Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aysunaycım bende seni tebrik ediyorum. Hadi sende profilini düzenlede şu 1 kilo daha gitmiş ya cetvelinde onu göster benim ne hoşuma gitti şimdi :-D

aysunaycım bende seni tebrik ediyorum. Hadi sende profilini düzenlede şu 1 kilo daha gitmiş ya cetvelinde onu göster benim ne hoşuma gitti şimdi :-D

yaptım yaptım herhafta hedefe doğru değiştiririz inşallah.. benimde çok hoşuma gidiyor:13:
ben tartıyı saklatmıştım eşime vücudumdan tahmin etmeye çalışıyordumbana daha çok kilo vermişim gibi geliyordu 1 kiloyu görünce şaşırdım aslında demek ki spor yaptığım için sıkılaşmışım daha çok ama buna da şükür..

Aysunan aynen bende 1 kilo 300 gram banada az geldi çünkü iyi spor yapıyorum ama giysilerimden bende anlıyorum daha çok zayıflamış gibiyim. Acaba diyorum bir de adet dönemim geldi bugün yarın olur ondan mı az kilo vermiş oldum bilemedim. Neyse sağlıkla selamaetle olsun gidiyor inşallah kilolar...

benimde okuduğum yorumlarda öyle 45 dk tamamlayabilen az ... 15 dk yı bile zor tamamlayan var ama zamanla alışır elbet vucut bak sen 30 dk yapabiliyorsun ilerledikçe 45 dk da yaparsın
inş canım bizde aynı amaç için buradayız yürüyüş yapabiliyormusun???? yeriklerine dikkat etmenin yanında yürüyüş de senin bölgesel sorunlarına yardımcı olacaktır
canım dünden hazırlamadım zaten bu hafta herkesin kilosunu ben hesaplayıp yazıcam haftaya bir düzen oluştururum birazdan listeyi toparlayacağım
bende onu dicektim öğlen çok az olmuş bir çözüm bulman gerekecek
oh oh oh maşallah sporla yatıp sporla kalkıyorsun sana baktıkça benimde her birinden yapasım geliyor valla menünde gayet güzel
tamam canım not ettim ben inş kısa sürede çözülür bilgisayar sorunun
valla tebrikler ne ara verdin kız rakip dedik ama araşı iyice açtın dur sen bekle geliyorum ben arkandan
telaşa gerek yok halledeceğizzzz
canım sana bir kere daha sordum ama cevap alamadım şuanda kilo almana neden olan bir durumun varmı insülin direnci yada troit bezlerinde bir sorun varmı kontrol ettirdin mi
günaydınnn güzeller uyanınnnnnn :d

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

ben bugün kilo bildirimi yapmayacağım sanırım juju öyle demişti
seni haftaya ekleriz canımcım sen asılmaya bak
Günaydınlar olsun inşallah... Ben pazartesi günü 83 kiloydum bugün 81.700 1 kilo 300 gram gitmiş.

tebrikler canımcım valla herkeste az yada çok kilo gitmiş nekadar sevindirici bir durum

benimde aklıma geldi o..adet döneminde biraz fazla gelmiş olabilir.
dün başladı benimde belki oda biraz fzla çıkarmış olabilir..

cnm sen güzel spor yapıorsun.ben senin kadar yapamıyorummenülerine dha dikkat edersen güzel kilo verirsin

juju hoşgeldinnn

kilolarımıza yorum yapmadınnn iyi sayılırız değil mi:13:

5.Takım
*JUJU* ( 73,90 / 88,40 / -14,50 / % -19,62 )
aysunayy ( 68,50 / 67,50 / 1,00 / % 1,46 )
cornella ( 74,00 /
dalin26 ( 88,80 / 86,10 / 2,70 / % 3,04 )
chentiq ( 62,70 /
biricikoglumertug ( 80,00 / 79,30 / 0,70 / % 0,88 )
ZES ( 83,00 / 81,70 / 1,30 / % 1,57 )

Aysunay haklısın ben farkındayım fazla yiyorum bazen birşeyleri kaçırıyorum ekmek oluyor tatlı oluyor yemek oluyor. Biraz pis boğazım ben galiba. Artık daha dikkat etmeye çalışırım.
JUJUCUM hoşgeldin günaydın kaptanım biz tam tekmil burdayız. Kaptanım beğendin mi bizleri? Sana söz daha dikkatli olmaya çalşacağım.

canım pek fazla yorum yapmadım cetvelle uğraşıyorum biraz daha işim var son hali bu değil .... iki kişi eksik şuan kaçırdığım bişey mi var

yok 2 kişi gelmedi daha biri cornella o nette problem varmış kardeşim bildirimimi yapacak demişti..
diğeri kim..:44:[/B]

Son düzenleme:

juju chentiq bildirim yapmış 400 gr aldım diye yazmış..

Günaydın kızlar benim evde net olayı biraz problemli biz yeni taşıdık ve hattıda taşımak zorundayız tabi bağlantım yok bende sabahları yazim yada 4.30 gibi paylaşim ne yediklerimi naptımı çünkü en son öğünümü 16:00 yiyip yeme işini bırakıyorum

Dün sabah gevrek yedim
ara öğünde 7 tane badem 2 kuru kayısı yedim
kiraz saplı form çay içtim
öğlen çorba, bezelye yemeği ve yoğurt yedim
yedi otlu form çay içtim
16 civarıda gevreğimi yiyip yeme işini bitirdim
gün içinde 1 litrelik şişem var ondan 2 buçuk litre su içtim
akşam evde plates lastiğimle kol çalıştım

[TABLE="width: 803"]
[TR]
[TD]ben en son 155 etapta kilo bildirmeden son kilom ne ise 73,9 yazılarak geri dönmek üzere ayrılmışım. ve 292 etap ta geri dönüyorum yani 137 etaplık bir fark çıkıyor

5.Takım [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]73,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]88,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]-14,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]-0,14[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]68,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]67,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]1,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]1,46[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]74,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]88,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]86,10[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]2,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]3,04[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chentiq[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]62,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]63,10[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]-0,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]-0,64[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]80,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]79,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]0,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,88[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZES[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]83,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]81,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]1,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]1,57[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

beğenmezmiyim ilk hafta olmasına rağmen valla motivasyon güzel herkes kilo vermiş... ben de verdim ama benimki geri dönüş eski etapla başladığından almış gibi görünüyorum haftaya bende bir atak yapayım
yok 2 kişi gelmedi daha biri cornella o nette problem varmış kardeşim bildirimimi yapacak demişti..
diğeri kim..:44:[/B]
tamam bekleyelim bakalım
juju chentiq bildirim yapmış 400 gr aldım diye yazmış..
sağol canım not ettim onuda

sorarım şimdi sana neden sadece kol çalıştın diğer bölgelerede ağırlık verseydin sporu ihmal etmeyelim

tatlı pilav gibi şeyleri yeme cnm...eğer çok çok canın çekiyorsa mesela bildirim günü akşamı yada ertesi güne bi parça kaçamak yapabilirsin...diğer günler dikkat edersen problem kalmaz...ilk hafta olduğu için alışma süreci diyelim buna ona göre ilk hafta için güzel kilo verdin bence..daha da iyi olacak:13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…