Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar elıptık bısıkelt sıkılastırırmı kılo verırken sarkmayalım bıde sız ne kullanıosunuz

hoşgeldin cornella üzüldüm canım inş.bir daha olmaz:26:

bence yediklerin çok değil menünü beğendim ben..

juju da bugün hiç gelmedi

inş..cnm.. juju haftasonu pek giremeyebilirim demişti ,belki işi vardır bugün kesin gelir

hoşbulduk tatlım

kızlar elıptık bısıkelt sıkılastırırmı kılo verırken sarkmayalım bıde sız ne kullanıosunuz

sıkılaştırır tabi..sporun hertürlüsü faydalıdır...yalnız sadece bisiklert yapma basenlerin genişler

günaydınlarrrrrrrr demeyi unuttum
kızlar aslında benim birsürü sorumluluğum var ama hiçbirini yapmak içimden gelmiyor...
aöf ye yazıldım çalışmıyorum..
katiplik sınavına gireceğim ondan da soğudum:26::26:
ne olacak bakalım benim bu halim

şimdi bu kaptan da ne kadar övünüyor diceksiniz ama yeminle yalan deği. bir dönem kaptanlık yaptığım ve 62 leri gördüğün o kilo verme sürecimde bende günlere katılıyordum gelen tabakları ya hiç yemeden iade ediyordum yada masum olanlardan bir iki tadımlık alıyordum okadar ısrara da direniyordum çünkü bu vucut benim başkasının değil.
olsun yapın börek çörek ama yemeyin bırakın onlar yesin kalanını derin dondurucunuza atın bişey oymaz...
takım kuralları düşünüyorum elbet ama öncelikle biraz aşama kaydetmemiz lazım
canım 13 takımdaki durumun netleşmeden bişey diyemem inş bugün tam netleşir ilbette isteriz seni de aramızda görmeyi
canlar gecıse bakaadım dıyet oncesı hazırlık asamasındayım.elıptık ısıklet almaya karar vedım gıbı sız ne onersınız marka model .spor aletımıde aldktan onra tam gaz sızınleymmmm
hayırdır ne düşünüyorsun diyet olarak araştırman bitti mi ????
Oyyy oyyy... İçim daraldı ya.. Havalar o kadar erken kararıyor ki.. Spor yapasım da gelmiyor hiç..
gelsin canım bunu bir zorunluluk gibi düşünme ama vucudum için gerekli de sık dişini alışıcaksın zamanla
benimde bugün hiç ama hiç spor yapasım yokk

menün çokk güzel olmuş cnm
şiiittttt duymayım öyle spor ya pı la cak....
ohhh gerçekten spor yapınca içi rahatlıyo insanın bide ben yapabilsem
evet söyle bakalım sen neden yapamıyorsun????
hayırdır cezalımıydın .... menülere bakacak zamınm yok şu an ama bugünden itibaren akşam öğünler yazılmış olsun hep birlikte irdeleyelim...
hoşgeldin cornella üzüldüm canım inş.bir daha olmaz:26:

bence yediklerin çok değil menünü beğendim ben..

juju da bugün hiç gelmedi
valla dün ben bende değildim.... evi temizle çamaşırları yıka kuruyanları katla ütüyü yap nevresimleri değiştir süt almıştım sütlaç yap muhallebi yap yoğur mayala akşama yemek yap ayaklarım öyle ağrıdı ki yürüyüş bile yapamadım haşattım yani...
evet sporun her türlü faydalıdır ama yürüyüş en hızlı sonuş alınan olarak biliyorum
valla kilo vermeye yardımcı olmaya çalışacağız ama diğerlerini bilemicem....

bu arada kızlar son durumu bir daha yazıyorum yanlış yazdığım varsa uyarsın çünkü bunlar bizim balanğıç kilolarımız olacak

5.Takım
*JUJU* ( 73,90 /
aysunayy ( 68,50 /
cornella ( 74,00 /
dalin26 ( 87,00 /
chentiq ( 62,70 /
biricikoglumertug ( 80,00 /
5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 446,10

kizlar cezaliydim gelemedim
cornelle ile ayni konudan banlanmisiz
bu arada nasilsiniz

bu arada nasilsiniz

fena değil cnm sen nasılsın...
kızlar bu arada ben wınn kullanıyorum...eşim bu aydan sonra kapattıracağını,çünkü hiç ders çalışmadığımı söyledi ayın 17 sinde bitiyor....yani 3 gün zamanım kaldı...ben giremesem bile kardeşime tel de söyleyeceğim,kilo bildirimimi,menülerimi yazsın....ama böyle olmaz derseniz maalesef yapacak birşeyim yok

bu arada nasilsiniz
hayırdır ya iki kaçak nereye ne yazdınız da ban landınız...???

hımmmm bu durum aslında hiçte iyi olmadı bu hem motivasyonunu etkileyecek hem iletişimini ..

bakın başarılı bir haftanın neye dayandığının örneği...tebrik ederim canım 93 den 77 ye hiç kolay değil ama hala azimle devam ediyorsun ...

