- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.841
anladım canım ama abartma çünkü ozaman metabolizman allak bullak olur vucut bu oyuna gelmiyor....
ben şu an bir diyet uygulamıyorum....kilo vermeye karar verme sürecim 1 hafta oldu ilk etapta hamur işi tatlı öğün dışı gereksiz herşeyi reddediyorum şu anda uyguyadığım yol 3 ana 3 ara öğüt sistemi... öğünlerimi normal yiyorum ama porsiyon küçülterek ara öğünler yaratıyorum 3 adet yulaflı bisküvi yada meyva yada yoğurt gibi... öğünlerimde öyle oturup mantı içli köfte kızartma olmuyor tabi günlük pişen yemek neyse o...
ha bu arada spor çok önemli hayata hareket katmak lazım ben günlük 30 dk yürüyüşle başladım kilo verme sürecim ilerledikçe sportif aktivite süremi artırmayı planlıyorum
haklısın cnm sporsuz olmaz kalıcı zayıflama sporla ve ogunlerı kucultmneyle 1 ayda deılde 5 ayda saglıklı zayıflamayla mumkun.evdemı yapıosun sporu kullandıgın bı spor aletı varmnı.ben elıptık sparıs edıcem 1 hafta sonra cok arastırdım kosu bandımı elıptıkmı kopndısyon bısıkletımı dıye
aynen sağlıklı olanı kastan değilde yağdan kaybettireni bu yöntemdir... 3+3 yeme sistemi ile ailemden de ayrı kalmıyorum ne pişirdiysem yiyorum ama onlara bir tabak koyuyorsam kendime yarım tabak. dediğim gibi kalorisi yüksekse saten hiç yemiyorum ozaman alternatif yaratıyorum ...
spor çok önemli ben ilk kilo verdiğim o süreçte günde 2 saat yürümeyle başladım sonra bir saat devam ettim ne sarkma ne başka bişey olmadı çokta güzel kilo verdim artı sıkılaştım... ozamandan beri de koşu bandım var evde sağolsun 8 yıldır benimle ama işte ara veriyor insan... başka odaya koyuyor vs unutuyor... benimkide arka odamdaydı üşeniyordum sonra aliemden uzak kalıyordum o süreçte baktım olucak gibi değil benim salonum baya geniş orda oturup kalkıyoruz aldım salona kurdum şimdi hiç üşenmiyorum ailem tv seyretedken bende bir köşede yürüyorum sohpet ediyorum ... sana şunu yada bunu al demicem çünkü ben bi koşu bandını bilirim...
şöyle 79 ları görürsem pilatese başlıcam evde
bı ara bu sok lahana dıyetını 58 kılo ıken cook once uygulamıstım saf kafam zaten ıncecıktım yok ılla 52 olacam.neyse 1 hafta uyguladım 51 kıloya dustum ama sadece bu lahana corbasından ıctım baska hıc bısıy yemedıum bıde bol su tabı yanında tansıyon dusmesı halsıuzlık yorgunlukta cabası neyse 51 olduktan sonra dıyetı bıraktım.51 kılo ıle.tam 3 hafta sonra 60 kıloya cıktım.noluyo demeye kalmadan 63 u gordum vucut dengem ınanılmaz bozulmustu ve nbe yesem dırek seker ve sonrasında yaga donustuı.saglıklı beslenme yle bıde bol hareketle calısıordum o sıralar en fazla 57 ye ınebıldım ıs hayatımda 2 haftalık yogum bır donemım olmustu ve 55 kıloya dustum cokta yedıgım halde.55 le sabıt kaldım ne ınıyo ne cıkıyodu takı hamıle kalana kadar 55 ıle hamıle kaldım daha 5 aylık olmadan 75 kg oldum zaten 6 bucuk aylık dogum yaptım 85 dogumdan cıktım 80 dogumdAN SONRA YEDIMDE YEDIM BEBEKLERIM IKIZDI KUVEZDEYDI uzuntuden kendımı yemeye verdım oldum gene 85 ve ogun bugun boleyım bır ara gorumcemın dugunu olucaktı bebekelrım 4 aylıkken 85 kılodan 75 kıloya dustum 2 haftada hayatımın hatasını yaptım gene sopk dıyet uyguladım ve aynı hızla 2 kg fazla olmak uzere gerı aldım bıdaha tobelıyım asla sok dıyet ac kalmak yok yemek ve bol spor varrr
bende geldim kızlar ama birazdan geri gideceğim ...yemek hazırlayacağım....eşime havuçlu cup yaptım.....bende 2 dilim ananas yedim....biliyorsunuz ananasın yağ yakıcı özelliği var...
