Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar tartılırken tartınızı halı paspas uzerıne bırde en onemlısı parke uzerıne koymayın kılonuzu dogru olcmez az yada cok cıkar.evın her klosesınde deneyın hep farklı cıkar 1 kılo az 1 kılo cok en dogru olcumu banyolardakı fayanslar uzerınde yapıyor aklınızda bulunsun fayansın uzerıne koyun tartınızı.her zaman tartıldıgınız o poarkenın 15 cm yerınden oynattıgınızda fazla yada eksık sonuc verıyo.uzerıne cıkınca tarınında basıncıyla parke cokuyo buda bızı yanıltıyo

günaydınnnn
tamam kaldırtayım ben o tartıyı gene..fırçamı yedim kendime geldim iyi oldu motivasyon konusunda haklıymışsın hemen kırılıyor
bakın ben size söyledim tecrübeyle sabit dedim... ben iki kere tartılırım biri pazartesi sabah diğeri cuma sabah... neden pazartesi???
hafta sonu malum düzen bozuluyor ya dışarda oluyorsunuz ya geç kalkıyorsunuz ya kaçamak oluyor ya öğün atlanıyor vs vs vs .. pazartesi tartıya çıkarak hafta sonunun bana neye mal olduğunu görürüm sonra aldıysam daha katı bir hafta geçiririm yok almadıysam azmimi korur biraz daha fazla vereyim derim
kız kılo deıl o bellıkı vucudun su depolamıs odem olusmus.kılo deıl hem nıye tartıldın bakım sen yolayımmı senı sımdı
bak bak bak yoksa sende mi tartıldın????_

kız kılo deıl o bellıkı vucudun su depolamıs odem olusmus.kılo deıl hem nıye tartıldın bakım sen yolayımmı senı sımdı
juju yolmuştu zaten sende yolcnm feda olsun saçlar size

evet haklısın juju ben abartıyorum tartı gözümün önünde olunca su içsem tartılıyorum kaldırmadan rahat yok bana

Aysunaycım yaaa üzüldüğün şeye bak. onlar geçici durumlar hem sen demiyormuydun adet dönemine yaklaştım diye. İnan ki bak hem biraz spor hem adet dönemine yakınlık sana kendini kilo aldırmış hissediyor. Şu an aynı durumu bende yaşıyorum. Ama takmıyorum. 1 aya kadar geçer bu durumumuz. Boş ver geçici durum bu bizler sağlıklı zayıflamaya çalışıyoruz. İnanırmısın sende ve spor yapan herkeste oluyordur kesin ben 1saat spor yapayım 1 saat sonra tartıya çıkayım 1 kilo ile 1.200 arası az çıkıyorum. Sevindirici oluyor ama üstüne 1- 1,5 lite suyu içiyorum hooop tekrar aynı kiloya ama sonra ne oluyor gün geçtikçe kilon azalıyor.
JUJU CUM evet suçumu biliyorum dün çok kaçırdım ve hiç spor yapmadım. bugün telafi ediyorum inşallah akşam bildirimimi yaparım.

Ayy ne diycem dün bide alışveriş merkezinde mağazaları gezdik biraz aynaya bakıyorum birde giysilere. Bi kaç tane denedim oldu üstüme eeee şimdi fit bir vücutla giydiğinle benim giydiğim aynı esteteik ve güzellikte dururmu yok durmaz. E bende de durmadı zaten. Hemen bir hışımla çıkardım. Bi de bazı mağazacılar satmak için oldu demez mi der. ben yer miyim yemem. Gerçi güzel olmayacağını bile bile giydim. Aman neyse işte...

kızlarrrrrrrrrrrr hepinizden ayrı ayrı tebrik bekliyorum senaryomu yazdım gün paramı elime aldım çıktım komşuya...

dişçiye gidicem ben tüm gece uyutmadı dişim beni dedim tamam komşu geçmiş olsun dedi oda yaniiii gitmiyorum güne biliyorum çünkü gitsemmmm hepsi yiyecekler beni salata falan yapmaz bide bizimkiler direk mantı vs başlarlar şu ara motivemin bozulmasını hiç istemiyorummm:119::119::119::119::119:tebrikleri alayımmmmmmmmmmm

ha bu arada gerçektende dişçiye gitmem lazımdı yalan olmasın diyede bu bahaneyle gidecem..

Son düzenleme:
Aysunay tebrikler ve geçmiş olsun...

sağol cnm benim çene filmi çektirmem gerekiyordu geçen yıl çektirdim dr bana 6 sy sonra gel tekrsrlayalım demişti ama işte korkudan gidemiyordum bi türlü bugün bahane olacakmış demek ki gideyim ama çok korkuyorum yaaaa...korkumdan 6 ay önceki dr şimdi gidecem inşallah:26:

güne gitsem nefsime hakim olamayabilirdim biliyorum kendimi dünden bu yana ne desemde gitmesem diye düşünüyordum

Son düzenleme:

bende geçen aynını yaptım girdim mağazaya denedm denedim çıktım..oram buram çıktıkça motivem arttı...sende iyi yapmışsınson hız devam..

