Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

daha önce gelmedi çünkü ben hiç koşmadım yürüdüm hep senin için yarın koşcam bugün nbetteyim deneyelim bakalım komşunun nabzını

öncesinde söyle istersen kusuruma bakmayın bir müddet idare edin felan de şikayet eteceksede etmez

birde altına halı ser emer biraz

Evvettttt yeni bir güne, yeni umutlara ve yeniiiii kiloya Merhaba diyerek güne başlamıştım..(her gün gr. gr. erimekteyiz)

Bu gün diyetimin 4. günü ve çok değerli kk arkadaşlarımın sağladığı büyük motivasyonla herşey süper gidiyor

Menümü yazmak istiyorum ve bakalım yeni günde nasıl hareket ediceğim bunuda merak ediyorum..Rabbim istediğim gibi ve hakkımda en güzeli verir inşallah (cümlemize)

Sabah menüm şöyle

Yarım kibrit kutusu peynir=40
1 salatalık=15
1 yumurta beyazı=15
Çeyrek ekmek=20

Ara öğün, 1 fincan şekersiz Nescafe=15

En güzel şekilde devam etmek ümidiyle diyorum :13::13::13::13::13:

Kesinlikle kk açık kalıyor, moral depolanıyor arada yorumlar okunup ve işler yapılıyor

İşleriminin büyük bir bölümünü tamamladım, minnacık bir ara verip Öğle yemeğimi yedim, hemen sizlerle paylaşmak istedim..

Öğlen menüm

1 kase mantar çorbası=60 kalori
1 porsiyon haşlanmış lahana, bol sirkeli=40 (bunu sizlere de tavsiye ederim..Beyaz lahanayı küçük küçük doğrayıp, tamamen yumuşayana kadar haşlayın, soğuduğunda içine birazcık tuz ve bolca sirke ekleyin.Hem hafif hemde lezzetli bir salata, yada turşuvari)
Yarım dilim kepek ekmeği=20

Ara toplam= sabah, ara=105 öğlen=120. şu ana kadar genel toplam=225

Hedefim 1-2 saat boyunca yediklerimi hazmedip, o süre geçtikten sonrada yarım saat eliptik bisiklette koşmak

Tabi burada söylemek değil, icraat lazım

Şu an yarışmada olan arkadaşlarımada kolaylıklar diliyorum, kilolarla savaştayız şu an

Yanınızdayım yoldaşlarım hahahahhahah

Buralardayım ama işlere de devam

.

daha önce gelmedi çünkü ben hiç koşmadım yürüdüm hep senin için yarın koşcam bugün nbetteyim deneyelim bakalım komşunun nabzını

Canım bende bugün koşuya başlayacağım. ses içinde evin en arka odası var kullanılmayan oraya koydum koşu bandını..Aşağıdakiler orda oturmuyor. seninde böyle bi olasılığın varsa yapabilirsin.

Bu arada bir yerde şunu okudum ve hemen sizlerle paylaşmak istedim....

Yazının bir bölümünde diyor ki >>>>>>>>>>>> bu karışım bana çok iyi geldi, kuru kayısı ve kuru mürdüm eriği haşalıyorum daha sonra eriğin çekirdeklerini çıkarıp robotta çekip mermalat haline getiriyorum.. sabahları aç karnına 1 sb sıcak suya 2 yemek kaşığı bu marmalettan koyup karıştırıp içyorum içimde hiç bişey kalmıyo önerririm... <<<<<<<< diyor..

Ben denemeyi düşünüyorum şahsen

.

Evvettttt yeni bir güne, yeni umutlara ve yeniiiii kiloya Merhaba diyerek güne başlamıştım..(her gün gr. gr. erimekteyiz)

Yanınızdayım yoldaşlarım hahahahhahah

Buralardayım ama işlere de devam

.
sen kalori hesabına göre mi diyet yapıyorsun şimdi????
peki senin boyun ve senin kilonda birinin kaç kalori yemesi gerekiyormuş normalde öğrendn mi???

birde menüyü ara ara değil bir seferde akşam paylaşırsak yorumlama daha kolay oluyor
Canım bende bugün koşuya başlayacağım. ses içinde evin en arka odası var kullanılmayan oraya koydum koşu bandını..Aşağıdakiler orda oturmuyor. seninde böyle bi olasılığın varsa yapabilirsin.

valla benimki yıllardır arka odada gidip yürümeye üşeniyordum çünkü ailemden kopmuş gibi hissediyordum... benim salonla oturma odası birleştirildi kocaman bir odada yaşıyoruz yani çakkk die getirdim koydam odanın uygun bir yerine tv nin karşı denk gelecek şekilde... artık üşenmiyorumda ailemden de uzak kalmıyorum misafir de gelse kaldırmıyorum bananem canım alalalal dursun işte bir köşede medarı iftaharım koşu bandım... aşağı ses gidermiş çokkkkkk ta umurumda değil bi yarımsaat sıksın dişini... ben sahtan akşama tepemdekilerin sesini dinliyorum çıldırma raddesinde bir kere çıkıp sessiz olun demedim

Yani ben böyle yaptım yıllardır ve diyetisyene gittiğimde de normal beslendiğimi söyledi, fakat ben bir süre (15 gün en azından) az biraz katı yapmak istiyorum..Çünkü ilk zamanlar biraz daha azmedersem herşey daha güzel olucak diye düşünüyorum..

