Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gel cnm buyur gel :d ama kullanıcı yorularına gore kosu bandından daha zevklıymıs ıkısınıde kullkananlar elıptıgın daha keyıflı oldugunu soluyolar

bnm kullanan arkadaslarım da var onlarada sordum 1 haftada farkı gorursun acayıp sıkılastırıyo dedıler

jujucumm.ben bunu hepsı burdadan aldım eger arastırayım dıyosan hıc deme ben 1 hafta arastırdım ole bı yıgın para dokup alınan voıt urunlerıyle bıre bır hatta daha ıyısı spor egıtmenı bayan ole soledı sakın fıyata aldanmayın markaya para vermeyın dedı.bundan al derım

merhabaaaaaaaaaaaa nasılsınız okuldayım eve gidemedim henüz o yüzden giremedim...akşama buralardayım..

dalin26 eliptiğin hayırlı olsun cnm..güzel bişeye benziyo baktım:13:

:

herkesler burada.. size yolculuğa çıkmadan br bakayım dedm.. çok özleyeceğim burayı...

kaptancım ben dün tartıya çıktım yarın bildirim yapamam diye, 400 gr aldıgımı görünce moralim bozuldu. biir az sonra da adet olduğumu gördüm. acaba ondan mıdır.. çok moralim bozuldu

iyi yolculuklar canım..

merhabaaaaaaaaaaaa nasılsınız okuldayım eve gidemedim henüz o yüzden giremedim...akşama buralardayım..

:

tesekkur ederım hayatım gule gule kullanayım ıns zayıfladıgımı gordukce gulec egım ıcın ıyı dımı yogun arastırmalar sonucu buna klarar verdım

ıyı yolculuklar canım uzulme gıty gel hemen sıkı bı dıyete baslarsın.

tesekkur ederım hayatım gule gule kullanayım ıns zayıfladıgımı gordukce gulec egım ıcın ıyı dımı yogun arastırmalar sonucu buna klarar verdım

evet cnm beğendim ben..selesi var..dijital ekranı var..açarsın müziğini de...

yalnız kurulmuş mu geliyormuş nasılmış zordur kurmak baktınız mı netten bayisi var mı yakınlarınızda...

voiti biz adamları bekleyemedik eşim kurdu ama çok uğraştı sonrada bayisinden adamlar geldi kontrol etti kullanımını anlattı gittiler..

Son düzenleme:

yok cnm kurulu gelmıcek bız kurucaz bayısı varmı bılmıyorumkı.twıster ıda var onunde farklı parcaların yerını degıstırdıgınde degısık spor aletlerıne donuyomus bakalım gorcez

yok cnm kurulu gelmıcek bız kurucaz bayısı varmı bılmıyorumkı.twıster ıda var onunde farklı parcaların yerını degıstırdıgınde degısık spor aletlerıne donuyomus bakalım gorcez

evet cnm netten bak bakalım varmı bayisi gelip kontrol ederler.yoksa da yaparsınız kurulum şeması vardır zaten...
bizim şansımıza bulunduğumuz şehirde vardı hemen geldiler anlattılar bişey olursa çağırın bizi dediler gittiler.daha bişey olmadı inş.ta olmaz.
twisterv olması da gayet iyiymiş. benimde twister ım var yapınca çok işe yarıyor bel için ama yapmıyorum iyi hatırlattın çıkarayım onuda

bol kalori harcamalı günlerin başlıyor hazırladın mı hareketli müzikleri

Son düzenleme:

hazır hazır hepsı twıster ıse yararmmı bılmem denıcez.sen elıptıgın faydasını ılk kullandıgında ve kullandıgın surece nasıl bı faydasını gordun kılo verdınmı mesela sıkılastınmı anlattt anlatt ulennnnn konuss

jujuuuu ordamısın özledim ben seni

yarın tartılma günü benim adetim başaldı kendimi çok şiş hissediyorum

inş.kilo vermişimdir...akşama görüşürüz ben çıkıyorum

eliptiğin en büyük etkisi kısa zamanda sıkılaştırması zaten cnm..kullan 1 hafta ya kalmadan sıkılaştığını ferkedeceksin..
benim bacaklar ve simit bölgem sıkılaştı hissediyorum hemen..
ben memnun kalacağını düşünüyorum.
biraz sıkılabiliyo insan ama zamanla alışıyosun..

kılo verdınmı nekdar surede kac kg verdın

gel cnm buyur gel :d ama kullanıcı yorularına gore kosu bandından daha zevklıymıs ıkısınıde kullkananlar elıptıgın daha keyıflı oldugunu soluyolar

bnm kullanan arkadaslarım da var onlarada sordum 1 haftada farkı gorursun acayıp sıkılastırıyo dedıler

şöyle bir göz gezdirdim de ses felan yapabiliyormuş hımmm iyice araştırmak lazım 15 dk zor tamamlayanlar varmış ...

:
bende nerede bu kızlar diyordum.
canım adet olduğumuzda ve öncesinde ilk bir hafta fazla görünebiliriz bu kişisine göre 1 kilo fazlalığa kadar çıkabiliyor bozma moralini...
jujuuuu ordamısın özledim ben seni

yarın tartılma günü benim adetim başaldı kendimi çok şiş hissediyorum

inş.kilo vermişimdir...akşama görüşürüz ben çıkıyorum

valla bende şiş hissediyorum adet mi olcam ki dur bakim sayım kaç günüm kaldı...

bende özledim takımımı ama buni yanlız bıraktınız valla yeni gelenler olmasa in cin top oynuyodu

hepsı ses yapar tatlım kosu bantlarıda ses yapıyor bırazcık hızlandırsan motoru cok ses yapıyor onemlı olan en az sesı yapanı bulmak en az ses yapan buna rastladım.ılk kullananlar ıcın zor olur mutlaka en zor sevıyede calısıp yorulmamak mnumkunmu kayıslarını gevseterek en hafıften agıra dogru kullanmak lazım yanı bu bırazda kullanıcıyla alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…