- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.281
kızlar size bi kaç sorum var hazırmıısnız:
1. sorum ben koşu bandında her akşam 30-45 dk koşmaya/yürümeye çalışıyorum sizce 15 dk koşsam bıraksam 1 saat sonra bi 15 dk daha koşsammı daha iyi yoksa başlamışken tamamını koşup bitirsemmiki daha iyi olur
gelelim 2. sorumda benim karnım midem hep şiş olyo ama böyle gaz sıkışması gibi bazen acı veriyo böyle iğne batıyomuş gibi büyük ihtimal yemeden içmedendir diye düşünüyorum bilginiz varmı nedeni hakkında yada çözüm önerisi olan duyan bilen
benim sana yetişmem için senin hiç kilo vermemen benimde 1.5 kilocuk kadar vermem lazım biraz zor benim için
ben her hafta 1 e razıyım keşkeeeeeee...
şimdiii ben sporumu yapmaya gidiyorum görüşürüzzzzz
1.bence koşu bandına çıkıp kesintisiz 30*45 dk arası yürü/koş cnm çünkü yağ yakımı 20 dk dan sonra başlarmış..15 dk 15 dk kesintili yapma..
2.kabızlık problemin var mı onunla ilgili olabilir mi?? bende var mesela eğer wc uzun süre çıkamazsam oluyo gaz sıkışması gibi şişkinlik
cnm 1.en az 45 dakıka tempolu yuru 25 dakıkadan sonra yag yakımı baslar 45-60 dakıka aralıksız yuru bıraktıgından ıtıbaren 30 dakıka daha yag yakımı devam eder
2.sorunu anladım bendede var rezene ıc gunde 2 fıncan sıslıge ıyı gelır gaz kabızlık sorununa ozellıkle gazdan olusam sıskınlıge melısa ve papatyada ıyı gelır derler
Kızlar,kardesim aracılığıyla size cevap veriyorum..Kilo bildirimimi yapıyorum:) 73.1.. K.bakmayın gec oldu ama net olmadıgı ıcın anca cevap verebildim.Görüşürüzz, umarım bır kac gune netım baglanır.
çabuk dön cnm kilo vermişsin tebriklerr..ama haftaya gireceksin cornella:13:Kızlar,kardesim aracılığıyla size cevap veriyorum..Kilo bildirimimi yapıyorum:) 73.1.. K.bakmayın gec oldu ama net olmadıgı ıcın anca cevap verebildim.Görüşürüzz, umarım bır kac gune netım baglanır.
benimde tam demek istediğim buydu kabızlıkkabzlık sorunuma A 101de satılan mest form çayıyla çözüm bulmaya çalışıyorum olmuyo başka doktorda ilaç verip yolluyo şurup var osmolok diye oda bırakınca gene başlıyo sebzeye daha fazla yüklencem bu hafta düzelir belki
koşuyuda öyle yapıyım bari sıkıcı oluyoda uzun süre ondan sormuştum :d
1 saat yürüyüm o zaman ben sıkıcı ama dizi filan açarım artık
rezene papatya melisa yeni duydum bunların iyi geldiğini sinirli bi yapım var zaten sakinleştirirde süper süper
canım saatini 5 dk önceye kursanyada tavada yapıversen hemencecik..
hergün canın istemeyebilir arada da yemezsin ozamanda peynir zeytin 1 büyük dilim ekmek vs ihmal etme..kahvaltı enn önemli öğünümüz..
ben menümdeki gibi yiyorum inan öğle yemeğine çok acıkmamış olarak oturuyorum..
akşama acıkıyoum onuda geçiştiriyorum işte
cornellacım sen haftaya gırıcen lısteye cnm lıteler verıldı bıttı ıyı kılo vermıssın ama baslangıc kılon neydı 1 hafta once
30 dk sporumu yaptım geldim
çabuk dön cnm kilo vermişsin tebriklerr..ama haftaya gireceksin cornella:13:
evet bende de kabızlık var cnm..hemde uzunnnnnnnnnnn süredir..kendi haline bırakırsam abartmıyorum belkide 2 hafta çıkamam
bak bende sana kendi bulduğum çözümü anlatayım...
şimdi sabah kalkınca 2 gün kurusu kayısıyı bi güzel yiyosun üzerine biraz su içiyorsun..
sonrada aktardan toz keten tohumu alıyosun ve 1 tatlı kaşığı ilaç içer gibi bol suyla içiyorsun..