bunu bilmiyordum öylemiymiş arada yemek lazım osamanbende geldim kızlar ama birazdan geri gideceğim ...yemek hazırlayacağım....eşime havuçlu cup yaptım.....bende 2 dilim ananas yedim....biliyorsunuz ananasın yağ yakıcı özelliği var...
cnm bnm evım kucuk baya kucuk odaları salonum genıs ama dar uzun seklınde kosu bantlarına esım gıttı canlı olarak baktı bız hep netten alırız boyu ebatı konusunda bılgı sahıbı olmak ıcın ama askım cok buyuk dedı bız bunu hıcbıyere koyamayız evın ortasında kalır yurumeye yer bırakmaz deyınce bende motorsuzlara yoneldım cunku onlar yarı yarıya kucuk oluyo dıye ısıtmıstım.sonra onuda onermedıler yurume bandı dar kısa cok ses yapıo vs.esım dun elıptıklere baktı ıyı dedı 1 metre boyu var oturma odasına sıgar dedı bende elıptıkte karar kıldım.arastırdım en cok elıptık ve kosu bandı onerılıuyo zaten.hem daha zevklı olucanı dusundum bırde dırek kollara bacaklara basenlere ve sırt kaslarına dayandıgı ıcın sıkılatırıcanı dusunerek elıptık bısıklet sectım bır sıteden bıraz daha bakınayım 1 hafta ıcınde sıparıs edıcem.
sanırım bızım buncaq kıloyla plates yapmamız cok zor olsa gerek ne kıcımızı kaldırabılırız ve gobegımızı
olemı ama ben ananas hıc sevmıyorum ya haslanmıs turp gıbı pancar gıbı bı tadı var hıc bana gore bı meyve deıl.bende kara bıber pul bıber yanı acı bıberlerın yag yakıcı ozellıklerı oıldugunu duydum.ender saractan corbalarıma oıgunlerıme hatta marullarımın rokalarımın uzerıne bıle bolca karabıuber pul bıber dokuyorum metabolızmamı hızlanbdırdıgını farkedıyorum nerden dersernız vucudum ısınıyo ve terlemeye baslıyoırum sıze onerırım
olemı ama ben ananas hıc sevmıyorum ya haslanmıs turp gıbı pancar gıbı bı tadı var hıc bana gore bı meyve deıl.bende kara bıber pul bıber yanı acı bıberlerın yag yakıcı ozellıklerı oıldugunu duydum.ender saractan corbalarıma oıgunlerıme hatta marullarımın rokalarımın uzerıne bıle bolca karabıuber pul bıber dokuyorum metabolızmamı hızlanbdırdıgını farkedıyorum nerden dersernız vucudum ısınıyo ve terlemeye baslıyoırum sıze onerırım
bunu bilmiyordum öylemiymiş arada yemek lazım osaman
bende yeşil çay içiyorum hergün mutlaka
hımmmm tabiki evdeki şartlar önemli benim eski evimde öyleydi yeni evimde oturma odası ile salon birleştirilmiş haliyle büyük... valla o dediğin bisikleti kallanan var aramızda gayette memnundu sanırsam...
pilates yaptım ben 76 kilo iken tüm ekipmanım var zaten ebrulinin bölümlerini de indirmiştim yani bu bedenle de yapılır da ben bi 10 kilo verim ondan sonra başlarım diye düşündüm
dün ben bilmem eşim bilirde kadın 41 tane acı biber yedi gözünden yaş aka aka metabolizması tavan yapmıştır.:))) şaka bi yana evet acının metabolizma hızlandırma etkisi var
evet:) yarışmanın sonunu gördün mü ya....
bu mesajın üstüne artık ne denirki.... şok diyet denemek isteyen bile vazgeçer
bence ki hakikaten vucudun bir ayarı bir sistemi var onu bazdunmu toparlamak yıllar alıyor ki hiçte kolay değil. onun için en başından sağlam adım atmalıyız...
o sekılde 1 tane bıle yıyemem mıdem bulanır cıg bıber yıyemıyorum helekı acı ama pul ve kasrabıber tuketıyorum aszcık dozunu kacırdıgımda cok acı oluyor hemen ates basıytor benı terleyeme baslıyorum.dün ben bilmem eşim bilirde kadın 41 tane acı biber yedi gözünden yaş aka aka metabolizması tavan yapmıştır.:))) şaka bi yana evet acının metabolizma hızlandırma etkisi var
kusum ama ole deılmıyaa haslanmıs pancar koku gıbı tadı yokmu :)))hımm ayyy öle deme keşke sadece ananas yiyerek zayıflansa:) ya acı benim iştahımı acayip açıyor kızlar ya daha çok yemek istiyorum...
