- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.401
valla kaptancım bende düzeltmeyi çok istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum
canım sen nasıl bir öneri sunuyorsun???? perşembe tartılıp kilo bildiriminde bulunabilirsin mesela.
valla kaptancım bende düzeltmeyi çok istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum
perşembe sabah çıkcam evden 6 gibi uyancam sabah hemen tartılıp bildidirm ben benim için çok önemliydi cnm teşekkür ettim önerin için ve de idare ettiğin için kaptancım
ne demek canım ... ama unutma mutlaka kilonu yaz öyle git .... gerisini ben hallederim...
kızlar takıma kurallar oluşturacağız ama benim ilk kuralım
1. Her üye Gün bitiminde sabah-öğle-akşam ve ara öğünler olmak üzere günlük yemek listesini ve gün içerisinde yaptığı fiziksel aktivitelerini yazmak zorunda...
Günaydın kızzzzlar. JUJU cum hoşgeldin... Haydi bakalım kilo bildirimimize kaldı 5 gün... Motivasyon bozmak yok... Hepimiz zayıflayacağız inşallah... JUJU cum sana bir şey soracağım sen 73 kiloya inmişsin neden sonra tekrar 89 kiloya çıktın. Yemekle mi alakalı yoksa başka bir şey mi? merak ettim de
canım sen nasıl bir öneri sunuyorsun???? perşembe tartılıp kilo bildiriminde bulunabilirsin mesela.
canım senin takıma yazma sürecinde hafta sonu başladı malesef ilgilenemedim.... evet sanırım bizlerle birlikte olmak istiyorsun... biraz kendinden bahsedermesin... yaşın boyur kilon ne zamandan beri kilolusun hiç vermeyi denedinmi neden kilo aldın vs vs
32 Yaşındayım. hep kilo problemim oldu. boy 1.55 kilo 68.4 .. sürekli diyet pisikolojisi içindeyim.. dikkat etmemem durumunda hopp hemen 72-73 oluyorum. kilo sorunum doğum diyemiyorum.çünkü kızım 7 yaşında.. hergün yürüyüş yapıyorum.(koşu bandında.)
geçen yıl diyetisyenede gittim. 1 ay harfiyen uydum. verdiğim 2 kilo oldu ama spor yoktu. birsürü tahlil vb sonucu metabolizmamın yavaş çalıştığı sonucuna varıldı.. buda bende ters tepti ve öylede olmuyo böylede olmuyo diyerek yemeye başladım. 70 lerin üstüne çıkınca ben napıyorum dedim. ve tekrar başladım. uzun süredir 68-69 arası takılıyorum. ama artık yeter modundayım yaz gelmeden fazlalıklardan kurtulmalıyım. birde iddaya girdimm. hazirana kadar 60 olmalıyım:2:
işin kötü yanı günün çoğunu oturarak çalışıyorumm. hareket azzz
bu arada greyy isimli arkadaş ismine bayıldım. grinin elli tonu serisinin her kitabını 2 kere okudum..biraz zaman geçsin tekrar okuyacağım.
kızlar takıma kurallar oluşturacağız ama benim ilk kuralım
1. Her üye Gün bitiminde sabah-öğle-akşam ve ara öğünler olmak üzere günlük yemek listesini ve gün içerisinde yaptığı fiziksel aktivitelerini yazmak zorunda...
32 Yaşındayım. hep kilo problemim oldu. boy 1.55 kilo 68.4 .. sürekli diyet pisikolojisi içindeyim.. dikkat etmemem durumunda hopp hemen 72-73 oluyorum. kilo sorunum doğum diyemiyorum.çünkü kızım 7 yaşında.. hergün yürüyüş yapıyorum.(koşu bandında.)
geçen yıl diyetisyenede gittim. 1 ay harfiyen uydum. verdiğim 2 kilo oldu ama spor yoktu. birsürü tahlil vb sonucu metabolizmamın yavaş çalıştığı sonucuna varıldı.. buda bende ters tepti ve öylede olmuyo böylede olmuyo diyerek yemeye başladım. 70 lerin üstüne çıkınca ben napıyorum dedim. ve tekrar başladım. uzun süredir 68-69 arası takılıyorum. ama artık yeter modundayım yaz gelmeden fazlalıklardan kurtulmalıyım. birde iddaya girdimm. hazirana kadar 60 olmalıyım:2:
işin kötü yanı günün çoğunu oturarak çalışıyorumm. hareket azzz
bu arada greyy isimli arkadaş ismine bayıldım. grinin elli tonu serisinin her kitabını 2 kere okudum..biraz zaman geçsin tekrar okuyacağım.
Yeni kuralımız hayırlı olsun diyelim o zaman
JUJUcum her gün spor yapma kuralı getirelim. İlla yürüyüş bandına ne bilim alete gerek bile kalmadan evde en az yarım saat zayıflamaya yönelik hareketlerde olabilir ne bilim hepimiz buraya gelebiliyorsak netimiz var demek internetten pilates olabilir, incelme hareketleri olabilir ama muhakak bi yarım saat spor kuralımız olsa nasıl olur? bahane olmadan. Nasıl her gün belirli düzende beslenmeye çalışıyorsak sporuda bir yaşam biçimi haline getirelim o halde... Tabi herkes ne der bilmiyorum bi fikirdir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?