvaltı:
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1 porsiyon karışık omlet
-2-3 dilim beyaz peynir.
-1 ince dilin kaşar peyniri.
-4 zeytin
-yarım domates

öğle:
-yarım kase yeşil mercimek çorbası

akşam:
-2 psarça haşlanmış tavuk göğsü
-1 kase baharatlı yoğrt
-bol salata

suyum tamam sayılı

sporumu yapmadım

aynen benimde bugün spor yapasım hiç yok
benimde bugün hiç ama hiç spor yapasım yokk

menün çokk güzel olmuş cnm

bende menümü yazayımm bugün ben orıçluydum o yüzden sahurda 1 kase mercimek çorbası,2 dilim light ekmek,maydano boll akşam 1 kepçe tarhana çorbası ,3 köfte, bol kırmızılahana salatası yoğurtlu

benimde bugün hiç ama hiç spor yapasım yokk

menün çokk güzel olmuş cnm

merhaba hoşgeldinnn bugün pek kimse uğramadı...ben tüm gün evdeydim o yüzden buralardaydım..
ev işine verdim kendimi koltuk sildim perdeleri yıkadım vs..üzerine birde spor yaptım çok zor geldi ama bugün

ya inanılmaz bi şişlik var bende sizde de oluyor mu...kabızlık var..zor kilo veririm ben

sen de sporunu yap az da olsa oldu mu

bende menümü yazayımm bugün ben orıçluydum o yüzden sahurda 1 kase mercimek çorbası,2 dilim light ekmek,maydano boll akşam 1 kepçe tarhana çorbası ,3 köfte, bol kırmızılahana salatası yoğurtlu
Allah kabul etsin canım..

menün gayet güzel olmuş hafif bir menü
ohhh gerçekten spor yapınca içi rahatlıyo insanın bide ben yapabilsem

evet ama yerinden kalkıp başlamak zor geliyo sonrası daha kolay

Allah kabul etsin canım..

menün gayet güzel olmuş hafif bir menü

evet ama yerinden kalkıp başlamak zor geliyo sonrası daha kolay

hoşbuldum amin saol cnm gerçekten öyle bende yaparım belki ufaklık uyuduktan sonra oooo ev işide yapmışsın iyi kalori harcamışsındır bendede var o problem doğumdan sonra kaldı bende devamlı bir sorun hele diyette yapıyosan dahada fazlalaşıyo problemim

nasıl kendini motive ettin, hangi sporu yaptın? ben hala aynı haldeyim

evde eliptik bisiklet var eşime dedim beni bisiklete götürdün götürdün yoksa kalıcak spor

zaten başlayınca gerisin geliyo..

bisiklet yokken de lessli yapıyordum bir ara ebru şallının videolarını açıp yapıyordum netten.

sen hangilerini yapıyorsun canım..yaz olsa yürüyüş falan yapardık daha keyifli oluyor.

sadece az yiyerek gitmiyo bu kilolar ya

dediğim gibi birde bende kabızlık problemi var ki kilolar çok daha zor gidiyor.o yüzden de spor yapmam şart

slm kızlar.....cezam bittiii:)) 3 yıldır ilk kez ceza aldım..konu dışı mesaj yazmışım:) neysee bugün söz verdiğim gibii tartıya çıktım...JUJU yazabilirsin cnm 74 kiloyum...1 haftada 2,5 kg zayıflamışım...tabi giden sudur ama olsun.yavaş yavaşşş olacak....
bugün yediklerime gelecek olursak biraz abarttım sanırsam...
sabah;
2 dilim tam buğday ekmek(benim dilimlerim biraz küçük o yüzden 1 dilimden hiçbirşey anlamıyorum)
1 dilim hindi salam
labne
1 bardak çay

öğlen;
biraz tavuk
1 bardak ayran
1 kase domates çorbası
1 dilim tam buğday ekmek

ikindi, eşimle dışardaydık bir cafeye oturduk nescafe içtim...(hiç de güzel değildi boşuna kalori aldım:)

akşam;
4-5 parça nugget(yağsız tavada pişirdim)
1 bardak ayran
salatalık-domates

Son düzenleme:

hoşgeldin cornella üzüldüm canım inş.bir daha olmaz:26:

bence yediklerin çok değil menünü beğendim ben..

juju da bugün hiç gelmedi

Son düzenleme:

leslie yapıyorum. call e başlamayı düşünüyorum ama hem 1 saat hem de çok yorucu. keşke o topictede yarışsak. çok motive olurdum. bir de kendimi iyi hissettiğimde jillian yapıyorum. keşke exercise.tv kapanmasaydı oradan buluyordum.

hoş geldin gözümüz yollarda kaldı. neden sessz bu kız diyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…