Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

liste en son haliyle doğru paylaşım alanında paylaşabilirisn canım
sağol 13. takım kaptanı kontrollerini yapmıştı bende az önce ekledim inş sorunsuz bitiririm bu günü
ben takımda değilmiyim

se ve bi kaç arkadaşımın girişi haftaya gerçekleşecek takıma olan paylaşımlarınızdan sonra

ılk haftamızı alnımızın akıyla atlattıgımızı dusunuyorum.gelecek hafta ıns daha ıyı sonuclar almak uzere tum arkadaslara basarılar dılıyorum.kaptanımız jujuya ayrı bı tesekkur etmek ıstıyorum.cok ılıglı bı kaptan oldugu ıcın.haftaya lıstemız daha kalabalık olucak ınssss

Sabah 2 bardak limonlu su içtim
aradan biraz geçince meyveli gevreğimi yedim
ara öğünde 7 badem yedim
öğlen yemeğimde domates çorba tavuk bir kaşık iç pilav bir çatalda kabak tatlısı
kiraz saplı form çayımı içtim
az öncede gevreğimi yiyip yeme işini bitirdim
ilerleyen saatlerde sıvı alımıma devam edicem
8 gibide sırt egzersizlerimi yapıcam işten eve giderkende 1 saat yürüyerek gidicem

yeme işini bence çor erken bitiriyorsun akşam 6 dan sonra yemeyi kesmen daha mantıklı birde çizelgeni düzenlemeni rica etsem başlangıç kilon yanlış girilmş sanırım

Kızlaaaar yine ben :) tebrik ederim hepinizi tek tek.. Gümbür gümbür bi dönüsss yaptınızzz :)) hadi darısı bundan sonra ki haftalara :) görüsürüüüüzzzz

Yeme işini erken bırakmamın sebebi kilo aldığım dönemlerde gece kalkıp yeme olaylarım ve sürekli elimde bişey yemem yüzünden eve gitmeden yeme işini kesiyorum ki evde hiç bişeyden ağzıma sürmim bide çizelgeyi nasıl yapıcağımı bilmiyorum yaparken çok uğraşmıştım 60dan başlasın diye ama hep 0 da kaldı

kızlar okulda giremedşm net öyle yavaştı kiii ne yaptıysam olmadı

neyseee eve geldm hemen açtım pc yiii veeeeeeeeeeeeeeeeee 1.olmuşuzzzzzzzzzzzz tebrik ediyorum hepimiziii.kaptanım senide takımı kurduğun bizi aldığın içinnn çok güzel çokkk her hafta oluruz inşallah..
bız ve 13.takım 1.lıgı paylasmısız heyoooo

Kızlaaaar yine ben :) tebrik ederim hepinizi tek tek.. Gümbür gümbür bi dönüsss yaptınızzz :)) hadi darısı bundan sonra ki haftalara :) görüsürüüüüzzzz
teşekkür ederiz canımmmm çok sağol evet bize çok moral oldu bu...

dalin seni de ayrıca tebrik edrim canım 2.olmuşsunnn aslında en çok kiloyu sen vermişsin tebrikler birde bisikletin gelse tozu dumana katacaksın demek

hepinizi tebrik ediyorum birinci olmuşuzz nasıl sevindim deli gibi gülüp duruyorum haftaya bende katılıyımda bu sefer açık ara birinci olcazzz bakın garfield demişti diceksiniz

bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
maydonoz

ara
2 galeta

öğlen
hamburger ekmeğinde peynir maydonoz domates sandviç
ayran

akşam
2 yağsız pişirilmiş köfte
1 lokma kıymalı pide
1 dilim ekmek
3 kaşık sütlaç

bugün aslında çok yemedim ama hep ekmek unlu şeyler yedim şimdi önümde koskocaman bir haftasonu var inşallah evdeyim ve bu sefer hem sabah hem akşam yürüyüş yapabilcem karbonhidratsız bol protein ve vitaminli menüler hazırlamayı planlıyorum haftaya cuma bende gircem listeye artık daha kontrollü olmam lazım artık sizlere karşıda sorumluyum hiç bi arkadaşımı mahcup etmiceğime dair and içerim :)

dalin seni de ayrıca tebrik edrim canım 2.olmuşsunnn aslında en çok kiloyu sen vermişsin tebrikler birde bisikletin gelse tozu dumana katacaksın demek

evet ama haksızlık demı bu en cok kıloyu ben vermısım
bakalım onumuzdekı hafta neler olacak hayatıma bıde sporu katabılsem

tabi artık sorumluluğumuz çok...
bu motive bizi 1 hafta rahat götürür..haftaya da dereceye gireriz inş.seninde desteklerinde.

ayy beim yarın günüm var valla sabahtanbu yana stresini yaşıyorum yaaa...

tabağıma alıp masanın altına mı döksem acabavalla ısrar ede ede beynimi yerler yarın

bende takımıma karşı sorumluyum ennnn hafif şekilde atlatacağıma söz veriyorum efenim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…