Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öhömm öhömmm basarı hıkayemı sızlerle paylasırım tabı benı sızler yarattınızzz.bu oscar hepımızın oscarı :)

allahım yaaaaaaaaaa sen şimdiden hazırlıklara başla ozaman....

:119::119::119::119::119::119::119: tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ilk haftadan takımımızdan 1.çıktı jujuuuuu

dur bakalım billi olmaz hemen sevinmeyelim belki son dk süper kilo vermiş biri çıkar ama dereceye gireceği kesin gibi

Son düzenleme:
kuzum rakibe ne hacet birbirimizin rakibiyiz... başkası verdikçe azimliniceğiz. ve cezalarda gelicek elbet anacım bismillah ilk haftadan bu raddeye gelemiz bile süper bence...

ben normalde de çok heyecanlı ve tez canlı sabırsız biriyimdir juju..
gene tuttu sabırsızlığım...haklısın ilk haftadan bile ne güzel kaynaştık bu bile harika

allahım yaaaaaaaaaa sen şimdiden hazırlıklara başla ozaman....

dur bakalım billi olmaz hemen sevinmeyelim belki son dk süper kilo vermiş biri çıkar ama dereceye gireceği kesin gibi

hadı bakalım rakıben aysunay juju haftayada sızı orelım 1.kursusunde ay bıde bunca laf edıp hava atıp 1.olamazmısım rezalet :18:

ben normalde de çok heyecanlı ve tez canlı sabırsız biriyimdir juju..
gene tuttu sabırsızlığım...haklısın ilk haftadan bile ne güzel kaynaştık bu bile harika
paylaşımlarla şenleniyor elbette takım ama işte herkesin iş durumu vs giriş zamanları değişiyor...ama yine de iyiyiz bizzzzz
hadı bakalım rakıben aysunay juju haftayada sızı orelım 1.kursusunde ay bıde bunca laf edıp hava atıp 1.olamazmısım rezalet :18:
dereyi görmeden paça sıvamayalım yaniiiiiiiiii

hımmmmmm birinci olurmuyum ki acaba ... yok bol keseden atmayayım ben

5.Takım
*JUJU* ( 73,90 / 88,40 / -14,50 / % -0,14 )
aysunayy ( 68,50 / 67,50 / 1,00 / % 1,46 ) Yeni Üye Hedef :60
cornella ( 74,00 / 74,00 / 0,00 / % 0,00 ) Yeni Üye Hedef :
dalin26 ( 88,80 / 86,10 / 2,70 / % 3,04 ) Yeni Üye Hedef:55
chentiq ( 62,70 / 63,10 / -0,40 / % -0,64 ) Yeni Üye Hedef:57
biricikoglumertug ( 80,00 / 79,30 / 0,70 / % 0,88 ) Yeni Üye Hedef:65
ZES ( 83,00 / 81,70 / 1,30 / % 1,57 ) Yeni Üye Hedef:64
5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 0,77 )

*** 5.Takım 292. Etap ***

*JUJU* ( 73.9 / 88.4 / -0.11 / % -0,15 )155. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 138'e bölündü.
aysunayy ( 68.5 / 67.5 / 1 / % 1.46 ) Yeni Üye Hedef :60
cornella ( 74 / 74 / 0 / % 0 ) Yeni Üye Hedef :
dalin26 ( 88.8/ 86.1 / 2.7 / % 3.04 ) Yeni Üye Hedef:
chentiq ( 62.7/ 63.1/ -0.4 / % -0.64 ) Yeni Üye Hedef:57
biricikoglumertug ( 80/ 79.3 / 0.7 / % 0.88 ) Yeni Üye Hedef:65
ZES ( 83 / 81.7 / 1.3 / % 1.57 ) Yeni Üye Hedef:64

5.Takım ortalaması: % 0.88

Son düzenleme:

