- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.821
hoşgeldin cornella üzüldüm canım inş.bir daha olmaz:26:
bence yediklerin çok değil menünü beğendim ben..
juju da bugün hiç gelmedi
leslie yapıyorum. call e başlamayı düşünüyorum ama hem 1 saat hem de çok yorucu. keşke o topictede yarışsak. çok motive olurdum. bir de kendimi iyi hissettiğimde jillian yapıyorum. keşke exercise.tv kapanmasaydı oradan buluyordum.
hoş geldin gözümüz yollarda kaldı. neden sessz bu kız diyorduk
kızlar elıptık bısıkelt sıkılastırırmı kılo verırken sarkmayalım bıde sız ne kullanıosunuz
şimdi bu kaptan da ne kadar övünüyor diceksiniz ama yeminle yalan deği. bir dönem kaptanlık yaptığım ve 62 leri gördüğün o kilo verme sürecimde bende günlere katılıyordum gelen tabakları ya hiç yemeden iade ediyordum yada masum olanlardan bir iki tadımlık alıyordum okadar ısrara da direniyordum çünkü bu vucut benim başkasının değil.diyet süresince misafirliğe gitmemek ve eve misafir almamak lazım sanırım
ama ben 5 ay önce binaya yeni taşındım hem tanışırım diye ne yazıkki bina gününe dahil olmuştum..
irademi zorlayacağım günlerim olacak yani...ama bu kilolar gidecek kararlıyım..kaçamaksız atlatmaya çalışacağım..
olsun yapın börek çörek ama yemeyin bırakın onlar yesin kalanını derin dondurucunuza atın bişey oymaz...ladyninkileri hala göremedimki...
kesinlikle katılıyorum. şu gün işi... bir de kocalarımız bazen haklı olarak kek börek istiyor öyle durumlarda ne yapacağız bir birlik olmak lazım. günlerde misafirlerimize sunacak hafif ama lezzetli yemekler bulalım. hepimiz kadınız, hepimizin kilolara alarjisi var böylece misafirler de memnun ayrılır ne dersiniz?
takım kuralları düşünüyorum elbet ama öncelikle biraz aşama kaydetmemiz lazımgünaydınnnnnnnnnnnnnn
corneella pasif görünüyor inşallah uzun sürmez de döner aramıza:26:
bu arada juju..topiğin ilk sayfasında kurallar var..kaptanın adı farklı senin adın yazsın orada o kurallar eski onlar değişecek mi?
canım 13 takımdaki durumun netleşmeden bişey diyemem inş bugün tam netleşir ilbette isteriz seni de aramızda görmeyiarkadaşlar merhaba , ben 13. takımdan size gelmek için yazmıştım..takım kaptanı halen gelmedi bir sonuç alamadım ..artık bugün akşamdan itibaren size yazmaya başlayacağım ..zaten listede olmadığım için sıkıntı olmaz gibi ama yine de haberdar etmek istiyorum ...benim de bgün günüm var ..az kayıpla atlatırsam artık yarın sabah itibariyle tam diyet , tam spor , su ve sizinle birlikte tam motivasyon ..artık hedeften şaşmak yok ...yeter artık her yıl aynı muhabbetleri yapmayacağım ..Allahım nasip ederse bu yıl ( 2013 ) benim için güzel olsun istiyorum ..kaç yıldır kıyafet almıyorum kendime , hep zayıflayayım sonra ....sanki bugüne kadar yedim de ne oldu ...adamın biri birşey yiyeceği zaman sayki yedim diyerek onun parasını biriktirmiş ve cami yaptırmış ..ben de artık öyle yapacağım ..önceden tatlıları , börekleri yedim ne oldu ..bol bol yağ oldu ..artık bu gidişe son .....yarın sabah itibari ile yediklerimi yazarım ..
hayırdır ne düşünüyorsun diyet olarak araştırman bitti mi ????canlar gecıse bakaadım dıyet oncesı hazırlık asamasındayım.elıptık ısıklet almaya karar vedım gıbı sız ne onersınız marka model .spor aletımıde aldktan onra tam gaz sızınleymmmm
gelsin canım bunu bir zorunluluk gibi düşünme ama vucudum için gerekli de sık dişini alışıcaksın zamanlaOyyy oyyy... İçim daraldı ya.. Havalar o kadar erken kararıyor ki.. Spor yapasım da gelmiyor hiç..
