- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.261
tabi artık sorumluluğumuz çok...
bu motive bizi 1 hafta rahat götürür..haftaya da dereceye gireriz inş.seninde desteklerinde.
ayy beim yarın günüm var valla sabahtanbu yana stresini yaşıyorum yaaa...
tabağıma alıp masanın altına mı döksem acabavalla ısrar ede ede beynimi yerler yarın
bende takımıma karşı sorumluyum ennnn hafif şekilde atlatacağıma söz veriyorum efenim
tabi artık sorumluluğumuz çok...
bu motive bizi 1 hafta rahat götürür..haftaya da dereceye gireriz inş.seninde desteklerinde.
ayy beim yarın günüm var valla sabahtanbu yana stresini yaşıyorum yaaa...
tabağıma alıp masanın altına mı döksem acabavalla ısrar ede ede beynimi yerler yarın
bende takımıma karşı sorumluyum ennnn hafif şekilde atlatacağıma söz veriyorum efenim
hepinizi tebrik ediyorum birinci olmuşuzz nasıl sevindim deli gibi gülüp duruyorumhaftaya bende katılıyımda bu sefer açık ara birinci olcazzz bakın garfield demişti diceksiniz
bugünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
maydonoz
ara
2 galeta
öğlen
hamburger ekmeğinde peynir maydonoz domates sandviç
ayran
akşam
2 yağsız pişirilmiş köfte
1 lokma kıymalı pide
1 dilim ekmek
3 kaşık sütlaç
bugün aslında çok yemedim ama hep ekmek unlu şeyler yedimşimdi önümde koskocaman bir haftasonu var inşallah evdeyim ve bu sefer hem sabah hem akşam yürüyüş yapabilcem karbonhidratsız bol protein ve vitaminli menüler hazırlamayı planlıyorum haftaya cuma bende gircem listeye artık daha kontrollü olmam lazım artık sizlere karşıda sorumluyum hiç bi arkadaşımı mahcup etmiceğime dair and içerim :)
kesin patates salatası kısır filan olur canım onlardan ye yada hasta numarası yap midem bulanıyo ay çok fenayım yiyemicem de
bırer catal tadımlık yedıgın surece sorun olmaz ama sakın bnm gıbı yumulma ama sukur o kıloyu verdım bıde ustune 2 daha verıdm.ogun yarım kılo almısım onu almasaydım bugun verdıgım kılo 3500 du.buda takımı acık ara 1.yapardı oran olarak takımıma karsı sorumlulugumu tutamadım ve oranın dusmesıne sebep oldum.sende egfer ıpın ucunu kacırırsan ucarım sana burdan ona göre sseker
elimden geleni yapacağım cnm sözz veriyorum..
salata vardır mutlaka. onlardan tadarım yavaş yavaş yerim anlamazlar belki..
ilk 10 dk herkes sadece tabağına bakıyorya bence anlaşılmaz ay çok yedim der kalkarım
menüm..
kalkınca 2 büyük bardak su içtim.
kahvaltı.
*sucuklu yumurta
*1 dilim tam buğday ekmeği
*3 zeytin
*beyaz peynir
*1 dl kaşar peyniri
öğle:
*1 kase k.mercimek çorbası
*1 tabak karnıbahar yemeği
ara:
2 mandalina
akşam:
*1 kase terbiyeli tavuk çorbası
*1 kase yoğurt
*yeşil salata
suyumu 2 lt ye tamamlıcam az kaldı zaten
sporuma az sonra başlayacağım..
suyunu en az 2 lt içmelisin canım ihmal etme olur mubugunkü menümü yazayım bende madem :)
sabah: 1 yumurta,domates,biber,peynir şekersiz yeşil çay 1 dilim ekmek
ara: bir şekersiz türk kahvesi ve maalesef yanında kaşık şeklinde cikolatadan 1 tane (orta yolu bulayım diye kahveyi sade içtim)
öğlen: haşlanmış brokoli ve bir kase baharatlı yoğurt
ara: bir büyük bardak portakal suyu
akşam: roka salatası ve orta boy ızgara balık yemeyi düşünüyorum 1 dilim ekmekle (akşam yemeğine şimdi oturcam )
1 litre su anca içmişimdir şimdiye kadar.
birde telefona bir uygulama indirdim 30 40 dakikalık bacak ve basen egzersizi yaptım ordan
ılla ye dıyene dıyetteyım hacıııı deyıverırsın ısrar edenede cak bı sepeşille
ekmek sadece kahvaltıda yiyosun sanırım ne güzel :) benim tek problemim su içmiyor olmam ya çocukluğumdan beri aklıma hiç gelmez su içmek böbreklerde problemli o yuzden ama bugun zorla 1 litre içtim o da sizin sayenizde şimdi bana neden su yok dersiniz diye
demişim bile üsttenasıl da biliyorsun
bende bazen günümü tek bardak suyla geçiştirirdim cnm..hiiiiiiiiiiç aklıma su gelmez...
ama su içmeden zayıflama mümkün değil ben bunu anladım
hem cildi de güzelleşiyo insanın
pet şişe al eline...günde 4 kere doldur iç bak ozaman ne kolay oluyo..ama bi anda dikip içme kafana yavaş yavaş...
kilo çizelgemi de yaptım lilililiiii
çok güzel olmuşçizelgeno kız 66 nın üzerinde duruyor ona söyle koşsun yoksa haftaya ona yetişirim
:
menüm..
kalkınca 2 büyük bardak su içtim.
kahvaltı.
*sucuklu yumurta
*1 dilim tam buğday ekmeği
*3 zeytin
*beyaz peynir
*1 dl kaşar peyniri
öğle:
*1 kase k.mercimek çorbası
*1 tabak karnıbahar yemeği
ara:
2 mandalina
akşam:
*1 kase terbiyeli tavuk çorbası
*1 kase yoğurt
*yeşil salata
suyumu 2 lt ye tamamlıcam az kaldı zaten
sporuma az sonra başlayacağım..
ayy senin kız benimkini 1 kilo kadar geriden takip etsin ablası dur hızlı koşma noluuur haha
çok beğendim menünü darısı bana sabah cok erken uyanıyorum malum iş var yumurta haşlıyodum tam pişmeden çıkmak zorunda kaldım yiyemedim
kızlar size bi kaç sorum var hazırmıısnız:
1. sorum ben koşu bandında her akşam 30-45 dk koşmaya/yürümeye çalışıyorum sizce 15 dk koşsam bıraksam 1 saat sonra bi 15 dk daha koşsammı daha iyi yoksa başlamışken tamamını koşup bitirsemmiki daha iyi olur
gelelim 2. sorumda benim karnım midem hep şiş olyo ama böyle gaz sıkışması gibi bazen acı veriyo böyle iğne batıyomuş gibi büyük ihtimal yemeden içmedendir diye düşünüyorum bilginiz varmı nedeni hakkında yada çözüm önerisi olan duyan bilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?