Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam bende 5. takımdayım o zaman

Cuma günü kilomu bildiririm..menümü kendi günlüğüme yazıyorum, peki orayada yazmam gerekirmi canım?

.

canım her takımın bir kaptanı oluyor bizimde kaptanımız juju..
şimdi yok burda ama gelince sana cvp yazar mutlaka..
her takımda belli sayıda kişi oluyor bizim sayımızda eksiklik varsa gelebilirsin tabiki..

eğer takımımıza girersende evet hergün yeme içme işin bittiğinde menünü paylaşman gerekir

hahahahaha ben seni kaptan sandım

Neyse sen benim kaptanım ol

dalin cnm maşallah sana 1 saat yaptın demek
bu hafta gene dereceye girersin gibi geliyo bana

bende sporumu yapmaya gidiyorum..sınrada duşumu alır gelirim..

bugün hürrem varda ozamana bütün işlerim bitmeli

kelin merhemi hesabı.

Yaaaaa ama bu kaptana nasıl ulaşıcağım :26::26::26::26::26::26:

İyi bir üye kaybediyorlar ama bak bunuda bilsinler

Beni isteyen kaptanlar olursada tekliflere açığım

Cumaya az kaldı, takımın kazanması için bende olmalıyım

Ne reklamdı ama

.

kız dalin sen niye girmiyosun nete akşam gelip bi yediklerini yazıp çıkıyosun kendini sporamı verdin naptın bacım
bakın bakalım yediklerime mantıda yemedim cnmda istemedi

sabah
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
azcık peynir

öğlen
1 kandil simidi
şekersiz çay

ara
elma

akşam
yeşillik halk dilince ot

bugün belki yapamam spor belkıde yarım saat yürürm hiç bilemiyorum

şimdilik bana müsade yarın şehr dışına çıkıyorum valiz fln hazırlıcam yarın sabah 7 civarı kilo bildirimimi yaparım

tvde diyetle ilgili bişey izleyen gören duyan arklar bizede yazsın burdan ben gelince okurum

4 gün ayrı kalcm sizden ama bozmucam diyeti

kim birinci olcak çatlıyorum meraktan

iyi yolculuklar canım..güle güle git gel..

akşam bişey yememişsin sen ama ilerleyen saatlerde çok acıkabilirsin..
öğleyinde kuru kuru yemişsin..
bi çorba vs içseydin en azından akşam..

iyi yolculuklar canım..güle güle git gel..

akşam bişey yememişsin sen ama ilerleyen saatlerde çok acıkabilirsin..
öğleyinde kuru kuru yemişsin..
bi çorba vs içseydin en azından akşam..
saol tatlım
erkenden uyucam acıkmam inş. öğlen iş yerinde pişen yemeklerden yiyemiyorum ben tiksiniyorum evden sbze fln yaparsam götürüyorum bgunde gtrdum ama simidi yiyince fazla olur die yemedim yemeği yarın tartılcamya ben o bakımdan aksam hile yaptm sabaha

seni seni seni

4 gün yokum dedin demi sen döndüğünde de ben yokum dönünce görüşürüz artık..
kaçamak yapmamaya çalışıcam bende ama bilmiyorum sende yapmamaya çalış emi

bu hafta herkesin kilo durumları nasıl çok merak ediyorum...bende hiç bir değişiklik yok gibi ama bakalım

Son düzenleme:
SABAH 7.30

1 bardak su
1 bardak çay
1 dilim ekmek
5 tane zeytin
1 kaşk rçel

ARA ÖĞÜN

1 elma yarım ayva

ÖĞLEN

1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmek
3 tane ceviz

ARA ÖĞÜN

cubu kraker

AKŞAMMM

menemen

1 dilim peynirli börek

2 tatlı kaşığı bal

SUUUUUUUUU

2lt içmişimdir

SPORRRR

koşu bandında 40 dakika yürüyüp bititrecem

Merhabaaaa

Sabah: bir bucuk dilim ekmek biraz peynir 1 domates 3 zeytin sekersiz cay
Ara: 3 kayisi 3 badem
Oglen: bi tane patlican dolmasi yogurt
Ara: elma
Aksam: bi kase corba

2 litre suu ay bugun dikkat ettim iyi dmiiiii

kimsenin menüsüne yorum yazmayacaktım güya.... işim var bu akşam ve girip çıkıcaktım güyaaaaaaaaaaaa... kızım allahısen senin normal bir menü yazdığını görmedim ya sabahtan akşama havuz yazarsın ya zabahtan akşama tavuk.....
tamam bişi demiyorum bugün ben bitik vaziyetteyim.
Tamam bende 5. takımdayım o zaman

Cuma günü kilomu bildiririm..menümü kendi günlüğüme yazıyorum, peki orayada yazmam gerekirmi canım?

