Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2 aylık bbeğin mi varallah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm..nazarlardan saklasın.
öyle isterdim ki onu boynundan kokulu kokulu öpmeyi benim için öpermisin

inşallah bir gün bana da nasip olur annelik

Son düzenleme:

Allah bağışlasın cnm çocuklarını
fazla kilom evet şimdilik 55 koydum hedefimi onu başarabilirsem gerisi için motivasyonum olmuş olcak 50 ye kadar yolu var

şimdi salaş kazaklar çok modaya adı ustünde salaş ben giyince badi gibi oluyo bide bedende yok standart o yüzden babanne giysilerine devam şimdilik bazen canıma tak ediyo yemek istiyorum yada isyan ediyorum aklıma siz geliyosunuz yalnız değilim diyorum binlerce kişi var diyet yapan deyip geliyorum kendime iyiki varsınız :)

bakın kardeş takımın kuralları...bizimde kurallarımız olsun...

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

Son düzenleme:
bunlarda eski 5.takımın kuralları...

1. hamile olan, bebek emziren ya da rejim yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olanların üye olarak kabul edilebilmesi için yaptığı rejimin kesinlikle diyetisyen ya da doktor kontrolünde olması gereklidir. Bu kuralın istisnası yoktur.*

2. Hızlı kilo verdiren “5 günde 3 kilo, haftada 5 kilo” gibi rejimleri ve dukan diyeti vb. sağlıksız rejimleri yapma planları olanlar takıma üye olarak kabul edilmezler.

3. Türkçe’yi olduğu gibi ve düzgün kullanmak kuraldır. Sesli harfleri atarak kelimeleri kısaltmayalım; v yerine w, g yerine q yazmayalım; cümleleri anlaşılmayacak şekilde birleştirmeyelim; ya da bilerek kelimeleri herhangi bir şekilde bozuk kullanmayalım.

4. Her üye kendi kilo çizelgesini hazırlar ve her Cuma günü günceller.*

5. Her üye günlük en az 10 mesaj yazmalıdır. Herkes yazdığı mesajın üstüne o mesajın numarasını yazar (Mesaj 1, Mesaj 2&#8230. 10 mesajı doldurduktan sonra da mesajların üstüne “----“ şeklinde tire koyar. Bu kurala uymayan; yani mesajlarını saymayan ya da son 7 gün içinde 3 gün, günlük mesajlarını yazmamış olan üye iki kez uyarılır. Aynı durumun üçüncü tekrarı halinde diskalifiye edilir.*

6. Her gün menü paylaşımı yapılır. Menüler gün sonunda toplu bir halde yazılır. Son 7 gün içinde 3 gün menü paylaşımı yapmayan üye iki kez uyarılır. Bu durumun üçüncü tekrarı halinde diskalifiye edilir.

7. Kilo bildirimleri her Cuma en geç saat 12:00’ye kadar yapılır. Bu saati geçen üyeler için “bildirimde bulunmadı” yazılır.

8. Mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan üye, iki kere uyarılır, aynı davranışın üçüncü tekrarı halinde diskalifiye edilir.

9. 1 *hafta habersiz gelmeyen üye diskalifiye edilir.

10. Kaçamak* yapan üye, yaptığı kaçamağın kalorisine göre bir egzersiz yapar. Ne yapacağını egzersiz listesinden kendisi seçer.*
(Egzersiz listesi takım üyelerinin isteğine göre güncellenir; eklemeler ya da değiştirmeler yapılır.)

EGZERSİZ LİSTESİ..................(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek..............................210
Bisiklete Binmek.......................200
Bahçe İşleri..............................270
Yüzmek....................................290
Voleybol...................................260
Yürüyüş....................................200
Rampalı yürüyüş.......................550*
Step/Aerobik............................400
Koşmak....................................550
Merdiven Çıkmak.......................400
Paten yapmak...........................120*
Eliptik bisiklet yürüyüşü.............400
Pilates......................................220

Kaçamak: Rejim yapanın tüketmemesi gereken gıdaların genel tanımıdır.*

11. (Her üyenin haftalık 200 kalori spor cezası almadan kaçamak yapma hakkı vardır. Bu haklar biriktirilerek toplu olarak da kullanılabilir.)

biz bunlardan karma yapabiliriz sanırım...

