Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende menumu yazayim
Sabah: peynr 1er tane domates biber 2 catal sucuklu yumurta sekersiz yesil cay 1 dilim ekmek

Oglen: 2 catal kek ve yarim dilim borek sekersiz cayla

Aksam: 1 parca tavuk 4 5 catal pilav ayran 1 dilim ekmek
Ara: bir portakal
2 litre su

Ya bugunku menumu hic begenmedim kuzenime misafrlige geldm anca bu kadarla siyrilabildim

bende yaza kadar zayıflamak isteyenlerdenim 10 kilo kadar yeter benim için hergün ne yediklerimizi paylaşıyoruz değilmi cuma günüde kilo bildirimi sanırım ayrıca bildirimi kime yapcz

heyyy herkes nerde dıyetı asıyonuz demııı
nerden bildinnnnnnn:18: şey kem küm:18: nasıl desem :18: valla çok ciddi bişi değil yani isteyerek olmadı bugün hep dışardaydım malesefoğlanı disneyland müzikaline götür ordan kayınvaldeye ordan anneme derken düzenim şaştı ama abartı yemedim valla bak:26: sadece annemde bir buçuk kalbura bastı tatlısı yedim...porsiyon değil ama tane olarak bir buçuk ... . kimse zorlamadı salak gibi kendim yedim... şimdi nasıl gidicem ne dicem bizim kızlara öldüm öldüm dirildim....ama dedim el mecbur çıkıcaksın söliceksin kaçamağını... ve söledim... tamam asın beni
hepinizin menüsünü bekliyorum
valla sölemem ben .... hafta sonu zaten kontrol da edemiyom sen bakarsın artık
bende yaza kadar zayıflamak isteyenlerdenim 10 kilo kadar yeter benim için hergün ne yediklerimizi paylaşıyoruz değilmi cuma günüde kilo bildirimi sanırım ayrıca bildirimi kime yapcz

hoş geldin canım ... lider benim ve sana hoş geldin dediğim mesaj şansa bak 2 haftadır yaptığım ilk kaçamağa denk geldi ama normalde böyle değili yani meraklanma ... kendinden bahsedermisin kilo macerandan diyet serüveninden vs.

Son düzenleme:

kaçamak mıııııı hemde tatlı...neyseki az yemişsin juju yoksa bende başlardım saçtan tutmaya

peki diğer menün nasıl juju söylemedin inş.onlarda da kaçamak yoktur

misafirlikte olmana rağmen fazla kaçamağın yok..
börek yemesen iyiymiş ama öğle olduğu için kabul

merhaba hoşgeldin evt hergün buraya gelmelisin sadece menü için değil arada da sohbet için

kaçamak mıııııı hemde tatlı...neyseki az yemişsin juju yoksa bende başlardım saçtan tutmaya

peki diğer menün nasıl juju söylemedin inş.onlarda da kaçamak yoktur

hımmmmm valla normal kahvaltı yaptım ... ara öğün yok... oğlan hamburger yedi ben çocuk menüsündeki burgerler varya minnacık ondan aldım bi tane ekmek arası köfte anlıcan yanında bişey almadım su içtim...

akşam mercimek çorbası ve tavuk şiş yedim

SABAH:
zeytin, peynir, bal ve kaymak toplamda 1,5 dilim ekmekle
ARA:
portakal, fındık
ÖĞLE:
etli pilav, 1 kase yoğurt
ARA:
portakal
ARA:
2 çikolata kaplı bisküvi, biraz fındık
AKŞAM:
peynir, domates , biber ekmek arası sandviç, Şekersiz komposto 1 kase
ARA:
2 mandalina

SPOR:
30 dakika karın ve kalça egzersizi pilates
20 dakika bisiklet çevirme
30 dakika yürüyüş

misafirlerle yemek yok ona göre
onun dışında güzel..su içmeye başladın mı

yok canım yemedim kendime tabak yapmadım soranlarada siz gelmeden ben yedim dedim kurtuldum ben içiyorum zaten su yanımda oluyo şişem hep saymıyorum pek ama 2 litreyi geçiyorum sayıyım bundan sonra daha iyi olur

günaydınnnnnnnnnnnnnnn çıtır kızlar forum bekçisi geldi nerelerdesiniz bakimiyimisiniz ne var ne yok diyetler nasıl gidiyor

