- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.781
hımmmmmmmmm valla öğleye kadar biterse sevinirim ama 16:00 ya kadar beklicem benJuju yarın kaça kadar bildirim yapcaz söylermisin
ben şimdilik sayıyorumevet haklısın benim de aklıma gelen o oldu.yani arka arkaya atabilir mesajları...:26:yarın olsun bakalım....
Sıkılaştırma benimde yapasım geliyor ama az kalori yaktırıyor diye vazgeçiyordum. ama bugünden itibaren başlayacağım. Özellikle bel göbek çevresine.
poffffffffff...... ya bende sporu iyi yapıyorum boğazımı tutamıyorum illaki hep kaçamak hep kaçamak yemek miktarları fazla poffffff ki ne pofffffffffffffffff... Artık buna bi dur deme zamanı geldi. Menülerim güzel oluyomuş ama miktarları hep fazla oluyor... Neyse bakalım bi anda hepsini kesmek olmuyor herhalde yavaş yavaş olacak inşallah...
jujucum bence kilo veriyorum kendimde hissediyorum ama bu sadece spordan kaynaklanıyor gerçi 2 hafta öncesine kadar daha çok yiyordum sizle birlikte yemeyi azattım bu hafta 80 li rakamlardan kurtulmak niyetindeydim tabi bu geçen haftaki düşüncem di 79.900 bile olsam tamamdı ama zannetmiyorum olmayacak bu hafta az kilo verdim yarın bakacağım ama bi 7 li rakamları göreyim o zaman beni gör jujucum motivasyonum tavan yapacak inşallah...
kızlarrr ben geldim sonunda bilgisayarım geldiii ve size kavuştummoff ya aklım hep burdaydı birinci olmuşuz tebriklerr yaa jujucum ben bugün adet oldum ve yarın kilo bildirimi var ne olcak şimdi fazla çıkarsam :26:
resmim nasıl olmuş
bu daha ii oldu sanki
bendede yok gibi bi garibim umarım olur gramada razıyım artık
ben yapamam kaçamak yanımda bnim zayıflamam için hayatını vercek insanlar var yedirmezler bana bişe
sende hayırlı haberlerinle gel canım hayırlı yolculuklar şimdiden
çok teşekkür ederim kızlariyi yolculuklar aysunayy..Hayırlısıyla gider inşallah hayırlısıyla dönersin..
herkesin kandili mubarek olsun.
tebrik ederim canım harikasıngnydın kızlar 1 kilo 200 gram vermısm musmutluyum kılo cizelgemı gelince duzenlerim optm herkesten daha fazla performans beklıorm acıl cıkıorm muck muck
menün gayet güzel canım... yeşil çay göremedim sadece içmedin mi....
Tamam kaptanım
Hemen söze başlıyorum halde, aslında ben yarışmaya katılmak için bir yerlere yazmıştımhemen copy edeyim, fakat eksikleri var onları düzelteyim, sizlerle paylaşayım
Annemin 2. çocuğuyum, ilk kızlarına (ablama) rağmenbiraz gelişmiş, birazda değişikmişim..Şudur ki; bacakları o kadar tombul bir bebekmişim ki annemle babam aralarında konuşup, acaba bir problem mi var, doktoramı götürsek demişler yıllardır hep iyiydim ben.. Şişman değil, zayıf değil ama iyiydim 22 yıl iyiydi..18 yaşımda evlendim ve evlenir evlenmez 17 Ağustos depremini yaşadık, Sakaryalı olarak bu depremi en çok hissedenler ve yara alanlardık, bir çok yakınımıda kaybettim Çok büyük korkular yaşadım, herkes gibi..Evliliğim ve depremin 2. yılı sonlarına doğru (21 yaşımda) bende bir bebeğim olsun istedim, Doktorlar, ilaçlar, aşılamalar, tüp bebeğe kadar gittik..Maddi, manevi çok yıprandık..Eşim işi ve yapısı dolayısıyla yanımda çok olamadı ama asla istemediği için ve kötü olduğu için değil..Rabbim eşimden razı olsun, bana o kadar iyi davranır ve o kadar sever ki.Hakkı ödenmez..yıllarca uğraştık ama RABBİM nasip etmeyince olmuyor, baktım ki bu arada kendimi unutmuşum..Kilolar almış başını gidiyor..Yeni tanıyanlar anneme kız kardeşin mi demeye başladı Sesli bir şekilde düşündüm ve kendine gell diyede uyardım kendimi 89 kilodayken diyetle tanıştım, daha öncesinde hiç bir şekilde diyet yapmamıştım..Diyetle birlikte yoğun araştırmalar, uğraşılar, çabalar..Baktım ki içimdeki bebek acısını da bu vesileyle azda olsa unutuyorum..diyet benim arkadaşım olmuştu..Spor yapıyordum, yediklerimi yazıyordum ( hangi gıda kaç kaloridir ) artık hepsini öğrenmiştim.. 2 yıl sonunda 74 kiloya düştüm ama yine 82 ye kadar yükseldim..Bu kendime attığım 2. goldü :2: yine sitemim kendimeydi ve yine toparladım..3 yılda 68 kiloya düştüm..Şu an 3-4 aydır diyetten uzağım ve gitti gidiyorum 72 kiloya çıkmışım benim hedefim 64 kiloya düşmek..boyum 1.67 ama sporla birlikte verdiğim için kiloları asla kötü bir durum yok..çok şükür bundan çok mutluyum..şimdi grubumuzda ki arkadaşlarımızla zayıflamaya devam diyorum..Bu yarışmada bende olmak ve yarışmak istiyorum..Eminim ki bu şekilde daha başarılı olacağım..Çok teşekkür ediyorum
.
geldim canımmmmmkızlarrrrrrrrr nerdesiniz.....aysun hala gelmedin mi okuldan.....
bu arada ben yaptığım lahana çorbasını döktüm....çok afedersiniz kusacaktım devam edemedim....
hoşgeldin canımkızlarrr ben geldim sonunda bilgisayarım geldiii ve size kavuştummoff ya aklım hep burdaydı birinci olmuşuz tebriklerr yaa jujucum ben bugün adet oldum ve yarın kilo bildirimi var ne olcak şimdi fazla çıkarsam :26:
resmim nasıl olmuş
cornella enerjik olsun dedinya aklıma hürrem geldi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?