Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

poffffffffff...... ya bende sporu iyi yapıyorum boğazımı tutamıyorum illaki hep kaçamak hep kaçamak yemek miktarları fazla poffffff ki ne pofffffffffffffffff... Artık buna bi dur deme zamanı geldi. Menülerim güzel oluyomuş ama miktarları hep fazla oluyor... Neyse bakalım bi anda hepsini kesmek olmuyor herhalde yavaş yavaş olacak inşallah...

Juju yarın kaça kadar bildirim yapcaz söylermisin
hımmmmmmmmm valla öğleye kadar biterse sevinirim ama 16:00 ya kadar beklicem ben
evet haklısın benim de aklıma gelen o oldu.yani arka arkaya atabilir mesajları...:26:yarın olsun bakalım....
ben şimdilik sayıyorum
Sıkılaştırma benimde yapasım geliyor ama az kalori yaktırıyor diye vazgeçiyordum. ama bugünden itibaren başlayacağım. Özellikle bel göbek çevresine.

zaten kalori yaksın die yapmıcam ki sıkılaşmak sarkmaları önlemek için ... zaten şimdi değil 79-80 leri görürsem

her hafta kilo verebiliyorsan yanlış bişi yok demektir zamanla birer kaşık azaltarak olucak birden azaltmak olmaz

jujucum bence kilo veriyorum kendimde hissediyorum ama bu sadece spordan kaynaklanıyor gerçi 2 hafta öncesine kadar daha çok yiyordum sizle birlikte yemeyi azattım bu hafta 80 li rakamlardan kurtulmak niyetindeydim tabi bu geçen haftaki düşüncem di 79.900 bile olsam tamamdı ama zannetmiyorum olmayacak bu hafta az kilo verdim yarın bakacağım ama bi 7 li rakamları göreyim o zaman beni gör jujucum motivasyonum tavan yapacak inşallah...

yarınkı kilona göre yorumlucaz artık 500 gr altında veriyorsan azaltman gerekecek az miktar ama 500 gr ve üstü vermişsen bence sorun yok böyle yola devam.

kızlarrrrrrrrr nerdesiniz.....aysun hala gelmedin mi okuldan.....
bu arada ben yaptığım lahana çorbasını döktüm....çok afedersiniz kusacaktım devam edemedim....

aslında ideal kiloya indikten sonra onu sabitlemek kolay olur diyorum ah inebilsek bakalım ne olcak

kızlarrr ben geldim sonunda bilgisayarım geldiii ve size kavuştumm off ya aklım hep burdaydı birinci olmuşuz tebriklerr yaa jujucum ben bugün adet oldum ve yarın kilo bildirimi var ne olcak şimdi fazla çıkarsam :26:

kızlarrr ben geldim sonunda bilgisayarım geldiii ve size kavuştumm off ya aklım hep burdaydı birinci olmuşuz tebriklerr yaa jujucum ben bugün adet oldum ve yarın kilo bildirimi var ne olcak şimdi fazla çıkarsam :26:

ne biirincisi?.bu arada yarın büyük ihtimal bende fazla çıkacağım,yalnız değilsin

resmim nasıl olmuş

bu daha ii oldu sanki

baygın baygın bakıyor..şöyle enerjik bir şeyler koyyyy bence

Sabah 7.00

1 küçük dilim börek
1 tane ceviz

ara öğün

2 tane incir

öğlen

1 kase mercimek çorbası
3 kaşık mantı

ar öğün
2 bisküvi

akşam

mercimek çorbası
1.5 dilim çavdar ekmeği

suuuuuuuuuu

şimdilik 1.5 litre

dipnot.......

Nöbetteyim sabah akşam aynı çıkıyor mantı vardı akşam yemedim
hastanede olunca spor kalıyo

kızlar giremedim bugün çünkü olculuk yapacağımız için yolculuk hazırlıkları diyelim

iyi yolculuklar aysunayy..Hayırlısıyla gider inşallah hayırlısıyla dönersin..
herkesin kandili mubarek olsun.
çok teşekkür ederim kızlar
gnydın kızlar 1 kilo 200 gram vermısm musmutluyum kılo cizelgemı gelince duzenlerim optm herkesten daha fazla performans beklıorm acıl cıkıorm muck muck
tebrik ederim canım harikasın
menün gayet güzel canım... yeşil çay göremedim sadece içmedin mi....

bir bardak içtim gece yatmadan juju..geç içtiğim için yazmayı unuttum...

hoşgeldin aramıza canım...başınız sağolsun çok üzüldüm allah rahmet eylesin
ahh ahh bebek..bende bebek için çabalıyorum gamzecim..
1 kez tüp bebek denedik 2.için yola çıkıyoruz bakalım inşallah kısmet olur..
sen kaç tedavi gördün hangi merkeze gittin..kaç yaşındasın..

kızlarrrrrrrrr nerdesiniz.....aysun hala gelmedin mi okuldan.....
bu arada ben yaptığım lahana çorbasını döktüm....çok afedersiniz kusacaktım devam edemedim....
geldim canımmmmm
okul vardı evt..
sonrada çarşıda işlerim vardı sonra geldim yemek yap ye ancak gelebildim..

hoşgeldin canım
resmim nasıl olmuş

hürremi çok seviyorum güzel hoş kadın..
ama dünden bu yana artık sevmiyorum dizide çok kötü olmaya başladı
ama resmi çok güzel

kızlar biri beni çimdiklesin. yemekten sonra ağırlık çöktüü uyuyacağım nerdeyse ..sanki dünyaları yemişim gibi ağırlaştım
menüme gelince
sabah 1 kase sütlü kornfleks.(bu menüyü arada bir değiştirsem ii olcak ama uykuluyken çok kolayıma geliyoo)
ara: yarım simit 2 dilim peynir
öğle: 2 kaşık bulgur pilavı yarım kase barbunya 1 kase yoğurt sonradan 5 tanecik sarma (
ara 1 elma 1 ayva (artık geceleri meyve yemeyeceğim)
akşam: yarım kase yumurtalı kıyma kavurması 1 dilm kepkli ekmk 1 çay bardağı zero

gece : 1 çay bardağı kahveli süt içeceğim

su tamam..

bide bugün inşallah koşacağımmm

menüm:

geceden 3 kayısıyı suya koymuştum kalkınca onu yedim suyu içtim..

kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta.
2 dilim ekmek
3 zeytin
beyaz peynir.

ara:yok

öğle:
1 kase tavuk çorbası
1 dilim ekmek

ara:
incecik bir dilim kakaolu kek

akşam:
1 tabak pırasa yemeği
1 kase keten tohumlu yoğurt

2 lt su.
sporumu şimdi yapıcam..

üzerine 1 bardak yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…