Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

birsen-deniz öğretmensin sanırım hangi alanda yüksek lisans yapıyorsun? yada yapmayı düşünüyorsun?

kızlar acele ile menümü yazıp çıkacağım...bugünüm çok kötü geçti ben bu hafta toparlayamadım..bir kere kaçamak yapınca ucu kaçıyor özellikle dışarda olunca yeme düzenim altüst oluyor...
bugün misafirlikteydim biliyorsunuz....maalesef umduğum gibi bir menü yoktu....
patlıcan tava gibi birşey yapmıştı ama bütün malzemeleri kızartarak yapmıştı....
ardından karnabahar vardı(ben hiç sevmem..salçalı yemeğiydi)
pilav ve salata vardı...birde en son ıspanak yaptırdım neyseki o vardı....
ve ben çok aşırı açtım....
pilav hariç hepsinden yedim.ana yemekten sadece 1 kaşık istememe rağmen ölümü gör lütfen diyerek 2 kaşık koydu.....yoğurtlu ıspanaga dadandım bende....ve salata...buraya kadar her şey normal gibi gözükebilir....tabi diğer gelenler tatlı getirmişlerdi.....hadi onu atlattım ilerleyen saatlerde inanılmaz acıktım...(sebebini anlamadım halbukii gece acıkmalarımı yenmiştim) bunu kızartma ile yapılan yemeğe bağladım...ve sonra bir kişi daha misafir geldi baklava getirmişti....o saate kadar dayandım ama maalesef yenik düştüm ve 1 adet baklavayı yedim.....ben dışardayken cozutuyorum ya ve şunu da söylemeliyim....hala aklım diğer yiyeceklerde....canım hepsinden istiyor....kola vardı onu içmedim.elimden geleni yapmaya çalıştım ama sanırım yeterli olmadıyani verdiğim sözü tam olarak yerine getiremedim.....bu cuma tartı bana + ile cevabını verecek sanırım:26::26:
hepinize iyi geceler:18::18:tatlı rüyalar:17

dalin cnm maşallah sana 1 saat yaptın demek
bu hafta gene dereceye girersin gibi geliyo bana

bende sporumu yapmaya gidiyorum..sınrada duşumu alır gelirim..

bugün hürrem varda ozamana bütün işlerim bitmeli

alemsin gııı hihihiih öle denk geldi bu .ama ben iştahsizim b u aralar ya cocuklardanda firsat bulu*p kendi menüme odaklanamiyorum düzeltcem ama söz yarınki menü daha gozel olacak

mısafırleri0 vardı gıreemdim hi,ç

gnydın kızlar 1 kilo 200 gram vermısm musmutluyum kılo cizelgemı gelince duzenlerim optm herkesten daha fazla performans beklıorm acıl cıkıorm muck muck

gnydın kızlar 1 kilo 200 gram vermısm musmutluyum kılo cizelgemı gelince duzenlerim optm herkesten daha fazla performans beklıorm acıl cıkıorm muck muck

tebrikler canımm.
ben yarın tartılcaz zannediyordun. mesajını görünce hemen tartıldım 600 gr gitmiş
çok mutlu oldum.67.6 üm artık.oleyyyyy

birsen deniz yüksek lisans yapıyor musun? ya da yapmak mı istiyorsun? başvurduğun yerde illaki ingilizce istiyorlar mı?

menün gayet güzel canım... yeşil çay göremedim sadece içmedin mi

öğlen kandil simidin olmamış kuzu.... nie simit???neyse yola çıkıyorsun sağlıkla git gel... kilo almış değil vermiş bir şekilde gel bol bol yürü gezzzz

hayırdır bugün öğlen die öyle oldu yoğurt ekmek???? akşamları daha hafif ve yakımı kolay şeyler yemek gerekiyorken o booooorek ne arıyor....
onun dışında güzel canım... koşu bandında ara ara da yürüme moduna geç istersen bak koşmak yağ yakımını hızlandırıyormuş

Merhabaaaa
Sabah: bir bucuk dilim ekmek biraz peynir 1 domates 3 zeytin sekersiz cay
Ara: 3 kayisi 3 badem
Oglen: bi tane patlican dolmasi yogurt
Ara: elma
Aksam: bi kase corba
2 litre suu ay bugun dikkat ettim iyi dmiiiii
busramnmn seninle başım derttee.... gün içinde hiç girmiyorsun hiç bişey paylaşmıyorsun yazılanları okumuyorsun sadece akşamdan akşama menü bildirip gidiyorsun????

