Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm 1.en az 45 dakıka tempolu yuru 25 dakıkadan sonra yag yakımı baslar 45-60 dakıka aralıksız yuru bıraktıgından ıtıbaren 30 dakıka daha yag yakımı devam eder
2.sorunu anladım bendede var rezene ıc gunde 2 fıncan sıslıge ıyı gelır gaz kabızlık sorununa ozellıkle gazdan olusam sıskınlıge melısa ve papatyada ıyı gelır derler

bende haftada 1 kiloya razıyım valla iyi olur insallah ya ne dyelm haydi kolay gelsn görüşürüüüüz

Kızlar,kardesim aracılığıyla size cevap veriyorum..Kilo bildirimimi yapıyorum:) 73.1.. K.bakmayın gec oldu ama net olmadıgı ıcın anca cevap verebildim.Görüşürüzz, umarım bır kac gune netım baglanır.

benimde tam demek istediğim buydu kabızlık kabzlık sorunuma A 101de satılan mest form çayıyla çözüm bulmaya çalışıyorum olmuyo başka doktorda ilaç verip yolluyo şurup var osmolok diye oda bırakınca gene başlıyo sebzeye daha fazla yüklencem bu hafta düzelir belki
koşuyuda öyle yapıyım bari sıkıcı oluyoda uzun süre ondan sormuştum :d

1 saat yürüyüm o zaman ben sıkıcı ama dizi filan açarım artık
rezene papatya melisa yeni duydum bunların iyi geldiğini sinirli bi yapım var zaten sakinleştirirde süper süper

cornellacım sen haftaya gırıcen lısteye cnm lıteler verıldı bıttı ıyı kılo vermıssın ama baslangıc kılon neydı 1 hafta once

30 dk sporumu yaptım geldim

çabuk dön cnm kilo vermişsin tebriklerr..ama haftaya gireceksin cornella:13:

evet bende de kabızlık var cnm..hemde uzunnnnnnnnnnn süredir..kendi haline bırakırsam abartmıyorum belkide 2 hafta çıkamam
bak bende sana kendi bulduğum çözümü anlatayım...

şimdi sabah kalkınca 2 gün kurusu kayısıyı bi güzel yiyosun üzerine biraz su içiyorsun..
sonrada aktardan toz keten tohumu alıyosun ve 1 tatlı kaşığı ilaç içer gibi bol suyla içiyorsun..

üzerine kahvaltı...1 hafta düzenli bu şekilde dikkat et...yavaş yavaş düzeliyo..
bu arada bol bol su içmekte çok önemli..
kabızlık varsa sürekli dikkat gerektiriyor cnm..

cnm uyanıyorum o sorun olmuyoda yataktan çıkamıyorum
ama kardeşime sabah uyanmazsam çık üstümde tepin dedim al yataktan at aşağı dedim başarcm artık kalkmayı

kayısı denemiştim cnm keten tohumunuda deneyim bende maydonozla 1 limonun suyunu iyice parçalayıp karıştırıp her sabah aç karnına içiyodum geçen yıl oda çok iyi gelmişti kabızlığma bak iyi geldi aklıma bunu da yapıyım ooooo bi sürü çözüm buldukkk :d

cnm uyanıyorum o sorun olmuyoda yataktan çıkamıyorum
ama kardeşime sabah uyanmazsam çık üstümde tepin dedim al yataktan at aşağı dedim başarcm artık kalkmayı

sende zor uyananlardansın desene..

ayy bana abimle bekarkenki halimizi hatırlattın oda sürünerek uyanırdı ayaklarında çeker yere düşürürdüm de hala uyurdu

ben öyle değilim uykum çok hafiftir.çoğu zaman saat çalmadan uyanıyorum keşke sizin gibi ağır uykum olsa

oda iyiymiş bende bi ara onu deneyeyim
bak sabahları 1 kaşık zeytinyağını kalkınca ılık suyla içersen buda işe yarıyor..
ılık su sirke ikiliside işe yaramıştı