Evet haklısın, akşamları toplu halde paylaşmak daha hoş gibi, teşekkür ederim

.

Bende bir dönem kal hesabı yaptım ordan biliyorum vucudu şoklamak adıma bukadar düşük kalori yiyorsan tamam da büreklilik arzederse sıkıntı.... çünkü bir bedenin nekadar kaloriye ihtiyacı varsa o kadar yemesi lazım ki kas bütünlüğünü kaybetmesin şayet o sınırın altında beslenelirse vucut yağdan çok kas kaybeder

hadi sevindim cornella en azından günün yarısı geçti bi kase daha içebilirsin belki akşamda erken yat... son gaz devam...

offf bütün oda lahana kokmuş ya.... valla bugün bana başka yemek yok....bu çorbayı içeceğim....akşama da yemek yapmak lazım...

Çok haklısın, sporla birlikte vermek ve gereken kaloriyi almak en doğrusu.. 15 Gün cezalyım
Sonrasında aynen dediğin gibi yapıcağım inşaallah

.

juju bizde hergün 10 tane mesaj yazma kuralı getirsek ya...10 ya da 5 işte kaç tane olacaksa ama genelde 10 oluyor sanırım diğer takımlarda az çok okuduğum kadarı ile...

öncesinde söyle istersen kusuruma bakmayın bir müddet idare edin felan de şikayet eteceksede etmez

birde altına halı ser emer biraz

eve gittiğimde öyle yaparım altına halı sererim artık benim koşu bandı çocuk odasında bebeğim olmadığından bebek odası boş o var ama oturduğum oda küçük yoksa oraya alırım tv karşısında izlerim öyle şansım yok bende müzük açıyorum öyle yapıyorum epi topu 40 dakika zamanla günde 2 seans yapcam nöbette yapmadığım için telafi etcem artık

offf bütün oda lahana kokmuş ya.... valla bugün bana başka yemek yok....bu çorbayı içeceğim....akşama da yemek yapmak lazım...
eeeee tatlı tatlı yemenin böyle lahana kokulu telafisi olur
Çok haklısın, sporla birlikte vermek ve gereken kaloriyi almak en doğrusu.. 15 Gün cezalyım
Sonrasında aynen dediğin gibi yapıcağım inşaallah

.

ba söylemim diyorum da 15 günde fazla değilmi... şoklama kısa süreli olması lazım

cnm sen hemşire misin?

canım bende bugün koşuya başlayacağım. Ses içinde evin en arka odası var kullanılmayan oraya koydum koşu bandını..aşağıdakiler orda oturmuyor. Seninde böyle bi olasılığın varsa yapabilirsin.

bakalım koşalım ne yapcak zaten az koşar çok yürürüm spor hocam 6 km hızda yürürken 9 km ye çıkartıp 4 dakika koşturuyordu sonra tekrar azaltıyodu onun gibi yapcam

juju bizde hergün 10 tane mesaj yazma kuralı getirsek ya...10 ya da 5 işte kaç tane olacaksa ama genelde 10 oluyor sanırım diğer takımlarda az çok okuduğum kadarı ile...
pazartesi gününden beri kim kaç mesaj yazmış not ediyorum zaten yarın açıklarım durumu ona göre bi karar veririz...
ben şartmandırma yanlısı değilim 10 mesajı ben arka arkaya da yazarım 5 dk da çeker giderim nasıl bir yaptırımı olurki ...

valla ben koşuyu oturtursam tam olarak 30 dk koşu 30 dk sıkılaştırma hareketi düşünüyorum

evet haklısın benim de aklıma gelen o oldu.yani arka arkaya atabilir mesajları...:26:yarın olsun bakalım....

eeeee tatlı tatlı yemenin böyle lahana kokulu telafisi olur

ba söylemim diyorum da 15 günde fazla değilmi... şoklama kısa süreli olması lazım

Yok yok söyle Şoklama demiyelim diye düşünüyorum..daha az kalorili diyet diyebilirmiyiz? Mesela herşeyden yine yiyiorum ama mesela 3 yemek kaşığı pilav değil de 2 çatal yiyiorum üstelik henüz 4. gün, belkide 1 hafta sürer

Söylemen beni mutlu eder üstelik

.

*JUJU* valla ben koşuyu oturtursam tam olarak 30 dk koşu 30 dk sıkılaştırma hareketi düşünüyorum[/QUOTE .!.:
Sıkılaştırma benimde yapasım geliyor ama az kalori yaktırıyor diye vazgeçiyordum. ama bugünden itibaren başlayacağım. Özellikle bel göbek çevresine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…