Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ooo desene yarın daha iyi bir sonuç gelecek senden de.... valla kendim vermiş gibi seviniyorum ne güzel....

Tamam, inşaallah..Bu hafta zaten yarın bitiyor sanırım ve cumartesiden itibaren ben söylediklerinizin hepsini yapa ve buraya not alırım 7/24 pc başı müsait oluyor bana, 2 kişilik bir aile olduğumuz için giden gelenimizde çok olmuyor malesef..Elimden geldiği kadar sizinle olmak istiyorum ve önümüzdeki hafta bende olmak istiyorum, hemde çokkkkkkkkk :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

.

tamam juju bugün hiç kh almıcam

Son düzenleme:
cumartesiyi beklemeye gerek yok bu akşamdan itibaren menünü yazmaya başla.. spor olarak ne yapıyorsun mesela...

arada bulduğun duyduğun yada bildiğin faydalı bilgileride paylaş bizde eksiklerimizi kapatalım

tamam juju bugün hiç kh almıcam

buda ders olur umarım .... sanad da bize de .... yaşadığın pişmanlıkla ben bir daha böyle bir hata yapacağını sanmıyorum zaten

Tamam olur, seve seve

Spor olarak benim aletli bir spor odam var, plates topları vs.. epey kapsamlı oraya girince kulaklığımı da takar çıkmam epey bir süre ip atlıyorum, zıplıyorum, hareketli şarkıya hiç dayanamıyorum
Boş vaktim çok var yani, bunu harika bir şekilde değerlendiririm seve seve 5. takımla

Bilgilerimi, yediklerimi, aktivitelerimi, yani herşeyimi seve seve paylaşırım..bu gündden itibaren.. Çok teşekkür ederim Sevgili kaptanım Juju

.

merhabalar kızlar ben bugün nbtteyim hastanedeyim bakalım öğlen ne çıkcak yemekte umarım bol kalorisiz bişeylerdir samsunda bahar gibi hava var çok güzel kıştan eser yok

negüzel enerji dolu birisin sen öyle... bize de yeni kan lazım sen tam ilaç gibi geliceksin...hantal duran varsada harekete geçecektir...

merhabalar kızlar ben bugün nbtteyim hastanedeyim bakalım öğlen ne çıkcak yemekte umarım bol kalorisiz bişeylerdir samsunda bahar gibi hava var çok güzel kıştan eser yok

merhaba canımcım.... bizim menü belli karnıbahar çorba börek ve yoğurt.... börek dışında hepsini yicem börek de artık kimin yanına oturduysam ona kısmet olcak

jujucum ben koşu bandında 6km 7 km hızla yürüyorum çünkü alt katta komşu rahatsız olur diye çekiiyorum açıkcası birazcık fena olur kendileri

negüzel enerji dolu birisin sen öyle... bize de yeni kan lazım sen tam ilaç gibi geliceksin...hantal duran varsada harekete geçecektir...

Çok teşekkür ederim Hep beraber inşaallah Şampiyonluğa gideceğiz Herkes kendi şampiyonluğunu elde etmeli diye düşünüyor ve çok sevdiğim Hz. Ali sözünü sizlerle paylaşmak istiyorum...Mazeret, insanın kendisine söylediği en büyük yalandır.... Bu yüzdendir ki mazereti çok sevmem, varsam olmak istediğimdendir.. 5. Takımda olmak şeref benim içinde Hayde vatana Millete Hayırlı uğurlu olsun

.

jujucum ben koşu bandında 6km 7 km hızla yürüyorum çünkü alt katta komşu rahatsız olur diye çekiiyorum açıkcası birazcık fena olur kendileri

daha önce şikayet etti mi???

yada sen bir sor bakim rahatsız oluyormusunuz kusura bakmayın gibisinden...

koşu bandın çıplak zemindemi birde ben altına 2 m yolluklarımdan birini serdim... valla 30 dk çıkıyom zati okadarda sıksın dişini rahatsız oluyorsa

Gamze goşgeldin... böyle pozitif ve enerji dolu ve kararlı halinle eminim istediğin kiloya ulaşacaksın...

cornella bende senin gibiyim dün felaket bir yeme patlaması yaşadım.Bir nebzede olsa Telafi edeyim diye 2 saate yakın spor yaptım ama nafiledir bence o yğzden bugünü bende çok dikkatli geçireceğim. Tartııya bile çıkamadım valla bu sabah yarın inşallah daha iyi olur... O aldığın 1 kilo varya onlar 1-2 güne dikkat edersen eski haline gelir hatta bak bugün çok dikkatli davran sadece bağırsaklarını çalıştıracak besinler ye. JUJU nun dediği gibi detoks gibi geçsin form çayın varsa 2-3 kere iç. bitki ye meyve ve bol su tabiki yarında bile düzelir. Bir süre alışrığın düzende yemek yiyordun bir günlük tepetaklak değşiklik bile belki vücudunda ödem bile oluşturmuş olabilir... geçmiş olsun. bugün bende sendenim yeme konusunda dikkatli olacağım...

bende öyle yapacağım...dolap da lahana vardı.çorbasını yapıyorum şu an tadı çok kötü ama bulyon koydum belki içebilirimmm

Cornella iyi olur lahana çorbasıda... Bende şimdi 1,5 litre su hazırladım içine 2 limon sıktım en azından bugün kendimi fazla aç hissetmeyeyşim diye... limon suyu toklu hissi veriyor yaaa bakim bi nolcak bugün...

biraz önce bir kase içtim ...bulyon işe yaramış.içebildim,umarım işe yarar....yemyeşil bir çorba oldu

hadi sevindim cornella en azından günün yarısı geçti bi kase daha içebilirsin belki akşamda erken yat... son gaz devam...

5.Takım
*JUJU* ( 88,40
aysunayy ( 67,50
dalin26 ( 86,00
biricikoglumertug ( 79,30
ZES ( 81,70
garfield06 ( 71,00
birsen-deniz ( 68,40
cornella ( 74,00

şu an için listemiz bu

chentiq
busramnmn
greyy
gibisankiacaba
ukyo
sizlerin durumu yarın netleşicek.... bazılarınızda kesin kararlıyım listeye almaya ama bazılarının paylaşımı çok yetersiz.... bilemiyorum :44:

daha önce gelmedi çünkü ben hiç koşmadım yürüdüm hep senin için yarın koşcam bugün nbetteyim deneyelim bakalım komşunun nabzını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…