Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

saol cnm hayırlı kandiller herkesin kandili mübarek olsun

canım sen kpssye filan hazırlanıyomuusn

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtırlar

aminnn cornella sizlerinde kandili mübarek olsun.

doktorum programında diyet insilün direnci vs var onu izliyorum belki yararı olur diyetimize.

ya ne güzel çogunuzun evinde bir çeçit de olsa spor aleti varbende yok ya ..spor yapmaya tabi ki bahane değil ama evde yer olsa alacağım ama yer yok ki nereye koyacağım...lessie desen hiç yürüdüğümü bile anlamıyorum bana güzel bir step videosu lazım aslında bendekiler bayağı zorluyor benio yüzden de 10 dk da bırakasım geliyor nefesim kesiliyor

banim içinde izleyin işteyim izleyemiyorum insülin direncimde var

insülin direnci metabolizmanın varlık içinde yokluk yaşaması demekmiş..
yani vücuda istediğin kadar yararlı gıda gönder bunu zamanla harcamak için depolara gönderemiyormuş vs hep kanda kalıyormuş gibi bişey dedi..

birde glisemix indeksi-karbon değeri düşük yiyeceklerden tüketmeliyiz dedi...
çabuk açlık hissetmemek ve kilo verebilmek için..
bunu karatayda diyordu..

kızlarrrrrrrr tv da doktor mümkünse hiç pilav yenmemeli diyor bulgur bile......bende 2 gün üst üste yedim ya:26::26:
glisemik indeksi düşük besinler tercih edilmeli
protein ağırlıklı ve salata tarzı beslenilmeli dedi...

evet ben kitabını almıştım...aslında karatay bile bakliyatları çok yedirmiyor....nohutu falan çok tükettirmiyor.....

bu teşhis nasıl koyuluyor cnm yaaaa....ben daha önce daha doğrusu en son 3 yıl önce kan tahlili yaptırmıştım...nasıl ortaya çıkıyor

ben endokrin uzmanına gitmiştim canım doktorun şehir dışından hastaları vardı başarılı bi kadındı kansızlık var bende annemdede troid var bende sürekli kontrol ettiriyorum kendimi bide kilo veremiyorum diye bu kadına gittim bi sürü kan verdim insülin direnci var dedi ilaç verdi diyetisyene yolladı sonra geçti direncim düzeldi o doktorda gitti şimdi bulamıyorum hiç biyerde başka doktra gittim anlamıyolar halimden şu an varmı bilmiyorum öğrenmenin tek yolu yemek yedikten sonra hemen acıkıyosan doymak bilmiyosan vardır ben öyleydim msla yerdim yemek tıka basa yemekten sonra abur cubur yerdim yatarken ekmek arası yerdim gene doymazdım karnım şişsse bile canım isterdi bir zamanlar 1 ay önce gene başladı bu durum o ilaçtan aldım kullanıyorum şimdi düzeldim biraz düzgün beslenmeye bakıyo herşey

evet cnm ben karatay kitabını alıp okudum o hocada öyle diyordu..
glisemik indeksi düşük yiyecekler yersek hem kana yavaş karıştığı için hemen düşmüyor kan şekeri ve yavaş acıkıyormuşsun.
hemde metaolizma sürekli harcayacak çalışacak enerji buluyormuş..buda metabolizmanın sürekli çalışması demekmiş.
ve bu insülün direnci vs olmuyormuş kırılıyormuş vs..

demekki glisemik index gerçektende önemli..:44:

Allahtan sevmediğim tek bişey var şu hayatta oda pilav ömür boyu yemesem aramam

en güzeli protein ağırlıklı beslenmek kahvaltı dışında ekmek yememek

bakın bunlarda glisemik indeksli yiyeceklerle yediğimizde olacak şeyler

1.
AÇLIKhissetmeyiz.
2.
Ara öğün olarak göbek yağımızı ve iç yağ depolarımızı kullanırız.
3.
Uzun süre acıkmayız- verdiğimiz kiloları geri almayız-
4.
Yağlarımız daha hızla erir.
5.
Kilomuzu daha hızlı veririz. Kilo verilir alınmaz ve verilen kiloda kalınır.
6.
Belimiz incelir ve ince kalır.
7.
Hiç bir şekilde halsiz, isteksiz,- sıkıntılı ve umutsuz olmayız.
8.
Kaslarıımız erimez.
9.
Su kaybımız olmaz.
10.
Karaciğer yağımız erir.
11.
Metabolizmamızda yavaşlama olmaz.
12.
Bütün gün dinç ve enerjik hissederiz, halsizlik ve bitkinlik olmaz.
13.
Rahatlıkla fizik aktivitemize devam edebiliriz.
14.
Gün boyunca kan insulin düzeyi düşük kalır.-acıkma hissi olmamasınınnedenidir-
15.
Kan İnsülin ve Leptin düzeyleri normale döner.
16.
Yağlarımız depolanmaz, erimeye devam eder. -Enerji sağlamak için kendiyağlarımız yanmaktadır-
17.
Kan şekerimizde iniş çıkış olmaz. –acıkma hissi yok olmuştur-
18.
Kan yağlarımız normalleşir: HDL yükselir, Trigliseridler düşer.
19.
Barsaklarımız düzenli çalışmaya başlar.
20.
Obezite önlenmiş olur.
21.
Obezite sonucu gelişen tüm sağlık sorunları ortaya çıkmaz, çıkmış olanlar dadüzelir.
22.
Tansiyonumuz normalleşir.
23.
Kalp hastalıkları görülmez.
24.
Felç, inme görülmez.

bende başladım şimdi izlemeye gizli gizli

ne kadar kötü bi hastalık Allahım korusun herkesi kadını terk etmiş kocası pislik adammmmmmmmmmmm

ewet canım tabi önemli ama sürekli uyamıyoruz..aslında bu besinlerin çıktısını alıp buzdolabına yapıştırmamız lazım....

Allahtan sevmediğim tek bişey var şu hayatta oda pilav ömür boyu yemesem aramam

en güzeli protein ağırlıklı beslenmek kahvaltı dışında ekmek yememek

çok şanslısın o zaman pilav sevmiyorsan.....

hepinizin mevlid kandil hayırlara vesile olsun inşallah hepinizin kalbinden geçen dualar hayırlısıyla olsun inşallah banada dua etmeyi unutmayn inşallah bennde hayırlısıyla anne olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…