Son düzenleme:
Kızlar ben bugün uğrayamadım kusura bakmayın sabah evden çıktık 16:00 gibi geldik akşamda bi ton işlerimiz vardı onları halletmeye çalıştım ama bu arada sadece yarım saat bisiklet çevirebildim bugün. Ama gün içerisinde aktiftim sporu bugün ona sayacağım. Bakalım gece gücüm olursa 40 dakika yürümeye çalışacağım.

Menümü yazayım ben:
Sabah:

yumurta
peynir
zeytin
domates
biraz bal kaymak
2,5 dilim ekmek

Öğle:

1 kase salata
5 parça küçük tavuk

Ara:

1 kase komposto
Akşam:

2 tabak mercimek çorbası

Ara:

Kivi

yarım saat bisiklet çevirme

arkadaşlar ben sağlıkçıyım hastanede çalışıyorum nöbet usul samsunda yaşıyorum..ekim ayında tüp beebek denemesi yaptırdım ne yazıkki olmadı 69 kilo idim daha sonra aldım 6 kilo daha ben daha önce spor gidiyodum plates falan şu anda gitmiyorum sanırım bu hafta başlıyacam evdede koşu bandı var ama çıkan varmı yok tabiki bi hevesle aldım evde yapmak bana sıkıcı geliyo inşallah yarından itibaren sizinle sıkı bir muhabbet kurcam nöbette olduğum zamanlar az girebilirim nete kusura bakmayın sizinle tanıştığımada seindim.

inşallah liderimiz bizi ii gazlarsıız bu gazla artık 6 lar 5 ler bizi bekler şimdiden teşekkürler

nhbr kızlar? umarım bıraktığım gibi iyisinizdir...neti aldıım...sizlerden ayrı kalamadım...bu hafta sonunda diyetim bozuldu ama ben zaten eger 2 hafta içinde kilo verirsem kendime ödül vereceğim demiştim...ama şu saatten beri yine eski cornellayım..vucüdum umarım şaşırmıştır...bu cuma 72 leri görmek istiyorum

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar;
genel olarak kurallarınızı okudum. Aranıza katılmak istiyorum. Şuan motivasyonum çok düşük. Sizlerle beraber hedefime ulaşmak istiyorum. boy1.55 kilo 69 yaş 32..

cornelllaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin canımmmmmmmmmm..bundan sonra sürekli netin olacak değil mi..buralardasın demi gitme bir daha

Merhaba arkadaşlar;
genel olarak kurallarınızı okudum. Aranıza katılmak istiyorum. Şuan motivasyonum çok düşük. Sizlerle beraber hedefime ulaşmak istiyorum. boy1.55 kilo 69 yaş 32..

hoşgeldiniz kızlar..
bizde yeni kurulmuş bi takımız.1 hafta oldu toplanalı.
şimdilik kurallarımız yok ama zamanla olacak..

her akşam gün içinde yeyip içtiklerimizi kahvaltı.ara.öğle.ara.akşam şeklinde paylaşıyoruz.

ve gün içinde de shbet ve motive için gelmeye çalışıyoruz

zamanla alışırsınız aten...

menün gayet güzel cnm

menüm.

kahvaltı:
-sahanda yumurta
-2 dl tam buğday ekmeği.
-4 zeytin
-peynir
roka

ara:yok

öğle:
-1bardaksıcak süt
-8 badem
-2 ceviz

ara:yok

akşam:
-2 kase sıkıcık çorbası(kk yemekteyiz yarışmasından)
-1 kase sarımsaklı yoğurt
-salata.

2 lt su

spor yok

Yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz kızlaaar diyorum
Bugünkü menümü ne siz sorun ne ben söyleyim kızlar zaten doğru düzgün hiçbir şey yemedim ama bol bol kaydım sanırım spordan sayabiliriz

Cornella hoşgeldin...Seni görmek ne güzel oldu... Pırasalı börek olsada yesek

Aysunaycım senin menün zayıflamak için çok ideal biliyor musun? Bence spor da yap bak bu hafta daha iyi kilo veririsin bence...Tatlıyla aranda olmaması zaten senin için bir artı. Sen Bana bakma benim tatlıyla, ekşiyle, acıyla hepsiyle aram iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…