Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kesin patates salatası kısır filan olur canım onlardan ye yada hasta numarası yap midem bulanıyo ay çok fenayım yiyemicem de

bırer catal tadımlık yedıgın surece sorun olmaz ama sakın bnm gıbı yumulma ama sukur o kıloyu verdım bıde ustune 2 daha verıdm.ogun yarım kılo almısım onu almasaydım bugun verdıgım kılo 3500 du.buda takımı acık ara 1.yapardı oran olarak takımıma karsı sorumlulugumu tutamadım ve oranın dusmesıne sebep oldum.sende egfer ıpın ucunu kacırırsan ucarım sana burdan ona göre sseker

bu arada alıntılayıp menünü yorumlamamışım
kahvaltın güzel ama yumurtada ekle bana kalırsa daha tok olursun..

aralarda galeta yerine süt yoğurt badem ceviz meyve vs gibi tüketmeye çalış..

karbonhidrat biraz fazla olmuş evt ama düzelir cnm zamanla yarışmaya alıştıkça

elimden geleni yapacağım cnm sözz veriyorum..

salata vardır mutlaka. onlardan tadarım yavaş yavaş yerim anlamazlar belki..

ilk 10 dk herkes sadece tabağına bakıyorya bence anlaşılmaz ay çok yedim der kalkarım

menüm..

kalkınca 2 büyük bardak su içtim.

kahvaltı.
*sucuklu yumurta
*1 dilim tam buğday ekmeği
*3 zeytin
*beyaz peynir
*1 dl kaşar peyniri

öğle:
*1 kase k.mercimek çorbası
*1 tabak karnıbahar yemeği

ara:
2 mandalina

akşam:
*1 kase terbiyeli tavuk çorbası
*1 kase yoğurt
*yeşil salata

suyumu 2 lt ye tamamlıcam az kaldı zaten

sporuma az sonra başlayacağım..

bugunkü menümü yazayım bende madem :)

sabah: 1 yumurta,domates,biber,peynir şekersiz yeşil çay 1 dilim ekmek
ara: bir şekersiz türk kahvesi ve maalesef yanında kaşık şeklinde cikolatadan 1 tane (orta yolu bulayım diye kahveyi sade içtim)
öğlen: haşlanmış brokoli ve bir kase baharatlı yoğurt
ara: bir büyük bardak portakal suyu
akşam: roka salatası ve orta boy ızgara balık yemeyi düşünüyorum 1 dilim ekmekle (akşam yemeğine şimdi oturcam )

1 litre su anca içmişimdir şimdiye kadar.
birde telefona bir uygulama indirdim 30 40 dakikalık bacak ve basen egzersizi yaptım ordan

ılla ye dıyene dıyetteyım hacıııı deyıverırsın ısrar edenede cak bı sepeşille

ekmek sadece kahvaltıda yiyosun sanırım ne güzel :) benim tek problemim su içmiyor olmam ya çocukluğumdan beri aklıma hiç gelmez su içmek böbreklerde problemli o yuzden ama bugun zorla 1 litre içtim o da sizin sayenizde şimdi bana neden su yok dersiniz diye

suyunu en az 2 lt içmelisin canım ihmal etme olur mu
birde kendine kilo çizelgesi yap bi ara istersen değişimini görmek güzel oluyor..

kaçamağını sende söylemişsin zaten onun dışında güzel
ılla ye dıyene dıyetteyım hacıııı deyıverırsın ısrar edenede cak bı sepeşille

tamam bol bol çay içerim kimseye çaktırmamaya çalışırım ben du bakalım...
valla güne de zorla girdim hiç sevmiyorum işte oldu bi cahillik daha da girmem

demişim bile üstte nasıl da biliyorsun

bende bazen günümü tek bardak suyla geçiştirirdim cnm..hiiiiiiiiiiç aklıma su gelmez...

ama su içmeden zayıflama mümkün değil ben bunu anladım

hem cildi de güzelleşiyo insanın

pet şişe al eline...günde 4 kere doldur iç bak ozaman ne kolay oluyo.. ama bi anda dikip içme kafana yavaş yavaş...

off tam tahmin ettiğim gibi haha tamam tamam uyuyana kadar 1 litre daha içeyim ben

çok beğendim menünü darısı bana sabah cok erken uyanıyorum malum iş var yumurta haşlıyodum tam pişmeden çıkmak zorunda kaldım yiyemedim

ayy senin kız benimkini 1 kilo kadar geriden takip etsin ablası dur hızlı koşma noluuur haha

benim sana yetişmem için senin hiç kilo vermemen benimde 1.5 kilocuk kadar vermem lazım biraz zor benim için

ben her hafta 1 e razıyım keşkeeeeeee...

şimdiii ben sporumu yapmaya gidiyorum görüşürüzzzzz

çok beğendim menünü darısı bana sabah cok erken uyanıyorum malum iş var yumurta haşlıyodum tam pişmeden çıkmak zorunda kaldım yiyemedim

canım saatini 5 dk önceye kursan yada tavada yapıversen hemencecik..

hergün canın istemeyebilir arada da yemezsin ozamanda peynir zeytin 1 büyük dilim ekmek vs ihmal etme..kahvaltı enn önemli öğünümüz..

ben menümdeki gibi yiyorum inan öğle yemeğine çok acıkmamış olarak oturuyorum..

akşama acıkıyoum onuda geçiştiriyorum işte

kızlar size bi kaç sorum var hazırmıısnız:

1. sorum ben koşu bandında her akşam 30-45 dk koşmaya/yürümeye çalışıyorum sizce 15 dk koşsam bıraksam 1 saat sonra bi 15 dk daha koşsammı daha iyi yoksa başlamışken tamamını koşup bitirsemmiki daha iyi olur
gelelim 2. sorumda benim karnım midem hep şiş olyo ama böyle gaz sıkışması gibi bazen acı veriyo böyle iğne batıyomuş gibi büyük ihtimal yemeden içmedendir diye düşünüyorum bilginiz varmı nedeni hakkında yada çözüm önerisi olan duyan bilen

1.bence koşu bandına çıkıp kesintisiz 30*45 dk arası yürü/koş cnm çünkü yağ yakımı 20 dk dan sonra başlarmış..15 dk 15 dk kesintili yapma..
2.kabızlık problemin var mı onunla ilgili olabilir mi?? bende var mesela eğer wc uzun süre çıkamazsam oluyo gaz sıkışması gibi şişkinlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…