- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.741
zes üniversiteye göre değişiyor. ama tezsizde ing. istemiyoRlar.Harç Ücretleride üniversiteye göre değişiyor.( burada baya bi tuzluu)
Gamze _M hoşgeldin.
JUJU ;YARIN GENE TARTILIRIM. ZATEN KAHVALTIDAN SONRA TARTILMIŞTIM.
ahhh ahhhh ne diyeyim ben sana.... tartıdaki aslında tam olarak kilo değil dün itibari ile yediklerinin ağırlığı asıl kilon o yediklerini vucuttan attıktan sonra çıkar... bu günü detoks modunda geçir karbonhidrat sakın yeme .. proteinle beslen suyu iç yeşilini iç...ve takıntı yapma aldım diye vereceğim de beyninde
sanırım öyle olmuş bende baktım
hımmmmmm bızımlamısın degılmısın hemen karar vermeyelim... sanırım bizimlesin ama bu hafta kilo bildiriminde adın olmayacak paylaşımın olur bizden kopmaz bize ısınırsan haftaya senide listelerde görürüz....
şimdi bizim buradaki sistemimiz 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslenmek... günlük 2 lt su içmek... yeşil çay tüketmek... hergün spor yapmak ve tüm bunları akşam liste halinde görüşe sunmak şeklinde.... akşam gün bitiminde sabah-öğle-akşam ve ara şeklinde yediklerimizi yazıyor içtiğimiz suyu söylüyor ve yaptığımız sporumuzu aktarıyoruz
ahhh ahhhh ne diyeyim ben sana.... tartıdaki aslında tam olarak kilo değil dün itibari ile yediklerinin ağırlığı asıl kilon o yediklerini vucuttan attıktan sonra çıkar... bu günü detoks modunda geçir karbonhidrat sakın yeme .. proteinle beslen suyu iç yeşilini iç...ve takıntı yapma aldım diye vereceğim de beyninde
sanırım öyle olmuş bende baktım
hımmmmmm bızımlamısın degılmısın hemen karar vermeyelim... sanırım bizimlesin ama bu hafta kilo bildiriminde adın olmayacak paylaşımın olur bizden kopmaz bize ısınırsan haftaya senide listelerde görürüz....
şimdi bizim buradaki sistemimiz 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslenmek... günlük 2 lt su içmek... yeşil çay tüketmek... hergün spor yapmak ve tüm bunları akşam liste halinde görüşe sunmak şeklinde.... akşam gün bitiminde sabah-öğle-akşam ve ara şeklinde yediklerimizi yazıyor içtiğimiz suyu söylüyor ve yaptığımız sporumuzu aktarıyoruz
cumartesiyi beklemeye gerek yok bu akşamdan itibaren menünü yazmaya başla.. spor olarak ne yapıyorsun mesela...Tamam, inşaallah..Bu hafta zaten yarın bitiyor sanırım ve cumartesiden itibaren ben söylediklerinizin hepsini yapa ve buraya not alırım7/24 pc başı müsait oluyor bana, 2 kişilik bir aile olduğumuz için giden gelenimizde çok olmuyor malesef..Elimden geldiği kadar sizinle olmak istiyorum ve önümüzdeki hafta bende olmak istiyorum, hemde çokkkkkkkkk :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
.
tamam juju bugün hiç kh almıcam
cumartesiyi beklemeye gerek yok bu akşamdan itibaren menünü yazmaya başla.. spor olarak ne yapıyorsun mesela...
arada bulduğun duyduğun yada bildiğin faydalı bilgileride paylaş bizde eksiklerimizi kapatalım
buda ders olur umarım .... sanad da bize de .... yaşadığın pişmanlıkla ben bir daha böyle bir hata yapacağını sanmıyorum zaten
Tamam olur, seve seve
Spor olarak benim aletli bir spor odam var, plates topları vs.. epey kapsamlıoraya girince kulaklığımı da takar çıkmam epey bir süre ip atlıyorum, zıplıyorum, hareketli şarkıya hiç dayanamıyorum
Boş vaktim çok var yani, bunu harika bir şekilde değerlendiririm seve seve 5. takımla
Bilgilerimi, yediklerimi, aktivitelerimi, yani herşeyimi seve seve paylaşırım..bu gündden itibaren.. Çok teşekkür ederim Sevgili kaptanım Juju
.
merhabalar kızlar ben bugün nbtteyim hastanedeyim bakalım öğlen ne çıkcak yemekte umarım bol kalorisiz bişeylerdir samsunda bahar gibi hava var çok güzel kıştan eser yok
negüzel enerji dolu birisin sen öyle... bize de yeni kan lazım sen tam ilaç gibi geliceksin...hantal duran varsada harekete geçecektir...
jujucum ben koşu bandında 6km 7 km hızla yürüyorum çünkü alt katta komşu rahatsız olur diye çekiiyorum açıkcası birazcık fena olur kendileri
Gamze goşgeldin... böyle pozitif ve enerji dolu ve kararlı halinle eminim istediğin kiloya ulaşacaksın...
cornella bende senin gibiyim dün felaket bir yeme patlaması yaşadım.Bir nebzede olsa Telafi edeyim diye 2 saate yakın spor yaptım ama nafiledir bence o yğzden bugünü bende çok dikkatli geçireceğim. Tartııya bile çıkamadım valla bu sabah yarın inşallah daha iyi olur... O aldığın 1 kilo varya onlar 1-2 güne dikkat edersen eski haline gelir hatta bak bugün çok dikkatli davran sadece bağırsaklarını çalıştıracak besinler ye. JUJU nun dediği gibi detoks gibi geçsin form çayın varsa 2-3 kere iç. bitki ye meyve ve bol su tabiki yarında bile düzelir. Bir süre alışrığın düzende yemek yiyordun bir günlük tepetaklak değşiklik bile belki vücudunda ödem bile oluşturmuş olabilir... geçmiş olsun. bugün bende sendenim yeme konusunda dikkatli olacağım...
Cornella iyi olur lahana çorbasıda... Bende şimdi 1,5 litre su hazırladım içine 2 limon sıktım en azından bugün kendimi fazla aç hissetmeyeyşim diye... limon suyu toklu hissi veriyor yaaa bakim bi nolcak bugün...
daha önce şikayet etti mi???
yada sen bir sor bakim rahatsız oluyormusunuz kusura bakmayın gibisinden...
koşu bandın çıplak zemindemi birde ben altına 2 m yolluklarımdan birini serdim... valla 30 dk çıkıyom zati okadarda sıksın dişini rahatsız oluyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?