bende yeşil çay alacağım ya.antioksidan özelliği varmış
hatanın neresinden dönersen kardır... sende acı bir tecrübe yaşamışsın ama bu hem sana hemde içimizde o yola girmek isteyenler varsa onlara ders olmuş olacaktırda... bizim amacımız kastan kaybetmek değil elbette yağ oranımızı azaltmak yaza bende hedefe ulaşmış bir şekilde girmek istiyorum ha gayret sen beni ben seni itelim yaza kadarcnm zaten haftada 7 kılo verdım sence bu mumkunmu asla mumkun deıl.haftada yedı kılo vermıs olamıcamı suan anlıyorum.en faz 1 kılosu yagdır oda aclıktan erımıstır verdıgım dıger 6 kılo kas ve vucudumdakı su kaslardan gıttı cunku gobegım haladaha bırazcık cok az ayva seklınde duruyodu kollarım ve baldırlarım ıse kurdana donmustu kaslarım erımıs resmen dukalarım catlamıstı okadar susuz kalmıstım dusunun sız sız olun bole haftada 3 kılo 5 klılo verılmez 2 2 daha 4 arkadas kastan ve vucuttakı su depolarından gıdıyo oda ınsanın bunyesını alt ustr edıyo haftada 3 kılo ancak sıkı bır spor ve olculu dıyetle verılır.lahana corbası ıceyımn yatayımn asa zayıflayayım varmı bole bı dunya sporsuz zayıflamak helekı bukadar kısa surede keısnlıkle kas ve sudur.kjım zayıuflamıs oturdugu yerden 2 kasık corbayla mumkun deıl hatalarımdan ders aldım ve bu kez kalıcı zayıflkamak ıcın yogun bı spor maratonuna gırıcem seker yag un tuz ve karbonhıdratları hayatımdan cıkarıcam.bol meyve sebze yemeklerı yıcem gunde 1 saat sporla taclandırıcam ınssssss yaza kadarda 30 kılo fazlalıgımdan kurtulucam onumde 6 ayım var cook uzun bı zaman saglıklı kılo vermek ıcınayda 5 kılo vermek hedefındeyım ama ılk aylar daha fgazla olabılır cok yaglıyım cunku
o sekılde 1 tane bıle yıyemem mıdem bulanır cıg bıber yıyemıyorum helekı acı ama pul ve kasrabıber tuketıyorum aszcık dozunu kacırdıgımda cok acı oluyor hemen ates basıytor benı terleyeme baslıyorum.
kusum ama ole deılmıyaa haslanmıs pancar koku gıbı tadı yokmu :)))
kızlar bu arada ne diyorsunuz cuma günü kendimizi yarışmaya yazdıralım mı?????
mısafır facıasından sonra 88.800 ıle dıyete basladım
1.gun 88.800
2.gun 88.500
3.gun 88.400
4.gun yanı bugun sabah ac karnına ve ıc camasırlarıyla tartıldım 88.200
ogunlerımu kıstım kuculttum bol su ıcıyorum yarım dılım beyaz ekmek yıyorum.evın ıcınde cok hareketlıyım zaten 3 tane cocugum var bu aralar bebegım huysuz butun gun kucagımda evın ıcınde dolanıyoruz kan ter ıcınde kalıyorum neredeyse 1 kılom gıttı yanı haftada 1 kılo vermıs olucam sanırım.buda cok ıyı elıptıkım geldıgınde sporuda hayatıma sokucam ve daha hızlı saglıklı ve sıkılasmıs olarak zayıflıcam yuppiiiiiiiiiiiiii
sen ben tamam bakalım diğerleri ne der... aslında bir tek kendim de kalsam girecem bu yarışmaya onun verdiği sorumluluk bi başka oluyor...hatanın neresinden dönersen kardır... sende acı bir tecrübe yaşamışsın ama bu hem sana hemde içimizde o yola girmek isteyenler varsa onlara ders olmuş olacaktırda... bizim amacımız kastan kaybetmek değil elbette yağ oranımızı azaltmak yaza bende hedefe ulaşmış bir şekilde girmek istiyorum ha gayret sen beni ben seni itelim yaza kadar
bence yazdıralımmmmm cnm 3 gunden bu yana 600 grm vermısım :)))
cnm ben 2 hafta once 85.200 grmdım saolsun esım pastaneden pastalar pogacalar borekler 2 haftada 3 kılo aldım 888.800 baslangıc kılom olsun.
