Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cornelllaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin canımmmmmmmmmm..bundan sonra sürekli netin olacak değil mi..buralardasın demi gitme bir daha

geldim cnm ya aslında aynı günde alırdım neti ama bizim binaya net yaptırılma durumu vardı yani komple bina da olacaktı.o yüzden pazar gününe kadar bekledim bugün toplantı yapıldı nisana ertelediler..bende hemen eşime aldırdım neti....
perşembe günü birden net gitti..o saatten sonra yazamadım..meğerse kota dolmuş....kardeşimde öğretmen olunca cuma akşam eve geldi ,semineri varmış bende bu yüzden size haber veremedim. aklım hep sizdeydi ama
geçmişi okuyordum bayağı ilerlemiş sayfalar,yeni katılanlar olmuş...hepinize hoşgeldiniz diyorum
bende bu hafta 900 gr vermişim ....fena sayılmaz
10 günde 3,4 kilo ii bence

hoşbulduk cnm bende bu hafta düzenli spora başlama kararı aldım

ben çok zor kilo veriyorum cnm yaa..bu menüyle kilo alırsam şaşırmam yani

bugün canım spor yapmak istemediyapmadımyarın inşallah.

ben artık uyumaya gidiyorum sabah erken kalkacağım..hepinizi öpüyorum görüşürüzzzzzzzzzz

ha bu arada herkesler ne yedi yazmadıyoksa bozdunuz mu diyeti:84:

Bir de ben şunu anladım. İnsanın aynı amaçla biraraya gelen grupla planlı zayıflamaya çalışması gerçekten de faydalıymış. Bugün kaçamak yapma imkanım varken sırf size hesap vereceğim diye ve zayıflama hayallerim suya düşmesin diye dikkatli olmaya başladım. Bence kesinlikle faydalı bir grup. tavsiye ediyorum. JUJU cuğumuz sağolsun. Hafta içi bizi daha çok motive edecek. Ve tabiki herkes birbirini inşallah... ben bu yazıyı yazarken spor yapma planı kuruyorum. Birazdan yürüyüş yapacağım. İçim rahat etmiyor. Birde size yazınca söz vermiş oluyorum sözümüde tutmak istiyorum...

Aysunaycım iyi geceler diliyorum... Beynini öyle şartlandırma yaaa vereceksin kilolarını merak etme... Sağlık ve selametle...

kesinlikle çok faydalı..örnek ben ;haftasonu net olmadığı için biraz yeme düzenim bozuldu ama toparlıcam

anladım cnm aksilik oldu. neyseki bundan sonra hep bizimlesin:13:
10 günde 3.4 kilo süper bi rakam...
bu hafta 72 lere inersin kesin..

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar bende biraz ütü yapacağım ardından yürüyüşümü yapacağım şimdi çıkıyorum. sabah görüşmek üzere. iyi geceler herkese...

anladım cnm aksilik oldu. neyseki bundan sonra hep bizimlesin:13:
10 günde 3.4 kilo süper bi rakam...
bu hafta 72 lere inersin kesin..

inş..cnm..beraber vereceğiz bu kiloları....

Evet arkadaşlar bende biraz ütü yapacağım ardından yürüyüşümü yapacağım şimdi çıkıyorum. sabah görüşmek üzere. iyi geceler herkese...

sana da ii geceler

ben nee soleyım ssıze bılmemkı yapın bakalım kaçamakları.yolcam sızın sacınızı basınıızı.bak bıde tatlı yemız hamburger yemıs
nerdesınız sız kaç gundurr bakayım.
aa olurmu spor sart spora devam haydı kalksın totolarr

Yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz kızlaaar diyorum
Bugünkü menümü ne siz sorun ne ben söyleyim kızlar zaten doğru düzgün hiçbir şey yemedim ama bol bol kaydım sanırım spordan sayabiliriz
neden bu kadar seyrek ugruyorsunuzz

günaydınnnnnnnnnnnnnnn çıtır kızlar forum bekçisi geldi nerelerdesiniz bakimiyimisiniz ne var ne yok diyetler nasıl gidiyor

selam herkese sabah sabah avm gezdim de geldim :d

benim canım çok sıkkın zayıflayamıyorum bi türlü hiç zayıfladım hissine kapılamıyorum napcam ben diyetisyenemi gitsem ki

bu sekılde bızı yarısmalara almazlar zaten.sooleyımde demedı demeyın.kaptan bı gelse bu konuyu bı acıklıga kavusturmak sart

leyynnnnnnnnnnnnnn noluyonuz bakimmmm... kim dağıldı nereye dağıldı????