şiiittttt duymayım öyle spor ya pı la cak....benimde bugün hiç ama hiç spor yapasım yokk
menün çokk güzel olmuş cnm
evet söyle bakalım sen neden yapamıyorsun????ohhh gerçekten spor yapınca içi rahatlıyo insanınbide ben yapabilsem
hayırdır cezalımıydın .... menülere bakacak zamınm yok şu an ama bugünden itibaren akşam öğünler yazılmış olsun hep birlikte irdeleyelim...slm kızlar.....cezam bittiii:)) 3 yıldır ilk kez ceza aldım..konu dışı mesaj yazmışım:) neysee bugün söz verdiğim gibii tartıya çıktım...JUJU yazabilirsin cnm 74 kiloyum...1 haftada 2,5 kg zayıflamışım...tabi giden sudur ama olsun.yavaş yavaşşş olacak....
bugün yediklerime gelecek olursak biraz abarttım sanırsam...
sabah;
2 dilim tam buğday ekmek(benim dilimlerim biraz küçük o yüzden 1 dilimden hiçbirşey anlamıyorum)
1 dilim hindi salam
labne
1 bardak çay
öğlen;
biraz tavuk
1 bardak ayran
1 kase domates çorbası
1 dilim tam buğday ekmek
ikindi, eşimle dışardaydık bir cafeye oturduk nescafe içtim...(hiç de güzel değildi boşuna kalori aldım:)
akşam;
4-5 parça nugget(yağsız tavada pişirdim)
1 bardak ayran
salatalık-domates
valla dün ben bende değildim.... evi temizle çamaşırları yıka kuruyanları katla ütüyü yap nevresimleri değiştir süt almıştım sütlaç yap muhallebi yap yoğur mayala akşama yemek yap ayaklarım öyle ağrıdı ki yürüyüş bile yapamadım haşattım yani...hoşgeldin cornella üzüldüm canım inş.bir daha olmaz:26:
bence yediklerin çok değil menünü beğendim ben..
juju da bugün hiç gelmedi
evet sporun her türlü faydalıdır ama yürüyüş en hızlı sonuş alınan olarak biliyoruminş..cnm.. juju haftasonu pek giremeyebilirim demişti ,belki işi vardır bugün kesin gelir
hoşbulduk tatlım
sıkılaştırır tabi..sporun hertürlüsü faydalıdır...yalnız sadece bisiklert yapma basenlerin genişler
valla kilo vermeye yardımcı olmaya çalışacağız ama diğerlerini bilemicem....günaydınlarrrrrrrr demeyi unuttum
kızlar aslında benim birsürü sorumluluğum var ama hiçbirini yapmak içimden gelmiyor...
aöf ye yazıldım çalışmıyorum..
katiplik sınavına gireceğim ondan da soğudum:26::26:
ne olacak bakalım benim bu halim
şimdi bu kaptan da ne kadar övünüyor diceksiniz ama yeminle yalan deği. bir dönem kaptanlık yaptığım ve 62 leri gördüğün o kilo verme sürecimde bende günlere katılıyordum gelen tabakları ya hiç yemeden iade ediyordum yada masum olanlardan bir iki tadımlık alıyordum okadar ısrara da direniyordum çünkü bu vucut benim başkasının değil.
olsun yapın börek çörek ama yemeyin bırakın onlar yesin kalanını derin dondurucunuza atın bişey oymaz...
