- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.621
ay canım sakın kırılma...ben öyle menülere fazla yorum yapmıyorum ,belki ondandır cnm,yoksa hepinizi seviyorumbu arada hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar....
ALLAH GÖNLÜNÜZDEN GEÇENİ HAKKINIZDA HAYIRLI EYLESİN İNŞŞŞŞ
anlatmaya ne hacet yaşıyorsunuz ya zaten....
3+3 beslenme şeklini uyguluyordum... 3 ana 3 ara öğün... o zaman her ay günümde vardı ama gittiğim hiçbir günde ikramları kabul etmedim bir süre sonra alıştılar zaten... ben sizleri görmek için geliyorum yemesemde olur dedim önceleri ısrar edildi ama zamanla kararlılığımdan dolayı ikram edildiğinde geri çevirince bişey dememeye başlamışlardı...
koşu bandımı yeni almıştım ve sabahın köründe kalkıp 1 saat yürüyordum akşam oğlan 3-4 yaşındaydı ona çizgi film açıp ben 1 saat daha yürüyordum... hedef kiloma yaklaştıkça mekik felan çekmeye başlamıştım sıkılaşmak için...
şuanda da o yalda ilerliyorum 3+3 artı yürüyüş... ama eskisi kadar çok yürümüyorum tek fark o
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtırlar
aminnn cornella sizlerinde kandili mübarek olsun.
doktorum programında diyet insilün direnci vs var onu izliyorum belki yararı olur diyetimize.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtırlar
aminnn cornella sizlerinde kandili mübarek olsun.
doktorum programında diyet insilün direnci vs var onu izliyorum belki yararı olur diyetimize.
günaydın cnm....bende açayım bakayım....
Herkese günaydınlar.Mübarek kandilimiz hayırlara vesile olsun...
banim içinde izleyin işteyim izleyemiyorum insülin direncimde var
banim içinde izleyin işteyim izleyemiyorum insülin direncimde var
insülin direnci metabolizmanın varlık içinde yokluk yaşaması demekmiş..
yani vücuda istediğin kadar yararlı gıda gönder bunu zamanla harcamak için depolara gönderemiyormuş vs hep kanda kalıyormuş gibi bişey dedi..
birde glisemix indeksi-karbon değeri düşük yiyeceklerden tüketmeliyiz dedi...
çabuk açlık hissetmemek ve kilo verebilmek için..
bunu karatayda diyordu..
bu teşhis nasıl koyuluyor cnm yaaaa....ben daha önce daha doğrusu en son 3 yıl önce kan tahlili yaptırmıştım...nasıl ortaya çıkıyor
kızlarrrrrrrr tv da doktor mümkünse hiç pilav yenmemeli diyor bulgur bile......bende 2 gün üst üste yedim ya:26::26:
glisemik indeksi düşük besinler tercih edilmeli
protein ağırlıklı ve salata tarzı beslenilmeli dedi...
evet cnm ben karatay kitabını alıp okudum o hocada öyle diyordu..
glisemik indeksi düşük yiyecekler yersek hem kana yavaş karıştığı için hemen düşmüyor kan şekeri ve yavaş acıkıyormuşsun.
hemde metaolizma sürekli harcayacak çalışacak enerji buluyormuş..buda metabolizmanın sürekli çalışması demekmiş.
ve bu insülün direnci vs olmuyormuş kırılıyormuş vs..
demekki glisemik index gerçektende önemli..:44:
Allahtan sevmediğim tek bişey var şu hayatta oda pilav ömür boyu yemesem aramam
en güzeli protein ağırlıklı beslenmek kahvaltı dışında ekmek yememek
bende başladım şimdi izlemeye gizli gizli
ne kadar kötü bi hastalık Allahım korusun herkesi kadını terk etmiş kocası pislik adammmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?