- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.661
sağol canımmm amin inşallah
evet bende bir ara başladım ama yanlış anlamışım bazı şeyleri bol bol yeyin diyory karatay abartmışım serbest diyeaa bi baktım 1 haftada 600 gr almışım
canan hocanın bi çok videosunu izledim hakkatende komik çok şeker enerji dolu biri..o sözünü bende hatırlyorum çok komik
canım şimdide karatay uygulamaya çalışıyorum çünkü oda az önceki doktorlarla aynı şeyleri söylüyor...
sadece karatay evden ekmeği çıkarın diyorya..ben sadece sabah yiyorum kahvaltıda ekmek olmazsa yapamıyorum midem bulanıyor
Tülin Şahin ile röportaj:
Siz de bir dönem 27 kilo verdiniz ama vücudunuz sıkılığını kaybetmedi. Diyet yaparak kilo vermeye başlayan kişilere önerileriniz var mı?
Sadece diyet yapılarak tabii kilo verilir ama ne kadar sağlıklı olur bu tartışılır. Ben mutlaka spor da yapılması gerektiğine inanıyorum. Kaslarımızı güçlendirmek ve vücudumuza şekil verebilmek için yapılacak tek şey spor yapmak.
Siz ne kadar spor yaptınız?
Ben sarkmalar olmaması için her gün spor yaptım. 27 kiloyu verdim deyip sporu da bir kenara bırakmadım. Haftanın 4-5 günü günde 3 saat spor yapıyorum. Spor yapmak, sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme bunların hepsi bir hayat tarzıdır. Spor yapan insan nadiren hasta olur, daha sağlıklı düşünür, enerji dolu ve pozitiftir. Yani sadece zayıflamak için spor yapılmamalı.
YAZ KIŞ YÜRÜYOR
garfield tabi bişiy olmaz... Abartmadığın sürece ne olacak ki? Bence her şeyi yiyebilmelisin az da olsa.
bugün eve hiç gitmek istemiyorum mantı var kesin bide dün kendi ellerimle yaptım ya ölüm fermanımı imzalarmış gibi
2 3 kaşıkcık bişey yerim bişicik olmaz dimi
garfield tabi bişiy olmaz... Abartmadığın sürece ne olacak ki? Bence her şeyi yiyebilmelisin az da olsa.
1 kişiden aldım desteği yuppiabartmam cnm abartamam yani istesemde olmaz :d
başta juju olmaz üzere.öhöö öhhöööö duyurum var
akşama menü bildiriminde geçikebiliirm veya yapamayabilirim ...eğer geç gelirsek eve yapamayabilirim....
saat 3 gibi evden çıkarım...yürüyerek yaklaşık yarım saat yolum var bu bugün bana spor olur.oraya gidince de abartmadan yemeğimi yiyeceğim...izci sözü
hımmmm güvensem mi ki şimdi abartmıcanıza....
bakın cumaya az kaldı 100 gr bile önemli ...
mantının yanında başka bişi yokmu kuzu...
sende gittiğin yere tok git bi zahmet zorlasalarda miğden almaz bir iki lokma ile geçiştirirsin olmadı verim telimi ara beni ben onlara bir çarlarım sesleri kesilir....
cornella melekteki diyetisyen ne güzel tarifler veriyor değil mi? kıymalı soslu makarnalar peynirli makarnlar ohohhhh misss gibi
valla normalde olsa 2 tabak yerim affetmemama ama ama ama 2-3 kaşıkla durabilirsen ok... aslında akşamları o kadar ağır şeyler yemememiz lazım......
bu arada star tv dede diyet var bugün.....
kafayı bozdular milletin kilosuyla
belki çorba yapmıştır annem bilmiyorumki bi mantı olduğunu biliyorumhımmmm güvensem mi ki şimdi abartmıcanıza....
bakın cumaya az kaldı 100 gr bile önemli ...
mantının yanında başka bişi yokmu kuzu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?