değiştirip değiştirip denemeli

ayyy cnm çok güldüm ya abin bi alemmiş benim uykumda çok hafiftir hemen uyanıırm ama yataktan kalkamam haftasonu sabah 7de uyanıyorum ama yataktan çıkana kadar 9 oluyo :d

nasıl kalkıyosunuz sabah hayret ediyorum kardeşimde sabah okula gidiyo aynı saatte evden çıkıyoruz benden 1 saat önce uyanıyo hayranım böyle insanlara :d

bende her hafta sonu hayal kuruyorum yarın 10 a kadar uyuycam diye ama sabah 8 gibi uyanıyorum h.sonu bile ama bu sefer uyuyacağım

hafta içi ben hazırlanıyorumda 10-15 dk fazladan vaktim bile kalıyo kardeşinle benzeşiyoruz o halde.

sen hangi şehirdeydin cnm yaşın evlimisin belki söylemişsindir ama hatırlamıyorum

bende uyucam yarın bu hafta çok yorumdm 23 yaşındayım özel sektörde çalışıyorum ankaradayım veeeee bekarım burda herkes evli bi ben kaldım bekar evlenmek istiyorum artık eylül gbi nişanım olck inşallah o yüzden zayıflayıp nişanlığımın içinde kuğu gibi süzülmem lazım herkes vayy be biz niye almadık bu kızı oğlumuza desin
sen kaç yaşındasın cnm nerde yaşıyosun

canım sana bir kere daha sordum ama cevap alamadım şuanda kilo almana neden olan bir durumun varmı insülin direnci yada troit bezlerinde bir sorun varmı kontrol ettirdin mi

Hayır her şey normal şu an. Sadece adet gecikmem vardı o da pcos çıktı. Bu hafta doğum kontrol hapına başlamam gerekiyor tedavi için. Onun dışında sorun yok

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum azminiz ve başarılarınızdan ötürü Ben de bugün 40 dk sporumu yaptım. Haftaya kadar ha gayret 1-2 bir şey vereyim bari

evet zayıflamak için çok önemli bir sebebin var motiven hep yüksek olmalı o halde:eylüle çok var her ay 1 kilo bile versen gider kilolar

ben 30 yaşındayım
25 yaşıma kadar bende ankaradaydım..severim oraları
şimdi zonguldaktayım..2.5 yıllık evliyim.

Son düzenleme:

maşallah cnm biraz geç oldu ama Allah bi yastıkta kocatsın
ben eylülde nişan vr dedimde yani bizim plan öyle daha aileler tanışmadı biz kendi kendimize gelin güvey olduk ama kesin olcak eylül olmassa ekim olur
annesi dayısı teyzesi filan fotoğrafımı görmüş laf arasında kiloma laf etmişler moralim çok bozuldu önümüzdeki ay tanıştırcaktı beni ailesiyle ben istemedim zayıflayım öyle olsun diye çünkü yüzümede söylerlerse kiloyla ilgili bişey ben soğurum bidahada ısınamam herşey çok kötü olur onlarında %90ı bendende kilolu neye laf ediyolar anlamıyorum sonra işte zayıflayımda milletin ağzının payını veriyim dedim erkek arkadaşımıda mahçup etmeyim dedim oda sinirlenmiş ailesi öyle deyince onlara morali bozulmuş yazık onunda suçu yok şimdi önce kendim sonrada onun için zayıflıcam haftada 1 kilo versem 4 aya biter bu iş

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr daha sonuçlara bakmadım durum sanırım güzel... hepinizin mesajların ı okudum ama cevap yazamıcam tek tek arada kaçamak girdim nete.. zaten sorulanlara mutlaka birisi mantıklı cevaplar vermiş bana gerek kalmamış buna da sevindim .... kızlar hafta sonu salmak yok sporu ihmal etmek yok haftayada sıkı bir giriş yapalım ve bunu devam ettirelim...

çok teşekkür ederim..

sen burayı yarışmayı bırakma mutlaka vericeksin kilo..
mahçup edicez kayınvalideni teyzeleri halaları

şimdiden hayırlı olsun cnm..inşallah ömürr boyu mutlu olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…