- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.141
hepsı ses yapar tatlım kosu bantlarıda ses yapıyor bırazcık hızlandırsan motoru cok ses yapıyor onemlı olan en az sesı yapanı bulmak en az ses yapan buna rastladım.ılk kullananlar ıcın zor olur mutlaka en zor sevıyede calısıp yorulmamak mnumkunmu kayıslarını gevseterek en hafıften agıra dogru kullanmak lazım yanı bu bırazda kullanıcıyla alakalı
Sen kullanmaya başla bakalım zati benim emektar daha bozulmadı arızalanırsa düşünürüm artıkın ama ben hala koşubandına sıcak bakıyorum ilk göztmm cnm bn kullanıp sonucu soelrım sana bakalım ne zaman gelecek
ben makineyi alalı 4 ay falan oldu ama diyete bir türlü başlayamadığım için onu da yapamadım..kılo verdınmı nekdar surede kac kg verdın
şöyle bir göz gezdirdim de ses felan yapabiliyormuş hımmm iyice araştırmak lazım 15 dk zor tamamlayanlar varmış ...
bende nerede bu kızlar diyordum.
canım adet olduğumuzda ve öncesinde ilk bir hafta fazla görünebiliriz bu kişisine göre 1 kilo fazlalığa kadar çıkabiliyor bozma moralini...
valla bende şiş hissediyorum adet mi olcam ki dur bakim sayım kaç günüm kaldı...
bende özledim takımımı ama buni yanlız bıraktınız valla yeni gelenler olmasa in cin top oynuyodu
jujucum olurda yarın gıremezsem eger bende buaksamdan yapayım baslangıc
88.800
suankı 86.100
6 gunde gıden kılo:2.700
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ac kalmadan herseyı yıyerek bol su ıcerek tatlı canım cektıgınde tatlı bıle yıyerek saglık bı sekılde 6 gunde verdıgım kılo 2.700 cok mutluyummmmmm
dalinn canım inanamıyorum harikasın gerçektendemuhteşemmmm...tebrik ediyorum seni..
bence bu hafta ilk haftan ama bireyselde tüm gruplarda dereceye girersin eminimmmbu azimle kısa zamanda gidecek kilolarınn..bisikletin de gelse tamamdırr:13:
canım su bnm alet bı gelsın haftada bı 5 bes kılo rahat verecem heralde.hıc ac kalmadan sok dıyet yapmadan hatta hıc dıyet yapmadan duzenlı ve saglıklı beslenerek bol hareketle 6 gunde 2.700 bıde sabah ac karnına tartılayım ama emınım 85.900 cıkıcam yanı 3 kılo vermısımdır esasında
berıl77 bızım takımdan 13 e mı gectı kızlar
hadi bakalım çok sevindim ben bu işe hem senin için hem grubumuz için:124:
sabahki kilonu da erkenden gir yaz oldu mu..bende merak ediyorum ne kadar verdiğimi...
sabah hemen tartılacağım
1 kilo versem çok sevineceğim hem çok..
bu arada cnm beril bizden gitmedi 13 teydi zaten..arada bize gelip yazıyordu destek olmak tanışmak için..
olabıldıgınce erken gırmeye calısıcam saat kaça kadar kılo bıldırımı yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?