takım kuralları düşünüyorum elbet ama öncelikle biraz aşama kaydetmemiz lazım
canım 13 takımdaki durumun netleşmeden bişey diyemem inş bugün tam netleşir ilbette isteriz seni de aramızda görmeyi
hayırdır ne düşünüyorsun diyet olarak araştırman bitti mi ????
gelsin canım bunu bir zorunluluk gibi düşünme ama vucudum için gerekli de sık dişini alışıcaksın zamanla
şiiittttt duymayım öyle spor ya pı la cak....
evet söyle bakalım sen neden yapamıyorsun????
hayırdır cezalımıydın .... menülere bakacak zamınm yok şu an ama bugünden itibaren akşam öğünler yazılmış olsun hep birlikte irdeleyelim...
valla dün ben bende değildim.... evi temizle çamaşırları yıka kuruyanları katla ütüyü yap nevresimleri değiştir süt almıştım sütlaç yap muhallebi yap yoğur mayala akşama yemek yap ayaklarım öyle ağrıdı ki yürüyüş bile yapamadım haşattım yani...
evet sporun her türlü faydalıdır ama yürüyüş en hızlı sonuş alınan olarak biliyorum
valla kilo vermeye yardımcı olmaya çalışacağız ama diğerlerini bilemicem....
bu arada kızlar son durumu bir daha yazıyorum yanlış yazdığım varsa uyarsın çünkü bunlar bizim balanğıç kilolarımız olacak
5.Takım
*JUJU* ( 73,90 /
aysunayy ( 68,50 /
cornella ( 74,00 /
dalin26 ( 87,00 /
chentiq ( 62,70 /
biricikoglumertug ( 80,00 /
5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 446,10
kizlar cezaliydim gelemedim
cornelle ile ayni konudan banlanmisiz
bu arada nasilsiniz
hayırdır ya iki kaçak nereye ne yazdınız da ban landınız...???kizlar cezaliydim gelemedim
cornelle ile ayni konudan banlanmisiz
bu arada nasilsiniz
fena değil cnm sen nasılsın...
kızlar bu arada ben wınn kullanıyorum...eşim bu aydan sonra kapattıracağını,çünkü hiç ders çalışmadığımı söylediayın 17 sinde bitiyor....yani 3 gün zamanım kaldı...ben giremesem bile kardeşime tel de söyleyeceğim,kilo bildirimimi,menülerimi yazsın....ama böyle olmaz derseniz maalesef yapacak birşeyim yok
bakın başarılı bir haftanın neye dayandığının örneği...tebrik ederim canım 93 den 77 ye hiç kolay değil ama hala azimle devam ediyorsun ...ben beril77
13.takimdan
bu haftaya kadar hep duzenli kilo verdim.Bundaki en buyuk pay kararli olusumdu.motivasyonum takimim sayesinde hep yuksekti.Sanirim bendeki sorumluluk duygusu fazla gelismis. O nedenle yedigim herseyde buna dikkat ettim.Abarttigim yada kacamak yaptigimda(cok sukur hic yoldan cikmadim) takimin yuzdesi duser diye vicdan azabi cekerdim.Ben hep ayni saatlerde yemeye dikkat ettim.Her seyden yedim ama yemem gereken kadar.Yemek konusunda ac gozlulugu biraktim ve mutfagi hep erkenden kapadim.Aksam yemeginden sonra arasira yaptigim meyve yada sut kacamaklarini saymazsak birsey yemedim.bunun haricindeki hep bilinen seyler.Ekmegi azaltti, sekerden uzak durdum, vs.........birde spor vazgecilmezim oldu
takimim olan 13.takimin tum katilimcilarina, kaptanima, ve kk da burayi acarak hergun binlerce dua alan topik kurucuma tesekkur ederim.
