- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.301
çok teşekkür ederim..
sen burayı yarışmayı bırakma mutlaka vericeksin kilo..
mahçup edicez kayınvalideni teyzeleri halaları
şimdiden hayırlı olsun cnm..inşallah ömürr boyu mutlu olursunuz..
takım olarak ikinci bireyselde de 3. olmuşuz... tabi dalin26 olmuş ama birinci olan kız bir haftada nasıl verdi anlamadım benim gibi kilolular olsa anlarında 50 küsür kiloda bir haftada zor.... dukan mı yaptı acaba bi onla verilir
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr daha sonuçlara bakmadım durum sanırım güzel... hepinizin mesajların ı okudum ama cevap yazamıcam tek tek arada kaçamak girdim nete.. zaten sorulanlara mutlaka birisi mantıklı cevaplar vermiş bana gerek kalmamış buna da sevindim .... kızlar hafta sonu salmak yok sporu ihmal etmek yok haftayada sıkı bir giriş yapalım ve bunu devam ettirelim...
takım olarak ikinci bireyselde de 3. olmuşuz... tabi dalin26 olmuş ama birinci olan kız bir haftada nasıl verdi anlamadım benim gibi kilolular olsa anlarında 50 küsür kiloda bir haftada zor.... dukan mı yaptı acaba bi onla verilir
kaptanım bana su yuzde olayı nasıl oluyo bı olzet gecermısın.ben totalde 2800 verdım 3,15 o kız 2500 le nasıl 4,21 oluyo
yok yok içimizden kimse böyle beslenmeyecek asla ama asla yemişim birinciliğini... bu şekilde verilen kilo yağ değil sıvı ve kas kaybıdır...evet sanırım 1.detoks yapmış juju azıcık gezindim de
1 günlük menüsü mesela..
sabahirinc lapasi,domates,salatalik,maydanoz,dereotu
ara:1 portakal
öglen:2 kuru incir
ara:2 mandalina
aksamirinc lapasi,sarmisakli yogurt ve bol pulbiber
:44:
ekmek yok yumurta yok günü geçiremem ki ben böyle ama iyi kilo verdiriyor demek ki
kaptanım bana su yuzde olayı nasıl oluyo bı olzet gecermısın.ben totalde 2800 verdım 3,15 o kız 2500 le nasıl 4,21 oluyo
juju yok cnm ama ben biraz bakındımda anlayabildiğim kadarıyla...
1.olan 59.4 kiloymuş ve 2.5 kilo vermiş 59.4 te 2.5 kilo ise 100 de 4.21 yapar...
seninki de 88.80 iken 2.8 kilo vermişsin...88.80 de 2.8 ise 100 de 3.15 yapıyo
herkesin kilosuna göre verdiği %hesaplanıyo
yok yok içimizden kimse böyle beslenmeyecek asla ama asla yemişim birinciliğini... bu şekilde verilen kilo yağ değil sıvı ve kas kaybıdır...
kuzum pazartesi ben hepinize mail atarım yüzde hesaplama sistemini bende hazır var...
bak şimdi canım sen o kiloda 3 kilo verdin diyelim biriside 50 li kilolarda 3 kilo verdi şimdi senin yağ oranın vucudunda fazla olduğundan sen genel yağ oranından küçük bir yüzdeyi vermiş olursun 3 kilo ile ama 50 li kilodaki adamın zati yağ oranı azdır 3 kilo ile senden daha fazla bir yüzdelik dilimi kazanır 100 kilo olan bir adan 1 kilo verse anlaşılmaz dimi belli bile olmaz ama 55 kilo olan biri 1 kilo verse 54 olsa hemen giysileri bol gelir ... ne demek istediğimi anladın mı
Arkadaşlar benim acilen çıkmam lazım geldi o yüzden öğlen çıktık işimiz vardı okuyup takip edemedim. Ama takımımız birinci olmuş valla çok sevindim. Birbirlerini tanımayan kişilerin aynı amaçla biraraya gelip birşeyleri beraber başarıyor olmaları ne güzel bir örnek. Valla bizi tebrik ederim. Dalincim seni de çok tebrik ediyorum 2. olmuşsun. Başarılarının devamını diliyorum. Yalnız spor yaparken ilk zamanlar tartıda zayıflamadığını görebilirsin çünkü spora yeni başladığında kaslarda ödem oluşabiliyor herkeste olacak diye bir şey yok belki olmaz sana ama bilgin olsun. Ben ablam sayesinde yıllarca spor yapan biriyim ne zaman ara verip yapsam aynı sorunla karşı karşıya kalıyorum. Ama kesinlikle inceliyorsun tartıda biraz farklı oluyor. sonra geçiyor.
Ben bugün yemeği çok kmaçırdım sporda yapamadım ama yarın tekrar yapacağım telafi edeceğim. Kaptanım JUJU kızma sakın telafi edeceğim.
hatanın farkındasın yaniii bakalım cuma günü ben sonuca bakarım senden de iyi bir performans bekliyorum ona göre...Arkadaşlar benim acilen çıkmam lazım geldi o yüzden öğlen çıktık işimiz vardı okuyup takip edemedim. Ama takımımız birinci olmuş valla çok sevindim. Birbirlerini tanımayan kişilerin aynı amaçla biraraya gelip birşeyleri beraber başarıyor olmaları ne güzel bir örnek. Valla bizi tebrik ederim. Dalincim seni de çok tebrik ediyorum 2. olmuşsun. Başarılarının devamını diliyorum. Yalnız spor yaparken ilk zamanlar tartıda zayıflamadığını görebilirsin çünkü spora yeni başladığında kaslarda ödem oluşabiliyor herkeste olacak diye bir şey yok belki olmaz sana ama bilgin olsun. Ben ablam sayesinde yıllarca spor yapan biriyim ne zaman ara verip yapsam aynı sorunla karşı karşıya kalıyorum. Ama kesinlikle inceliyorsun tartıda biraz farklı oluyor. sonra geçiyor.
Ben bugün yemeği çok kmaçırdım sporda yapamadım ama yarın tekrar yapacağım telafi edeceğim. Kaptanım JUJU kızma sakın telafi edeceğim.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr...
yaa anlayamıyorum dün hiç kaçamağım yok suyumu fazlasıyla içtim.sporumu yaptım.
ama sabah tartı 300 gr fazla gösterdi neden
yatarken çok acıkmıştım bi bardak süt içtim sadece
işte benim vucudum böyle ne yapaccağı hiç belli olmuyo
bu hızla (!)giderse ben 1 yıla 60 ı ancak görürüm sanırım
hatanın farkındasın yaniii bakalım cuma günü ben sonuca bakarım senden de iyi bir performans bekliyorum ona göre...
allahımmmmm yolucam saçınızı başınızı ... ya sen şimdi niye tartıldın bakim... ben demedim mi vırt zırt tartıya çıkmayın moralinizi bozar diye al sana örnek belki kısa süreli bir ödem oldu ama sen kilo aldım sanarak motivasyonunu kırıyorsun...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr...
yaa anlayamıyorum dün hiç kaçamağım yok suyumu fazlasıyla içtim.sporumu yaptım.
ama sabah tartı 300 gr fazla gösterdi neden
yatarken çok acıkmıştım bi bardak süt içtim sadece
işte benim vucudum böyle ne yapaccağı hiç belli olmuyo
bu hızla (!)giderse ben 1 yıla 60 ı ancak görürüm sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?