- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.341
nerden bildinnnnnnn:18: şey kem küm:18: nasıl desem :18: valla çok ciddi bişi değil yani isteyerek olmadı bugün hep dışardaydım malesefoğlanı disneyland müzikaline götür ordan kayınvaldeye ordan anneme derken düzenim şaştı ama abartı yemedim valla bak:26: sadece annemde bir buçuk kalbura bastı tatlısı yedim...porsiyon değil ama tane olarak bir buçuk ... . kimse zorlamadı salak gibi kendim yedim... şimdi nasıl gidicem ne dicem bizim kızlara öldüm öldüm dirildim....heyyy herkes nerde dıyetı asıyonuz demııı
valla sölemem ben .... hafta sonu zaten kontrol da edemiyom sen bakarsın artıkhepinizin menüsünü bekliyorum
bende yaza kadar zayıflamak isteyenlerdenim 10 kilo kadar yeter benim için hergün ne yediklerimizi paylaşıyoruz değilmi cuma günüde kilo bildirimi sanırım ayrıca bildirimi kime yapcz
nerden bildinnnnnnn:18: şey kem küm:18: nasıl desem :18: valla çok ciddi bişi değil yani isteyerek olmadı bugün hep dışardaydım malesefoğlanı disneyland müzikaline götür ordan kayınvaldeye ordan anneme derken düzenim şaştı ama abartı yemedim valla bak:26: sadece annemde bir buçuk kalbura bastı tatlısı yedim...porsiyon değil ama tane olarak bir buçuk ... . kimse zorlamadı salak gibi kendim yedim... şimdi nasıl gidicem ne dicem bizim kızlara öldüm öldüm dirildim....ama dedim el mecbur çıkıcaksın söliceksin kaçamağını... ve söledim... tamam asın beni
valla sölemem ben .... hafta sonu zaten kontrol da edemiyom sen bakarsın artık
hoş geldin canım ... lider benim ve sana hoş geldin dediğim mesaj şansa bak 2 haftadır yaptığım ilk kaçamağa denk geldi ama normalde böyle değili yani meraklanma ... kendinden bahsedermisin kilo macerandan diyet serüveninden vs.
misafirlikte olmana rağmen fazla kaçamağın yok..Bende menumu yazayim
Sabah: peynr 1er tane domates biber 2 catal sucuklu yumurta sekersiz yesil cay 1 dilim ekmek
Oglen: 2 catal kek ve yarim dilim borek sekersiz cayla
Aksam: 1 parca tavuk 4 5 catal pilav ayran 1 dilim ekmek
Ara: bir portakal
2 litre su
Ya bugunku menumu hic begenmedim kuzenime misafrlige geldm anca bu kadarla siyrilabildim
bende yaza kadar zayıflamak isteyenlerdenim 10 kilo kadar yeter benim için hergün ne yediklerimizi paylaşıyoruz değilmi cuma günüde kilo bildirimi sanırım ayrıca bildirimi kime yapcz
kaçamak mıııııı hemde tatlı...neyseki az yemişsin juju yoksa bende başlardım saçtan tutmaya
peki diğer menün nasıl juju söylemedin inş.onlarda da kaçamak yoktur
misafirlerle yemek yok ona göre
onun dışında güzel..su içmeye başladın mı
elıme masamı aldımmmm ve geldımmmm hepoınızı sopalamyaaa.ne bıcım bı takım olduk bız böle kımse ugramıyorr.huuu kaptan ve dıgerlerı nerdesınızz hadııı dıskalıfıye olucaz bak nıye kımse yok neler yapıyoruz zayıflamak ıcın toplanın hadıııı
selam herkese sabah sabah avm gezdim de geldim :d
benim canım çok sıkkın zayıflayamıyorum bi türlü hiç zayıfladım hissine kapılamıyorum napcam ben diyetisyenemi gitsem ki
selam herkese sabah sabah avm gezdim de geldim :d
benim canım çok sıkkın zayıflayamıyorum bi türlü hiç zayıfladım hissine kapılamıyorum napcam ben diyetisyenemi gitsem ki
haklısın bu duruma bi çözüm getirsek hep beraber iyi olacak cnm..
ben sık sık geliyorum takıma ama kimseler olmuyo..gelenlerde dediğim gibi rastgele..bi geliyorlar 1 gün yoklaryada gelip 1 mesajla gidiyorlar.
menü paylaşımı düzensiz yok
sıkı kapma soklamıyız takımı...yoksa böyle zor
cnm yakala bak sana koca bı yumruk gonderıyorumtatlım sen 71 kılosun sanırım ortalama bı fızıge sahıpsın senın kılo verme dengen nıspeten az olabılır butun gun hareket et pek oturma otururken bıle ayaklarını salla bılekelrınden cevır o bıle yag yakmanbı saglar.dıyete basladıgın gun kılo vermessın vucut dıyete ve spora adapte olduktan sonhra kılo verımı baslar senın bunyen bu sekılde sanırım.pes etmek yokk canakkale kolaymı alıondı :) kılo vermek kolay bısey deıl pes etmek yokk
sert oldu bu yumruk şoka girdim
cnm ben daha öncedende yapıyodum diyet o zamanda veremiyodum demekki biraz daha az yiyip daha çok hareket yapmam lazım ne güzel söyledin ortalama fiziğe sahibim ben yuppi
boyum 1.62 kiloluyum işte bugün avmde çıtır cillop gibi kızlar gördüm abaza erkekler gibi süzdüm resmen kızları
cnm sen bu hafta baya kilo vermiştin uyguladığın bi diyet varmı yada önerdiğin bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?