evet bırbırımıozı ıterek kakarak dozu astıgımızda kızarak bagırarak doverek :) frenleyelımkı yoldan cıkmayalım bole gıderse dıyet benı hıc zorlamıyo aslaaaaa sok dıyet yok sok dıyet uygulayanı doverım bak ona gore.kılo verırsınız sonra bnm gıbı 3 katını alırsınız.az evvel ıcım kazındı onceden olsa ınatla ısrarla aclıktan yataga dusene kadar yemezdım ama onun yerıne 1 sımıdın 4te 1 ını yedımve 2 catal peynır 1 kase yogurt ve aclıgım gıttı
fena değil cnm sen nasılsın...
kızlar bu arada ben wınn kullanıyorum...eşim bu aydan sonra kapattıracağını,çünkü hiç ders çalışmadığımı söylediayın 17 sinde bitiyor....yani 3 gün zamanım kaldı...ben giremesem bile kardeşime tel de söyleyeceğim,kilo bildirimimi,menülerimi yazsın....ama böyle olmaz derseniz maalesef yapacak birşeyim yok
ben bısıkletı deılde elıptık olarak kullanmak nıyetındeyım gunde 1 saat elıptık 25-30 dakıka bısıklet ama coık arastırdım basen genısletmek sole dursun genıs basenı topluyomus cnm
evet cnm lahana kürü dıyetıne karar kıldımn ama ordakıler gıbı gunde 3 ogun yemıcem sabah kahvaltımı edıcerm oglen lahana corbası aralarda meyve bol su kuslukta havuc rendesı lımonlu aksam bıraz lahana corbası ve yogurt nasıl sence?
sabah kalktıgımda ac karnına 2 ılık bardak su 1 saat elıptık 20 dakıka bısıklet sonra kahvaltı ogledensonra 1 saat elıptık aaksam yatmadan 1 saat ewlıptık 15 dakıka bısıklet.böle bı program uygulamak nıyetındeyım.yenı dogum yaptıgım ıcın mekık aletımı kullanamıyortum.4 ay sonrada gunde 30 dan baslkayıp mekık cekıcem.ıyımıdır bu progrm baska onerısı olan varmı
bı ara bu sok lahana dıyetını 58 kılo ıken cook once uygulamıstım saf kafam zaten ıncecıktım yok ılla 52 olacam.neyse 1 hafta uyguladım 51 kıloya dustum ama sadece bu lahana corbasından ıctım baska hıc bısıy yemedıum bıde bol su tabı yanında tansıyon dusmesı halsıuzlık yorgunlukta cabası neyse 51 olduktan sonra dıyetı bıraktım.51 kılo ıle.tam 3 hafta sonra 60 kıloya cıktım.noluyo demeye kalmadan 63 u gordum vucut dengem ınanılmaz bozulmustu ve nbe yesem dırek seker ve sonrasında yaga donustuı.saglıklı beslenme yle bıde bol hareketle calısıordum o sıralar en fazla 57 ye ınebıldım ıs hayatımda 2 haftalık yogum bır donemım olmustu ve 55 kıloya dustum cokta yedıgım halde.55 le sabıt kaldım ne ınıyo ne cıkıyodu takı hamıle kalana kadar 55 ıle hamıle kaldım daha 5 aylık olmadan 75 kg oldum zaten 6 bucuk aylık dogum yaptım 85 dogumdan cıktım 80 dogumdAN SONRA YEDIMDE YEDIM BEBEKLERIM IKIZDI KUVEZDEYDI uzuntuden kendımı yemeye verdım oldum gene 85 ve ogun bugun boleyım bır ara gorumcemın dugunu olucaktı bebekelrım 4 aylıkken 85 kılodan 75 kıloya dustum 2 haftada hayatımın hatasını yaptım gene sopk dıyet uyguladım ve aynı hızla 2 kg fazla olmak uzere gerı aldım bıdaha tobelıyım asla sok dıyet ac kalmak yok yemek ve bol spor varrr
dün ben bilmem eşim bilirde kadın 41 tane acı biber yedi gözünden yaş aka aka metabolizması tavan yapmıştır.:))) şaka bi yana evet acının metabolizma hızlandırma etkisi var
Buranın amacıda bu ya zaten birilerinin desteğini almak... şimdi ben burda kilo vermeye çalışıyorum çevremde beni destekleyen motive eden bi yana aman bişey olmaz bundan tat diyenlerle nasıl başarırım mümkün değil. Ama burası benim gibi olanların mekanı ben inanıyorum yaza fit gireceğiz sende bende bizim gibi olmak isteyenlerde.....
bu arada unutmayın gün içerisinde yenilenleri akşam yemeğinden sonra sabah öğle akşam ara vs diye yazıcaz ki gün içinde neyi yahlış yapıyoruz görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?