Tebrikler bende böyle arkadaşlarla biraraya gelince muhakkak yapılandan yerim. En iyisi gitmemek insan sohbetle kalabalıkla iyi yiyor valla. Düşündüm sahiden tebrik ediyorum. İyiki gitmedin yoksa yememek ne mümkün. Aman yemiyorum desen bi sürü laf
rejimde misin
diyette misin
boş ver ye gitsin
her zaman biraraya gelemiyoruz
Sanki her zaman mı böyle yiyosun
daha bi sürü laf işte iyiki gitmedin valla...

evet zor bir gün olacaktı benim için dediğin sorulara dayanamaz terdim bende

teşekkür ediyorum canım çok..

Son düzenleme:
dişçiye gideceğim ama çokkkkkkkkkk korkuyorum ben yaaa...gitmem de şart oldu artık..:18: dedik bi kere

hazırlanıp çıkalım eşimle artık görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

yok tartılmadım attım bı koseye orda duruyo garıban

juju yolmuştu zaten sende yolcnm feda olsun saçlar size

evet haklısın juju ben abartıyorum tartı gözümün önünde olunca su içsem tartılıyorum kaldırmadan rahat yok bana

hakasten sana kocaman bı tebrık koyuyorum.buda ayrı bı ırade ornegı alkıssss

kızlar geldimmm çene filmimi çektirdim erime vs hiç bir problem çıkmadı korktuğum olmadı birde temizledi doktor herşey yolunda.gün bahane oldu dişçiye ne zamandır gidemiyordum bahaneyle gitmiş oldum.
diyetimi de bozmadım herşey younda

heyy siz nerdesiniz bakim bugün

Son düzenleme:
aysunay kııııııı valla benim canım öyle abur cubur istiyo ki anlatamam hele tatlı ne yapacağımı bilemiyrum. Dolaba gidiyorum 1-2 fındık atıp geri geliyorum. 2 tatlı bisküvi yedim bende. Başetmeyolunuz var mı sizlerin yaa? Birde şekersiz komposto yaptım soğusun yiyeceğim. Şöyle bi çikolatanın yerini tutar mı bilmem artık.

yok tartılmadım attım bı koseye orda duruyo garıban

hakasten sana kocaman bı tebrık koyuyorum.buda ayrı bı ırade ornegı alkıssss

heyyy herkes nerde dıyetı asıyonuz demııı
ben buralardayım ama fazla kimse yok bugünvalla kimse diyeti bozmasın
ben tatlıyı çok aramam canım acı ve ekşi delisiyim ama olursada tatlıyada hayır demem...
ne yap biliyomusun canın tatlı çok isterse bi bardak süt ısıt içine tarçın at yarım ç.kaşığı bak nasıl kesiyo seni
yada elmayı rendele ocağa koy azıcık kavur içine gene biraz tarçın at ara öğününün birinde ye..doğal tatlı kesinlikle canın tatlı istemeyecek
aysunay geçmiş olsun haydi gözün aydın bir şey çıkmadığına sevindim...

çok sağol canım

selam kızlar bugün annemle temizlik yaptık bide birazdan misafir gelcek onlara çayın yanına bişeyler hazırladık giremedim nete bu saate kaldım aysunaycım senaryon süper tebrik ediyorum seni süpersinnn
bugünkü menüm

sabah
1 haşlama yumurta
1 dilim ekmek
maydonoz
biraz peynir
şekersiz çay

öğlen
2 çatal patates salatası
1 kase yayla çorbası

akşam
2 tane küçük dilim peynirli yufka böreği(yağsızdı sadce süt ve yumurta vardı içinde)
1 bardak ayran

35 dk hızlı tempoda yürüyüş yaptım aralarda koştum

akşam misafirele ikram edeceğmiz şeylerden yemicem tabikide en fazla meyve yerim midemi kapatıyorum her türlü yiyeceğe

menüm.

sabah kalkınca 2 kuru kaysı 1 kaşık keten tohumu ve bol su..

kahvaltı:
-yumurta salatası
*1 dilim tam b.ekmeği
-5 zeytin
-2 dl sucuk
-beyaz peynir
kaşar peyniri
-roka

öğle
-yarım elma
-5 badem

akşam
- 2 parça antrikot
-2 bardak ayran
salata.

suyumu tamamlıcam.

spor yapmadım daha.

misafirlerle yemek yok ona göre
onun dışında güzel..su içmeye başladın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…