Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2 lt içebilirsin ama kelin ilacı olsa meselesi bende de var bazen 3 bardagı zor içiyorum maalesef hiç susamıyorum ya

çok iii
su içmek için susamayı bekleme cnm.
bende çok zor su içerim günde 1-2 bardak unutuyorum hep
ped şişe aldım elime 4-5 kez dolduruyorum ozaman rahat içiyorum sende öyle yap istersen cornella..

su içmek için susamayı bekleme cnm.
bende çok zor su içerim günde 1-2 bardak unutuyorum hep
ped şişe aldım elime 4-5 kez dolduruyorum ozaman rahat içiyorum sende öyle yap istersen cornella..

500 ml lik su şişelerinden alacam ya onlar yanımda dursun bol bol içmeye çalışırım

ya ben bi anlık kararla aceleci davrandım buraya üye oldum ve beni de aranıza alır mısınız dedim ama sınav haftam oldugu ıcın gecem gunduzum belli degil giremiyorum siteye hiç.onu da gectim kafamda daha diyet psikolojisini oluşturamadım bi öğün dikkat ediyorum diğer öğün kaçıyor.ne yapsam bilemedim cumadan sonra başlamam lazım bana yardım edin ühühü

Günaydın kızlar sabah limonlu suyumdan iki bardak içip işe giderken 1 saat hızlı koştum az öncede kahvaltımı yaptım bir kase nestle nesfit meyveli yedim 10a kadar bişey yemicem 10da ara öğünüm var

öncelikle hoşgeldin...bizde tam düzene binemedik ancak bu haftadan sonra sanırım tam olarak düzene girmiş olur ve takımda olmanın bazı kuralları oluyor...takımın kaptanı JUJU geldiği zaman daha ayrıntılı açıklama yapar sana...

Günaydın kızlar sabah limonlu suyumdan iki bardak içip işe giderken 1 saat hızlı koştum az öncede kahvaltımı yaptım bir kase nestle nesfit meyveli yedim 10a kadar bişey yemicem 10da ara öğünüm var

günaydın cnm....menülerimizi akşamları bildiriyoruz cnm..daha düzenli olması ve herşeyi görüp daha verimli yorum yapabilmek açısından....ama güzel bir şekilde güne başlamışsın

günaydın kızlar:119::119::119::119::119::119::119: kilo bildirimine son 1 gün kaldı...heyecan dorukta

Yarın kilo bildirimini kaçta yapıyoruz çok heycanlısın cornella :)

valla sabah ihityacımı giderdikten sonra (bu arada diyet yüzünden bağırsaklar çalışmıyor fazla,lifli gıdalara yöneleceğim biraz)aç karnına tartılırım ve hemen koşa koşa buraya geliirm diyecektim bugün net gidiyor bizde...
ama eşime söyledim aşkım da tamam dedi.istiyorsan alayım dedi....ayy cnm kocacım ya

JUJU ; yarın sabah büyük ihtimal net olmaz çünkü avea ya gidip kontör yükletmek gerekiyor...bu 1-2 gün sürebilir..ama daha önceden dediğim gibi kardeşime söylerim o gelip bildirir...yediklerimi de yazdırırm...yokluğumu anlamıcaksınız bile

Aman yaaa bi doğru düzgün yazı yazamamışım. Ve şimdi yazıyorum kaseti başa sardım:
"Hepimize günaydınlar oldun. Sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir gün geçirmemiz dileğiyle..."

iyi akşamlar kızlar takımınızda eksik varmı ?

cnm benim hemen acil ve kararlı bi şekilde katılmam lazım aranıza juju cabuk gel nolur

yok cnm basladım basladımda yarsma olunca gozumu bı hırs burusun istedim

tmm cnm cuma sabahtan bildirim bende kilomu gruba alındıgım belli olsun yedıklerımın bıldırımınıde yaparım duzenlı olarak