93 ten 77 ye hayal gibi ama gercek
hepinize tesekkurler yeniden
cezama gelince
isin ilginci konuyu 80 kisi felan okuyordu sanirim 3/4 cezali
iste boyle cibik krakerlerim ama sporumuda yaptim ya ohhhhhhhhh
iste bundandi
kilo istenirse verilir be kizlar
benim dusuncem burdan cok birinci cikacagi
cunku kilo ne kadar fazlaysa o kadar cok veriliyor
Canımcım buraya yazdın diye de ceza almazsın umarım...
kilo istenirse verilir ama senin azmine hayran kaldım çünkü sonlara yaklaştıkça motivasyonda düşme oyabiliyor yada kilo verme hızı düşübiliyor maşallah sen süpersin ...
ben normalde de inatciyimdir
sonu gormeden birakmam
ama bu hafta biraz daha esnek gecirecem
haftaya bir yumruk daha atacam tartiya
vucudu sasirtmak lazim
inan sende de bunlar olacak yeterki kararli ol
ben bısıkletı deılde elıptık olarak kullanmak nıyetındeyım gunde 1 saat elıptık 25-30 dakıka bısıklet ama coık arastırdım basen genısletmek sole dursun genıs basenı topluyomus cnminş..cnm.. juju haftasonu pek giremeyebilirim demişti ,belki işi vardır bugün kesin gelir
hoşbulduk tatlım
sıkılaştırır tabi..sporun hertürlüsü faydalıdır...yalnız sadece bisiklert yapma basenlerin genişler
şimdi bu kaptan da ne kadar övünüyor diceksiniz ama yeminle yalan deği. bir dönem kaptanlık yaptığım ve 62 leri gördüğün o kilo verme sürecimde bende günlere katılıyordum gelen tabakları ya hiç yemeden iade ediyordum yada masum olanlardan bir iki tadımlık alıyordum okadar ısrara da direniyordum çünkü bu vucut benim başkasının değil.
olsun yapın börek çörek ama yemeyin bırakın onlar yesin kalanını derin dondurucunuza atın bişey oymaz...
takım kuralları düşünüyorum elbet ama öncelikle biraz aşama kaydetmemiz lazım
canım 13 takımdaki durumun netleşmeden bişey diyemem inş bugün tam netleşir ilbette isteriz seni de aramızda görmeyi
hayırdır ne düşünüyorsun diyet olarak araştırman bitti mi ????
gelsin canım bunu bir zorunluluk gibi düşünme ama vucudum için gerekli de sık dişini alışıcaksın zamanla
şiiittttt duymayım öyle spor ya pı la cak....
evet söyle bakalım sen neden yapamıyorsun????
hayırdır cezalımıydın .... menülere bakacak zamınm yok şu an ama bugünden itibaren akşam öğünler yazılmış olsun hep birlikte irdeleyelim...
valla dün ben bende değildim.... evi temizle çamaşırları yıka kuruyanları katla ütüyü yap nevresimleri değiştir süt almıştım sütlaç yap muhallebi yap yoğur mayala akşama yemek yap ayaklarım öyle ağrıdı ki yürüyüş bile yapamadım haşattım yani...
evet sporun her türlü faydalıdır ama yürüyüş en hızlı sonuş alınan olarak biliyorum
valla kilo vermeye yardımcı olmaya çalışacağız ama diğerlerini bilemicem....
bu arada kızlar son durumu bir daha yazıyorum yanlış yazdığım varsa uyarsın çünkü bunlar bizim balanğıç kilolarımız olacak
5.Takım
*JUJU* ( 73,90 /
aysunayy ( 68,50 /
cornella ( 74,00 /
dalin26 ( 87,00 /
chentiq ( 62,70 /
biricikoglumertug ( 80,00 /
5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 446,10
ben bısıkletı deılde elıptık olarak kullanmak nıyetındeyım gunde 1 saat elıptık 25-30 dakıka bısıklet ama coık arastırdım basen genısletmek sole dursun genıs basenı topluyomus cnm
evet cnm lahana kürü dıyetıne karar kıldımn ama ordakıler gıbı gunde 3 ogun yemıcem sabah kahvaltımı edıcerm oglen lahana corbası aralarda meyve bol su kuslukta havuc rendesı lımonlu aksam bıraz lahana corbası ve yogurt nasıl sence?