Son düzenleme:
cezama gelince
tasiyici anne araniyor diye bir konuya rastladim forum takipta
30 yasinda bir i beker erkeke arkadasi var tutucu bir aile kizi
ama erkek arkadasiyla evlenmek istemiyor ama cocuk istiyor o ddaha bir ilginc
30-40 bin lira karsiligi bir kadin ariyor
ama sperm bir bankadan yumurtada kendinden degil tasiyici kadina ait olacak
kibrista hersey hazirmis
ve bunun adinada modernlik diyorlar
erkek arkadsi evlenecek adam degil
cocuk dogurmaya engeli yok konu kisaca bu
benimde cevabim suydu

yazik ya
annelik gibi kutsal bir uyguyuda boyle ayaga aldiniz ya ne deyim ben
sinirlerimi bozdunuz aferimmmmmmmmm
anne olmadan once mantikli dusunen biri olmakisin
es kaza bir gun bir evlat sahibi olursan oyle yada boyle
dogru dusunup dogru davranman gerekecek
cunku cocugun seni ornek aliyor
buda sana bir abla tavsiyem olsun

ferida kullanıcısından alıntı
ay evet dünkü olay .nasıl gaza gelmiştim ...
ya konu fake yada değil bu konu hakkında görüşüm bu .... sonuçta ben bu şekilde dünyaya gelmiş bir bebek olsam büüyünce anneme hesap sormazdım ...
emek ki durumu var bakabilecek biri bunları düşündüğüne göre ....
senin maddiyatla bir sorunun mu var
hep maddiyati var istiyor yapiyor gibi bir iman var
bak tatlim cocuk paradan once sevgi
soy sop
ana bana ister
cocuk sormasada ilerde evlenecegi zaman ne diyecek
sey kem kum annem aslinda oda beni tasimamis babamdan gelen gende aslinda surdan mi
ya para hersey degil
belki sen maddiyati iyi bir ailede dogdum diye sormazdin ama inanki her cocuk soruyor
3 cocugum var hepsi birakin sorgulamayi
neler soruyor neler
mesela benim ikizler bana bir kere biz ask cocugumuyuz annne yoksa kazamiyiz dedi kanim donmustu
sen sormaz saniyorsan yaniliyorsun
cocuk okulda neler duyuyor neler ogrenip soruyorlar

konu sahibi arkadasim ben tasiyayim desem ne yapacan simdi
burda bu lafi diyecek birinimi ariyorsun
bak paran var pulun var
dahiyane fikirlerin zaten ortada
baska isin yokmu bugun insanlari sacmaliklarinla sinir etmekten baska
modernlik cag atlama vs.............
baslarim ben boyle cag atlamaya

konu sahibi arkadasim canim benim
allah senden razi olsun
bugun boyle bir miskinlik vardi uzerimde spor felan yapmayacam demistim
sayende oyle bir sinir oldumki beni anca yurume bandi paklar

bu cevaplardan ceza aldim

isin ilginci konuyu 80 kisi felan okuyordu sanirim 3/4 cezali

iste boyle cibik krakerlerim ama sporumuda yaptim ya ohhhhhhhhh

iste bundandi

kilo istenirse verilir be kizlar
benim dusuncem burdan cok birinci cikacagi
cunku kilo ne kadar fazlaysa o kadar cok veriliyor

Canımcım buraya yazdın diye de ceza almazsın umarım...

kilo istenirse verilir ama senin azmine hayran kaldım çünkü sonlara yaklaştıkça motivasyonda düşme oyabiliyor yada kilo verme hızı düşübiliyor maşallah sen süpersin ...

ben normalde de inatciyimdir
sonu gormeden birakmam
ama bu hafta biraz daha esnek gecirecem
haftaya bir yumruk daha atacam tartiya
vucudu sasirtmak lazim

inan sende de bunlar olacak yeterki kararli ol

ben normalde de inatciyimdir
sonu gormeden birakmam
ama bu hafta biraz daha esnek gecirecem
haftaya bir yumruk daha atacam tartiya
vucudu sasirtmak lazim

inan sende de bunlar olacak yeterki kararli ol

ben kararlıyım durmak yok eski halime dönücem dedim mi dönücem...

