- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.161
Günaydınlar olsun inşallah... Ben pazartesi günü 83 kiloydum bugün 81.700 1 kilo 300 gram gitmiş.
günaydınnn güzeller uyanınnnnnn :d
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
ben bugün kilo bildirimi yapmayacağım sanırım juju öyle demişti
aysunaycım bende seni tebrik ediyorum. Hadi sende profilini düzenlede şu 1 kilo daha gitmiş ya cetvelinde onu göster benim ne hoşuma gitti şimdi :-D
benimde okuduğum yorumlarda öyle 45 dk tamamlayabilen az ... 15 dk yı bile zor tamamlayan var ama zamanla alışır elbet vucut bak sen 30 dk yapabiliyorsun ilerledikçe 45 dk da yaparsın
ben makineyi alalı 4 ay falan oldu ama diyete bir türlü başlayamadığım için onu da yapamadım..
daha yeni yeni kullanmaya başladım ve farkı görüyorum..
ama daha önce spor salonunda çok kullandım
ama ben bugün 8 de çıktım evden yeni geldim...okuldaydım giremedim ki...
şimdide ben geldim sen yoksun
eliptikte ben 30 dk zor duruyorum belki az daha dayansam 40-45 dk olur daha fazla duramamgerçektende zor..
birde ses konusunda haklısın eşim çok zorlanarak taktı pedalı çevirirken tık tık ses geliyordu adamlar düzeltti..
ama şimdi gelmiyor..
inş canım bizde aynı amaç için buradayız yürüyüş yapabiliyormusun???? yeriklerine dikkat etmenin yanında yürüyüş de senin bölgesel sorunlarına yardımcı olacaktırdediğiniz gibi anlatayım bende kendımı detaylı olarak.21 yaşındayım boyum 1.70 66 kiloyum.hiç bi zaman tam olarak zayıf biri olmadım problemim biraz bölgesel yani bacaklarım çocukluğumdan beri problemliydi.geçtiğimiz yaz 72 kiloydum 2 ayda 64 65 e düştüm.ancak sonra okul açılınca yani yine bir vize dönemi 2 kilo aldım ve yediklerime dikkat etmeyi bıraktım.adanalıyım mersinde bir vakıf üniversitesinde tam burslu olarak okuyorum haliyle sınav dönemlerim epey stresli geçiyor bu streste iştahımı açıyor
:) yarından sonra snavlar bitiyor ve ben yine bir 7 kilo verip şort etek falan giyebilecek hale geliyorum inşallaaah :)
canım dünden hazırlamadım zaten bu hafta herkesin kilosunu ben hesaplayıp yazıcam haftaya bir düzen oluştururum birazdan listeyi toparlayacağımSelam kızlar ne var ne yokkk uğrayamadım kusura bakma Juju'cum. Yarın cuma listeniz için bir bakayım dedim. Ben genelde kaba listeyi perşembe akşamdan hazırlıyorum ki sabaha hazır olsun. Sorun çıkarsa kolay halledebileyim diye. Bazen iş yeri çok yoğun oluyor. Bazen internet sorunum olabiliyor.
Sizde inşallah yarın listeye giriyorsunuz. Yaptın mı sende kaba taslak bir liste? Mümkün olduğunca yardım etmeye çalışırım. Başarılar şimdiden
bende onu dicektim öğlen çok az olmuş bir çözüm bulman gerekecekiyi akşamlar herkese
bugünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
maydonoz
öğlen
1 elma
10 fındık
ara
1 probiyotik yoğurt
akşam
4 köfte
1 dilim ekmek
salata
birazdanda koşu bandında 45 dk yurumeyı planlıyorum
öğle yemeğim az oluyo genelde iş yerinde yiyemiyorum hijyen sorunlarından dolayı evden bişeyler yapıp götürcem artık
oh oh oh maşallah sporla yatıp sporla kalkıyorsun sana baktıkça benimde her birinden yapasım geliyor valla menünde gayet güzelmenüm:
sabah: ekmek arası peynir, domates ve yeşil biberi sandviç yaptım
Ara : az yoğurtla yulaf ezmesi kivi ve elmayı karıştırıp yedim
Öğle: yarhana çorbası biraz ekmeği fazla kaçırdım
Ara : Muz ve biraz fındık
Akşam: et sote, ayran, ekmek
sabah 45 dakika hızlı tempoda yürüyüş yaptım sonraki zamanlarda 25 dakika pilates karın egzersizi yaptım, 20 dakika bisiklet çevirdim ( tabi bu akşama kadar belirli zaman aralıklarında oluyor). gecede 30 dakika tempolu yürüyüş düşünüyorum inşallah.