Takıma katılmak istiyorum tek başımada yapıyorum ama sıkılıyorum

Merhabalar, buraya gelebilirmişiz öyle dendi bize :)

Hoşbulduum :) Buranın adeti nedir kısaca bir bilgilendirseniz beni

iyi akşamlar kızlar koşu bandında koştum geldim 45 dk yapabildım halim kalmadı valla 200 kerede twister yaptım

bu kez çok inanıyorum kendime tabi sizlerinde desteğiyle

Polikistik over gibi bir sorunum var şu sıra ama inşallah güzel devam edicez ve kilolardan kurtulucaz diyelim

garfield06 greyy gibisankiacaba kızlar aramıza hoş geldiniz... bizde yeni kurulmuy bir takımız ama ben eksi takım kaptanlığı yapmış bir üyeyim yani tecrübesiz bir takım değiliz. kurulma sürecimiz 1 hafta ama biz aylardır bir arada gibiyiz yada bana öyle geliyor... takım şuanki hali ile bu cuma listelere dahil olacak ve kilo bildirimi yapacak sizler bizlerle olmak isterseniz şayet paylaşımlarınızda takım tarafından beğenilir ise haftaya sizleri de listemize ekleriz...

öncelikle aramıza katılmaya niyeti olan arkadaşlarımızdan kendini anlatan bir mesaj istiyorum buraya yazın ben ve diğer arkadaşlarımda okusun ve sizleri tanısın... yaşınız boyunuz medeni haliniz neden kilo aldığınız kaç kere diyet deneyiminiz olduğu kaçında başarılı oldunuz günlük aktiviteleriniz vs bilmemiz gereken şeyleri bizimle paylaşırsanız bizde yardımcı olmaya çalışırız

ama ben öncelikle hepinizden şuanki kilolarınızı istiyorum not etmem lazım

bu arada busramnmn canım ne desem sana bilmiyorum şuan için takımda listede değilsin ama listeye adının yazılması sana bağlı biz gir saat başı bişiler yaz demiyoruz sadece azimli ol buradan kopma ve kilo vermeyi gerçekten iste biz destek oluruz ... gerisi sana kalmış...

Yarın kilo bildirimini kaçta yapıyoruz çok heycanlısın cornella :)
canım sen cuma günü bildirim yapmıcaksın takıma girişin paylaşım durumuna göre haftaya gerçekleşecek...
sevindim desene ayrılmayacaksın aramızdan tamam yarın öğleye kadar bildirmiş olun ki bu ilk bildirimimiz aksaklıkları gidermemiz lazım sorun yaşamadan oraya eklemek için erken bildirim yapın bana
Aman yaaa bi doğru düzgün yazı yazamamışım. Ve şimdi yazıyorum kaseti başa sardım:
"Hepimize günaydınlar oldun. Sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir gün geçirmemiz dileğiyle..."

evetttttttt seninde diyet öykünü dinleyemedim sanırım senden de şöyle detaylı bir mesaj istiyorum canımcım

jujucum yediklerimi yazacağım. Kızım uyudu hazır uyumuşken ben bi yürüyüş yapayım sonra yazarım.

jujucum yediklerimi yazacağım. Kızım uyudu hazır uyumuşken ben bi yürüyüş yapayım sonra yazarım.

tamam sen yürü gel sonra yaz...

ama yediklerini istemiyorum yediklerini akşam toplu yazacaksın şimdi değil. ben kilo serüvenini istiyorum senden ....