üzerine kahvaltı...1 hafta düzenli bu şekilde dikkat et...yavaş yavaş düzeliyo..
bu arada bol bol su içmekte çok önemli..
kabızlık varsa sürekli dikkat gerektiriyor cnm..
cnm uyanıyorum o sorun olmuyoda yataktan çıkamıyorum
ama kardeşime sabah uyanmazsam çık üstümde tepin dedim al yataktan at aşağı dedim başarcm artık kalkmayı
kayısı denemiştim cnm keten tohumunuda deneyim bende maydonozla 1 limonun suyunu iyice parçalayıp karıştırıp her sabah aç karnına içiyodum geçen yıl oda çok iyi gelmişti kabızlığma bak iyi geldi aklıma bunu da yapıyım ooooo bi sürü çözüm buldukkk :d
sende zor uyananlardansın desene..
ayy bana abimle bekarkenki halimizi hatırlattın oda sürünerek uyanırdı ayaklarında çeker yere düşürürdüm de hala uyurdu
ben öyle değilim uykum çok hafiftir.çoğu zaman saat çalmadan uyanıyorumkeşke sizin gibi ağır uykum olsa
oda iyiymiş bende bi ara onu deneyeyim
bak sabahları 1 kaşık zeytinyağını kalkınca ılık suyla içersen buda işe yarıyor..
ılık su sirke ikiliside işe yaramıştı
değiştirip değiştirip denemeli
ayyy cnm çok güldüm ya abin bi alemmişbenim uykumda çok hafiftir hemen uyanıırm ama yataktan kalkamam haftasonu sabah 7de uyanıyorum ama yataktan çıkana kadar 9 oluyo :d
nasıl kalkıyosunuz sabah hayret ediyorum kardeşimde sabah okula gidiyo aynı saatte evden çıkıyoruz benden 1 saat önce uyanıyo hayranım böyle insanlara :d
bende her hafta sonu hayal kuruyorum yarın 10 a kadar uyuycam diye ama sabah 8 gibi uyanıyorum h.sonu bileama bu sefer uyuyacağım
hafta içi ben hazırlanıyorumda 10-15 dk fazladan vaktim bile kalıyokardeşinle benzeşiyoruz o halde.
sen hangi şehirdeydin cnm yaşın evlimisin belki söylemişsindir ama hatırlamıyorum
canım sana bir kere daha sordum ama cevap alamadım şuanda kilo almana neden olan bir durumun varmı insülin direnci yada troit bezlerinde bir sorun varmı kontrol ettirdin mi
bende uyucam yarın bu hafta çok yorumdm 23 yaşındayım özel sektörde çalışıyorum ankaradayım veeeee bekarımburda herkes evli bi ben kaldım bekar evlenmek istiyorum artık eylül gbi nişanım olck inşallah o yüzden zayıflayıp nişanlığımın içinde kuğu gibi süzülmem lazım herkes vayy be biz niye almadık bu kızı oğlumuza desin
sen kaç yaşındasın cnm nerde yaşıyosun
evet zayıflamak için çok önemli bir sebebin var motiven hep yüksek olmalı o halde:eylüle çok var her ay 1 kilo bile versen gider kilolar
ben 30 yaşındayım
25 yaşıma kadar bende ankaradaydım..severim oraları
şimdi zonguldaktayım..2.5 yıllık evliyim.
maşallah cnm biraz geç oldu ama Allah bi yastıkta kocatsın
ben eylülde nişan vr dedimde yani bizim plan öyle daha aileler tanışmadı biz kendi kendimize gelin güvey olduk ama kesin olcak eylül olmassa ekim olur
annesi dayısı teyzesi filan fotoğrafımı görmüş laf arasında kiloma laf etmişler moralim çok bozuldu önümüzdeki ay tanıştırcaktı beni ailesiyle ben istemedim zayıflayım öyle olsun diye çünkü yüzümede söylerlerse kiloyla ilgili bişey ben soğurum bidahada ısınamam herşey çok kötü olur onlarında %90ı bendende kilolu neye laf ediyolar anlamıyorum sonra işte zayıflayımda milletin ağzının payını veriyim dedim erkek arkadaşımıda mahçup etmeyim dedim oda sinirlenmiş ailesi öyle deyince onlara morali bozulmuş yazık onunda suçu yok şimdi önce kendim sonrada onun için zayıflıcam haftada 1 kilo versem 4 aya biter bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?