Meltem'cim şuan 292. etapta olduğumuz için kilon 137 ye değilde 138 e bölündü. Onun haricinde listen doğru. Bende yukarda yeni formatıyla paylaştım. Eksik hedef kiloları tamamladıktan sonra sanırım bildirim yapmayanda var. Eğer bildirim yapmazsa bu hafta alma onu listeye ortalamanızı etkilemesin çünki daha yeni üye. Ona göre ortalamayı yine hesplarsın. Öğleden sonra listenin en son halini yeniden kontrol edelim öyle paylaş paylaşım topiğinde olur mu canım. Benim şimdi çıkmam lazım ama yemekten sonra dönerim hemen. Takılan bişey varsa sorabilirsin.

genel yüzdeyi 8 e bölmüşüm tamam o kısmı anladım .. da benim yüzdeyi 137 ye de bölsem 0,14 çıkıyor 138 e de bölsem 0,14 çıkıyor excell otomatik hesaplıyor bende sorun olmaz umarım

Ay siz sabahtan beri hep yazmışsınız... Ben bugün bebekti, evdi, yemekti biraz yoğundum sabah saatlerinde...Üstüne üstlük bide erken kalktım. Hımm... öğreneceğim bu kulübü demek yarışma günleri böyle heyecanla bekliyoruz kim birinci olacak diye güzelmiş valla o zaman haftaya bende idaalı geliyorum... Dalin senide tebrik ederim maşallah güzel kilo verdin. Haydi bakalım... Darısı başımıza...

saol cnm buhafta bole oldu haftaya daa ıyı olcak ınşş

bne gene geldim
benim haftada 2.5 kilo vermem hayal cnm ben birinci olamam da sonuncu da olmasam iyi olur
cornella kuzum nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet oda bildirse iyi olacaktı ..

Son düzenleme:
arkadaslar aklimdasiniz ama nete giremiyorum fazla
hadi takimlara 5.takimda geldi dedirtin bu gun
birinciligimi tacim olmasada severek sizden birine kaptirmak istiyorum
umarim sonuclar guzeldir
bu hafta daha baslangic
sahalarda sizinle olmak cok guzel

hayirli cumalar ayrica

bne gene geldim

benim haftada 2.5 kilo vermem hayal cnm ben birinci olamam da sonuncu da olmasam iyi olur

nıye hayal olsun cnm bncee bnmkı hayaldı gercek oldu

Son düzenleme:
genel yüzdeyi 8 e bölmüşüm tamam o kısmı anladım .. da benim yüzdeyi 137 ye de bölsem 0,14 çıkıyor 138 e de bölsem 0,14 çıkıyor excell otomatik hesaplıyor bende sorun olmaz umarım

Tatlım yuvarlamadan kaynaklanıyor. Senin aldığın 14.5 kiloyu 138 e bölünce sonuç -0.11 çıkıyor. Yuvarlanmış hali bu. Sonra bu kilonu etap başlangıç kilona bölüp 100 ile çarptığımızda benim bulduğum sonuç çıkıyor. Merak etme canım benim yaptığım hesap doğru. Biraz daha bekleyin gelmeyen arkadaşı ama ilk hafta bu hafta. Gelmezse eğer çıkartın listeden. Dediğim gibi yeni üye. Haftaya girer listeye.

bu hafta sende listedesin farkına varmadın galiba....
ya bızım takım kac kışi
dur o daha belli değil cornella gelmezse çıkarıcam listeden
bne gene geldim

aynen benimde 2,5 veremem ama gayret edeceğim
sanada hayırlı cumalar hoş gelmişsin canımcım bakalım kimin birinci olucağı belli olmaz listeler bitmeden...
kilo veren herkesi tebrik ederim süpersiniz :)
haftaya inş senide görücez
sağol berilllllllllll

ilk başlarda kolay kilo veriyorumda ben sonra sonra böyle 1 1 gidiyo dalincim..2.5 bilmem ki

teşekkürler canım..

öyle ilk kilolar kolay gidenler sonrasında yavaşlıyor elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…