günaydın herkese bu günaydın biraz geç oldu sabahtan işlerim vardı bu saatte gelebildim işe jujunun istediği gibi öncelikle kendimi tanıtıyım
23 yaşında bekar çalışan bir bayanım kilom 71 en fazla 75i gördüm bugüne kadar 65e kadar düşebilmiştim ama gene aldı başını gitti kilolar boyum 1.63
bi kaç kere endokrin uzmanına gitmiştim insülin direnci çıkmıştı ilaç verdi geçti o zaman ilaçla birlikte iştahımda azalmıştı kansızlık var onun ilaçlarıda kilo yapıyor ama bunlar sadece bahane canım sıkkın olduğunda yemeğe sarılıyorum hemen mutlu oluyum hiç gelmez aklıma yemek genelde akşamları dönüyo gözüm saldırıyorum yiyeceklere ama son 2 haftadır kendimi frenlemeyi öğrendim bu fırsatı da değerlenidirp bi yarışma tatlı bi rekabet ortamı olursa hem kilo verme eğlenceli bir hale dönüşür diyerek aranıza katılmak istiyorum bugüne kadar çok diyet denedim ama hep uyduruk diyetlerdi yok isveçmiş 5 günde 5 kiloymuş ama hep bıraktım 2. 3. günde artık akıllandım sağlıklı beslenerek spor yaparak vericem kilo 2 hafta önce bi koşu bandı aldım hergun 30 45 60dk civarlarında yürüyorum aralarda koşuyorum mekik tarzı hareketler yapıyorum bugüne kadar önemsemedim o kadar kilolu olmamı ama çok şey değişti hayatımda itibar elde etmekle kilo arasında ters bi orantı olduğu gördüğümde jeton düştü hiç bir şey çeviremicek beni bu yoldan ne tatlılar ne en sevdiğim yemekler ne kolalar...Sadece zayıflamak istiyorum çok bir şey değil

çok güzel anlatmışsın bende başaracağımıza inanıyorum....
kilo=hastalık
kilolarımızı verdikten sonra bir daha almayalım...önemli olan sanırım bu....

çok güzel anlatmışsın bende başaracağımıza inanıyorum....
kilo=hastalık
kilolarımızı verdikten sonra bir daha almayalım...önemli olan sanırım bu....

saedece vücut olarakta hastalık değil cnm ruhunuda hasta ediyo adamın bu kilolar ben verdiğim kiloları almasaydım şimdi 40 kılo fln olurdm heralde

evettttttt teşekkür ederim öncelikle kendini tanıttığın için... insülin durumun şu aşamada ne durumda tekrar kontrol ettirdin mi??? bu arada herkes zamanında hata yapmıştır bir dönem ama sende bizler gibi hatalardan pay çıkararak sağlıklı beslenme artı aktif bir hayatla kilo vermek istiyorsun anladığım kadarı ile.. koşu bandın olması çok güzel bahane olmadan hergün kullandığın sürece ... ilk başlarda aşırı spora yüklenmeyelim derim ben kademe kademe ilerleyelim vucut neye alışırsa ilerleyen evrede bir fazlasını isticek çünkü ...

öncelikle 3 ana 3 ara öğün şeklinde besleniyoruz ve yediklerimizi akşam toplu olarak bugünkü menüm şeklinde yazıyoruz... gün içerisinde de yaptığımız aktiviteleri paylaşıp diğer arkadaşların yazdıklarını okuyarak yorumlayarak geçiriyoruz...

ben çalışan birisiyim 8 saat masa başı onun içinde hemen hemen hep buradayım aba sizle benim gibi olmak zorunda değilsiniz istediğim hergün mutlaka uğrayın yazın paylaşın geçmişi okuyun sizden önce kil gelmiş ne demiş bilin...

Merhaba ben 23 yaşımdayım 1.57 byum kilom 59.01 bekarım devlette çalışyıorum mesai saatlerim 08.17 arası o yüzden spor yapmaya vekit bulabiliyorum üniversite sınavı yaz tatili derken kiloları aldım ama yağ oranım çok fazla yüzümün bu halini sevdim zayıfken küçük kalıyodu ben vucudumda şekillensin istiyorum sporla ilgilnen bi abim var her akşam onun gözetiminde belirli hareketler yapıyorum amacım sexy karın kasları ve fit bi vucut aranızda olmak beni çok mutlu etti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…