- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.361
bnm 3 cocugum var cnm onların pesınde kosmaktan olsa gerek 2 aylıkta bı bebegım var emzırıyorumda onunda etkısı olmustur ama cok hareketlıyım yedıklerıme dıkkat edıorum herseyı yıyorum ama az bazılarını cok cok az tadımlık hevesım gecsın dıye.boyun 162 ıse 71 kılo fazla gıbı senın ıdealın 52 kılo olmalı
secım bızlerın arkadaslar ya cesıt cesıt tarz tarz gıyınıcez cuval gıysek yakısıcak yada kıyafet gıydıgımızde jelatın gıymıs gıbı sagdan soldan porrtleyen yaglarımızı nereye sokacagımızı sasırıp onları saklamak ıcın babanem tarzı bol bol zevksız odun gıbı gıysıler gıymeye devam edıcez
bnm 3 cocugum var cnm onların pesınde kosmaktan olsa gerek 2 aylıkta bı bebegım var emzırıyorumda onunda etkısı olmustur ama cok hareketlıyım yedıklerıme dıkkat edıorum herseyı yıyorum ama az bazılarını cok cok az tadımlık hevesım gecsın dıye.boyun 162 ıse 71 kılo fazla gıbı senın ıdealın 52 kılo olmalı
secım bızlerın arkadaslar ya cesıt cesıt tarz tarz gıyınıcez cuval gıysek yakısıcak yada kıyafet gıydıgımızde jelatın gıymıs gıbı sagdan soldan porrtleyen yaglarımızı nereye sokacagımızı sasırıp onları saklamak ıcın babanem tarzı bol bol zevksız odun gıbı gıysıler gıymeye devam edıcez
soklardayım ınanınn kımselermı olmaz ya hadı kımse yok kaptandamı yok.
nerden bildinnnnnnn:18: şey kem küm:18: nasıl desem :18: valla çok ciddi bişi değil yani isteyerek olmadı bugün hep dışardaydım malesefoğlanı disneyland müzikaline götür ordan kayınvaldeye ordan anneme derken düzenim şaştı ama abartı yemedim valla bak:26: sadece annemde bir buçuk kalbura bastı tatlısı yedim...porsiyon değil ama tane olarak bir buçuk ... . kimse zorlamadı salak gibi kendim yedim... şimdi nasıl gidicem ne dicem bizim kızlara öldüm öldüm dirildim....ama dedim el mecbur çıkıcaksın söliceksin kaçamağını... ve söledim... tamam asın beni
valla sölemem ben .... hafta sonu zaten kontrol da edemiyom sen bakarsın artık
hoş geldin canım ... lider benim ve sana hoş geldin dediğim mesaj şansa bak 2 haftadır yaptığım ilk kaçamağa denk geldi ama normalde böyle değili yani meraklanma ... kendinden bahsedermisin kilo macerandan diyet serüveninden vs.
nhbr kızlar? umarım bıraktığım gibi iyisinizdir...neti aldıım...sizlerden ayrı kalamadım...bu gecen hafta sonunda diyetim bozuldu ama ben zaten eger 2 hafta içinde kilo verirsem kendime ödül vereceğim demiştim...ama şu saatten beri yine eski cornellayım..vucüdum umarım şaşırmıştır...bu cuma 72 leri görmek istiyorum
arkadaşlar ben sağlıkçıyım hastanede çalışıyorum nöbet usul samsunda yaşıyorum..ekim ayında tüp beebek denemesi yaptırdım ne yazıkki olmadı 69 kilo idim daha sonra aldım 6 kilo daha ben daha önce spor gidiyodum plates falan şu anda gitmiyorum sanırım bu hafta başlıyacam evdede koşu bandı var ama çıkan varmı yok tabiki bi hevesle aldım evde yapmak bana sıkıcı geliyo inşallah yarından itibaren sizinle sıkı bir muhabbet kurcam nöbette olduğum zamanlar az girebilirim nete kusura bakmayın sizinle tanıştığımada seindim.
Merhaba arkadaşlar;
genel olarak kurallarınızı okudum. Aranıza katılmak istiyorum. Şuan motivasyonum çok düşük. Sizlerle beraber hedefime ulaşmak istiyorum. boy1.55 kilo 69 yaş 32..
Menümü yazayım ben:
Sabah:
yumurta
peynir
zeytin
domates
biraz bal kaymak
2,5 dilim ekmek
Öğle:
1 kase salata
5 parça küçük tavuk
Ara:
1 kase komposto
Akşam:
2 tabak mercimek çorbası
Ara:
Kivi
yarım saat bisiklet çevirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?