Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla ya makarna kilo verdirir dedi

bende makarnayla zayıflayan çok duydum ama salçalı yağlı olmıcak

yıllar yıllar önce bende 1 hafta hergün salatamın içine haşlama makarna atıyodum etrafmdakiler kilo verdin sen filan diyodu ama tartım yoktu ozaman verdimmi bilmiyorum

kızlar bugün çok yoğundum hissettirmemeye çalıştım ama ... valla yoruldum gözlerim ağrıdı... yeşil çayımı yudumluyorum şimdi... sizde ihmal etmeyin

afyet olsun canım kimsecikler yokki ortada

öyle bende baktım ara ara yazan varmı diye ama....

işleri bir kenara koydum 3 şubatta oğlanın doğum gününü yapacam hem benim taraf hem kocamın tarafı birde çocuğun arkadaşları felan kalabalık olcak ne yapsam ne pişirsem... hazır mı alsam evde mi yapsam her gelene bir görev mi versem yemek te yapmam gerekirmi offfffffffff düşün düşün şiştim.... yapmayalım oğlum desem kıyamet kopar

ben buradayım kızlar evi sildim süpürdüm makinedekileri astım yeniden attım..
ondan çıktım biraz..ama geldim bitti işim.

yeşil çay mı iyi fikir hemen bende alayım bi tane

gün yemeklerinde 3-4 çeşit yapıp birde pasta tamamdır juju..

kısır
2 çeşit börek
poğaça
ağlayan pasta-yada kıbrıs tatlısı
yaş pasta

ama yapıpta yememek zor ya

bu arada iyiki doğmuş oğluşun

sağol canım...

yok canım benim kafamda bittiyse yemem... lemicem de ben öyle yetenekli biri değilim valla aklımda ablama bir tane yaptırım kaynanam birini yapsın kardeşimde birini bende pastayı alayım hopppppp tamamdır

oda iyi fikir

şimdide tülin şahin çktı oda diyet diyo..ne oldu bugünhakkaten 30 kilo vermiş çok güzel olmuş.

yarında karatay hoca var kararlılar bizi zayıflatacaklar

kral-prens-fakir diyeti yapmış

sabah krallar gibi yeyin ve kahvaltınızı uyandıktan 1 saat içinde yapın mutlaka yoksa depolanır sonraki yedikleriniz dedi..

öğlerensler gibi..gene ne isterseniz yeyin diyor mantı bile

akşam fakir gibi:salata ve ızgara bişeyler sadece dedi..

ara öğünler bu diyette de var ama ara öğünde 1 dilim pasta. vs bile yiyebilirsiniz diyor

bana uygun değil ben kilo alırım..pasta manti vs yesem

Son düzenleme:
Aysunaycım kadın bunları yiyor ama günde 2-3 saat spor yapıyor. Bunlarıda yemezse artık ölür herhalde...

Aysunaycım kadın bunları yiyor ama günde 2-3 saat spor yapıyor. Bunlarıda yemezse artık ölür herhalde...

evet 3 saat spor yaptığı için yakıyordur ne yerse..ama ben o kadar hareketli değilimki..onları yesem kilo alırım eminim ben
keşke öyle bir diyet yapabilsem ama...
biz kaçamaktan sayıyoruz tülin şahinin dediklerini

Kesinlikle doğru. ben 5.30 da eve git yemek hazırla ye,sofrayı topla,kızımın ödevlerini yaptır ve saat 9 :30 2 günde bir 1 saat yürüyebilsem oh şükür diyorum :))

Aysunayyyyyyy yarışma ne zaman başlıyor

Yoksa başladıda benim mi haberim yok

Yada yarışma nasıl oluyor evet evet, en önemli soru bu

Lütfenn bilgi verirmisinizz, yada nerden bilgi alabilirim

Meraktan şiştim ayyyy

bu yarışlar 2007 yılında başlamış canım..

takımlar var 10-14 tane bunlar kendi aralarında yarışıyorlar..yani biz

her cuma tartılıyoruz en çok kilo veren takım 1.oluyor..

ideal kilosuna ulaşan mezun oluyor vs öyle işte..

biz de 5.takımız

kızlar menum
sabah klasık kah.
ara tavuk
oğlen
tavuk 1-2 bıskuvı cay
akşam tavuk ve corba bıraz ekmk
spor yarımsar satten 1 saat spor ılk partı 10 km 500 kl. 2.partı 8 km 370 calorı bugunluk bukar ıyı haber gobegım kuculmeye basladı

evett bugünkü yeme işini bitirdim paylaaşayım

sabak kalkınca 3 gün kurusu kayısı yedim.

kahvaltı.
-omlet
-3 zeytin
-2 dl ekmek
-beyaz peynir

ara:
1 mandalina

öğle:
-1 kase domates çorbası
-1 kase yoğurt
-4 tane yaprak sarması

ara:
-5 badem

akşam:
-yarım kase domates çorbası
-2 büyük parça tavuk göğsü(ızgarada)
-2 bardak ayran

2 lt su..

Tamam bende 5. takımdayım o zaman

Cuma günü kilomu bildiririm..menümü kendi günlüğüme yazıyorum, peki orayada yazmam gerekirmi canım?

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…