ben demedimmi hafta sonları pek giremem diye baştan söylemedimmi öyle dağıldık yok yarışmaya almazlar yok şu yok bu....kimsenin dağıldığı yok... ben buradayım ve kilo vermeden de gitmeyeceğim benim gibi düşünenlerde burada olucaktır .... bi kahvaltı ettirmedinitz yaaaaaaaaaaaa durun bekleyin geliyom bağozımda kaldı lokmalar valla

soklardayım ınanınn kımselermı olmaz ya hadı kımse yok kaptandamı yok.

evet yok dünde gelmedi sayılır 2 dk geldi gitti

halımız kotuyaaaa cok kotu buhafta sondan 1.yız

Merhaba arkadaşlar;
genel olarak kurallarınızı okudum. Aranıza katılmak istiyorum. Şuan motivasyonum çok düşük. Sizlerle beraber hedefime ulaşmak istiyorum. boy1.55 kilo 69 yaş 32..

genel cevap yazıyorum

karar 1 dalin26 ile aysunayy yanlız bırakılmayacak ... ikizsi yanlız kalırsa topiğimizi ateşe bile verebilir

kuzum ne bu karamsarlık yapmayın allah aşkına benim motivasyonumda bir değişiklik yok dün mesela alışveriş yapmık kocam oğlum çikolata bisküvi vs abur cubur zeçerken ben böyle bön bön baktım..... almadım masum bişiler aradım bulamadım ve ilk defa ben birşey almadan çıktım onlar aldı....

takım kurallarını zamanla oluşturacağız demiştim zaten bu ne acele....

cornella canım cumaya yetişemedin keşke yetişseydin iyi olurdu inş bu hafta alıcaz seni listeye....

ZES valla ben sizi motive edebiliyorsam ne mutlu bana ama burada olmak bir takımın lideri olmak bile beni motive ediyor belki şimdiye bırakmıştım ama bu sorumlulukdan dolayı aklıma bile getirmiyşorum

günaydınnnnn herkese yine bir pazartesi sendromundan daha merhaba

kızlar çok önemli bi sorunum var
ben perşembe pazartesi arası şehir dışında olcam netimde olmıcak yarışmayada katılmak istiyorum izinli filanda olamam napsak ki

Günaydın arkadaşlarr.. juju bende kilo vermeden gitmemeye kararlıyımm.(bu kez inşallahh) .en kısa süredetablomuda oluşturcamm.

canım sen nasıl bir öneri sunuyorsun???? perşembe tartılıp kilo bildiriminde bulunabilirsin mesela.
Günaydın arkadaşlarr.. juju bende kilo vermeden gitmemeye kararlıyımm.(bu kez inşallahh) .en kısa süredetablomuda oluşturcamm.
canım senin takıma yazma sürecinde hafta sonu başladı malesef ilgilenemedim.... evet sanırım bizlerle birlikte olmak istiyorsun... biraz kendinden bahsedermesin... yaşın boyur kilon ne zamandan beri kilolusun hiç vermeyi denedinmi neden kilo aldın vs vs
bende gitmem hedefime ulaşmadan kovsanızda gitmem yapışırım valla
yapış kuzum... ben sana sen bana sonra diğerleri bize... kimse kimseyi bırakmazsa kilo veren hedefine ulaşan ayrılır okadar

Günaydın kızlar benim hafta sonum çok zor geçti cuma akşamdan başlayan grip yüzünden iştahım kesildi cumartesi sabahı hiç bişey yemedim öğlen annemin zoruyla çıorba içtim akşamda sadece bi portakal yedim ama 2 litre suyumu içtim
Pazar günü daha da kötüledi öksürük su içsem gıcık yapıyodu o yüzden anca 1 litre içmişimdir bende 2 kere form çay içtim sabah yine bişey yiyemedim öğlen haşlama patates yedim bi tane akşamda bi tane mandalina yedim cumartesi spor yapamadığım için üzgün olduğumdan yattığım yerde karın hareketlerinden yaptım

valla tebrikler sana..... o halde bile azmini korumuşsun... birde şu çizelgeni düzeltsen tam olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…