Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya evet yarın karneler veriliyor....uzun bir süre burda olmayacaksın o zaman....

ya evet yarın karneler veriliyor....uzun bir süre burda olmayacaksın o zaman....

pazartesi gününe kadar buradayım canım.. sonra 10 gün kadar yokum
bildirimimi yapıcam ama tartımıda götürücem yanımda..
net bulduğum ilk fırsatta da gelirim yanınıza..

menünn süperr..sadece çorbayla durabilenlere hayanım..

menümü bildireyim.....biliyorsunuz lahana çorbası yapmıştım ama içemedim Allah güna yazmasında hiç dayanılacak gibi değil içemiyorum...
bir önce ki günden dolayı cezalıyım....
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
labne

öğlen:
1 kase lahana çorbası

akşam:
1 kase yoğurt

aslına bakarsanız şu an hiç halim yok ve karnım aç

kızlarrrrrrrrr nerdesiniz.....aysun hala gelmedin mi okuldan.....
bu arada ben yaptığım lahana çorbasını döktüm....çok afedersiniz kusacaktım devam edemedim....
VALLA O BİR KASEYİ İÇEBİLMENE BİLE ŞAŞIRDIM BEN ... BEN ASLA İÇEMEDİM
aslında ideal kiloya indikten sonra onu sabitlemek kolay olur diyorum ah inebilsek bakalım ne olcak
hı hı tabi canımmmmmm çooook kolay ondan benim gibi hedefe ulaşıp ulaşıp geri gelenler çoğunlukta
kızlarrr ben geldim sonunda bilgisayarım geldiii ve size kavuştumm off ya aklım hep burdaydı birinci olmuşuz tebriklerr yaa jujucum ben bugün adet oldum ve yarın kilo bildirimi var ne olcak şimdi fazla çıkarsam :26:
vall aklımdaydın sabah da dedim inşallah yarın gelir die... sevindim artık aramızdasın dimi....
ne biirincisi?.bu arada yarın büyük ihtimal bende fazla çıkacağım,yalnız değilsin

baygın baygın bakıyor..şöyle enerjik bir şeyler koyyyy bence
ohhhh aferin şimdiden kilo almış çıkıcam die beyni şartlandır böyle.... herşey beyinde biter zayıfım zayıflıyorum die şartlandır kendini.... gün baoyu aldığımı yaktım de

ama sen hiç bişey yememişsin
çorba bari içseydin canım akşam..
bu kadar ağır ceza verme kandine

kızlar herkes evinde ve akşam yemeğini yedi mi..

haydi hep beraber 30 dk gidip spor yapıp gelelim.

eee bol bol koridorda volta atarsın sende....

aralarda simit olayını bitirsek diyorum

hımmmm fena değil kek yenmiş ama ince bir dilim

pazartesi gününe kadar buradayım canım.. sonra 10 gün kadar yokum
bildirimimi yapıcam ama tartımıda götürücem yanımda..
net bulduğum ilk fırsatta da gelirim yanınıza..
hımmmmm bildirimi nası yapıcan peki....
evettttt savaş gazimizde yazmış... menüne yorum yapmıcam ama açlığını bastırmak istiyorsan hemen yumurta haşla ve ye tok tutar....

sabah
bir dilim ekmek üzerine 2 tk keçiboynuzu pekmezi

ara

3 bisküvi
1 yeşil çay

öğlen

mercimek çorba
soslu karnıbahar
yoğurt
(tavuklu börek vardı yemedim)

ara

3 bisküvi
1 nescafe

akşam

1/2 ekmek
1 tabak zeytinyağlı pırasa
2-3 kaşık sebzeli bulgur bilavı

su hımmmmmmmmmmmmmmmm tamamlayamadım sanırım unuttum

şimdi koşu bandıma geçip 5 dk yürüyüş 5 dk koşu şeklinde 30 dk sporumu yapıcam

Oyyyy Rabbim yardım etsin :26::26::26::26:
Çok zor bir imtihan, rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..insan olmayan bebeğinin kokusunu duyarmı yaaa duyuyor vala, o kadar kafayı yiyiyorsun işte..

İnşaallah çok yıpranmadan olur meleğim, bütün dualarım size..biz alıştık artık 13 yıldır, tek şunu tavsiye ediyorum lütfen çok düşünme olurmu

.

telini verebilirsen eğer mesaj atarım sana..:13:
hem sizden de kopmamış olurum hem izinli sayılmam ne dersin.
ya da sen nasıl dersen öyle yapalım canım.

Son düzenleme:

Ben 31 yaşımdayım ve yapılacak herşeyi yaptık tüp bebeğe kadar yani, hocayada gittim, kocakarıyada gittim..herşeyi denedim yani, çok yıprandım canım...

.

çok teşekkür ederimb gamzecim inşallah hepimizin bebeği gelir inşallah tek dileğim isteğim bu.

ben ilk denememde hamile kalacağımı sanıyordum çevremde kaç tanıdığım varsa öyle hamile kalmışlar ohh ne rahat diye düşünüyorum tabi..
neyse ilk ay istedik yok.2.ay yok 3 yok vs o zaman büyük yıkım yaşadım neler kurdum kafamda..

tedaviyle olmayacağını kafama koyduğum zaman biraz rahatladım canım..şimdi eskiye göre daha rahatım...
ama genede düşünmemek mümkün mü hep aklımda

Ben 31 yaşımdayım ve yapılacak herşeyi yaptık tüp bebeğe kadar yani, hocayada gittim, kocakarıyada gittim..herşeyi denedim yani, çok yıprandım canım...

.

bende 30 yaşındayım aynı yaşta sayılırız..
çok gençsin daha..
biraz dinlenir kendini toparlar devam edersin inş.cnm..seni çok iyi anlıyorum

Offfff kendimi duyuyorum sanki
Çok canını yakıyor insanın, çokkkkkkkkkk...

Napalım tatlım ALLAH'tn gelen herşeye razıyız..İyi ki burası var, şükürler olsun

.

MENÜM:
SABAH:
yoğurdun içine kivi doğrayıp yedim

ÖĞLE:
tarhana çorbası

AKŞAM:
ISPANAK SALATASI ( havuç, domates ve ıspanağı salata yapıp üzerine 1 portakal ve yarım limon sıktım...

Offfff kendimi duyuyorum sanki
Çok canını yakıyor insanın, çokkkkkkkkkk...

Napalım tatlım ALLAH'tn gelen herşeye razıyız..İyi ki burası var, şükürler olsun

.

evet iyi ki kk var neler neler öğrendim ben burada..
yalnız olmadığını bilmek çok rahatlatıyor insanı..
kendinle aynı hisleri paylaşan insanlarla bir arada olmak motive olmak moral bulmak

ha kilolardan kurtulup çıtır olmakta eminim çok güzeldir onuda hep beraber başaracağız:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…