belli bir ritme alıştıktan sonra vucudu şaşırtmak gerekiyor haklısın

ben bısıkletı deılde elıptık olarak kullanmak nıyetındeyım gunde 1 saat elıptık 25-30 dakıka bısıklet ama coık arastırdım basen genısletmek sole dursun genıs basenı topluyomus cnm

evet cnm lahana kürü dıyetıne karar kıldımn ama ordakıler gıbı gunde 3 ogun yemıcem sabah kahvaltımı edıcerm oglen lahana corbası aralarda meyve bol su kuslukta havuc rendesı lımonlu aksam bıraz lahana corbası ve yogurt nasıl sence?
sabah kalktıgımda ac karnına 2 ılık bardak su 1 saat elıptık 20 dakıka bısıklet sonra kahvaltı ogledensonra 1 saat elıptık aaksam yatmadan 1 saat ewlıptık 15 dakıka bısıklet.böle bı program uygulamak nıyetındeyım.yenı dogum yaptıgım ıcın mekık aletımı kullanamıyortum.4 ay sonrada gunde 30 dan baslkayıp mekık cekıcem.ıyımıdır bu progrm baska onerısı olan varmı

evet kızlar kılo nekadar coksa okadar cabuk verılıcek demektır ben 88 kıloyum ben ayda 10 kıloyu cok rahat verebılıcekken 60 kılo bırısı ayda sadece 2-3 verebılır oda cok zorlarsa ılk 1-2 ay kılolarımızdan dolayı hızlı verıcez kılocukları sonra yavaslıcak ıste o asamada motıvemız kırılmaya baslamasın sakın vucut yag oranı azaldıkca kılo verımı yavaslar sloganımız pes etmnek yok olsun.

hımmmmmmmm ne diyeyim senin kararın ama ben diyetin ilk başında böle sıkı bir kür denemezdim... öncelikle porsiyonları küçülterek ve aburcuburdan uzak durarak hamur işi tatlı vs yemekten kaçınarak ve hayata biraz hareketlilik katarak zaten kilo verilicek çünkü... bu sürecin ilerleyen döneminde bünye kilo verme hızı düşübilir o zamanlarda şok etkisi yapmak için böyle bişey yapılabilir ama ne bilim....

lahana olayının çorba versiyonunun nasıl içiceksin bilmeyorum iğrençti ben birinde denemiştim... ama lahana suyu içmek te etki edebiliyormuş normal öğünlerini yiyorsun ama sabah akşammıydı sadece sabah mı hatırlamıyorum bir yaprak lahanayı haşlayıp suyunu içiyordun annem baya vermişti tv de dinleyip yaptı kadın ama dediğim gibi ben ilk etapta şok diyet önermiyorum

ewet cnm kötü oldu bu ama sadece bir süre....eşimle zıtlaşmak istemiyorum o yüzden kabul ettim...

bende lahana kürü uygulamak istiyorum ama çok zor ya kokusu mahvediyor...

evet ya kokusu çok fena kızlar...juju ben eskiden çok fazla yediğim için şuan ki beslenme diyetim bana şok diyet gibi geliyor..ben de korkuyorum kilom sabitlendiğinde ne yapcam bundan daha mı az yıyeceğim diye.....

ewet cnm kötü oldu bu ama sadece bir süre....eşimle zıtlaşmak istemiyorum o yüzden kabul ettim...

bende lahana kürü uygulamak istiyorum ama çok zor ya kokusu mahvediyor...

inşallah ikna edebilirsin biz bir süre seni telden verdiğin kilolar la da takip edebiliriz

lahana suyunu bende içtim. hakikaten iğrenç burnumu kapatın içiyordum ve akabinde nefes almamaya çalışıyordum bende hatta üzerine meyva felan yiyordum tadı gitsin die... zor yani..

ben burdayımmmmmmm.
juju cum sok dıyet olarak deıl yanı dırek lahanaya dayanmıcam toksıt atıcı etkısınden dolayı bı nevı vucutdakı fazla odemı atma babında gunde 2 kez azar azar pure halınde yemek faydalı olur dıye dusundum.
senın uyguladıgın bı dıyet varmı

anladım canım ama abartma çünkü ozaman metabolizman allak bullak olur vucut bu oyuna gelmiyor....

ben şu an bir diyet uygulamıyorum....kilo vermeye karar verme sürecim 1 hafta oldu ilk etapta hamur işi tatlı öğün dışı gereksiz herşeyi reddediyorum şu anda uyguyadığım yol 3 ana 3 ara öğüt sistemi... öğünlerimi normal yiyorum ama porsiyon küçülterek ara öğünler yaratıyorum 3 adet yulaflı bisküvi yada meyva yada yoğurt gibi... öğünlerimde öyle oturup mantı içli köfte kızartma olmuyor tabi günlük pişen yemek neyse o...

ha bu arada spor çok önemli hayata hareket katmak lazım ben günlük 30 dk yürüyüşle başladım kilo verme sürecim ilerledikçe sportif aktivite süremi artırmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…