len sen ne yedin böle dünyayı mı yedin de sölemiyon.....bugün detoks yapıyorsun hemen... karbonhidrat namına bişey yeme bugün ...

pizza .. yok kuzum az felan değil yasaklı listesinden yemişin sen.. ayrıca kola da istediği kadar liht olsun aspartammıdır ne ise o var aynı etkiyi yapıyor.... içme ve o arada simin ne arıyo... hiç bişey bulamıyorsanız yulaflı bisküvi anam...
yüksek lisans için üzüldüm kuzum emek veriliyor en nihayetinde ...

cuma günü listeye dahil olsun olmasın herkesin kilo bildiriminde bulunmasını istiyorum canım....

hadi yaaaa isabet olmuş ben 30 dk yürüyüşümün yarısını koşuya çevirmiştim 2 gündür ....zamanla tamamında koşarım

kahvaltını değiştir.... menemen yap... yada o iki dilim ekmeği yağsız tosta çevir... ne bilim atraksiyonlar sana bağlı....ama menün gayet güzel canım....aralar atlanmamış su içtin mi peki.. yada yeşil çay

ahhhh ahhhh ne diyeyim ben sana şimdi... belkide iki haftadır uğraştığın verdiğin gramları bir günde aldın geri... şimdi otur bir düşün 2 haftalık emeğe karşılık 2 saatlik zevk değdimi....cezalısın bugün karbonhitrat alımı yok... bol su ve yeşil cay içilecek .. normalde yaptığın sporu iki katını yapacaksın

dört gözle bekliyom kuzum senden şöyle örnek bir mönüüüüüü
valla bende dedim noluyo bu kıza günde 2 mesajla yetiniyo....

oh oh oh siftahı senden bereketi allahtan artık.... varmı artırannnnn 1,200 veriliyo varmı artırannnnn

tebrikler canımm.
ben yarın tartılcaz zannediyordun. mesajını görünce hemen tartıldım 600 gr gitmiş
çok mutlu oldum.67.6 üm artık.oleyyyyy
not ettim bu kilonu ama yarın sabah da tartılırsan sevinirim son kilonu yazarız....

evetttttttt

biricikoglumertug bayadır girmiyor netinde sorun vardı sanırım... cumaya inş kilo bildirir....

greyy dün hiç girmedi neden acaba????

chentiq bugün dönmeyecekmiydi tatilden???? bakalım gün içerisinde gelicekmi

Tamam kaptanım

Hemen söze başlıyorum halde, aslında ben yarışmaya katılmak için bir yerlere yazmıştım hemen copy edeyim, fakat eksikleri var onları düzelteyim, sizlerle paylaşayım

Annemin 2. çocuğuyum, ilk kızlarına (ablama) rağmen biraz gelişmiş, birazda değişikmişim..Şudur ki; bacakları o kadar tombul bir bebekmişim ki annemle babam aralarında konuşup, acaba bir problem mi var, doktoramı götürsek demişler yıllardır hep iyiydim ben.. Şişman değil, zayıf değil ama iyiydim 22 yıl iyiydi..18 yaşımda evlendim ve evlenir evlenmez 17 Ağustos depremini yaşadık, Sakaryalı olarak bu depremi en çok hissedenler ve yara alanlardık, bir çok yakınımıda kaybettim Çok büyük korkular yaşadım, herkes gibi..Evliliğim ve depremin 2. yılı sonlarına doğru (21 yaşımda) bende bir bebeğim olsun istedim, Doktorlar, ilaçlar, aşılamalar, tüp bebeğe kadar gittik..Maddi, manevi çok yıprandık..Eşim işi ve yapısı dolayısıyla yanımda çok olamadı ama asla istemediği için ve kötü olduğu için değil..Rabbim eşimden razı olsun, bana o kadar iyi davranır ve o kadar sever ki.Hakkı ödenmez..yıllarca uğraştık ama RABBİM nasip etmeyince olmuyor, baktım ki bu arada kendimi unutmuşum..Kilolar almış başını gidiyor..Yeni tanıyanlar anneme kız kardeşin mi demeye başladı Sesli bir şekilde düşündüm ve kendine gell diyede uyardım kendimi 89 kilodayken diyetle tanıştım, daha öncesinde hiç bir şekilde diyet yapmamıştım..Diyetle birlikte yoğun araştırmalar, uğraşılar, çabalar..Baktım ki içimdeki bebek acısını da bu vesileyle azda olsa unutuyorum..diyet benim arkadaşım olmuştu..Spor yapıyordum, yediklerimi yazıyordum ( hangi gıda kaç kaloridir ) artık hepsini öğrenmiştim.. 2 yıl sonunda 74 kiloya düştüm ama yine 82 ye kadar yükseldim..Bu kendime attığım 2. goldü :2: yine sitemim kendimeydi ve yine toparladım..3 yılda 68 kiloya düştüm..Şu an 3-4 aydır diyetten uzağım ve gitti gidiyorum 72 kiloya çıkmışım benim hedefim 64 kiloya düşmek..boyum 1.67 ama sporla birlikte verdiğim için kiloları asla kötü bir durum yok..çok şükür bundan çok mutluyum..şimdi grubumuzda ki arkadaşlarımızla zayıflamaya devam diyorum..Bu yarışmada bende olmak ve yarışmak istiyorum..Eminim ki bu şekilde daha başarılı olacağım..Çok teşekkür ediyorum