tamam canım not ettim ben inş kısa sürede çözülür bilgisayar sorununkızlar benim bilgisayarda problem var giremiyorum nete şimdide kayınvaldemdeyim bi kaç gün sürer ama devam ediyorum o yüzden kilo bildirimini bugünden yapıyım bu seferlik böyle olsun kabul edin lütfen 79.300 giden 700 gr herkese ii geceler öptümm hepinizi
valla tebrikler ne ara verdin kız rakip dedik ama araşı iyice açtın dur sen bekle geliyorum ben arkandanjujucum olurda yarın gıremezsem eger bende buaksamdan yapayım baslangıc
88.800
suankı 86.100
6 gunde gıden kılo:2.700
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ac kalmadan herseyı yıyerek bol su ıcerek tatlı canım cektıgınde tatlı bıle yıyerek saglık bı sekılde 6 gunde verdıgım kılo 2.700 cok mutluyummmmmm
sabah ac karnına tartılsam sanırım 85.900 falan cıkabulu
bırde spor yapsam elıptıgım gelınce onada basladıgımda haftada bı 5 kılo vercem heralde :))))
telaşa gerek yok halledeceğizzzzbilmiyorum ki cnm juju bişey demedi..sabah erkenden oda gelir sanırım..bende burada olurum
bazı grupları gezdim bugünden listelerini hazırlayanlar olmuş ama yarın sabah yapanlarda oluyo..bakalım cnm erkenden burada oluruz
canım sana bir kere daha sordum ama cevap alamadım şuanda kilo almana neden olan bir durumun varmı insülin direnci yada troit bezlerinde bir sorun varmı kontrol ettirdin miHepinize selamlar, bunu gruba katılmak isteyenler başlığına yazmıştım sizlerle de paylaşayım kızlar :) "Bundan 3 sene önce bir diyetisyen maceram olmuştu. O zamanlar 85 kiloydum ve haftalarca denediğimiz çeşitli diyetlere rağmen bir türlü 70li sayıları göremedim. İnsülin direnci vs. var mı diye baktırdım. Her şey normal çıktı. O zamandan bu zamana kilo verme adına pek çabam olmadı. Üniversite sınavına hazırlanıyordum ve haliyle kilo aldım. Şu an 92 kiloyum boyum 1.75. Bugüne kadar hep "senin yüzün güzel, ama tatlım boyun uzun" gibi geçiştirmelerle 18 yaşına geldim ama bir yerden sonra insan acı gerçekle yüzleşiyor ve şimdi buradayım umarım en kısa zamanda kurtulabilirim kilolarımdan"
seni haftaya ekleriz canımcım sen asılmaya bakgünaydınnn güzeller uyanınnnnnn :d
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
ben bugün kilo bildirimi yapmayacağım sanırım juju öyle demişti
Günaydınlar olsun inşallah... Ben pazartesi günü 83 kiloydum bugün 81.700 1 kilo 300 gram gitmiş.
Aysunan aynen bende 1 kilo 300 gram banada az geldi çünkü iyi spor yapıyorum ama giysilerimden bende anlıyorum daha çok zayıflamış gibiyim. Acaba diyorum bir de adet dönemim geldi bugün yarın olur ondan mı az kilo vermiş oldum bilemedim. Neyse sağlıkla selamaetle olsun gidiyor inşallah kilolar...
juju hoşgeldinnn
kilolarımıza yorum yapmadınnn iyi sayılırız değil mi:13:
canım pek fazla yorum yapmadım cetvelle uğraşıyorum biraz daha işim var son hali bu değil .... iki kişi eksik şuan kaçırdığım bişey mi var
herkesler burada.. size yolculuğa çıkmadan br bakayım dedm.. çok özleyeceğim burayı...
kaptancım ben dün tartıya çıktım yarın bildirim yapamam diye, 400 gr aldıgımı görünce moralim bozuldu. biir az sonra da adet olduğumu gördüm. acaba ondan mıdır.. çok moralim bozuldu
beğenmezmiyim ilk hafta olmasına rağmen valla motivasyon güzel herkes kilo vermiş... ben de verdim ama benimki geri dönüş eski etapla başladığından almış gibi görünüyorum haftaya bende bir atak yapayımAysunay haklısın ben farkındayım fazla yiyorum bazen birşeyleri kaçırıyorum ekmek oluyor tatlı oluyor yemek oluyor. Biraz pis boğazım ben galiba. Artık daha dikkat etmeye çalışırım.
JUJUCUM hoşgeldin günaydın kaptanım biz tam tekmil burdayız. Kaptanım beğendin mi bizleri? Sana söz daha dikkatli olmaya çalşacağım.
tamam bekleyelim bakalımyok 2 kişi gelmedi daha biri cornella o nette problem varmış kardeşim bildirimimi yapacak demişti..
diğeri kim..:44:[/B]
sağol canım not ettim onudajuju chentiq bildirim yapmış 400 gr aldım diye yazmış..
Günaydın kızlar benim evde net olayı biraz problemli biz yeni taşıdık ve hattıda taşımak zorundayız tabi bağlantım yok bende sabahları yazim yada 4.30 gibi paylaşim ne yediklerimi naptımı çünkü en son öğünümü 16:00 yiyip yeme işini bırakıyorum
Dün sabah gevrek yedim
ara öğünde 7 tane badem 2 kuru kayısı yedim
kiraz saplı form çay içtim
öğlen çorba, bezelye yemeği ve yoğurt yedim
yedi otlu form çay içtim
16 civarıda gevreğimi yiyip yeme işini bitirdim
gün içinde 1 litrelik şişem var ondan 2 buçuk litre su içtim
akşam evde plates lastiğimle kol çalıştım
Aysunay haklısın ben farkındayım fazla yiyorum bazen birşeyleri kaçırıyorum ekmek oluyor tatlı oluyor yemek oluyor. Biraz pis boğazım ben galiba. Artık daha dikkat etmeye çalışırım.
JUJUCUM hoşgeldin günaydın kaptanım biz tam tekmil burdayız. Kaptanım beğendin mi bizleri? Sana söz daha dikkatli olmaya çalşacağım.
juju sen kaç kilosun? 73 mü? 89 mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?