elıme masamı aldımmmm ve geldımmmm hepoınızı sopalamyaaa.ne bıcım bı takım olduk bız böle kımse ugramıyorr.huuu kaptan ve dıgerlerı nerdesınızz hadııı dıskalıfıye olucaz bak nıye kımse yok neler yapıyoruz zayıflamak ıcın toplanın hadıııı

selam herkese sabah sabah avm gezdim de geldim :d

benim canım çok sıkkın zayıflayamıyorum bi türlü hiç zayıfladım hissine kapılamıyorum napcam ben diyetisyenemi gitsem ki

katılıyorum sana dalin..terkedilmişiz gibi rastgele uğrayan uğruyor işte
toparlanmalıyız takıma kurallar koymalıyız bence.ne dersiniz??.
mesela bazı takımlarda hergün mutlaka gelip en az 10 yada 15 gibi bişey hatırlamıyorum ama mesaj yazma zorunluluğu var.
tabi mezeret varsa bildiriyorlar..
böyle motive olmamız zorlaşıyor..birbirimizi unutuyoruz..ne bileyim öyle işte herkes kendi halinde

Son düzenleme:

benim canım çok sıkkın zayıflayamıyorum bi türlü hiç zayıfladım hissine kapılamıyorum napcam ben diyetisyenemi gitsem ki

daha yeni başladın cnm hemen nasıl vereceksin dur bakalım..
motiveni kırma hemen

baksana kaptanımız yokkı dıgerlerı ne yapsın jujuuuuu.toplasana takımını bıldırımde yapmadan kayboldunuz evet kurallar koymalıyız bole olmaz takıma gırmek ıcın caqn atan bı suru ınsan var gelmıcekler solesın onlar dahıl olsun takıma barı. bız takımdık motıve edecektık bırbırımız daha ılk haftadan ıkıncı olduk oda ıkıncılık bıle sayılmaz 1.cılık olarak goruyorum.3.cıkardık sonrasında dagıldık hadı ya lutfen toplanın artıkkk

cnm yakala bak sana koca bı yumruk gonderıyorum tatlım sen 71 kılosun sanırım ortalama bı fızıge sahıpsın senın kılo verme dengen nıspeten az olabılır butun gun hareket et pek oturma otururken bıle ayaklarını salla bılekelrınden cevır o bıle yag yakmanbı saglar.dıyete basladıgın gun kılo vermessın vucut dıyete ve spora adapte olduktan sonhra kılo verımı baslar senın bunyen bu sekılde sanırım.pes etmek yokk canakkale kolaymı alıondı :) kılo vermek kolay bısey deıl pes etmek yokk

haklısın bu duruma bi çözüm getirsek hep beraber iyi olacak cnm..
ben sık sık geliyorum takıma ama kimseler olmuyo..gelenlerde dediğim gibi rastgele..bi geliyorlar 1 gün yoklar yada gelip 1 mesajla gidiyorlar.
menü paylaşımı düzensiz yok
sıkı kapma soklamıyız takımı...yoksa böyle zoradapte olamadık bi türlü

Son düzenleme:

bu sekılde bızı yarısmalara almazlar zaten.sooleyımde demedı demeyın.kaptan bı gelse bu konuyu bı acıklıga kavusturmak sart

sert oldu bu yumruk şoka girdim
cnm ben daha öncedende yapıyodum diyet o zamanda veremiyodum demekki biraz daha az yiyip daha çok hareket yapmam lazım ne güzel söyledin ortalama fiziğe sahibim ben yuppi
boyum 1.62 kiloluyum işte bugün avmde çıtır cillop gibi kızlar gördüm abaza erkekler gibi süzdüm resmen kızları
cnm sen bu hafta baya kilo vermiştin uyguladığın bi diyet varmı yada önerdiğin bişey

bnm 3 cocugum var cnm onların pesınde kosmaktan olsa gerek 2 aylıkta bı bebegım var emzırıyorumda onunda etkısı olmustur ama cok hareketlıyım yedıklerıme dıkkat edıorum herseyı yıyorum ama az bazılarını cok cok az tadımlık hevesım gecsın dıye.boyun 162 ıse 71 kılo fazla gıbı senın ıdealın 52 kılo olmalı

secım bızlerın arkadaslar ya cesıt cesıt tarz tarz gıyınıcez cuval gıysek yakısıcak yada kıyafet gıydıgımızde jelatın gıymıs gıbı sagdan soldan porrtleyen yaglarımızı nereye sokacagımızı sasırıp onları saklamak ıcın babanem tarzı bol bol zevksız odun gıbı gıysıler gıymeye devam edıcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…