- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.801
hoşgelmişsin naçizane toparlamaya çalışıyoruz dicem ama sanki artık bir takım olduk gibi... cumaya listelere dönersek şaşmayın..:)
tebrikler bizde bunu otrutucaz inşallah 3 ana 3 ara öğün yaratıcaz
canlar gecıse bakaadım dıyet oncesı hazırlık asamasındayım.elıptık ısıklet almaya karar vedım gıbı sız ne onersınız marka model .spor aletımıde aldktan onra tam gaz sızınleymmmm
arkadaşlar merhaba , ben 13. takımdan size gelmek için yazmıştım..takım kaptanı halen gelmedi bir sonuç alamadım ..artık bugün akşamdan itibaren size yazmaya başlayacağım ..zaten listede olmadığım için sıkıntı olmaz gibi ama yine de haberdar etmek istiyorum ...benim de bgün günüm var ..az kayıpla atlatırsam artık yarın sabah itibariyle tam diyet , tam spor , su ve sizinle birlikte tam motivasyon ..artık hedeften şaşmak yok ...yeter artık her yıl aynı muhabbetleri yapmayacağım ..Allahım nasip ederse bu yıl ( 2013 ) benim için güzel olsun istiyorum ..kaç yıldır kıyafet almıyorum kendime , hep zayıflayayım sonra ....sanki bugüne kadar yedim de ne oldu ...adamın biri birşey yiyeceği zaman sayki yedim diyerek onun parasını biriktirmiş ve cami yaptırmış ..ben de artık öyle yapacağım ..önceden tatlıları , börekleri yedim ne oldu ..bol bol yağ oldu ..artık bu gidişe son .....yarın sabah itibari ile yediklerimi yazarım ..
Oyyy oyyy... İçim daraldı ya.. Havalar o kadar erken kararıyor ki.. Spor yapasım da gelmiyor hiç..
benimde bugün hiç ama hiç spor yapasım yokkaynen benimde bugün spor yapasım hiç yok
menümü yazayım.. bugün pek giren yok pazar diye sanırım..inş.daha sonra hareketlenir takımımız.
sabah kalkınca 2 gün kurusu kayısı ve bol su içtim..
kahvaltı:
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1 porsiyon karışık omlet
-2-3 dilim beyaz peynir.
-1 ince dilin kaşar peyniri.
-4 zeytin
-yarım domates
öğle:
-yarım kase yeşil mercimek çorbası
akşam:
-2 psarça haşlanmış tavuk göğsü
-1 kase baharatlı yoğrt
-bol salata
suyum tamam sayılı
sporumu yapmadım
sporumu yaptım ...duşumu da aldım içim rahatladı
benimde bugün hiç ama hiç spor yapasım yokk
menün çokk güzel olmuş cnm
Allah kabul etsin canım..bende menümü yazayımm bugün ben orıçluydum o yüzden sahurda 1 kase mercimek çorbası,2 dilim light ekmek,maydano boll akşam 1 kepçe tarhana çorbası ,3 köfte, bol kırmızılahana salatası yoğurtlu
ohhh gerçekten spor yapınca içi rahatlıyo insanınbide ben yapabilsem
Allah kabul etsin canım..
menün gayet güzel olmuş hafif bir menü
evet ama yerinden kalkıp başlamak zor geliyo sonrası daha kolay
sporumu yaptım ...duşumu da aldım içim rahatladı
nasıl kendini motive ettin, hangi sporu yaptın? ben hala aynı haldeyim
slm kızlar.....cezam bittiii:)) 3 yıldır ilk kez ceza aldım..konu dışı mesaj yazmışım:) neysee bugün söz verdiğim gibii tartıya çıktım...JUJU yazabilirsin cnm 74 kiloyum...1 haftada 2,5 kg zayıflamışım...tabi giden sudur ama olsun.yavaş yavaşşş olacak....
bugün yediklerime gelecek olursak biraz abarttım sanırsam...
sabah;
2 dilim tam buğday ekmek(benim dilimlerim biraz küçük o yüzden 1 dilimden hiçbirşey anlamıyorum)
1 dilim hindi salam
labne
1 bardak çay
öğlen;
biraz tavuk
1 bardak ayran
1 kase domates çorbası
1 dilim tam buğday ekmek
ikindi, eşimle dışardaydık bir cafeye oturduk nescafe içtim...(hiç de güzel değildi boşuna kalori aldım:)
akşam;
4-5 parça nugget(yağsız tavada pişirdim)
1 bardak ayran
salatalık-domates
evde eliptik bisiklet var eşime dedim beni bisiklete götürdün götürdün yoksa kalıcak spor
zaten başlayınca gerisin geliyo..
bisiklet yokken de lessli yapıyordum bir ara ebru şallının videolarını açıp yapıyordum netten.
sen hangilerini yapıyorsun canım..yaz olsa yürüyüş falan yapardık daha keyifli oluyor.
sadece az yiyerek gitmiyo bu kilolar ya
dediğim gibi birde bende kabızlık problemi var ki kilolar çok daha zor gidiyor.o yüzden de spor yapmam şart
slm kızlar.....cezam bittiii:)) 3 yıldır ilk kez ceza aldım..konu dışı mesaj yazmışım:) neysee bugün söz verdiğim gibii tartıya çıktım...JUJU yazabilirsin cnm 74 kiloyum...1 haftada 2,5 kg zayıflamışım...tabi giden sudur ama olsun.yavaş yavaşşş olacak....
bugün yediklerime gelecek olursak biraz abarttım sanırsam...
sabah;
2 dilim tam buğday ekmek(benim dilimlerim biraz küçük o yüzden 1 dilimden hiçbirşey anlamıyorum)
1 dilim hindi salam
labne
1 bardak çay
öğlen;
biraz tavuk
1 bardak ayran
1 kase domates çorbası
1 dilim tam buğday ekmek
ikindi, eşimle dışardaydık bir cafeye oturduk nescafe içtim...(hiç de güzel değildi boşuna kalori aldım:)
akşam;
4-5 parça nugget(yağsız tavada pişirdim)
1 bardak ayran
salatalık-domates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?