.

öncelikle bu doğumdannnnn evliliğe bilgilendirme için teşekkür ederim....

ve başınız sağolsun depremde kaybettiklerin adına...

ayrıca bebek için tedavi sürecinin o yoğunluğunu da bilirim hem bedenen hem ruhen yıpranıyorsun....Rabbim hayırlısını versin...

kendi kendine aslında güzel ilerlemişsin yediklerini not ederek spor yaparak kilo vermek en güzeli.... ve hemen hemen hepimizin düştüğü hataya düşmüşsün sonrasında geri almak.... bende iki kere hedefe ulaşıp tavana fırlayanlardanım... inş bu sefer hedeften sonrasındada buralarda olup koruma modunda olacağım...

anlamadığım hangi gruptaki arkadaşlarınla vermeye devam ediyorsun.... ???

juju evet çok moralim bozuk sabah tartıya çıkayım dedim beni 1 kilo fazla gösterdi...sanırım dersimi aldım ...o kadar çabala ufacık bir şeyle hemen + lar .....
juju ben böyle oldugunda şunu düşünüyorum yanlışsa düzelt lütfen....
bu tartının bu kadar oynaması benim yağdan değil de sudan verdiğimi gösteriyor değil mi?
ya da daha oturmadı yeni başladığımız için?

sanırım bireysel topic açmıştı günlük gibi yani.....

Öncelikle çok teşekkür ederim, Sizin gruptaki kaptanım torpille kabul ettiniz yaaa tam olarak nasıl söylenir bilemiyorum ama, işte sizinle olmak istiyorum..Sakın Bızımla degılsın (ivana sert) demeyin banaaaa

.

birsen deniz yüksek lisans yapıyor musun? ya da yapmak mı istiyorsun? başvurduğun yerde illaki ingilizce istiyorlar mı?

zes üniversiteye göre değişiyor. ama tezsizde ing. istemiyoRlar.Harç Ücretleride üniversiteye göre değişiyor.( burada baya bi tuzluu)

Gamze _M hoşgeldin.

JUJU ;YARIN GENE TARTILIRIM. ZATEN KAHVALTIDAN SONRA TARTILMIŞTIM.

ahhh ahhhh ne diyeyim ben sana.... tartıdaki aslında tam olarak kilo değil dün itibari ile yediklerinin ağırlığı asıl kilon o yediklerini vucuttan attıktan sonra çıkar... bu günü detoks modunda geçir karbonhidrat sakın yeme .. proteinle beslen suyu iç yeşilini iç...ve takıntı yapma aldım diye vereceğim de beyninde

sanırım bireysel topic açmıştı günlük gibi yani.....
sanırım öyle olmuş bende baktım

hımmmmmm bızımlamısın degılmısın hemen karar vermeyelim... sanırım bizimlesin ama bu hafta kilo bildiriminde adın olmayacak paylaşımın olur bizden kopmaz bize ısınırsan haftaya senide listelerde görürüz....

şimdi bizim buradaki sistemimiz 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslenmek... günlük 2 lt su içmek... yeşil çay tüketmek... hergün spor yapmak ve tüm bunları akşam liste halinde görüşe sunmak şeklinde.... akşam gün bitiminde sabah-öğle-akşam ve ara şeklinde yediklerimizi yazıyor içtiğimiz suyu söylüyor ve yaptığımız sporumuzu aktarıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…