- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.221
Tatlım yuvarlamadan kaynaklanıyor. Senin aldığın 14.5 kiloyu 138 e bölünce sonuç -0.11 çıkıyor. Yuvarlanmış hali bu. Sonra bu kilonu etap başlangıç kilona bölüp 100 ile çarptığımızda benim bulduğum sonuç çıkıyor. Merak etme canım benim yaptığım hesap doğru. Biraz daha bekleyin gelmeyen arkadaşı ama ilk hafta bu hafta. Gelmezse eğer çıkartın listeden. Dediğim gibi yeni üye. Haftaya girer listeye.
ne listesi jujucum, kilo verenlerin listesi mi?
benim listen eskiden kullandığım hesaplamayla ama sen öyle diyorsan ok. o şekilde eklerim...
kilo bildirmeyen arkadaşıda bekliyorum gelmezse bu nafta listeden çıkarıcam zaten en son saat kaça kadar bildirmek gerekiyor ????
haftaya inş senide görücez
ayyy heyecanlandım şimdi :) haftaya 64 65 olcam inşallaaah.diyetimin ilk günü kutlu olsun :)
cuma sonucları ne zaman paylasılacak heycanla beklemedım
cornellaaaaaaaaaaaaaaaa nırdesın kuzummmmmmmmmmmmmm
Kuzum senden fazla veren var ben sana demiştim hemen paçaları sıvama diye...şuan için 3. sün
valla iki kişiyi çıkardım bu hafta gelirlerse haftaya eklerim
kımler cıktı cornella cıktı baska
olsun ısın espırısı o bu arada bnm kılomu guncellememıssın sabah yazdım 86.000 ac karnına bende haftaya otururum 1.cılk kursusune
elıptıgım gelsın hele.2.800 toplamda verılen onlar kaç kg vermıskı
yooo görmedim onu uffffffff yine mi değiştiricem
*** 5.Takım 292. Etap ***
*JUJU* ( 73.9 / 88.4 / -0.11 / % -0,15 )155. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 138'e bölündü.
aysunayy ( 68.5 / 67.5 / 1 / % 1.46 ) Yeni Üye Hedef :60
dalin26 ( 88.8/ 86.1 / 2.7 / % 3.04 ) Yeni Üye Hedef:
biricikoglumertug ( 80/ 79.3 / 0.7 / % 0.88 ) Yeni Üye Hedef:65
ZES ( 83 / 81.7 / 1.3 / % 1.57 ) Yeni Üye Hedef:64
5.Takım ortalaması: % 1.36
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?