Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ekmeksiz yaşam çok zor ya..özellikle sabahları...erken saatler de kahvaltı edliyorsa benim de midem bulanıyor

Tülin Şahin ile röportaj:
Siz de bir dönem 27 kilo verdiniz ama vücudunuz sıkılığını kaybetmedi. Diyet yaparak kilo vermeye başlayan kişilere önerileriniz var mı?

Sadece diyet yapılarak tabii kilo verilir ama ne kadar sağlıklı olur bu tartışılır. Ben mutlaka spor da yapılması gerektiğine inanıyorum. Kaslarımızı güçlendirmek ve vücudumuza şekil verebilmek için yapılacak tek şey spor yapmak.
Siz ne kadar spor yaptınız?

Ben sarkmalar olmaması için her gün spor yaptım. 27 kiloyu verdim deyip sporu da bir kenara bırakmadım. Haftanın 4-5 günü günde 3 saat spor yapıyorum. Spor yapmak, sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme bunların hepsi bir hayat tarzıdır. Spor yapan insan nadiren hasta olur, daha sağlıklı düşünür, enerji dolu ve pozitiftir. Yani sadece zayıflamak için spor yapılmamalı.
YAZ KIŞ YÜRÜYOR

3 saat mi
valla hayranım böyle insanlara

BİSİKLET YAĞLARI PARÇALIYOR

Tülin Şahin, ‘Beni karlı havada bile bisiklete binerken görebilirsiniz. Hem kondisyon hem de karın, bel ve kalça bölgesi için çok yararlı’ dedi.

İşte 10 altın kural (Tülin Şahin'in)

İstediğinizi yiyin ama porsiyonu küçük olsun.
Acıktığınızda bol bol meyve yiyin, regl döneminde canınız çikolata istediğinde meyve tüketin.
Kendinizi zayıf biriymiş gibi hissedin ve böylece motive olun.
Ne yerseniz yiyin 21 kere çiğneyin.
Bol bol yürüyün. Bir yere giderken bir durak önce inin ve yürüyün. Bunu alışkanlık haline getirin.
Kilo vermek istiyorum diyerek takıntılı olmayın.
Kendinize inanın ve ‘Ben başaracağım’ diyerek umudunuzu asla yitirmeyin.
‘Gerçekten aç mıyım?’ diye kendinize sorun. Acıktıkça yemek yiyip yediklerinizin tadına varın.
Ellerinizi abur cubur yemekten kurtarmak için bir şeylerle oyalayın, resim yapıp yazı yazın ya da örgü örün.
Elinizin altında sürekli su bulundurun.

Selülitlere ölüm (Tülin Şahin'in)
Zayıflarken selülitlerine de savaş açan Şahin, uyguladığı yöntemi şöyle anlatıyor: “25 miligram susam ya da bademyağına, bir tane mandalinanın suyu ve 5 damla lavanta karıştırarak sorunlu bölgeye sürüp sert bir lif ya da masaj fırçasıyla masaj yapıyorum. Bu uygulamayı sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere tekrarladım, sonuç inanılmazdı.”

NOT: Tülin Şahin 40 bedenden 36 bedene düşmüştür

SPORDAN SONRA MUZ VE DOMATES SUYU

Spordan sonra boşalan deponun, muz ya da meyve suyu gibi glisemik indeksi yüksek besinlerle doldurulması gerekiyor.

E vitamini ihtiyacının giderilmesi için de, günde 10-15 adet fındık ya da badem tüketilmeli.

Spordan geç saatte çıkılması halinde (saat 21.00 gibi) akşam yemeği yenilmemeli. Alternatif olarak meyve suyu ve sandviç veriliyor.

Spor sırasında, 15-20 dakika aralıklarla, 1 çay bardağı su tüketilmesi gerekiyor. Kalp kası açısından önemli olan sodyum ve potasyumun kaybı suyla yerine konulamadığı için, domates suyu tüketimine ağırlık vermek de şart!

bugün eve hiç gitmek istemiyorum mantı var kesin bide dün kendi ellerimle yaptım ya ölüm fermanımı imzalarmış gibi

2 3 kaşıkcık bişey yerim bişicik olmaz dimi

garfield tabi bişiy olmaz... Abartmadığın sürece ne olacak ki? Bence her şeyi yiyebilmelisin az da olsa.

bugün eve hiç gitmek istemiyorum mantı var kesin bide dün kendi ellerimle yaptım ya ölüm fermanımı imzalarmış gibi

2 3 kaşıkcık bişey yerim bişicik olmaz dimi

valla normalde olsa 2 tabak yerim affetmem ama ama ama ama 2-3 kaşıkla durabilirsen ok... aslında akşamları o kadar ağır şeyler yemememiz lazım......
bu arada star tv dede diyet var bugün.....
kafayı bozdular milletin kilosuyla

Son düzenleme:
başta juju olmaz üzere.öhöö öhhöööö duyurum var
akşama menü bildiriminde geçikebiliirm veya yapamayabilirim ...eğer geç gelirsek eve yapamayabilirim....
saat 3 gibi evden çıkarım...yürüyerek yaklaşık yarım saat yolum var bu bugün bana spor olur.oraya gidince de abartmadan yemeğimi yiyeceğim...izci sözü

yarım orta boy tatlı patates
1 adet pancar
1 adet kırmızı soğan
1 adet kırmızı biber
5 diş sarımsak
1 yk zeytinyağ
1 t.k kimyon

yanında yoğurt ile yendiğinde 4 saat tok tutabiliyormuş

Son düzenleme:
garfield tabi bişiy olmaz... Abartmadığın sürece ne olacak ki? Bence her şeyi yiyebilmelisin az da olsa.

1 kişiden aldım desteği yuppi abartmam cnm abartamam yani istesemde olmaz :d

hımmmm güvensem mi ki şimdi abartmıcanıza....

bakın cumaya az kaldı 100 gr bile önemli ...

mantının yanında başka bişi yokmu kuzu...

sende gittiğin yere tok git bi zahmet zorlasalarda miğden almaz bir iki lokma ile geçiştirirsin olmadı verim telimi ara beni ben onlara bir çarlarım sesleri kesilir....

cornella melekteki diyetisyen ne güzel tarifler veriyor değil mi? kıymalı soslu makarnalar peynirli makarnlar ohohhhh misss gibi

yok yok izci sözü verdim kesin brokoli falan haşlar üzerine zeytinyağlı sos döker.... bunu yapacaktır eminim..bunlardan az az yerim artık.çünkü beni aradı sordu bende sebze yap dedim

kilolu insanların üzerinden baya para kazanıyolar keşke diyetisyen olsaymışım
hımmmm güvensem mi ki şimdi abartmıcanıza....

bakın cumaya az kaldı 100 gr bile önemli ...

mantının yanında başka bişi yokmu kuzu...
belki çorba yapmıştır annem bilmiyorumki bi mantı olduğunu biliyorum
ben yarın sabah tartılcaktım unutmuşum şimdi o mantı ağır basar midemde zaten kabızlık yaşıyorum ben en iyisi yemeyim mantı yarın sabah tartıldıktan sonra yerim akşam sadece salata yemeyi planlıyorum ( çakallık yapyım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…