- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.201
öhömm öhömmm basarı hıkayemı sızlerle paylasırım tabı benı sızler yarattınızzz.bu oscar hepımızın oscarı :)
:119::119::119::119::119::119::119: tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ilk haftadan takımımızdan 1.çıktı jujuuuuu
kuzum rakibe ne hacet birbirimizin rakibiyiz... başkası verdikçe azimliniceğiz. ve cezalarda gelicek elbet anacım bismillah ilk haftadan bu raddeye gelemiz bile süper bence...
allahım yaaaaaaaaaasen şimdiden hazırlıklara başla ozaman....
dur bakalım billi olmaz hemen sevinmeyelim belki son dk süper kilo vermiş biri çıkar ama dereceye gireceği kesin gibi
öhömm öhömmm basarı hıkayemı sızlerle paylasırım tabı benı sızler yarattınızzz.bu oscar hepımızın oscarı :)
paylaşımlarla şenleniyor elbette takım ama işte herkesin iş durumu vs giriş zamanları değişiyor...ama yine de iyiyiz bizzzzzben normalde de çok heyecanlı ve tez canlı sabırsız biriyimdir juju..
gene tuttu sabırsızlığım...haklısın ilk haftadan bile ne güzel kaynaştık bu bile harika
dereyi görmeden paça sıvamayalım yaniiiiiiiiiihadı bakalım rakıben aysunay juju haftayada sızı orelım 1.kursusunde ay bıde bunca laf edıp hava atıp 1.olamazmısım rezalet:18:
*** 5.Takım 292. Etap ***
*JUJU* ( 73.9 / 88.4 / -0.11 / % -0,15 )155. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 138'e bölündü.
aysunayy ( 68.5 / 67.5 / 1 / % 1.46 ) Yeni Üye Hedef :60
cornella ( 74 / 74 / 0 / % 0 ) Yeni Üye Hedef :
dalin26 ( 88.8/ 86.1 / 2.7 / % 3.04 ) Yeni Üye Hedef:
chentiq ( 62.7/ 63.1/ -0.4 / % -0.64 ) Yeni Üye Hedef:57
biricikoglumertug ( 80/ 79.3 / 0.7 / % 0.88 ) Yeni Üye Hedef:65
ZES ( 83 / 81.7 / 1.3 / % 1.57 ) Yeni Üye Hedef:64
5.Takım ortalaması: % 0.88
Ay siz sabahtan beri hep yazmışsınız... Ben bugün bebekti, evdi, yemekti biraz yoğundum sabah saatlerinde...Üstüne üstlük bide erken kalktım. Hımm... öğreneceğim bu kulübü demek yarışma günleri böyle heyecanla bekliyoruz kim birinci olacak diye güzelmiş valla o zaman haftaya bende idaalı geliyorum... Dalin senide tebrik ederim maşallah güzel kilo verdin. Haydi bakalım... Darısı başımıza...
benim haftada 2.5 kilo vermem hayal cnm ben birinci olamam da sonuncu da olmasam iyi olurhadı bakalım rakıben aysunay juju haftayada sızı orelım 1.kursusunde ay bıde bunca laf edıp hava atıp 1.olamazmısım rezalet:18:
cornella kuzum nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bne gene geldim
benim haftada 2.5 kilo vermem hayal cnm ben birinci olamam da sonuncu da olmasam iyi olur
evet oda bildirse iyi olacaktı ..
arkadaslar aklimdasiniz ama nete giremiyorum fazla
hadi takimlara 5.takimda geldi dedirtin bu gun
birinciligimi tacim olmasada severek sizden birine kaptirmak istiyorum
umarim sonuclar guzeldir
bu hafta daha baslangic
sahalarda sizinle olmak cok guzel
hayirli cumalar ayrica
ilk başlarda kolay kilo veriyorumda ben sonra sonra böyle 1 1 gidiyo dalincim..2.5 bilmem kinıye hayal olsun cnm bncee bnmkı hayaldı gercek oldu
kilo veren herkesi tebrik ederim süpersiniz :)
genel yüzdeyi 8 e bölmüşüm tamam o kısmı anladım .. da benim yüzdeyi 137 ye de bölsem 0,14 çıkıyor 138 e de bölsem 0,14 çıkıyor excell otomatik hesaplıyor bende sorun olmaz umarım
bu hafta sende listedesin farkına varmadın galiba....Ay siz sabahtan beri hep yazmışsınız... Ben bugün bebekti, evdi, yemekti biraz yoğundum sabah saatlerinde...Üstüne üstlük bide erken kalktım. Hımm... öğreneceğim bu kulübü demek yarışma günleri böyle heyecanla bekliyoruz kim birinci olacak diye güzelmiş valla o zaman haftaya bende idaalı geliyorum... Dalin senide tebrik ederim maşallah güzel kilo verdin. Haydi bakalım... Darısı başımıza...
dur o daha belli değil cornella gelmezse çıkarıcam listedenya bızım takım kac kışi
aynen benimde 2,5 veremem ama gayret edeceğimbne gene geldim
benim haftada 2.5 kilo vermem hayal cnm ben birinci olamam da sonuncu da olmasam iyi olur
evet oda bildirse iyi olacaktı ..
sanada hayırlı cumalar hoş gelmişsin canımcım bakalım kimin birinci olucağı belli olmaz listeler bitmeden...arkadaslar aklimdasiniz ama nete giremiyorum fazla
hadi takimlara 5.takimda geldi dedirtin bu gun
birinciligimi tacim olmasada severek sizden birine kaptirmak istiyorum
umarim sonuclar guzeldir
bu hafta daha baslangic
sahalarda sizinle olmak cok guzel
hayirli cumalar ayrica
haftaya inş senide görücezkilo veren herkesi tebrik ederim süpersiniz :)
sağol berilllllllllll
ilk başlarda kolay kilo veriyorumda ben sonra sonra böyle 1 1 gidiyo dalincim..2.5 bilmem ki
teşekkürler canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?