sabah kalktıgımda ac karnına 2 ılık bardak su 1 saat elıptık 20 dakıka bısıklet sonra kahvaltı ogledensonra 1 saat elıptık aaksam yatmadan 1 saat ewlıptık 15 dakıka bısıklet.böle bı program uygulamak nıyetındeyım.yenı dogum yaptıgım ıcın mekık aletımı kullanamıyortum.4 ay sonrada gunde 30 dan baslkayıp mekık cekıcem.ıyımıdır bu progrm baska onerısı olan varmı
hayırdır ya iki kaçak nereye ne yazdınız da ban landınız...???
hımmmm bu durum aslında hiçte iyi olmadı bu hem motivasyonunu etkileyecek hem iletişimini ..
bakın başarılı bir haftanın neye dayandığının örneği...tebrik ederim canım 93 den 77 ye hiç kolay değil ama hala azimle devam ediyorsun ...
ben bısıkletı deılde elıptık olarak kullanmak nıyetındeyım gunde 1 saat elıptık 25-30 dakıka bısıklet ama coık arastırdım basen genısletmek sole dursun genıs basenı topluyomus cnm
evet cnm lahana kürü dıyetıne karar kıldımn ama ordakıler gıbı gunde 3 ogun yemıcem sabah kahvaltımı edıcerm oglen lahana corbası aralarda meyve bol su kuslukta havuc rendesı lımonlu aksam bıraz lahana corbası ve yogurt nasıl sence?
sabah kalktıgımda ac karnına 2 ılık bardak su 1 saat elıptık 20 dakıka bısıklet sonra kahvaltı ogledensonra 1 saat elıptık aaksam yatmadan 1 saat ewlıptık 15 dakıka bısıklet.böle bı program uygulamak nıyetındeyım.yenı dogum yaptıgım ıcın mekık aletımı kullanamıyortum.4 ay sonrada gunde 30 dan baslkayıp mekık cekıcem.ıyımıdır bu progrm baska onerısı olan varmı
hımmmmmmmm ne diyeyim senin kararın ama ben diyetin ilk başında böle sıkı bir kür denemezdim... öncelikle porsiyonları küçülterek ve aburcuburdan uzak durarak hamur işi tatlı vs yemekten kaçınarak ve hayata biraz hareketlilik katarak zaten kilo verilicek çünkü... bu sürecin ilerleyen döneminde bünye kilo verme hızı düşübilir o zamanlarda şok etkisi yapmak için böyle bişey yapılabilir ama ne bilim....
lahana olayının çorba versiyonunun nasıl içiceksin bilmeyorum iğrençti ben birinde denemiştim... ama lahana suyu içmek te etki edebiliyormuş normal öğünlerini yiyorsun ama sabah akşammıydı sadece sabah mı hatırlamıyorum bir yaprak lahanayı haşlayıp suyunu içiyordun annem baya vermişti tv de dinleyip yaptı kadın ama dediğim gibi ben ilk etapta şok diyet önermiyorum
ewet cnm kötü oldu bu ama sadece bir süre....eşimle zıtlaşmak istemiyorum o yüzden kabul ettim...
bende lahana kürü uygulamak istiyorum ama çok zor ya kokusu mahvediyor...
ben burdayımmmmmmm.
juju cum sok dıyet olarak deıl yanı dırek lahanaya dayanmıcam toksıt atıcı etkısınden dolayı bı nevı vucutdakı fazla odemı atma babında gunde 2 kez azar azar pure halınde yemek faydalı olur dıye dusundum.
senın uyguladıgın bı dıyet varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?