.

biri bana mı seslendi.....

buyrun benim takımın kaptanı lideri artık ne denirse ... aslında herkes birbirine yardımcı herkes birbirine destek burda ben sadece işlemleri hallediyorum okadar...

bizim takıma gelmek istiyorsun demek... normalde alımları durdurmuştum ama sana tanıdık torpili yapalım ....

senden ricam bizlerin seni tanıması ve yardımcı olması için yaş boy kilo evli bekar çalışan ev hanımı öğrenci vs bilgilerini... kilo alma nedenini hiç diyet yaptın mı sonucu neydi şuanda nasıl besleniyorusun spor yapıyormusun yada yapmak için evde ekipmanın varmı

sen yaz ben yarın okurum ama ben yokken arkadaşlarımda okur seninle kaynaşır zaten sağolsunlar yokluğumu aratmazlar

sabah

2 yumurta
1 dilim ekmek

ara

portakal

öğle
1/2 çorba
1 balık
1 salata

ara
3-4 hanımeli

akşam

2 dilim ekmek
2 köfte

yemek pişirdim ama geç bitti bende yemedim

Benim bugün akşamki menüm uçtu hemde nasıl uçtu...
Sabah :
zeytin
peynir
bal
kaymak
2,5 dilim ekmek
Ara:
portakal
Öğle:
tavuk
ayran
ara yok

Not: Saat 4,5 tan sonra öyle şeyler yedim ki bu hafta verdiğim kilo kadar belki alacak şeylerdi. Diyet programları izlemiycem artık herbirinin dinlerken hepsinin işime gelen yiyecekleri yedim. Ne yediğimi yazmayacağım karbonhidratından proteinine proteinden yağına kadar bol miktarda yedim... Bugünlük affola...
sabah 1 saat hızlı tempolu yürüyüş yapmıştım
biraz önce 30 dakika bisiklet çevirdim. Gece belki bi 40 dakika daha yürüyüş yaparım o da gücüm olursa. Ama bugün 5 saat spor yapsam anca yediklerim erir herhalde. Neyse artık napalım ...

Kızlar bu hafta okulda işim çok olduğu için nete giremiyorum.sohbetlerinizin tamamını akşamları okuyorum ve size dahil olamadığım, için üzlüyorum.Sanki sadece menümü yazıp çıkıyormuşum gibi hissediyorum.cumartesiden itibaren gün içi de katılımım artacak ama o güne kadar beni yalnız bırakmayın...
bugün kötü bir gün geçirdim. Yüksek lisans için mülakatım çokkkk kötü geçtii (
menüm deseniz aldı başını gitti..

sabah: 1/2 sütlü kornflek
ara:yok
öğle:1 dilim sade peynirli pizza(aklımca kalorisi daha az diye düşündüm)
5-6 tane patates liht kola
ara: yarım simit
akşam: 1 tabak karnabahar salata ekmek yokk
ara: 1 çay bardağı süt

1 saat yürüyüşş.

Juju ben cuma kilo bildirimi yapacakmıyım ?

birde bugün öğrendiğim birşeyi paylaşmak istiyorum.

eşim spor salonuna gidiyor.hocasına yürüyüşü nekadar sıklıkla yapılmalı? ara verilmeli mi ? diye sormasını rica ettim.
aldığım cevap şokk.

eşiniz 60 yaşında mı? neden koşmuyor? demiş. yarım saatle başlasın vucut daha dinçleşir ve alışır. yağ yakmak için koşu şart demiş.

Buna istinaden yarından itibaren koşuya başlıyorum. birde hergün yapılmalıymış.ben bunu uygulayacağım.

bendede yok gibi bi garibim umarım olur gramada razıyım artık
ben yapamam kaçamak yanımda bnim zayıflamam için hayatını vercek insanlar var yedirmezler bana bişe

sende hayırlı haberlerinle gel canım hayırlı yolculuklar şimdiden

iyi yolculuklar aysunayy..Hayırlısıyla gider inşallah hayırlısıyla dönersin..
herkesin kandili mubarek olsun.

Sanırım ben de çok aktif değilim o konuda ama her yazılanı okumaya çalışıyorum inanın Canını sıkma hayırlısı neyse o olsun diyelim öyle olsun
Öğle uçmuşuz ama hiç sorun değil onu kapatırsın sen :) Ayrıca insanlar stresliyken ya da üzgünken daha mı çok yiyiyorlar bana mı öyle geliyor?

benim menüm de:

Sabah:
2 kibrit kutusu beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim normal ekmek (Kahvaltım fix oldu artık. sabahları hiç iştahım olmuyor. Çiğnemeye güç bulamıyorum ne yapmam lazım?)
Ara:
2 adet kepekli bisküvi
Öğle:
2 adet köfte
1/2 tabak bulgur pilavı
1 kase çorba
Ara:
4-5 adet Form çubuk kraker
Akşam:
1 kase çorba (Çorbanın içeriği biraz ağırdı daha fazla yiyemedim :/)

40 dk kardiyo yaptım bir de bugün spor günümdü

Kesinlikle stresliyken iştahım maşallah açılıyoo. senin menün harikaa..bende erken kalktığım zamanlar canım hiçbirşey istemezdi.ama zamanla insan alışıyor. vucutta alışıyor. sen böyle devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…