- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.241
sağol 13. takım kaptanı kontrollerini yapmıştı bende az önce ekledim inş sorunsuz bitiririm bu günüliste en son haliyle doğru paylaşım alanında paylaşabilirisn canım
ben takımda değilmiyim
Sabah 2 bardak limonlu su içtim
aradan biraz geçince meyveli gevreğimi yedim
ara öğünde 7 badem yedim
öğlen yemeğimde domates çorba tavuk bir kaşık iç pilav bir çatalda kabak tatlısı
kiraz saplı form çayımı içtim
az öncede gevreğimi yiyip yeme işini bitirdim
ilerleyen saatlerde sıvı alımıma devam edicem
8 gibide sırt egzersizlerimi yapıcam işten eve giderkende 1 saat yürüyerek gidicem
bız ve 13.takım 1.lıgı paylasmısız heyoooo
Kızlaaaar yine ben :) tebrik ederim hepinizi tek tek.. Gümbür gümbür bi dönüsss yaptınızzz :)) hadi darısı bundan sonra ki haftalara :) görüsürüüüüzzzz
aslında istediğimiz gibi ses getiremedik ama idare eder....
Kaptanım daha ne olsuuunn yahuuu :)) donusun hemen ilk haftasında 1.ligii aldınızzz amannnn masallaaahhdilimizi ısıralım :)
sanırım sende 2 liği aldın.... tebrikler şimdiden...
olsun.1.yıde tebrık ederız.bırıncı kım bu arada ben baktım sonuclara ama gozumdenmı kaçırdım acaba 2800 le en cok kıloyu ben vermısım
önemli olan verilen kilo değil çıkan yüzde
bız ve 13.takım 1.lıgı paylasmısız heyoooo
teşekkür ederiz canımmmm çok sağol evet bize çok moral oldu bu...Kızlaaaar yine ben :) tebrik ederim hepinizi tek tek.. Gümbür gümbür bi dönüsss yaptınızzz :)) hadi darısı bundan sonra ki haftalara :) görüsürüüüüzzzz
dalin seni de ayrıca tebrik edrim canım 2.olmuşsunnn aslında en çok kiloyu sen vermişsin tebriklerbirde bisikletin gelse tozu dumana katacaksın demek
hepinizi tebrik ediyorum birinci olmuşuzz nasıl sevindim deli gibi gülüp duruyorumhaftaya bende katılıyımda bu sefer açık ara birinci olcazzz bakın garfield demişti diceksiniz
bugünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
maydonoz
ara
2 galeta
öğlen
hamburger ekmeğinde peynir maydonoz domates sandviç
ayran
akşam
2 yağsız pişirilmiş köfte
1 lokma kıymalı pide
1 dilim ekmek
3 kaşık sütlaç
bugün aslında çok yemedim ama hep ekmek unlu şeyler yedimşimdi önümde koskocaman bir haftasonu var inşallah evdeyim ve bu sefer hem sabah hem akşam yürüyüş yapabilcem karbonhidratsız bol protein ve vitaminli menüler hazırlamayı planlıyorum haftaya cuma bende gircem listeye artık daha kontrollü olmam lazım artık sizlere karşıda sorumluyum hiç bi arkadaşımı mahcup etmiceğime dair and içerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?