- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.321
bakın ben size söyledim tecrübeyle sabit dedim... ben iki kere tartılırım biri pazartesi sabah diğeri cuma sabah... neden pazartesi???günaydınnnn
tamam kaldırtayım ben o tartıyı gene..fırçamı yedim kendime geldim iyi oldu motivasyon konusunda haklıymışsın hemen kırılıyor
bak bak bak yoksa sende mi tartıldın????_kız kılo deıl o bellıkı vucudun su depolamıs odem olusmus.kılo deıl hem nıye tartıldın bakım sen yolayımmı senı sımdı
juju yolmuştu zaten sende yolcnm feda olsun saçlar sizekız kılo deıl o bellıkı vucudun su depolamıs odem olusmus.kılo deıl hem nıye tartıldın bakım sen yolayımmı senı sımdı
bakın ben size söyledim tecrübeyle sabit dedim... ben iki kere tartılırım biri pazartesi sabah diğeri cuma sabah... neden pazartesi???
hafta sonu malum düzen bozuluyor ya dışarda oluyorsunuz ya geç kalkıyorsunuz ya kaçamak oluyor ya öğün atlanıyor vs vs vs .. pazartesi tartıya çıkarak hafta sonunun bana neye mal olduğunu görürüm sonra aldıysam daha katı bir hafta geçiririm yok almadıysam azmimi korur biraz daha fazla vereyim derim
bak bak bak yoksa sende mi tartıldın????_
Aysunay tebrikler ve geçmiş olsun...
Aysunaycım yaaa üzüldüğün şeye bak. onlar geçici durumlar hem sen demiyormuydun adet dönemine yaklaştım diye. İnan ki bak hem biraz spor hem adet dönemine yakınlık sana kendini kilo aldırmış hissediyor. Şu an aynı durumu bende yaşıyorum. Ama takmıyorum. 1 aya kadar geçer bu durumumuz. Boş ver geçici durum bu bizler sağlıklı zayıflamaya çalışıyoruz. İnanırmısın sende ve spor yapan herkeste oluyordur kesin ben 1saat spor yapayım 1 saat sonra tartıya çıkayım 1 kilo ile 1.200 arası az çıkıyorum. Sevindirici oluyor ama üstüne 1- 1,5 lite suyu içiyorum hooop tekrar aynı kiloya ama sonra ne oluyor gün geçtikçe kilon azalıyor.
JUJU CUM evet suçumu biliyorum dün çok kaçırdım ve hiç spor yapmadım. bugün telafi ediyorum inşallah akşam bildirimimi yaparım.
Ayy ne diycem dün bide alışveriş merkezinde mağazaları gezdik biraz aynaya bakıyorum birde giysilere. Bi kaç tane denedim oldu üstüme eeee şimdi fit bir vücutla giydiğinle benim giydiğim aynı esteteik ve güzellikte dururmu yok durmaz. E bende de durmadı zaten. Hemen bir hışımla çıkardım. Bi de bazı mağazacılar satmak için oldu demez mi der. ben yer miyim yemem. Gerçi güzel olmayacağını bile bile giydim. Aman neyse işte...
Tebrikler bende böyle arkadaşlarla biraraya gelince muhakkak yapılandan yerim. En iyisi gitmemek insan sohbetle kalabalıkla iyi yiyor valla. Düşündüm sahiden tebrik ediyorum. İyiki gitmedin yoksa yememek ne mümkün. Aman yemiyorum desen bi sürü laf
rejimde misin
diyette misin
boş ver ye gitsin
her zaman biraraya gelemiyoruz
Sanki her zaman mı böyle yiyosun
daha bi sürü laf işte iyiki gitmedin valla...
yok tartılmadım attım bı koseye orda duruyo garıbanbakın ben size söyledim tecrübeyle sabit dedim... ben iki kere tartılırım biri pazartesi sabah diğeri cuma sabah... neden pazartesi???
hafta sonu malum düzen bozuluyor ya dışarda oluyorsunuz ya geç kalkıyorsunuz ya kaçamak oluyor ya öğün atlanıyor vs vs vs .. pazartesi tartıya çıkarak hafta sonunun bana neye mal olduğunu görürüm sonra aldıysam daha katı bir hafta geçiririm yok almadıysam azmimi korur biraz daha fazla vereyim derim
bak bak bak yoksa sende mi tartıldın????_
juju yolmuştu zaten sende yolcnm feda olsun saçlar size
evet haklısın juju ben abartıyorum tartı gözümün önünde olunca su içsem tartılıyorumkaldırmadan rahat yok bana
kızlarrrrrrrrrrrr hepinizden ayrı ayrı tebrik bekliyorum senaryomu yazdımgün paramı elime aldım çıktım komşuya...
dişçiye gidicem ben tüm gece uyutmadı dişim beni dedim tamam komşu geçmiş olsun dedi oda yaniiii gitmiyorum güne biliyorum çünkü gitsemmmm hepsi yiyecekler beni salata falan yapmaz bide bizimkiler direk mantı vs başlarlar şu ara motivemin bozulmasını hiç istemiyorummm:119::119::119::119::119:tebrikleri alayımmmmmmmmmmm
ha bu arada gerçektende dişçiye gitmem lazımdı yalan olmasın diyede bu bahaneyle gidecem..
yok tartılmadım attım bı koseye orda duruyo garıban
hakasten sana kocaman bı tebrık koyuyorum.buda ayrı bı ırade ornegı alkıssss
ben buralardayım ama fazla kimse yok bugünheyyy herkes nerde dıyetı asıyonuz demııı
ben tatlıyı çok aramam canım acı ve ekşi delisiyimaysunay kııııııı valla benim canım öyle abur cubur istiyo ki anlatamam hele tatlı ne yapacağımı bilemiyrum. Dolaba gidiyorum 1-2 fındık atıp geri geliyorum. 2 tatlı bisküvi yedim bende. Başetmeyolunuz var mı sizlerin yaa? Birde şekersiz komposto yaptım soğusun yiyeceğim. Şöyle bi çikolatanın yerini tutar mı bilmem artık.
aysunay geçmiş olsun haydi gözün aydın bir şey çıkmadığına sevindim...
selam kızlar bugün annemle temizlik yaptık bide birazdan misafir gelcek onlara çayın yanına bişeyler hazırladık giremedim nete bu saate kaldım aysunaycım senaryon süper tebrik ediyorum seni süpersinnn
bugünkü menüm
sabah
1 haşlama yumurta
1 dilim ekmek
maydonoz
biraz peynir
şekersiz çay
öğlen
2 çatal patates salatası
1 kase yayla çorbası
akşam
2 tane küçük dilim peynirli yufka böreği(yağsızdı sadce süt ve yumurta vardı içinde)
1 bardak ayran
35 dk hızlı tempoda yürüyüş yaptım aralarda koştum
akşam misafirele ikram edeceğmiz şeylerden yemicem tabikide en fazla meyve yerim midemi kapatıyorum her türlü yiyeceğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?